helen-tesettur-gelinlik-aksesuarlari-1
helen-tesettur-gelinlik-aksesuarlari-1

Helen Tesettür Gelinlik Modelleri

Nostalji esintileri ile tüm gözleri üzerinize çekmek istiyorsanız gelinliğinizi buldunuz. Helen gelinlik modeli Yunan mitolojisindeki Afrodit gibi güzelliğinizi yansıtmanız için tasarlanıyor. Biz de sizin için araştırma yaparak en popüler helen tesettür gelinlik modelleri hakkında detaylı bilgiler bulduk. Gelinlik fiyatları, kiralama seçenekleri, zarif aksesuar önerileri ve daha fazlası yazımızda sizi bekliyor.

Helen Tesettür Gelinlik Modeli Nasıl Seçilir?

Helen tesettür gelinlik göğüs kısmıyla sizi sarar ve aşağı doğru daha akışkan kumaşlarla devam eder. Giderek bollaşan bu kesim dantel detayları, şifon ve tül detayları ile tamamlanır. Etek kısmı prenses gelinlik gibi kabarık olmadığı için daha ince ve uzun bir görüntü elde etmenizi sağlar. Motifler, çiçekler, dantel detayları ve işlemeler konusunda oldukça özgür olduğunuz bu modelle kendi zevkinizi yansıtabilirsiniz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Elma, dikdörtgen ve ters üçgen vücut tipindeki gelin adayları bu modeli tercih edebilir. Elma vücut tipinde geniş omuzlar ön plana çıkar ve bacaklar, kalça geri planda kalır. Dikdörtgen gibi uzun ve düz vücut hatlarınız varsa bu model kurtarıcınız olabilir. Bele gelmeden bollaşa kesimiyle göğüs bölgesinde sıkça motife yer verebilirsiniz. Ters üçgen vücutta ise geniş omuzlara dikkat çekilirken a kesim tesettür gelinlik modeli ile bir orantı yakalamanız mümkün.

Vücut tipine göre gelinlik seçimi hakkında her şey burada.

Helen Tesettür Gelinlik Fiyatları Ne Kadar?

Gelen gelinlik modelinde fiyatlar tercih edeceğiniz işleme, taş, güpür ve kumaş seçimlerine göre değişlik gösteriyor. Helen tesettür gelinlik tasarımları 6.600 TL’den başlıyor. Hazır modelleri tercih ederseniz gelinlik kiralama fiyatları 4.300 TL bandında oluyor. Tercih edeceğiniz marka ve mağaza evine göre değişen fiyatlar tercihlerinize göre şekilleniyor. Her bütçeye uygun seçeneklerle size uygun gelinliği bulabiliyorsunuz. İlk yapmanız gereken hangi detayları istediğinize karar vererek ortalama bir harcama tutarı belirlemek olmalı.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

En Zarif Helen Tesettür Gelinlik Tasarımları

Helen modelde zarafetiniz ve zevkiniz ön planda oluyor. Tamamen sizin seçimlerinizle şekillenen gelinliğinizde her detaya yer verebiliyorsunuz. Vücut tipinize uygun seçimlerle kol detayları, uzayan uçuş uçuş tüller, asimetrik desenlerle harika bir görüntü elde etmeniz mümkün. Tercih edeceğiniz bohem helen, vintage ve a kesim gibi seçeneklerde aksesuar, duvak, gelin başı ve makyajı ile herkesi hayran bırakabilirsiniz. Sıradan bir gelinlik istemiyorum her detayıyla bana özel olmalı diyen gelin adaylarımızı bir sonraki başlıkta bekliyoruz.

Bohem Helen Tesettür Gelinlik

Kendinizi özgür hissedeceğiniz modeller içinde ilk sırayı bohem helen tesettür gelinliğe veriyoruz. Gelinliğiniz için tercih edeceğiniz şifon ve tüller ile kendinize özgü bir tasarım yaratabilirsiniz. Güpür, dantel ve işlemeler de seçenekleriniz arasında yer alıyor. Omuzlarda başlayan işlemeleri şifon kollarla tamlayarak hayal ettiğiniz gibi bir model ortaya çıkarabilirsiniz. Gelinliğim uçuş uçuş olmalı diyorsanız tül detaylarını sıklaştırabilirsiniz.

Bohem helen tesettür gelinlik özgür aksesuar kullanımı ile her detaya uyum sağlar. Kış düğünlerinde tercih edeceğiniz şal ve kürkler asla sizi rahatsız etmez. Bu modele gösterişli bir gelin başı, klasik bir gelin şapkası da uyum sağlayacaktır. Helen gelinlik seçiminde her şey sizin hayal gücünüze bırakılır.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Vintage Helen Tesettür Gelinlik

Klasik gelinlik modellerinden sıkılan ve vintage esintileri olan bir düğün hayali kuran gelin adaylarımız bu satırları okurken çok heyecanlanacak. Nostaljik dokunuşların modern yorumlarla gelinliğinize uyarlanmasını istiyorsanız doğru modeli seçtiğinizi söyleyebiliriz. Vintage helen gelinlik modelleri son zamanlarda sıkça tercih ediliyor. Peki sizin seçimiz hangi detayları içermeli? İlk önerimiz dantel seçiminden yana olacak. Fransız dantel detaylarıyla bezenmiş kırık beyaz bir gelinlik seçimi harika bir görüntü sunabilir.

Vintage helen tesettür gelinlik seçiminde olmazsa olmaz dediğimiz dantel detayını işlemelerle tamamlamanız gelinliğinize hareket katacaktır. Fırfır detayları, bishop ya da balon kol seçimleri ile klasik görüntüyü kırmanız mümkün. Gözler üzerimden bir an bile ayrılmamalı diyorsanız işleme detaylarını duvakta da kullanarak ışıltılı bir görüntü elde edebilirsiniz. Gelin çiçeğinde beyaz gül seçerek hoş bir aksesuarla gelinliğinizi desteklemelisiniz.

A Kesim Helen Tesettür Gelinlik

Gelin adaylarının kurtarıcısı haline gelen a kesim ile helen modelin eşsiz uyumu sizi de büyüleyecek. Her vücut tipine uygun olan a kesim gelinlik helenistik dokunuşlarla tamamlanıyor. Omuzlardan göğüs kısmına kadar saran helen modele ek olarak a kesimin hacimli etek detayları ekleniyor. Böylece çok kabarık gelinlik sevmeyen gelin adaylarımız bu iki modelin beraberliğinden doğan şık bir seçenek elde ediyor.

Bel kısmına kadar helen kesimden gelen dantel, işleme, çiçek motiflerine yer verilen gelinlik a kesim etek detayları ile sizi kusursuz gösteriyor. Dikkat çekek istediğiniz noktalara odaklanabiliyorsunuz. Yaka ve kol seçiminde de geniş bir yelpaze sizi bekliyor. Dantel detaylara yer vereceğiniz hakim yaka sizin için doğru seçim olacaktır. Tül ve şifon tercih edebileceğiniz balon, İspanyol kol zarif bir görüntü elde etmenize yardımcı olur. Gösterişli dantel ve işlemeler için a kesim helen tesettür gelinlik modeli ilk tercihiniz olmalı.

A kesim tesettür gelinlik modelleri burada!

Helen Tesettür Gelinlik Aksesuarları

Helen gelinlik modeli size dilediğiniz aksesuarı seçme konforunu sunuyor. Renkli çiçekler, gelin tacı, gelin kepi ile seçimlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gelin tacı seçimizde taşlı yaprak desenleri, küçük çiçekler ile asimetrik bir gelin başı tercih edebilirsiniz. Sade ve zarif bir görüntü hayal eden gelin adayları ise aksesuar seçimini gelin eldiveni ve gelin çiçeğinden yana yapabilir. Farklı bir görüntü yakalamak istiyorsanız son zamanlarda popüler olan rahibe duvak modeli dikkatinizi çekecektir. Yüzünüzü ön plana çıkaran bu modelde duvak uçlarında Fransız dantele yer vererek zarafetinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Helen Tesettür Gelinlik Nereden Alınır?

Helen tesettür gelinlik saten popüler markalar ve moda evleri arasında ön plana çıkanları sizinle paylaşacağız. Gelinliğimi nereden almayım diyen gelin adaylarına önerimiz tesettür gelinlik sektörünün öncüleri arasında yer alan Aysira ve Setri Nur. Bu iki popüler marka modern tesettür gelinlik modelleri ve özel tasarımları ile birçok gelin adayının hayallerini süslüyor. Oleg Cassini gelinlik koleksiyonları da yaratıcılığı ile birçok geline ilham kaynağı oluyor.

Bütçeye uygun moda evi arayışındaysanız size bonus bir önerimiz var. Caze Bride ile hayal ettiğiniz gelinliğe uygun fiyatlarla kavuşabiliyorsunuz. 3.000 TL bandındaki gelinlik modelleri hazır kalıp ve özel dikim seçenekleri ile sunuluyor. Dikim provaları ile son güne kadar detaylar ekleyebiliyorsunuz. Özel aksesuar tasarımları ile size zaman kazandırarak harika bir görüntü elde etme imkanı veriyorlar.

En popüler gelinlik ve moda evleri burada!

Helen tesettür gelinlik modeline dair merak edilen tüm sorulara cevap verdik. Helen gelinlik modelleri, fiyatları, moda evi ve mağaza seçenekleri, aksesuar önerileri gibi birçok detay içeriğimizde bulunuyor. Düğün hazırlıkları aşamasında desteğe ihtiyacınız varsa DüğüBuketi.com temsilcileriyle ile iletişime geçerek danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%