tesettur-abiye-modelleri-21
tesettur-abiye-modelleri-21

Tesettür Abiye ve Nişanlık Modelleri

Sezonun öne çıkan tesettür abiye modellerini sizin için bir araya getirdik. Modern tesettür abiye modelleri, aksesuar seçimi ve makyaj önerilerini derlediğimiz yazımızın sonunda nişan ve düğün gibi özel günleriniz için seçiminizi yapmış olacaksınız. Hazırsanız başlayalım. 😊

Tesettür Abiye Kombin Önerileri

Tesettür abiye seçimleriniz tek parça halinde yapabileceğiniz gibi iki parça şeklinde de yapabilirsiniz. Şık iki parçayı birleştirerek kendinize özgü bir tarz yaratabilirsiniz. Uzun pileli etekler ve saten gömlekler ile oldukça zarif görünüyor. Şal, çanta ile uyumunuzu bir adım daha öteye taşıyabilirsiniz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Mevsime göre tulum, uzun paltolar birbirinden şık parçalar ön plana çıkıyor. Kürk seçimleri, topuklu ayakkabılarla günlük görüntüden çıkıp davet havasına bürünebiliyorsunuz. Eğer gelin adayı siz değilseniz önerimiz bu şekilde.

Peki ya ev sahibi sizseniz nasıl giyinmeli? Nişanlık ve tesettür abiye seçimleriniz de kesinlikle tek parça tercih etmelisiniz. Tüllü, uzun kuyruklu, işleme ve dantel detayları içeren bir model tasarlayabilirsiniz. Evde nişan töreni düşünüyorsanız hareketinizi kısıtlamayacak sade tesettür abiyeleri seçmeniz daha doğru olur. Tören salonda ise tercihinizi balık modeller ve kabarık abiye seçeneklerinden yana kullanabilirsiniz. Şal seçimi, aksesuar ve makyaj da epey önemli detaylar olacak.

Tesettür abiye modeller, renkleri hakkında detaylı bilgi aşağıda yer alıyor.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Renkli Tesettür Abiye

Giyeceğiniz abiyede ilk önem verdiğiniz nokta renkler ise bu kısım sizin için. Giyeceğiniz tesettür abiye ve nişanlık modeline göre partnerinizin de kravat, yaka çiçeği seçimlerini belirleyeceğiniz için renk detayı çok önemli oluyor. Tesettür abiyede en popüler renkler; yeşil, siyah, beyaz, kırmızı, mürdüm, pudra pembesi ve gri oluyor. İçlerinden tercih ettiğiniz yoksa kollarda kullanacağınız şifonlarda, şal seçiminizde renk dokunuşuna yer verebilirsiniz.

Payetli tesettür abiye seçenekleri, omuzlarda yer alan dantel detayları ile birbirinden şık modeller bulunuyor. Pileli etekler ve bishop kol detaylarına renkli abiyelerde oldukça fazla yer veriliyor. Yaz ve bahar sezonunun en popüler rengi olan pembeler 3D işlemeli çiçekler, yaka detayları ile göz alıcı hale geliyor.

Sade Tesettür Abiye

Sadelikten yana olanlar için ise şık tasarımlar bulunuyor. Soft renkler Fransız dantel seçenekleri, bel ve omuzlarda ince işlemelere yer verilebiliyor. İspanyol ve balon kol seçenekleri ile abiyenize hareket katabilirsiniz. Krem tonları sade tesettür abiye modellerinin vazgeçilmezi oluyor.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Sade tesettür abiye modelini evdeki nişan töreniniz için arıyorsanız konseptinizle uyumlu olması gerekebilir. Nişan masanızda ve partnerinizin aksesuarlarında giyeceğiniz abiyenin renklerini ön plana çıkarabilirsiniz. Lila, mavinin tonları sizin için diğer seçenekler arasında yer alabilir. Elbisede sadelik denilince akıllara ilk gelen saten seçimler oluyor. Sizi oldukça şık ve asil gösterecek bu kumaşı tercih edebilirsiniz. Demonte minik bir şapka da fotoğraflarda oldukça güzel olacaktır.

Kabarık Tesettür Abiye

Uçuş uçuş tüller, gösterişli işlemelerle tüm gözler üzerinizde olabilir. Nişan töreniniz için abiye seçmeniz gerekiyorsa ve töreniniz mekanda ise dilediğiniz kadar abartabilirsiniz. Seçimizi a kesim ve prenses tesettür abiye seçeneklerinden yana yapabilirsiniz.

Dantel işleme detaylarını yaka ve kollarda tercih ederek eteklerde tüllere yer verilmesini isteyebilirsiniz. Uzun kuyruklu bir abiye de oldukça havalı görünebilir. Omuzlardan bel kısmına kadar yoğun işlemeler tercih edebilirsiniz. Mor, mürdüm, zümrüt yeşili gibi renk seçimlerini değerlendirebilirsiniz.

Tesettür Abiye ve Nişanlık Fiyatları

Tesettür abiye fiyatları tercih ettiğiniz modele göre değişiklik gösterebiliyor. Seçilen kumaşlar, yer verilen işleme detayları, güpür ve danteller ile şekilleniyor. Tesettür abiye ve nişanlık fiyatları ortalama 1.500 TL’den başlıyor. 5.000 TL bandına kadar çıkabilen fiyatlar özel tasarımlarda fark gösteriyor. Tesettür abiye kiralama ve satın alma seçenekleriniz de bulunuyor. Size uygun boy kesimi, daraltma işlemleri ve provalar sonucunda ürünleriniz teslim ediliyor.

En uygun fiyatlı modaevleri burada!

Tesettür Abiye Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tesettür abiye seçiminde bilmeniz gereken ilk nokta vücut tipiniz. Hangi vücut tipinde olduğunu bilmeniz sizi en doğru abiye seçimine götürecektir. Temel alabileceğimiz bazı vücut tipleri için püf noktalar vereceğiz.

Elma vücut tipi dolgun kalça ve geniş omuzlarınız var ise bu vücut tipine sahipsiniz. Bu sebeple kabarık tesettür abiye seçebilirsiniz. Armut vücut tipi dar omuz ve ince bel özellikleri ile ortaya çıkıyor. Bu durumda da en doğru seçim a kesim ve dökümlü tüllerden oluşan bir abiye olacaktır. Üçgen vücut tipi ise göğüs ve omuzlar dar, bel kısmı geniştir. Belinize kadar oturan sonra daha bol kesim olan bir seçim yapabilirsiniz.

Tesettür Abiye Aksesuar Kullanımı

Tesettür abiye seçimizi yaptıysanız sıra aksesuara geldi. Abiye renginize uygun şal seçimi ile başlayabiliriz. Bir ton açık ve koyu tercih edebileceğiniz gibi farklı renklerde de şal kullanımı yapabilirsiniz. Konuk olarak davetliyseniz en özel aksesuarınız çantanı olacaktır. Abiyeyi tamamlayan şık bir çanta seçimi ile görüntünüz tamamlanacak. Son zamanlarda kemer detayları ile de şık kombinler yapılıyor siz de tercih edebilirsiniz.

Nişan ve diğer özel günlerde için düşünüyorsanız taç, küpe ve diğer takılardan yana yapabilirsiniz seçimizi. Nişan çiçeğiniz varsa başka aksesuara ihtiyacınız kalmayacaktır. Sezonun en popüler çiçek taçları, 3D işlemeli abiye çeşitleri ile tam bir bahar havası sunabilirsiniz.

Aksesuar seçimi için Yuvanırkur.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Abiye ve Nişan Makyajı Nasıl Olmalı?

Tesettür Abiye ve Nişanlık Modelleri

Abiye ve aksesuar seçimiz yapıldı peki ya makyaj? Elbette makyaj için de önerilerimiz olacak. Öncelikle abiye seçimizi değerlendirmeniz gerekiyor çok abartılı bir model seçtiyseniz makyajınız daha sade olmalı. Abiyeniz daha sade ise yoğun göz makyajları, dolgun kirpik detayları ilk tercihiniz olabilir.

Abiyem konusunda kararsızım ama davet tarihi belli diyorsanız sonbaharda şeftali ve kahve tonlarını birleştirebileceğiniz buğulu makyajlar tercih edebilirsiniz. Yaz ve bahar aylarında olacak düğünlerde ise daha canlı renkler, belirgin dudaklar iyi bir tercih olacaktır.

Tesettür abiye modelleri, aksesuar ve kombin önerileri içeren bir yazı hazırladık. Abiye modelleri, fiyatları ve ipuçları içeren yazımız sizin de seçiminize yardımcı olduysa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Nişan abiyenize karar verdiyseniz sıra mekan seçiminde hemen size en uygun mekanı bulmak için tıklayın!

  • User default avatar

    Feyza

    Keyifle okudum.. bu zamana kadar okuduğum tesettür abiyeleri üzerine yazılmış en iyi ve en faydalı yazı. Böyle yazılarınızı her zaman bekliyoruz. Sevgiler..

  • User default avatar

    Nihal

    Arkadaşımın düğünü için ne giyeceğim diye araştırırken tesadüfen karşıma çıkan harika yazı? sitenizin içeriği de çok başarılı. Bu tarz yazıların devamı gelsin lütfen. Artık düğünlerde sağ kolumuz ??

  • User default avatar

    Şeyma

    Çok güzel bir yazı olmuş tebrik ediyorum, abiye konusunda çok kafam karışıktı kafa karışıklığımı giderdiğiniz için teşekkür ederim

İlgili Makaleler

0
%