beyaz-damatlik-modelleri-9
beyaz-damatlik-modelleri-9

Beyaz Damatlık Modelleri ve Kombin Önerileri

Beyaz damatlık modelleri, düğününde asil bir görünüm yakalamak isteyen damat adayları için ideal. Kemerden yeleğe kadar tek renk tasarlanan beyaz damatlık modeli son dönemlerde sıklıkla tercih ediliyor. Bu yazımızda sizler için beyaz smokin ve takım elbise modellerini inceledik. Hazırsanız başlıyoruz. :)

Siyah Beyaz Damatlık Modelleri

Beyaz takım elbise modellerine yakışan en iyi seçeneklerden biri de siyah detaylar. Gömleğin ya da ceketin içindeki yeleğin siyah olması ya da beyaz ceket siyah pantolon seçeneği uyumlu bir hava yakalıyor. Özellikle sonbahar düğünlerinde siyah pantolon, beyaz ceket kombinini tercih edebilirsiniz. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Siyah - beyaz ikilisinden sıkılan damatlar için lacivert ve gri uyumu da seçenekler arasında. Aynı siyah detayların olduğu gibi gri ve lacivert renklerini de beyaz damatlığa ekleyebilirsiniz. Beyaz damatlık modelleri arasında da yaygın bulunan lacivert detaylar arasından konseptinize en uygun detayları bulmanız mümkün.

İki farklı rengi değişik kombinlemek isteyenler için de ceketin kenarına eklenen siyah çizgi detayları ön plana çıkıyor. Bu modellerin siyah papyon ya da kravat ile detaylandırılması da oldukça şık bir hava yaratıyor. Yaka ve cep kısımlarında farklı renk detaylarına en iyi örnekleri de Pierre Cardin sizlere sunuyor.

Beyaz damatlıklar içindeki en iyi seçeneklerden biri de kırık beyaz detaylar. Beyaz rengi çok yoğun ve parlak bulan damatlar, kırık beyaz seçeneklerini değerlendirebilir. Özellikle siyah papyon ile şahane bir uyum yakalayan kırık beyaz damatlıklar, bembeyaz gelinliklerin de ön planda olmasına yardımcı oluyor.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Siyah renk ağırlığının fazla olduğu damatlıklara göz atmak istersen senin için farklı bir öneri listemiz daha var: Siyah Damatlık Modelleri

Beyaz Smokin Damatlık

Genel olarak bakıldığında beyaz damatlık modelleri açık hava düğünlerinde ya da kışın oldukça riskli. Kapalı alan düğünlerine uygun beyaz smokin damatlık modelleri ve fiyatları, klasik renklere göre biraz daha üst seviyeden başlıyor ve seçeneklere göre artış gösteriyor.

Beyaz smokin damatlık modeli seçerken kesinlikle formunuza uygun ve vücut hatlarınıza göre tasarlanmış olduğundan emin olmanız gerekiyor. Bu doğrultuda smokin üzerine uzun kesim ceket tercih edebileceğiniz gibi çizgili ve siyah düğme detaylı gömlekleri de değerlendirebilirsiniz. Tek renk giyilen damatlıklara renk katabilmek adına farklı renk skalasına sahip yaka çiçekleri de kullanabilir ve tarzınızı yansıtabilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Yaka çiçekleri hakkında farklı fikirler edinmek için seni buraya davet ediyoruz: En Güzel Damat Yaka Çiçeği Modelleri

Düğün Mekanına Uygun Beyaz Takım Elbiseler

Damatlık seçiminde mevsim, düğün mekanı ve konseptine dikkat ederek seçim yapmakta da fayda var. Kış aylarında düğün salonu, otelde düğün veya tarihi düğün gibi mekan ve konseptlerden yana seçiminizi yapıyorsanız beyaz damatlık modelinizi de bu doğrultuda netleştirmeniz gerekiyor.

Kemer yerine siyah kuşakla kombinleyebileceğiniz takımın gömleğinde de siyah şerit detaylara yer verebilirsiniz. Kısa kesim yaka ile şık ve asil bir görünüm elde edebilirsiniz. Böylece düğün mekanı ve konseptine en uygun kombin ile gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Altınyıldız, Sarar ve DS Damat başta olmak üzere damatlık modasına yenilikçi bakış açısı getiren Süvari, Beymen ve Vakko gibi markaların da modellerini inceleyebilirsiniz. Beyaz damatlık denilince akla gelen bu markalara ek olarak Vakko ve Hatemoğlu da tarzınıza ve düğün konseptinize uygun farklı modeller sunuyor.

Tercihiniz kır düğünü gibi açık hava temalı bir konseptten yanaysa kravatta, papyonda, yaka çiçeği ve mendil seçiminde farklı ve canlı bir renk seçebilirsiniz. Turkuaz, buz mavisi, yeşil gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Damatlık seçiminde renk skalanı geniş tutmak istiyorsan senin için en iyi öneri: En Çok Tercih Edilen Renkli Damatlık Modelleri

Beyaz damatlık modelleri arasından en şık seçenekleri sizlere sunduk. Siz düğününüzde beyaz takım elbise veya smokin tercih eder miydiniz? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

İlgili Makaleler

0
%