20
20

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

2024 yılına damga vuracak bir gelinlik modeli arıyorsanız doğru yerdesiniz. Düğün telaşı içinde olan gelin adaylarının en çok merak ettiği tesettür gelinlik modelleri ve fiyatları için bir araştırma yaptık. Her zevke ve tercihe uygun gelinlik modelleri, gelinlik kiralama ve satın alma seçeneklerinizin bulunduğu en popüler moda evlerini sizin için listeledik. Haydi beraber gelinliğinizi seçelim.

Prenses Tesettür Gelinlik Modelleri

2024 Tesettür Gelinlik ModelleriEnza Home - BertaEnza Home - Berta

Prenses tesettür gelinlik modelleri gelin adayların en sık tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Kabarık kumaşlar ve dantel detaylar ile şık bir görüntü sunan prenses modeller size özel dokunuşlarla göz alıcı oluyor. Bu model armut vücut tipindeki gelin adayları tarafından tercih ediliyor.

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Prenses gelinlik modeli tercihinizde tül üzerine dantel işleme detayları, pileli etek seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz kumaş tipine göre değişen işlemeler boncuk ve taş işçiliği ile daha gösterişli bir hal alabilir. Hakim yaka ve balon kol modelleri ile bütünleşen prenses gelinlik modelleri 2024 yılının olmazsa olmazları arasına girmeye aday.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Sezonun en şık prenses tesettür gelinlik modelleri burada!

Sade Tesettür Gelinlik Modelleri

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür gelinlik modeli arayan gelin adaylarının en zorlandığı noktalardan biri de sade ve şık bir gelinlik modeli bulmak. Zarif ve modern tesettür gelinlik seçimi için size bazı önerilerimiz var. Gelinliğim şık ve sade olmalı diyorsanız tercih etmeniz gereken ilk detay dantel işlemeler olmalıdır. Düz kesim gelinliklerde kullanılan fay kumaş tercih ederek hafif ışıltılı, hoş motifler içeren bir dantel seçimi yapabilirsiniz.Enza Home - Terra

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Fay kumaş ve dantel detaylarının birleştiği gelinliğinizi duvak detayları ile destekleyerek sade ve şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Duvak seçiminizde Fransız dantelli çiçek detayları ile hareket katabilirsiniz. Bu seçiminizle hem şık hem de asil görüneceğinizden hiç şüphemiz yok.

Bu yılın en moda sade tesettür gelinlik modelleri burada.

Balık Tesettür Gelinlik Modelleri

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Balık gelinlik modellerine hayranlıkla bakıyorsanız bu modeli seçmemeniz için hiçbir sebep yok. Sadece seçiminizde dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunuyor. Balık gelinlik modelleri genellikle kum saati vücut tipine uygundur.

Balık tesettür gelinlik modellerini yarım balık ve tam balık olarak ikiye ayırabiliriz. Tam balık gelinlik modelleri diz bölgesine kadar saran bir kesime sahiptir. Yarım balık ise kalça bölgesinden itibaren rahatlayan etek kesimi ile daha çok tercih ediliyor. Hareketinizin kısıtlanmamasını istiyorsanız yarım balık tesettür gelinlik modelini tercih etmenizi öneriyoruz.

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Özel dikim balık tesettür gelinlikler için demonte etek seçenekleri sunan birçok tasarım bulunuyor. Böylece bir gelinlik modeli ile iki farklı görüntü sunabiliyorsunuz. Balık modelde olmazsa olmaz dedirten özelliklerden biri de hakim yaka oluyor. Bu yaka seçeneği gelinliği boyun bölgesiyle kesmeden daha uzun bir görüntü elde etmenizi destekliyor.

Kristal ve taş işlemeler, üç boyutlu motifler ile ışıltılı bir gelinliğe sahip oluyorsunuz. Tercih edeceğiniz şapka, eldiven ve diğer aksesuarlar ile de iddianızı bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

En güzel balık tesettür gelinlikleri buradan inceleyebilirsiniz.

Helen Tesettür Gelinlik Modelleri

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Vintage gelinlik seven gelinlerimize de önerimiz var elbette. Helen gelinlik modelleri eski dönem esintilerini günümüze uyarlayan en özel tasarımlardan oluşuyor. Kol detayları ve özel kumaşları ile bir bakanın bir daha baktığı bir gelinliğe sahip olabilirsiniz. Bel kısmınızın geri planda kalmasını istiyor ve elma vücut tipine sahipseniz tercih edebileceğiniz bir model. Yakadan başlayıp eteklere kadar inen payetler, inci ve boncuk işlemeleri ile gelinliğe yeni bir yorum geliyor. Özellikle hakim yaka helen tesettür gelinlik modellerinde yakalarda özel işlemeler kullanılarak detaylar ön plana çıkarılıyor.

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Helen tesettür gelinlik modellerinde en çok dikkat çeken noktalar kollar oluyor. Şifon kol, balon kol ve bishop kol en sık tercih edilenler arasında yer alıyor. Pelerin detayları ile gelinlik kol seçimleri birleşince ihtişamlı bir görüntü ortaya çıkıyor. Özellikle bishop kolun bileklerdeki sim ve güpür detayları gelinliğinize zarafet katıyor. Dilerseniz inci ve çiçek işlemeler tercih ederek helen gelinlik modelini özelleştirebilirsiniz.

Helen tesettür gelinlikleri incelemek için sizi böyle alalım.

A Kesim Tesettür Gelinlik Modelleri

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür gelinlik modelleri sıralamasında sona geldik ve en popüler modeli sona sakladık. Gelinlerin vazgeçilmezi haline gelen a kesim tesettür gelinlik adeta kurtarıcı görevi görüyor. Tüm vücut tiplerine uyum sağlayan bu model size özel dokunuşlarla modayı yeniden yaratacak güçte. İpeksi yapısıyla şantung kumaşlar, parlak satenler, uçuş uçuş şifonlar, fitilli ve puanlı tülleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Masalsı bir görüntü elde etmek istiyorsanız otriş detaylarıyla kuğu gibi olabilirsiniz. Otriş detayları ile gelinliğinizin üzerindeki tüyleri sıklaştırabilirsiniz. Yalnızca omuzlarda da kullanabileceğiniz bu detay gelinliğinize hareket katacaktır.

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Özel dikim a kesim tesettür gelinlikler için İspanyol kol ve balon kol sıklıkla tercih ediliyor. Hakim yakanın popüler olduğu bu modelde bisiklet yaka tercih ederek yeni bir yorum katabilirsiniz. Duvağınızdaki çiçek işlemeleri ve kuyruktaki işlemelerin uyumu ile gösterişli bir gelinliğe sahip olabilirsiniz. A kesim tesettür gelinlik fiyatları satın alma seçeneği ile 6.600 TL, kiralama da ise 2.500 TL’den başlıyor.

Daha fazla tesettür A kesim gelinlik modeli için buraya tıklayabilirsiniz.

Hakim Yaka Tesettür Gelinlik Modelleri

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür gelinlik modellerinden bahsederken sıklıkla yaka çeşitlerine değindik. En çok tercih edilen hakim yaka ve bisiklet yaka için daha detaylı bilgi vermek istedik. Tesettür gelinlikte hakim yaka boynun tamamını ya da bir kısmını saran yaka çeşitlerindendir. Bu yaka çeşidinin avantajı boynu olduğundan daha uzun ve ince göstermesi oluyor. Gelinlikte bu yakayı tercih eden gelinler özellikle güpür işlemeler, dantel detaylar ve zarif taşlarla süslenmesini tercih ediyor. Böylece gelinlikte sıradan bir yakadan ziyade aksesuar görevi görüyor.

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Bisiklet yaka ise uzun boylu gelinler tarafından daha çok tercih ediliyor. Gelinliğiniz omuz ve göğüs kısmında detaylı nakışlar ve tüllerle kaplıysa bu yaka tipini tercih etmeniz daha doğru oluyor. Böylece ön plana çıkmasını istediğiniz işlemeler ve duvak geri planda kalmıyor.

Tesettür Gelinlik Kol Modelleri

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür gelinlikleri özel kılan en önemli detay kolları oluyor. Uzun kollu bu gelinlik modelleri kol özelliği ile diğer modellerden ayrılıyor. İspanyol kol, balon kol, karpuz kol, juliet ve bishop kol seçenekleri en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Gelinlik modelleri kabarık ve işlemeli olan gelinliklerde güpürlü ve dantelli İspanyol kol ve juliet kol tercih edebilirsiniz. Sıkı işlemelerin olduğu modellerde bu kol seçenekleri uyum içinde görünüyor.

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Bishop kol tercihini daha ışıltılı ve şifon kumaşların kullanıldığı gelinlik modellerinde yapabilirsiniz. Bu kol modeli dirseğe kadar düz inip dirsekten bileklere İspanyol kol kesimi şeklinde bollaşarak ilerliyor, hareketinizi kısıtlamayan rahat kesimler arasında yer alıyor. İhtişamlı bir görüntü isteyen gelin adaylarımız için ise balon ve karpuz kolu öneriyoruz. Gelinliğinizin içinde omuzlarınız daha dik ve geniş gösterecek bir detay.

En İyi Tesettür Gelinlik Markaları

Gelinlik modelinize karar verdiyseniz en popüler moda evi ve mağazaları nerededir sorularının cevabını aramaya başlamış olabilirsiniz. Tesettür gelinlikte en popüler markalar Setri Nur ve Aysira olarak karşımıza çıkıyor. Gelinlik sektöründe ise Hakan Akkaya tasarımları, Vakko sırasıyla onları takip ediyor. Peki ya İstanbul, İzmir, Ankara gibi illerde gelinliğinizi nereden alabilirsiniz?

Sema Ertemel

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

İstanbul Fatih’te tesettür gelinlik temin edebileceğiniz en popüler moda evleri arasında Sema Ertemel yer alıyor. Kişiye özel dikim ve hazır kalıp modelleri ile birçok seçenek sunuyor. Farklı renk ve desenlerde kaliteli kumaşlardan gelinlik seçenekleri bulunuyor. Diğer özel günleriniz için de sizlere hizmet veren firma geniş hizmet yelpazesine sahip. Talep edilen özelliklere göre değişen gelinlik fiyatları ortalama 5.000 TL bandında oluyor.

Bride's Choice & Gelinlik Tercihim

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

İzmir tesettür gelinlik için önereceğimiz firma ise Bride’s Choice & Gelinlik Tercihim. Kişiye özel tasarımlar, tercih ettiğiniz modele uygun kumaş seçimi ve dikim provaları ile hayal ettiğiniz gelinliğe kavuşabiliyorsunuz. Dilerseniz hazır dikim modelleri de bulunuyor. Prova imkanı ile vücut tipinize uygun gelinlik tasarımı yapılıyor. Abiye, nişanlık ve gelinlik seçenekleri ile hizmet veren firmanın fiyatları 3.500 TL’den başlıyor.

Setri Nur Gelinlik

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Ankara’daki popüler tesettür gelinlik firması ise Setri Nur Gelinlik oluyor. Özel tasarım, hazır dikim modelleri ile tesettür gelinlikte öncü olan firma şubeleri ile en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Kaliteli kumaşlar ve farklı işleme detayları ile başarılı gelinlik modellerine imza atıyor. Dikim provaları ile dilediğiniz değişiklikleri yaparak hayalinizdeki gelinliğe kavuşabiliyorsunuz. Gelin başı için de hizmet veren firma sektörün önde gelenleri arasında yer alıyor. Hayal ettiğiniz gelinlik modelleri için özel tasarımlar ve hazır dikim seçenekleri ile sizlere kolaylık sağlıyor.

Gelinlik ve moda evleri hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz İzmir, İstanbul, Ankara ve diğer iller için Gelinlik ve Moda Evleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Gelin Başı Modelleri

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

2024 tesettür gelin başı modelleri gelinlerin en çok araştırdığı konular arasında yerini alıyor. Gelin başı seçenekleri taçlı tesettür gelin başı, duvaklı, çiçekli, tüllü şeklinde sıralanıyor. Bu gelin başı modellerini ise yüz tipinize göre seçmeniz gerekiyor. Kare bir yüze sahipseniz keskin hatlarını daha yumuşak gösteren bir bağlama tarzı tercih etmelisiniz. Çiçek detayları ve inci aksesuarlarla ışıltılı ve hoş bir görüntü elde edebilirsiniz.

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Yuvarlak yüz için gelin başı daha sıkı bir bağlama ile yüzünüzü toplu gösterecek bir model tercih edebilirsiniz. Zarif bir gelin tacı seçerek gelinliğinizi bu aksesuarla tamamlayabilirsiniz. Üçgen bir yüzünüzü varsa alnınızı örtecek taç ve çiçek detaylarını tercih etmemelisiniz. Tül duvak modelleri ile gelin başınızı zarif hale getirebilirsiniz.

Gelinliğinize ve yüz şeklinize uygun tesettür gelin başı modelleri hakkında daha detaylı bilgi burada!

Tesettür Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Gelinlik seçimi düğün öncesi en tatlı telaş. Düğün boyunca size eşlik edecek gelinliğinizi tercih ederken dikkat etmeniz bazı noktalar var. Tesettür gelinlik seçiminde kumaş seçimi en çok dikkat edilmesi gerekenler arasında yer alıyor. Düğününüzü yapacağınız mevsimi düşünerek kumaş seçimi yapmalısınız. Yaz ve ilkbahar mevsimlerinde ipek, keten ve krep kumaşları tercih edebilirsiniz.

Kış ve sonbahar aylarında ise ziberlin gelinlik kumaşı, organze kumaş tercih edebilirsiniz. Kalın dokuları ile kış gelinleri için tercih edilenler arasında. Kumaş seçimi sonrasında da vücut tipinize uygun, rahat edebileceğiniz modelleri tercih etmelisiniz. Hareket payınızı kısıtlamayan rahat modeller ile düğünü konforlu geçirebilirsiniz.

2024 tesettür gelinlik modelleri ve fiyatlarını sizin için detaylıca araştırdık. Dilerseniz daha detaylı bilgi için DüğünBuketi.com temsilcilerimizden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Mutluluklar dileriz.

İlgili Makaleler

0
%