sade-abiye-nisanlik-1
sade-abiye-nisanlik-1

Sade Abiye ve Nişanlık Modelleri

Sade abiye elbise modelleri, katıldığı organizasyonlarda minimal ve şık bir imaj yakalamak isteyen kadınlar için ideal. Sade kumaşlar ve düz kesimlerin öne çıktığı bu modeller, farklı renklerde ve değişiklik tarzlara uygun şekilde tasarlanabiliyor. Tesettür modeller, siyah ve kırmızı tonlar, uzun veya büyük beden olarak satın alabileceğiniz sade abiye modellerini sizin için yakın kadraja aldık. Yazımızın devamında en çok tercih edilen sade abiyeleri bulabilirsiniz.

En Güzel Sade Abiye Modelleri

Sade abiyeler özellikle akrabalarının veya yakınlarının düğün, nişan ve davetlerine katılan kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Sadece bu organizasyonlarda değil; kendi kına geceniz, nişanınız veya nikahınızda da sade elbiseleri tercih edebilirsiniz. Sade abiyelerde uzun, kısa, mini, A kesim ve balık modeller öne çıkıyor. Kumaşlarda ise son yıllarda saten moda olurken, modası asla geçmeyen dantelli ve atlas kumaşlar da sade abiyelere çok yakışıyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Sade abiyeler tesettürlü kadınlara özel tasarımlar ile de dikkat çekiyor. Dilerseniz ilk olarak kapalı ve tesettür sade abiyelere göz atalım.

Sade Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Kapalı kadınlara özel tasarlanan tesettür sade abiyeler, nişandan nikaha kadar oldukça geniş bir yelpazede kullanılabiliyor. Sade kapalı abiyelerde elbiseye hareket katmak için kol ve yakalarda ince işleme detayları öne çıkıyor. Elbisenizde herhangi bir işleme olmasını istemiyorsanız dökümlü veya katlı etekli modellere yönelebilirsiniz. Sade tesettür abiyenizde ayrıca katlı tül kumaşları da değerlendirebilirsiniz.

Sade tesettür abiyeler genelde tek renkli olarak hazırlansa da farklı tarzlara uygun ombre geçişli model seçenekleri de bulunuyor. Özellikle nişan ve kına gecesi organizasyonu için bu modelleri tercih edebilirsiniz. A kesim, düz kloş etekli ve Helen tasarımlar oldukça şık görünecektir. Sade abiyeniz ile birlikte türbanınızı da sade detaylardan seçmenizi öneririz. Ekstra süsleme ve kumaş kullanımından kaçınarak bütünlüğü yakalayabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Daha fazla tesettür abiye modelini burada bulabilirsiniz.

Siyah Sade Abiye Tasarımları

Asaletin rengi siyah, abiye ve nişanlıklarda bol bol kullanılıyor. Hatta son yıllarda siyah gelinlik ve nikah elbiseleri dahi moda olmuş durumda. Sade bir abiyeye en çok yakışan renklerden olan siyah, uygun kombinlerle hazırlandığında giyeni muhteşem bir görünüme kavuşturuyor. Balık, A kesim, Helen, bohem ve iki parçalı olarak tasarlanan sade siyah elbise bulmak mümkün. Sade abiye elbise söz konusu olduğunda prenses model çok fazla tercih edilmiyor.

Sade siyah abiye elbise modelleri dekoltesini sergilemek isteyen kadınlara da çok yakışıyor. Özellikle derin V dekolteli tasarımlar ve yırtmaçlı modelleri siyah abiyelerde bol bol kullanılıyor. Omuzları öne çıkaran düşük kollar, ince çapraz askılı modeller ve cepli abiyeler de siyah renkle oldukça iyi uyum sağlıyor. Ayrıca siyah renk hatları vücut fazlalıklarını iyi kamufle ettiği gibi kıvrımları da öne çıkardığını için büyük beden kadınlardan yoğun ilgi görüyor.Enza Home - Terra

En yeni siyah abiye ve nişanlık tasarımları burada.

Sade ve Şık Abiye Modelleri

Sade abiye yalnızca düz hatlara ve sabit renklere sahip olacak diye bir kural yok elbette. Hem sade abiye tercih edip hem de şık ve gösterişli bir görünüme kavuşmak mümkün. Bunun için ince sim işlemeli, sade payetli veya dantel işlemeli modellere yönelebilirsiniz. İnce payetli abiyelerde yaka veya etek uçlarını öne çıkarabilirsiniz. Dantelli kumaşları ise uzun kuyruklu sade abiyelerin kuyruk kısmında kullanabilirsiniz.

Sade abiye modellerinde kendinden simli kumaşlar da tercih edebilirsiniz. Yalnızca ışıkta ince parlamaları ile öne çıkan bu kumaşlar sadeliğinize şıklık katacaktır. Kendinden simli kumaş tercih ettiğinizde sade çizginizi korumanız için ayakkabı ve çantanızda düz renkler kullanmanızı öneririz.

Sade Uzun Abiye

Sade abiye elbise incelememize uzun modeller ile devam ediyoruz. Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi uzun sade abiyeler, yaz aylarında da yırtmaçlı tasarımlar ile tercih ediliyor. Nikah merasimleri, kına geceleri, nişan ve söz organizasyonlarında sade uzun abiyeleri tercih edebilirsiniz. Uzun abiyeler ayrıca kapalı kadınlar için özel tasarımlarda hazırlanıyor. Dik ve hakim yakalar, bishop veya İspanyol kol detayları ile birleşerek oldukça şık modeller üretiliyor.

Sade uzun abiyeler, renklerine göre hemen hemen her organizasyona uyum sağlayabiliyor. Özellikle uzun beyaz abiyelerin nikah merasimlerinde sıklıkla tercih edildiğini söyleyebiliriz. Hatta bohem düğünlerde gelinlik yerine sade beyaz elbiseleri bile tercih edebilirsiniz.

Son moda beyaz abiye elbise modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

Kırmızı Sade Abiyeler

Kırmızı renk denilince akıllara hemen kına gecesi organizasyonu geliyor. Sade kırmızı elbiseler evde veya mekanda fark etmeksizin kına gecesi organizasyonlarında sıkça kullanılıyor. Kına gecesi genelde süslemeleri, ışıltısı ve eğlencesi ile öne çıkan bir organizasyon olduğu için sade kırmızı abiyelerde kendinden simli kumaşlar daha çok tercih ediliyor. Ayrıca kına yakma merasiminde bindallı veya kaftan giymek isteyen kadınlar için sade düz kırmızı elbiseler çok daha uygun oluyor.

Kırmızı sade abiyelerde balık model, A kesim ve tulum kalıpları bol bol kullanılıyor. Ayrıca yırtmaçlı ve cepli modeller de son yıllarda oldukça moda. Kırmızı abiyelerde kapalı kadınlara özel tesettür kına elbiseleri de hazırlanabiliyor. Sade fakat şık görünmek isteyen tesettürlü gelin adayları tül kumaşlı elbiselere yöneliyor. Yine bu modellerde de en sevilen kalıbın A kesim olduğunu belirtelim.

Şehrinizdeki en iyi kına gecesi mekanları burada.

Büyük Beden Sade Abiye Elbise

Sade abiye elbise modelleri incelememizde son olarak büyük beden tasarımlara göz atıyoruz. Büyük beden kadınlara özel hazırlanan sade elbiselerde genelde belden bollaşan modeller bulunuyor. Bel oyuntusunu ortaya çıkaran bu elbiselerle daha ince bir görünüm yakalayabilirsiniz. Eğer belinizin inceliğine güveniyorsanız yarım balık sade elbiseleri de tercih edebilirsiniz.

Büyük beden sade abiye modellerinde dilerseniz mini ve midi etekleri de tercih edebilirsiniz. Ayrıca kol bölgesinde fazlalıkları olduğunu düşünen kadınlar için ince dantel ve tül detaylı uzun kollu tasarımlar da bulunuyor. Eğer geniş omuz yapısına sahipseniz düşük kollar yerine japone kol tercih edebilirsiniz. Eğer bacak boyunuz uzun ise yırtmaçlı modeller de tam size göre.

Sade abiye ve nişanlık modellerini incelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Sizin favori sade abiyeniz hangisi oldu? Bize yorum yazmayı ve Instagram hesabımızı takip etmeyi unutmayın. :)

  • User default avatar

    Zeynep

    0544434**** numaradan ulaşabilirmisiniz

  • User default avatar

    Düğün Buketi Editörü

    Merhabalar Zeynep Hanım, Sade abiye modelleri, fiyatları, düğün mekanları ve düğüne dair her konuda sizi bilgilendirebilmemiz için aşağıdaki iletişim formumuzu doldurmanız yeterli! Teşekkür ederiz, mutluluklar dileriz. :) https://www.dugunbuketi.com/iletisim/

İlgili Makaleler

0
%