header-4
header-4

Beyaz Abiye ve Nişanlık Modelleri

Beyaz abiye elbise ve nişanlık modelleri, başta nişan organizasyonu olmak üzere nikah ve daha pek çok özel günde tercih edilebiliyor. Saflık ve doğallığın sembolü olan beyaz renkte balık, a kesim, tesettür, uzun, kısa ve tulum gibi farklı modellerde elbise bulmak mümkün.

Bu yazımızda sizler için en şık beyaz abiye modellerini inceledik. Hazırsanız başlayalım. :)Enza Home - BertaEnza Home - Berta

En Güzel Beyaz Abiye Elbise Modelleri

Beyaz nişanlık ve abiye modelleri, farklı kesim ve tasarımlarda gelin adaylarının beğenisine sunuluyor. Öyle ki son yıllarda gelinlik giymeyi tercih etmeyen kadınlar beyaz abiyeleri düğünlerinde bile kullanabiliyor. Özellikle bohem, sahil ve kır düğünü gibi konseptlerde iki parçalı veya Helen abiyeler sıklıkla tercih ediliyor.

Kapalı gelin adayları için de tesettür beyaz abiyeler farklı kesimlerde tasarlanabiliyor. İncelememizin ilk durağı olan beyaz tesettür abiye ve nişanlık modelleri ile başlayalım.

Tesettür Beyaz Abiye Modelleri

Beyaz tesettür abiye modelleri en çok A kesim, prenses ve helen modelleri ile karşımıza çıkıyor. Kapalı gelin adaylarına özel farklı tarz ve kumaşlarda üretilen abiyeler özel gün ve organizasyonlarda tercih edilebiliyor. Düğününden önce nikah organizasyonu planlayan gelin adaylarımız beyaz abiyeleri nikah elbisesi olarak da kullanabiliyor. Kumaşlarda hava alan ve esnek yapıda materyaller daha çok tercih ediliyor. Ayrıca elbiselerin üstüne ek tül kumaş veya Fransız danteller eklenerek vücut hatlarının aşırı belirgin olması engellenebiliyor.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Tesettür beyaz abiyelerde yakalar genelde bisiklet, bebe veya hakim yakalarda tasarlanıyor. Kollarda ise uzun dar kesim ve bishop detaylar öne çıkıyor. Bohem tesettür beyaz abiyelerde ise İspanyol kollar son yıllarda sıklıkla kullanılıyor. Aynı zamanda bu tarz nişan ve nikah elbiselerinde şapkalı tesettür gelin başı da oldukça şık görünüyor.

En şık tesettür abiye ve nişanlık modelleri burada.

Balık Model Beyaz Abiye Elbiseler

Beyaz abiye denince ilk akla gelen tasarımlardan biri de balık modeller oluyor. Vücudu saran ve kıvrımları öne çıkan balık abiyelerde beyaz renk sıklıkla kullanılıyor. Balık abiyede kullanılan kumaş ve süslemelere göre hemen hemen her organizasyonda kullanılabiliyor. Nişan ve nikah organizasyonlarınızda dantelli, tül veya saten kumaşlı balık abiye tercih edebilirsiniz. Daha sade tasarımları ise katıldığınız farklı davetlerde değerlendirebilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Beyaz balık abiye modelleri yarım balık ve tam balık olarak iki sınıfa ayrılıyor. Tam balık abiyeler neredeyse diz hizasına kadar dar kesimle gelirken, yarım balık abiyeler kalçanın hemen altından genişleyen kesime sahip oluyor. Gece boyunca daha rahat hareket etmek istiyorsanız yarım balık modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca balık model abiye tercih ederken elbisenin vücudunuzla tam uyum sağlamasını ve hareketlerinizi kısıtlamamasına dikkat etmelisiniz.

Bu yılın en şık balık abiye elbise ve nişanlıklarını buradan inceleyebilirsiniz.

Beyaz Uzun Abiye Elbise

Beyaz uzun abiye elbiseler genelde düz kalıp ve A kesim etek yapısına sahip oluyor. Özellikle uzun boylu kadınlara bu modeller çok yakışıyor. Uzun beyaz abiyeler tasarımsal açıdan oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Bu yüzden ilk olarak bu tarz bir elbiseyi hangi organizasyonda kullanacağınızı göz önünde bulundurmak gerekiyor. Eğer kendi organizasyonunuz için beyaz uzun abiye kullanacaksanız kumaş ve işleme konusunda daha geniş seçeneklere sahip olduğunuzu söyleyebiliriz.

Uzun beyaz abiyelerde düşük kollar, ince askılar, yarım kollar ve bishop kol gibi farklı modeller kullanılabiliyor. Yakalarda ise en çok kare, madonna, V ve hakim yakalar tercih ediliyor. Ayrıca uzun abiyeler tek veya çift yırtmaç ile kullanıldığında da harika görünüyor. Eğer bacak dekoltesi kullanmak istiyorsanız tercihinizi yırtmaçlı modellerden yana kullanabilirsiniz.

Şehrinizdeki en iyi nişan mekanlarından hemen teklif alın.

Kısa Beyaz Abiye Modelleri

Beyaz abiye elbise incelememizde sıra mini modellere geldi. Mini beyaz abiyelerde etekler düz, balık, kloş veya tütü şeklinde tasarlanıyor. Tütülü mini beyaz abiyeler nikah ve düğün after party organizasyonlarında daha sık kullanılıyor. Nikah merasiminizden sonra arkadaşlarınızla eğlence planlıyorsanız bu modeller tam size göre. Sahil veya kumsal düğünü konsepti düşünüyorsanız ağır gelinlikler yerine mini veya midi beyaz abiyeleri tercih edebilirsiniz.

Peki beyaz mini abiyelerin kullanımı yalnızca bunlarla mı kısıtlı? Tabii ki hayır. Beyaz mini elbisenizi mezuniyet, nişan, hatta katılacağınız herhangi bir özel günde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Elbise kesiminiz ve kumaşa göre stiletto, dolgu topuk veya sandaletlerle bile kombinleyebilirsiniz.

Beyaz Abiye Tulum

Rahat ve şık görünmeyi seven kadınların tercihi beyaz abiye tulumlar son yıllarda pek çok markanın vitrinlerini süslüyor. Pullu, payetli, dantelli ve hatta saten kumaşlarda abiye tulum tasarlanabiliyor. Mini veya uzun modelleri tarzınıza uyacak şekilde tercih edebilirsiniz. Abiye tulum denildiğinde akıllara genelde salaş paça kesimleri gelse de dar olarak tasarlanan modeller de bulunuyor. Özellikle fiziğine güvenen gelin adayları dar kesim ve boru paça tulumları tercih ediyor.

Beyaz abiye tulumlar da diğer elbiseler gibi oldukça geniş bir kullanım alanına sahip. Son yıllarda modern nikah merasimlerinde de sıklıkla tercih ediliyor. Beyaz abiye tulumlar, gelin şapkaları ve mini duvaklarla kombinlenebiliyor. Hatta boho konseptte düğün planlayan kadınlar gelinlik yerine abiye tulumları kullanıyor.

Abiye tulum modellerini burada incelemeye devam edebilirsiniz.

Büyük Beden Abiye Elbise Modelleri

Beyaz abiye elbise incelememizin son durağı büyük beden modeller oluyor. Önceden büyük beden kadınların yalnızca koyu renkler giymesi tavsiye edilirdi. Son yıllarda güzellik algısının sadece beden, yaş veya kalıplarla sınırlı olmadığını savunan ünlü markalar her beden uygun abiye, nişanlık ve elbiseler tasarlamaya başladı. Standart kalıp olarak adlandırılan 34 - 40 bedene üretilen tüm elbiseler artık 42 - 60 beden arası kadınlara özel de hazırlanabiliyor.

Büyük beden beyaz abiye modellerinde A kesimden prensese, balıktan iki parçalıya kadar pek çok farklı kalıpta model bulmak mümkün. Bel ve göbek bölgesini gizlemek isteyen kadınlar için ise drapeli kumaşlar ve içten gizli dikim korseler kullanılabiliyor. Büyük bedende beyaz abiyeler ayrıca nikah elbisesi olarak da ideal.

Şehrinizdeki en iyi nikah salonları burada sizi bekliyor.

Beyaz abiye elbise ve nişanlık modellerini incelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Dilerseniz abiye seçiminizde size yol gösterebilmişizdir. Beğendiğiniz modeli yorumlarda bizimle paylaşmayı ve bizi Instagram'dan takip etmeyi unutmayın.

  • User default avatar

    hürriyet

    Merhaba, ilk iki kisa elbiselerin modacisini ögrenebilirmiyim

  • User default avatar

    Düğün Buketi Editörü

    Merhabalar, görseldeki abiye modelleri editörlerimiz tarafından gelin adaylarına ilham vermesi için seçilmiştir ve maalesef satışı gerçekleştirilmemektedir. Abiye modelleri ve düğüne dair ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda aşağıdaki iletişim formumuzu doldurabilir ya da hafta içi 10:00-17:00 çalışma saatleri arasında 0232 332 01 37 numaramızdan bizi arayabilirsiniz. Şimdiden mutluluklar dileriz! :) https://www.dugunbuketi.com/iletisim/

  • User default avatar

    Esra

    Dantelli elbisenin altinda ic gostermeyen bi astar var mi veya o sekilde oluyo mu fiyati nekadar

  • User default avatar

    Düğün Buketi Editörü

    Merhaba, Beğenmiş olduğunuz elbise modeli için https://www.dugunbuketi.com/dugun-kategorisi/gelinlik/ tıklayarak gelinlikçi ve moda evleri ile iletişime geçebilir DüğünBuketi.com üzerinden ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

İlgili Makaleler

0
%