gri-damatlik-one-cikan
gri-damatlik-one-cikan

En Şık Gri Damatlık Modelleri

Damat adayları, düğün günleri yaklaşmadan önce tıpkı gelinler gibi aynı tatlı telaşın içinde oluyor. Buna sebep olan ise tabii ki damatlık seçimi. Damat takım elbisesi seçimini klasik, spor, modern ve yenilikçi gibi birçok farklı tarza hitap edecek gri damatlık modelleri adayların listesinde mutlaka yer alıyor. 

Hem geleneklere sadık, hem de klasikten biraz daha rahat ve uzak olmak isteyen damat adayları için gri damatlık modellerinde epeyce alternatif var. Plaj ve yaz düğünlerine en uygun stili yakalamak için açık renkteki gri damatlık takımlar çok güzel bir seçenek.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Açık gri damatlık modelleri hem renk itibariyle, hem de seçilen modelin uyumu sayesinde stil sahibi ve rahat bir damat olmanızı sağlıyor. Geleneksel seçenek olan smokin ile ilerleyecek damatlar için koyu veya açık tondaki birçok gri damatlık modeli mevcut. 

Gri Damatlık Modelleri ve Kombin Önerileri

Gri damatlık modelleri pek çok farklı tarza ve stile uyum sağlayabiliyor. Bu sebeple her damat için uygun bir model ve tasarımla karşılaşmak oldukça mümkün. Yaz aylarında olduğu kadar kış aylarında da tercih edilebilecek gri damatlıklar özellikle keten smokin ve ceketlerle kombin ediliyor.

Düz renk olmak yerine bordo renk kravat, yaka zinciri ve bordo cep mendili ile gri damatlığın yıldızını parlatabilirsiniz. Kahverengi tonlarındaki ayakkabı ve kemer seçimiyle de farklı renklerin harmanlandığı göze çarpan bir damatlık takımı tercih edebilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Koyu gri damatlık modellerinden yana seçim yapılacaksa ve daha klas bir görüntü yakalamayı hedefliyorsanız siyah ve griden oluşan farklı tasarımları değerlendirebilirsiniz. Çiçek desenli kravat, hem yaka çiçeği hem cep mendili ve zinciri ile dikkat çeken bir kombin hazırlığı yapabilirsiniz.

Damat aksesuarlarıyla gri damatlığınıza canlılık katmak isterseniz sizleri buraya alalım.https://www.dugunbuketi.com/damatlik/damat-aksesuarlari/

Açık Gri Damatlık Modelleri

Kış rengi olarak bilinse de gri, yaz ve bahar aylarında da damatlık seçiminde tercih edilen bir renk haline geliyor. Son dönemlerin popüler rengi olmasına katkıda bulunan sportif ve şık görünümler, düğünlerin vazgeçilmez tonlarından biri oluyor. Gelinlik modelleri ile uyumu da oldukça yüksek damatlıklar arasından açık gri renk seçimini yapabilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Yelekli veya yeleksiz giyilebilecek açık tondaki gri damatlık modelleri, spor görünüme daha yakın. Bu sebeple yaz ve bahar düğünleri için ideal bir tercih oluyor. DS Damat, Ramsey ve Kiğılı gibi markaların damat adayları için sunduğu farklı tasarımdaki açık gri damatlıkları inceleyebilirsiniz.

Spor ayakkabı, beyaz gömlek, siyah renk papyon ile kombinlenebilecek takımlar için aksesuar kullanımı arka planda kalıyor. Plaj, kumsal ve kır düğünü için uygunluk gösteren açık gri damat takım elbiseleri, sportif görünüme sahip oldukları için sadece saat ve kemer aksesuarlarıyla kolayca son hallerini alabiliyor.

Beyaz ağırlıklı damatlık kombinlerini daha detaylı incelemek için sizleri buraya alalım: Beyaz Damatlık Modelleri ve Kombin Önerileri

Koyu Gri Damat Takım Elbise Modelleri

Koyu gri damatlık modellerinde Altınyıldız ve Beymen’in füme tonlardaki, şal yaka ve slim fit modelleri damat adayları için yeni sezon koleksiyonlarında şık birer alternatif olarak yer alıyor. Koyu gri damatlık modelleri, yani füme renkte bir damatlık, kalıplaşmış siyah seçimini kıracak, aynı zamanda konfor alanında kalmak isteyen erkekler için çok uç bir seçim olmayacaktır.

Farkını ve stilini gri damatlıklar ile ortaya koymayı düşünen damat adayları için de önerimiz var. Farklı kesimlere sahip olan koyu gri ve siyah kombinasyonundan oluşan damat takım elbiseleri mevcut. Klasik kravatlar yerine büyük yapıdaki beyaz renk kravatlar tercih edilebilir. Kareli koyu gri pantolon ile takım haline getirilen damatlıklar ile lüks düğün mekanlarında tüm gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.

En Şık Gri Damatlık Modelleri

Bunun yanı sıra günlük hayatınızda çok fazla iddialı olmayan kıyafetleri tercih ediyor ve klasik giyimin verdiği asalet size yetiyorsa koyu gri damatlık modelleri tam size göre bir seçim. Klasik kesime sahip, gri pantolon, beyaz gömlek ve siyah papyon ve kuşak kombini yapılan koyu gri damatlıklar daha çok salon düğünü veya otelde düğün konseptleri için uygunluk gösteriyor.

Koyu renklerin sizi daha iyi yansıttığını düşünüyorsanız siyah damatlık modelleri listemize de buradan bakabilirsiniz.

Yılın her dönemi koyu ve açık renk seçilen damatlık modelleri, farklı aksesuarlar ile kombin edilebiliyor. Sizler de düğün öncesinde gelinle uyum içerisinde ve şık bir damatlık arıyorsanız tercihinizi gri damatlıklardan rahatça yapabilirsiniz. Kendi stilinize uyum gösteren modeli Süvari, Altınyıldız ve Sarar gibi markaların koleksiyonlarında kolayca bulabilirsiniz. Detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsanız DüğünBuketi.com danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Mutluluklar. 😇

İlgili Makaleler

0
%