tasli-prenses-tesettur-3
tasli-prenses-tesettur-3

Prenses Tesettür Gelinlik Modelleri

Prenses gelinlik modelleri tüm gelin adaylarının rüyalarını süsleyen bir model olarak karşımıza çıkıyor. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz kabarık prenses tesettür modelleri için bir araştırma yaptık. Taş işlemeler, dantel detaylarla birleşen en güzel prenses gelinlik modellerini bir araya getirdik. Gelinlik fiyatları, fotoğrafları ve gelin adaylarına önerilerimiz için sizi içeriğimizi okumaya davet ediyoruz.

Kabarık Prenses Tesettür Gelinlik Modelleri

İhtişamlı bir görüntü elde etmek istiyorsanız size ilk önerimiz kabarık prenses tesettür gelinlikler olacak. Bele kadar sıkı bir şekilde saran gelinlik, belden aşağı kabarık görüntüsü ile basenlerdeki kusurlarınızı gizliyor. Dikkat çekeceğiniz ince bel ve zarif kol detayları ile hayal ettiğiniz görüntüyü sunabiliyorsunuz. Prenses modelin kesiminden gelen kabarık duruşunu tarlatanla destekleyerek daha alımlı bir görüntü elde edebilirsiniz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Tüm gelinlerin sıklıkla tercih ettiği bu modeli armut vücut tipindeki gelin adaylarına özellikle öneriyoruz. Yüz tipinize göre tercih edeceğiniz kısa, patlayan duvak modelleri ile masallardaki gibi görüneceğinize eminiz. Bu model için diğer önerimiz ise kuyruk detayı olacak model ekstra kabarık ve gösterişli olduğu için uzun kuyruk yerine etek bitişinde seyrek işlemeler tercih etmek daha modern bir hava katacaktır.

Tesettür gelinlik modelleri hakkında daha detaylı bilgi burada.

Taşlı Prenses Tesettür Gelinlik Modelleri

Işıltılı bir dokunuşla prenses tesettür gelinlik seçiminizi daha şık hale getirebilirsiniz. Taş seçiminize göre iri ve ufak işlemelere yer verebilirsiniz. Gösterişli olmak isteyen gelin adaylarımız omuzlardan bela kadar devam eden taş işlemelere yer verebilir. Kollarda kullanacağınız sıkı danteller, simli kumaş seçimleri de gelinliğinizi tamamlayacaktır. Bu modelde gösterişli güpürler, taşlara yer verildiyse balon ve İspanyol kol seçeneklerini zevkinize bırakıyoruz. Kollarda saten detaylar kullanarak odak noktasını sadece taş işlemler haline getirebilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Taşlı prenses tesettür gelinlik modeline alternatif olarak inci detaylardan da bahsetmek istiyoruz. Bel kısmına kadar sık detaylarla inen inci seçiminiz de sizi hem şık hem de zarif gösterecektir. Belde biten inci motifleri kabarık tüllerin başlamasıyla bitirilebilir. Burada gelin başı aksesuarınızla gelinliğiniz arasında bütünlük sağlayabilirsiniz.

İşlemeli Prenses Tesettür Gelinlik Modelleri

Tek başına görkemli bir model olan prenses gelinlik modeline eklenen işlemeler herkesi hayran bırakacak. Tüm gözleri üzerinde hissettiğiniz anlara hazırlıklı olsanız iyi olur. Özel tasarımlar güzelleşen prenses tesettür gelinlik modeli motiflerle zarafetini ispatlıyor. Fransız dantel, güpür işlemeler ile kusursuz görünüyorsunuz.

Hakim yaka tercih ederek yakadan başlatacağınız işlemeler kollarda devam edebilir. Bel kısmına doğru seyrekleşerek ilerleyen dantel dokunuşlar ile daha uzun ve ince görünebilirsiniz. İşlemeli prenses tesettür gelinlik seçimine tül detayları eklemeyi düşünüyorsanız bishop kol tercih edebilirsiniz. Mevsime göre saten, keten, fay kumaş detayları ile zarif bir görüntü sunabilirsiniz.Enza Home - Terra

Prenses Tesettür Gelinlikte Hangi Yaka Seçilmeli?

Tesettür gelinlikte sıklıkla tercih edilen hakim yaka ve bisiklet bu modelde de tercih ediliyor. Gelinliğinizde göz alıcı detaylar olmasını istiyorsanız hakim yaka ilk tercihiniz olmalı. Hakim yaka dantel işleme yapılacak bir model oluşuyla detay seven romantik gelinler için bir avantaj. Sizi daha uzun ve ince gösteren bu yakayı tercih edebilirsiniz. Havuz yaka tercihinizde ise gösterişli bir model oluşturabilirsiniz. Yakalardan aşağı dökülen detaylarla omuzlarınız daha geniş bir görüntü sergileyebilir.

Bisiklet yaka ise prenses tesettür gelinlik modelini ön plana çıkarmak isteyen gelin adaylarının tercihleri arasında. Gelin başında ve duvakta detay seven gelinler hakim yaka yerine bisiklet yaka tercih edebilir. Bu yaka modelinde aksesuar kullanımı ile gelinliğinizi daha gösterişli kılabiliyorsunuz. Dantel işlemelerine yer verebileceğiniz bisiklet yaka ile zarif bir görüntü elde edebilirsiniz.

Prenses Tesettür Gelinlik Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Gelinlik modeli tercih ederken ilk dikkat etmeniz gereken nokta vücut tipinizdir. Vücut tipinize uygun gelinlik modeli seçerek daha zarif görünebilirsiniz. En yaygın vücut tipi armut ve kum saati olarak bilinse de bunlara ek olarak elma vücut tipi, dikdörtgen ve ters üçgen vücut tipleri de vardır. İncelediğimiz prenses gelinlik modelleri sıklıkla armut vücut tipindeki gelinler tarafından seçiliyor. Bel detayları ile ince ve zayıf görünebiliyorsunuz. Basenleri gizleyerek dikkatleri omuz ve üst bedene çekmiş oluyorsunuz. Ters üçten ve kum saati vücut tipinde de tercih edebilirsiniz.

Prenses tesettür gelinlik seçiminde dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise gelinliğin kumaş seçimi oluyor. Yaz mevsimlerinde serin tutan saten, keten kumaş tercih ederken kış için daha kalın kumaşlar tercih edebilirsiniz. Prenses tesettür gelinlik modelleri kabarık ve gösterişli oluşuyla ek aksesuar tercih etmeden kullanabileceğiniz şıklıkta. Tül ve dantel tercihleriyle gelinliğinizi göz alıcı kılabilirsiniz. Duvak seçiminizdeki detaylarla zarafetinizi ikiye katlayabilirsiniz.

Vücut tipinize göre gelinlik seçimi hakkında detaylı bilgi burada.

Prenses Tesettür Gelinlikte Makyaj Önerileri

Gelinliğiniz detayları ile göz alıcı güzellikte olacağı için abartılı bir makyaj yaptırmanıza gerek kalmıyor. Son zamanlarda trend olan sade gelin makyajı ile sizde nude tonlar tercih edebilirsiniz. Şeftali tonları, açık kahvelerle gölgelendirilmiş bir gelin makyajı sizi oldukça doğal gösterecektir. Gözlerinizi ön plana çıkarmak isterseniz yoğun hacimli kirpikler ya da takma kirpik tercih edebilirsiniz. Göz tipinize uygun eyeliner ise tüm gün sizi kurtaracak bir seçim oluyor.

Makyajınızın yoğunluk ve tonuna göre tercih edeceğiniz rujunuz fotoğraflarda daha canlı çıkmanızı sağlayacaktır. Gelin başındaki aksesuarlarınız, gelin makyajınız ile tüm gece gözler üzerinizde olacak. Gelin makyajı tercih edeceğiniz makyaj artistleri ve kuaför seçimleriniz göre değişse de ortalama 800 TL’den başlayan fiyatlar sunuluyor.

En başarılı gelin saçı ve makyajı firmaları burada.  

Prenses Tesettür Gelinlik Fiyatları

Kabarık kumaş seçimleri, şık dantel işlemeler ve güpür detayları ile gelin adaylarının vazgeçilmez modeli haline gelen prenses gelinlik her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Prenses tesettür gelinlik kiralama ve satın alma seçenekleri ile dilediğiniz seçimi yapabiliyorsunuz. Hazır dikim gelinlikleri vücut ölçülerinize uygun hale getiren mağazalar, özel tasarım yapan moda evleri modern tesettür gelinliklere sahip olabiliyorsunuz. Prenses tesettür gelinlik kiralama fiyatları ortalama 4.350 TL, satın alma fiyatı ise 6.700 TL’den başlıyor.

Gelinlik modellerine henüz karar veremediyseniz seçim yapmak için moda evlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Prenses Tesettür Gelinlik Mağazaları ve Moda Evleri

Her ilde şubesi bulunan Aysira tesettür gelinlik mağazaları arasında ilk sıraya yerleşmeyi başarıyor. Özel tasarımları, modern tesettür gelinlik modelleri ile sezonun trendlerini belirliyor. Provalarla tercih edeceğiniz modele rahatlıkla karar verebiliyorsunuz. Ek aksesuar tasarımları, özel motiflerle en şık gelinliğe sahip olabilirsiniz.

Setri Nur’da hemen hemen her ilde şubesi bulunan popüler mağazalar arasında yer alıyor. Taşlı, 3D işlemeli ve kişiye özel tasarımları ile uğrayacağınız ilk adreslerden olmalı. Tesettür gelinlik modasında trendleri belirleyen Setri Nur Gelinlik modellerine göz atmadan seçiminizi yapmamalısınız. Vakko’nun özel gelinlik koleksiyonları da size ilham olacaktır. Popüler tesettür gelinlik markalarının koleksiyonlarından esinlenerek kendinize özel bir gelinlik modeli seçebilirsiniz.

En şık prenses tesettür gelinlik modellerini sizin için derledik. Gelin adaylarımıza ilham olacak modeller, makyaj önerileri, tesettür gelinliğe dair her şey yazımızda yer alıyor. Siz de gelinlik modelinize karar verince yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

DüğünBuketi.com danışmanlarımızla iletişime geçerek gelinlik ve düğüne dair tüm planlamalarınızı yapabilirsiniz.

Tatilinize hala karar vermediyseniz en uygun fiyatlarla balayı otelleri burada.

İlgili Makaleler

0
%