lacivert-damatlik-modelleri-2
lacivert-damatlik-modelleri-2

Mavi ve Buz Mavisi Damatlık Modelleri

Mavi damatlık modelleri, sahip olduğu enerjik rengiyle sizi düğününüzde oldukça huzurlu ve fresh hissettirecek olan özel bir renk. Zira damatlık seçerken zevkinizi sergileyerek gerek renk gerekse de stil konusunda rafine zevkinizi ortaya koyacağınızı söyleyebiliriz.

Mavi damatlık modelinizi belirlerken düğünün balo salonunda mı, plajda mı, kır düğünü konseptinde mi olacağını belirlemeniz gerekiyor. Ayrıca gelinlik modeline paralel bir damatlık seçmeniz de oldukça önemli. Öte yandan ferahlatıcı tonlardaki buz mavisi bir damatlık modeli, renk harmonisi ve dokusu açısından uyumlu seçildiğinde mevsimine göre birçok düğün konseptinde kullanılabiliyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Yaz Düğünlerine Uygun Mavi Damatlık Modelleri

Mavi tonları, sayılamayacak kadar çok farklı ara renk içeriyor. Örneğin; turkuaz, indigo mavi, kobalt mavi, bebek mavisi, gök mavisi ve buz mavisi bunlardan sadece birkaçı.

Mavi renk tonundaki kıyafetler, genel olarak kullanıldığında insana her zaman huzur ve dinginlik veriyor. Temsil ettiği bu duyguları düğün gününe yansıtmak isteyen damatlar da tercihini mavi damatlık takımlarından yana yapıyor. Kır düğünü, sahil düğünü veya teknede düğün gibi konseptlerde karar kıldıysanız damatlığınızı farklı stillere uygun olacak şekilde kombinleyebilirsiniz.

Mavinin farklı tonlarındaki cep mendili, beyaz gül veya laleden yapılmış yaka çiçeği gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Kahverengi tonlarındaki kemer veya smokin yelek modelleriyle damatlığınızı tamamlayabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Mavi renk damatlığınızı tamamlayacak tüm aksesuar seçenekleri burada: Damat Aksesuarları

Yaz Düğünlerine Alternatif Renk: Buz Mavisi Takım Elbiseler

Yaz düğünlerinde buz mavisi bir damatlık modeli de seçebilirsiniz. Üstelik bu tarz bir damatlık seçerken satılık ürünlere yönelebileceğiniz gibi kiralık ürünlere de yönelebilirsiniz. Hatta damatlığınızı diktirebilirsiniz de.

Hazır damatlık modelleri arasından seçim yaptığınızda daha önce kullanılmamış olan özel bir damatlık giymenin keyfini ilk yaşayan siz olursunuz. Ayrıca hazır buz mavisi tonlarda bir damatlık seçeceğiniz zamanda mutlaka ürünün dikişlerine, formuna, bedene sıfır oturmasına, kalıbına, sizi sarışına ve vücudunuza yakışmasına özen göstermelisiniz. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Pierre Cardin ve Kiğılı markalarının koleksiyonlardaki buz mavisi tonlarındaki damatlıklarını bu açıdan değerlendirebilirsiniz. Spor damat ayakkabısı veya klasik tarzda ancak modern bir tasarıma sahip ayakkabıları kullanabilirsiniz.

Damatlık markalarının en trend modellerini incelemek isterseniz sizin için hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz: Markaların En Trend Damatlık Modelleri

Kış Aylarında Tercih Edilebilecek Mavi Damatlıklar

Mavi takım damatlık modelleri sayısız çeşitliliğe sahip. Bu renk, ton ve biçim çeşitliliği de kendi zevkinize ve mevsimsel ayrımlara göre seçim yapabilmenizi sağlıyor. Örneğin ilkbahar ve yaz düğünlerinde açık tonlardaki mavilere yönelmelisiniz.

Sonbahar ve kış mevsiminde nişanlanacaksanız ya da dünya evine girecekseniz,  koyu mavi yani parlament mavisi tonlarında takım elbiselere yönelmelisiniz. Süvari mavi tonlarında ağır renkte bir damatlığı dört mevsime uyumlu olarak kullanabilirsiniz. Piyasada farklı markalara sahip açıklı - koyulu, kalın ve ince dokuda en uygun fiyat aralığında bütçenize göre mavi damatlık modeli bulabilirsiniz.

Damatlığınızın mavi tonunu ve stilini belirledikten sonra ayakkabı ve kalan damatlık aksesuar kısmına yönelmelisiniz.  Bu seçimlerinizde de damatlığın kumaş cinsine paralel olarak ilerlemeniz gerekiyor. Her şartta evleneceğiniz mevsime ve evleneceğiniz mekana göre kumaş seçerek mavi bir takım elbise ya da mavi bir smokin belirlemeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Kış Düğünleri İçin Buz Mavisi Damatlık Modelleri

Mavi renk damatlık modelleri içinde, diğer her renk takımın içinde olduğunuzdan daha enerjik ve canlı görüneceğinizden emin olabilirsiniz. Damatlık takımınızla birlikte buz mavisi tonlarında bir gömlek tercih edebileceğiniz gibi beyaz bir gömlek de kullanabilirsiniz.

Ayrıca mavi damatlığınızın içine düz beyaz, krem tonlarında gömlekler tercih edebileceğiniz gibi gömleğinizi pileli olarak da seçebilirsiniz. Kış aylarına uygun buz mavisi damat takımlarında pantolon seçerken de en az ceket kadar dikkatli olmalısınız.

Dilerseniz mavi damatlığınızı, buz mavisi smokin modelleri arasından da seçebilirsiniz. Farklı bir fikir olarak mavi tonlarında saten parlak ya da yarı parlak mavi smokin modellerinden de yararlanabilirsiniz. Örneğin Vakko, Beymen, Altınyıldız, Kiğılı damatlık gibi önemli markalarda en güzel tasarımları bulabilirsiniz.

Renk skalasını geniş tutmayı düşünüyorsanız lacivert damatlıklara da göz atmanızı öneririz: Lacivert Damatlık Modelleri ve Kombin Önerileri

Tween, Network, Altınyıldız, Ramsey, D'S damat markalarından mavi ve buz mavisi smokin damatlıklara kolay bir şekilde ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz. Size sunduğumuz öneriler ile birlikte düğününüzün mevsimine en uygun modeller arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Gelinle uyum içerisinde geçireceğiniz hayatınızın en özel gününe hazırlanmanıza yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Size de şimdiden mutluluklar dileriz.🥳

İlgili Makaleler

0
%