renkli-damatlik-modelleri
renkli-damatlik-modelleri

En Çok Tercih Edilen Renkli Damatlık Modelleri

Son yıllarda en az gelinlikler kadar damatlıklarda da renk seçimi oldukça önemli. Damatlar, kendi stillerini yansıtmaya özen gösteriyor. Bunun da yolu damatlıktaki renk ve yapılacak aksesuar seçimlerinden geçiyor. Öyle ki çift olmak ve evlenmek bir uyum gerektirir öyle değil mi? En çok tercih edilen renkli damatlık modelleri, yılın her mevsimine uygun olacak seçeneklerle çeşitlilik kazanıyor.

Sen de şıklığını korumak, klas bir görünüm yakalamak ve eşinle uyumlu olmak istiyorsan, senin için hazırladığımız bu içeriği mutlaka incelemelisin.👌Enza Home - BertaEnza Home - Berta

1. Beyaz Damatlık Modelleri

  • Hangi Düğün Mekanına ve Konseptine Uygun?

Beyaz damatlık modelleri, renk açısından daha çok yaz ve ilkbahar mevsimlerinde tercih ediliyor. Açık hava düğün mekanlarına uygunluk göstermesiyle birlikte, şık ve lüks kapalı salon düğünlerinde de tercih edebilirsin. Kır düğünü veya havuz başı düğün mekanlarında tarzını beyaz damatlık modeliyle yansıtabilirsin.

  • Hangi Damatlık Aksesuar Çeşitleri Kullanılabilir?

Damatlık modelleriyle kombinlenecek pek çok aksesuar bulunuyor. Sade şıklığı temsil eden beyaz damatlıklarda aksesuar konusunda da aşırıya kaçmamak gerek. Bu nedenle renkli bir dokunuş yapmak için ceket cebine çiçek yerleştirebilirsin.

En şık beyaz damatlık modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsin.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

2. Siyah Damatlık Modelleri

  • Hangi Düğün Mekanına ve Konseptine Uygun?

Düğününde karizmatik ve güçlü bir görünüm yakalamak istiyorsan seçimini siyah damatlık modellerinden yana yapabilirsin. Ceket veya smokin modelini siyah, gömleği beyaz renk seçerek de güzel bir kombin oluşturabilirsin. Kapalı salon düğünü, otelde düğün veya kır düğünü gibi konsept ve mekan seçimlerinde siyah damatlık modelleri çok daha uygun bir tercih oluyor. Altınyıldız ve Sarar markalarının yeni sezona uygun siyah damatlık modellerini inceleyerek tarzını yansıtabileceğin modeli rahatlıkla seçebilirsin.

  • Hangi Damatlık Aksesuar Çeşitleri Kullanılabilir?

Eğer gömlek, ceket, ayakkabı veya smokin rengini tamamen siyahtan yana kullanacaksan küçük aksesuar ve detaylarla şıklığını artırabilirsin. Ceket cebine beyaz ve bordo tonlarında mendil yerleştirebilirsin. Kapalı alanlarda şık bir kol saati, açık alanlarda ise güneş gözlüğü ile damatlığını ön plana çıkarabilirsin.

Tarzını yansıtabileceğin siyah damatlık modellerine buradan göz atabilirsin.Enza Home - Terra

3. Bordo Damatlık Modelleri

  • Hangi Düğün Mekanına ve Konseptine Uygun?

Düğün mekanını gözetmekle birlikte mevsime de bağlı olarak seçim yapılması gereken damatlık kombinlerinin başında geliyor. Bordo renkli damatlık modelleri, kullanım açısından özen gerektiren opsiyonlardan biri oluyor. Kış aylarında gerçekleştirilecek düğünler için daha uygun olan renk için, kapalı salonlarda düğününü yapmak doğru bir tercih olacaktır.

  • Hangi Damatlık Aksesuar Çeşitleri Kullanılabilir?

Takım olarak bordo renkli bir damatlık veya kombin içerisinde sadece ceketi bordo tercih ederek klas bir görünüm yakalayabilirsin. Hemen her damatlıkta olduğu gibi stilini cep kısmına yerleştirdiğin farklı renkteki çiçeklerle ortaya çıkarabilirsin. Bel kısmına kuşak, kravat yerine papyon gibi detaylarla da göz alıcı bir tarz oluşturabilirsin.

4. Lacivert Damatlık Modelleri

  • Hangi Düğün Mekanına ve Konseptine Uygun?

En çok tercih edilen renkli damatlık modelleri arasında spor şıklığı yansıtan bir modelle karşındayız. Lacivert damatlık modelleri, zarif bir görünümü de beraberinde getiriyor. Dar kesim ceketlerle destelenen takım elbiseler, gelinliğin beyazıyla uyum içerisinde oluyor. Canlı bir görüntü ortaya çıkaran lacivert renkli damatlıklar için en uygun düğün mekanı sahil ve kumsal düğünü diyebiliriz.

  • Hangi Damatlık Aksesuar Çeşitleri Kullanılabilir?

Kumsalda veya sahil kenarında bir düğün planlıyorsan damatlığını spor ayakkabı ile kombinleyebilirsin. Daha şık detaylara yönelmek istersen klasik ayakkabılar ile kemerini aynı renkte seçebilirsin. İstersen ceket cebine mendil veya çiçek yerleştirebilirsin. DS Damat ve Süvari damatlık markalarının koleksiyonları arasında lacivert damatlıklara uygun olacak aksesuarlarla kombinini zenginleştirebilirsin.

Lacivert damatlık modelleri ve trenlerine göz atmak isterseni seni buraya alalım.

5. Buz Mavisi Damatlık Modelleri

  • Hangi Düğün Mekanına ve Konseptine Uygun?

Bahar ve yaz aylarında renkli damatlık modelleri arasında sık tercih edilenlerden bir diğeri de buz mavisi takım elbiseler. Geniş davet alanı olan düğün otellerinde, teknede düğün konseptinde veya sahil kenarında bir düğüne yakışacağını söyleyebiliriz. Hem şık hem de spor bir kombin oluşturmak buz mavisi damatlıklarda çok daha kolay.

  • Hangi Damatlık Aksesuar Çeşitleri Kullanılabilir?

Daha çok smokinlerle kombinlenen bu takım elbiseler, ceket cebi yerine yaka çiçeği yerleştirmek için daha uygun. Ceket içerisine giyeceğin yelekte dantelli veya desenli bir model seçimi yapabilirsin. Sade şıklıktan yana olmak istersen de düz renkli çift düğmeli smokinlerle kombinini tamamlayabilirsin.

6. Gri Damatlık Modelleri

  • Hangi Düğün Mekanına ve Konseptine Uygun?

En farklı kombin seçeneklerinin ortaya çıktığı damatlık rengi olan gri, hemen her düğün mekanına uygunluk gösteriyor. Açık ve koyu gri olarak iki seçenekte ele alabileceğimiz takım elbiseler farklı renklerle desteklenebiliyor. Bu farklı renk veya ton, smokinde veya kravatta tercih edilebilir. Kır düğünlerinde saten kumaş bir gri damatlık, salon düğünlerinde ise kumaş tercihini ketenden yana kullanabilirsin.

  • Hangi Damatlık Aksesuar Çeşitleri Kullanılabilir?

Gelin çiçeğinden bir tutam alarak ceket cebine veya yakana iliştirebilirsin. İtalyan kesim, dar kesim, keten kumaşlı gibi farklı tarzlarda karşına çıkan gri damatlık modelleri arasından tarzına ve düğün mekanına en uygun seçimi yapmalısın. Damatlığını renkli bir kravat ve mendil ile kombinleyebilirsin. Smokin ve kravat / papyon seçeneğini aynı renk olacak şekilde de ayarlayabilirsin.

Tüm gri damatlık modellerini buradan inceleyebilirsin.

En çok tercih edilen renkli damatlık modelleri ile sana farklı ve yaratıcı fikirler sunmak istedik. Gelinle uyumlu olabilmekle birlikte kendi stilini göz önüne çıkarabileceğin özel gününde en doğru seçimi yapmanı umuyoruz. Seçeneklerini artırmak, Hatemoğlu, DS Damat ve Altınyıldız gibi markalardan fiyat teklifi almak istersen danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsin. Şimdiden mutluluklar. 🎉

İlgili Makaleler

0
%