yelekli-damatlik-kapak-f
yelekli-damatlik-kapak-f

Yelekli Damatlık Modelleri

Yelekli takımların her zaman daha dikkat çekici ve hoş olduğuna inanan bir damat adayıysan, yelekli damatlık modelleri senin için oldukça ideal takımlar içerisinde yer alıyor. Birbirinden farklı renk seçenekleri ile seçim konusunda yardımcı olan yelekli damatlıklar, kaliteli kumaş türleri ve ustalıkla işlenen dokuları sayesinde seni oldukça şık bir görünüme kavuşturuyor.

Değişik marka seçenekleri ile kolaylıkla satın alabileceğin yelekli damatlık modellerini papyon, kravat gibi aksesuarlarla zevkinize uygun olarak tercih edebilmen de mümkün oluyor. Rengine, kumaşına ve tasarımına göre değişen tüm yelekli smokin damatlıkları bir de beraber inceleyim. Ne dersin?😎Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Damatlık Yelek Modelleri ve Fiyatları

Son zamanlarda oldukça tercih edilen damatlık yelek modelleri ve fiyatları içerisinde birbirinden uygun ve farklı modeller mevcut. Dilediğin damatlığı seçmende değişik alternatifler sağlıyor. Bedenine ve kişisel zevkine göre yelekli damatlığını seçebilirsin. Son zamanların modasına uygun bir damat olarak şıklığın ile iltifatları toplamaya hazırlanabilirsin.

Şık ve klas bir görünüm yakalamak istiyorsan yelekli damatlıklar seni istediğin noktaya çıkarabilir diye düşünüyoruz. Yenilikçi, modern ve son moda etiketi taşıyan takım elbiseler, damatlık markalarının koleksiyonlarında yerini alıyor. Hem yaz aylarında hem de kış aylarında giyilebilir olan ürünlerle tarzını yansıtabilirsin.

Siyah Yelekli Damatlıklar

Siyah yelekli damatlık modelleri klasik ve modern çizgileri bir arada buluşturuyor. Papyon ile kombin yapabileceğin takım elbiselerde mat veya parlak kumaşları tercih edebilirsin. Salon düğünlerinde parlak kumaştan üretilen siyah yelekli takımlar önerilirken, açık hava düğünlerinde mat tonların giyilmesi daha uygun görülüyor.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Sarar, DS ve Altınyıldız gibi markaların takımları arasında yer alan siyah damatlık modelleri, jakarlı gömlekler ve açık renk cep mendilleri, yaka çiçekleri ile desteklenebiliyor. Siyahın asilliğini yakalamak istersen gömleğini de siyah renkten seçebilir, farklı renk dokunuşunu cep mendilinde yapabilirsin.

Siyah renkli tüm damatlık modellerini incelemek isteyebilirsin. Öyleyse seni burada bekliyoruz: Siyah Damatlık Modelleri

Gri Yelekli Damatlık Önerileri

Renk olarak şıklığı daima elinde tutan gri damatlıklar, yeleklerle daha dikkat çekici bir hale geliyor. Papyonlu ve papyonsuz kullanımlarda aynı etkiyi yaratan takımlardan yana tercihini yapabilirsin. Kemer ile kombinleyebileceğin gri yelekli damatlıklar istediğin görünümü yakalaman için ideal tasarımlara sahip.Enza Home - Terra

Sade şıklığı seven damat adaylarının tercihi sıklıkla gri damatlıklardan yana oluyor. Slim fit veya regular modeller arasından bedenine en uygun olanı düğününde giyebilirsin. Beyaz kısa yakalı gömleklerle de kullanabileceğin yelekler, koyu veya açık gri olabilir. Tamamen senin zevkine kalmış.😉

Gri damatlık alternatiflerini çoğaltmak istediğini duyar gibiyiz. O zaman seni şöyle alalım: En Şık Gri Damatlık Modelleri

Bordo ve Mavi Yelekli Damatlıklar

Damatlık yelek modelleri ve fiyatları konusunda oldukça uygun olan bordo yelekli damatlık modelleri, tercihini bordo renkte bir damatlıktan yana kullanmak isteyenler için harika bir seçim oluyor. Kendine has olan havasını damatlığınla bütünleştiren yelekli modelleri, papyonlu ya da kravatlı olarak tercih edebilmen mümkün.

Bordo damatlıkları yakından incelemek istersen buraya gelebilirsin.

Damatlığını bordo gibi renkli bir tarzda seçmek istiyorsan, tercih edebileceğin bir diğer renk de mavi. Özellikle yaz aylarında oldukça ilgi gören mavi damatlıklar, yelek takımı için oldukça uygun oluyor. Üstelik daha spor tarzda bir görünüm kazanmana yardımcı oluyor. Mavi yelekli damatlık modelleri, papyon ve kravat zorunluluğu olmadan da giyebileceğin damatlıklar içerisinde yer alıyor.

Böylelikle hem spor hem de klasik bir görünüme kavuşmanı sağlayan mavi yelekli damatlığın, rahatlığına önem veriyorsan oldukça kullanışlı ve doğru bir seçim oluyor. Pierre Cardin, Karaca, Jakamen ve Hatemoğlu markalarının bordo ve mavi yelekli damatlıklarını inceleyerek hayalindeki tasarıma kavuşabilirsin.

Damatlık arayışına mavi renk çeşidinden devam etmek istersen: Mavi ve Buz Mavisi Damatlık Modelleri

Yelekli Özel Tasarım Damatlık Modelleri

Modanın içerisinde son yıllarda oldukça trend olan yelekli damatlıklar yer alıyor. Farklı renk seçenekleri ile koleksiyonlarda bulunan yelekli takım elbise modelleri damatların en gözde tercihi. En çok tercih edilen modeller ise özel tasarım damatlıklar oluyor. Şık ve güzel bir görünüme kavuşmak için tam bedenine ve tarzına uygun tasarımlar ile düğününe katılabilirsin.

İşlemeli ve yün görünüme sahip yakaları ile ön plana çıkan bir damatlık tercih edebilirsin. Onun haricinde dik yakalı gömlek, kuyruklu ceket ve fular ile kombinleyebileceğin damatlıklar ile de zevkine göre ilerleyebilirsin. Damatlık yelek ve kravat seçiminde aynı tonda tercih edeceğin damatlığın, vücut hatlarınla bütünleşerek harikulade bir görünüş kazandırıyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Yelekli damatlıklar hakkında en çok merak edilen soruları senin için yanıtladık.

Damatlıkta yelek ve kuşak birlikte kullanılabilir mi?

Damatlığında yelek ve kuşağı aynı anda kullanamazsın. Kuşaklar pantolon üzerine, kemere alternatif bir aksesuar olarak tercih ediliyor. Yelekle birlikte kullanımda şık bir görünüm oluşturmayacağı için aynı anda kombinlenmeleri önerilmiyor.

Smokin damatlıklar yelekli olur mu?

Elbette olur. Yeleksiz olarak da düğününe giyebileceğin smokin takım elbiselerde yelek kullanarak daha şık bir stil yaratabilirsin.

Yelekli damatlıklarda en çok hangi renkler tercih ediliyor?

  • Siyah
  • Beyaz
  • Gri
  • Bordo
  • Mavi
  • Lacivert
  • Kahverengi

Yelekli damatlık modelleri arasından en stil tasarımlara sahip olanları seninle paylaştık. Farklı renk önerileriyle de alternatiflerini çoğaltman konusunda yardımcı olmaya çalıştık. Aklında oluşabilecek soruları da yanıtladık. Seçeceğin damatlığa karar verdiysen bizlerle yorumlarda paylaşmayı sakın unutma. Şimdiden mutluluk dileriz.😇

İlgili Makaleler

0
%