balik-abiye-modelleri-38
balik-abiye-modelleri-38

Balık Abiye ve Nişanlık Modelleri

Balık abiye modelleri, vücuda kazandırdığı kıvrımlı kum saati görünümü ile kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Nişan, kına, düğün ve özel davet gibi farklı organizasyonlarda balık model abiyeleri tercih edebilirsiniz. Balık abiyeler tesettür, büyük beden, yarım ve tam balık kalıpları ile her tarzdan kadına hitap ediyor. Peki balık model abiye en çok kime yakışıyor? Balık kesim nişanlık ve abiye modelleri hakkında tüm detayları sizin için derledik.

Balık Abiye Modeli Kimlere Yakışır?

Balık model abiyeler en çok kum saati ve armut vücut tipine sahip kadınlara yakışıyor. Göğüs ve kalçasına oranla beli ince olan kadınlar bu model içinde muhteşem görünebiliyor. Tam balık kesim kum saati ve armut vücut tipi için önerilirken, yarım balık modelleri elma, üçgen ve dikdörtgen vücut yapısına sahip kadınlar da tercih edebiliyor. Yarım balık abiyelerin etek açılışı kalça hizasından veya belin tam altından yapılabiliyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Bu sorumuzu yanıtladıktan sonra kadınların en çok tercih ettiği balık kesim elbiselere birlikte göz atalım.

En Şık Balık Abiye Modelleri

Zarif ve asil görünümü ile öne çıkan balık kalıp abiyeler her tarzdan kadına hitap edecek modelleri ile tasarlanıyor. Öyle ki beyaz sade balık abiyeler nikah elbisesi olarak bile tercih ediliyor. Kına gecesi için kırmızı, nişan için siyah, özel davetler için kuyruklu ve payetli modellerle siz de harika bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Tesettür Balık Abiye Modelleri

Balık tesettür abiyeler genel olarak vücuda oturan yapısı ile öne çıkıyor. Kullanılan kumaşlarda kat sayısı daha fazla alınarak kapalı kadınların vücut hatları çok da belli olmadan ince bir görünüm yakalanabiliyor. Balık tesettür abiye modellerinde kalça ve basen bölümünü gizlemek için bel hizasından uzun tül eklenebiliyor. Aynı şekilde pelerinli balık tesettür abiyeler de hatlarını gizlemek isteyen kadınlar için ideal.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Balık kesim tesettür abiye modellerinde genelde uzun dar kollar kullanılıyor. Dilerseniz bishop ya da yarasa kolları da tercih edebilirsiniz. Hakim yakalar ise bu abiyelere oldukça iyi uyum sağlıyor. Kendi nişanınız veya kına geceniz için elbise bakıyorsanız payetli ve işlemeli modelleri tercih edebilirsiniz. Türbanınızı da elbisenizle uyumlu abiye kumaştan yaparak oldukça şık görünebilirsiniz.

En şık tesettür abiye modellerini buradan incelemeye devam edebilirsiniz.

Kırmızı Balık Abiye Elbise

Kına gecesi organizasyonlarının vazgeçilmezi kırmızı balık abiyelerle devam ediyoruz. Pek çok farklı kumaş seçeneği sunulsa da kırmızı balık abiyelerde en çok payetli, saten ve tül kumaşlar tercih ediliyor. Kına gecesinin oldukça hareketli geçeceğini düşünürsek elbisenizde yarım balık kalıpların daha uygun olacağını söyleyebiliriz. Eğer düz ve sade bir kırmızı balık elbise istiyorsanız esneyen kumaşlı modelleri almanızı öneririz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Kına gecenizde göz kamaştırmak isterseniz pullu ve payetli abiyeleri değerlendirebilirsiniz. Son yılların moda kumaş türlerinden saten balık abiyelerde oldukça şık duruyor. Sadelikten yana olup seksi bir tarz yakalamak isterseniz degaje yakalı saten balık elbiseler tam size göre.

Şehrinizdeki en iyi kına mekanlarını burada bulabilirsiniz.

Siyah Balık Abiye Nişanlık

Siyah balık model abiye ve nişanlıklar vücudu ince göstermesi ile öne çıkıyor. Özellikle kalın ve toparlayıcı kumaştan üretilen balık abiyelerle muhteşem kum saati görünümünü yakalayabilirsiniz. Son yıllarda balık siyah abiyeler düşük omuzlu, dantelli ve kuyruklu modelleri ile tercih ediliyor. Gotik bir hava yaratan siyah balık abiyeleri ayrıca straplez olarak tercih edebilir, uzun dantel eldivenler ile kombinleyebilirsiniz.

Büyük beden siyah balık abiyeleri ise ortalama 60 bedene kadar farklı modellerde bulabileceğinizi belirtmek isteriz. Büyük beden bir abiyenizi esnek kumaşlı modellerden tercih etmenizi öneririz. Siyah tesettür balık abiyelerde de yine hava alan ince kumaşlar terlemenizi önleyecektir.

Birbirinden şık siyah abiye modelleri burada.

Pullu ve Payetli Balık Kesim Elbiseler

Nişanınızda, kınanızda veya katıldığınız herhangi bir organizasyonda yıldız gibi parlamak istiyorsanız pullu ve payetli modelleri değerlendirebilirsiniz. Şıkır şıkır pullarla işlenen balık abiyeler, baştan aşağı ışıldayan bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacaktır. Payetleri elbisenin tamamında kullanmak yerine sadece göğüs, kol veya etek bölgesinde tercih edebilirsiniz.

Pullu payetli balık abiye modelleri özellikle tam balık kalıbında çok güzel görünüyor. Hareket özgürlüğü açısından biraz zor anlar yaşatsa da bu muhteşem görünüm için sıkıntıya girmenin değer olacağını düşünüyoruz. Bir de payetli kumaşlar yapıları gereği esnek olmadığı için elbisenizi satın almadan önce mutlaka oturma provası yapmanızı öneririz.

Kuyruklu Balık Kesim Abiye

Balık model abiye incelememize kuyruklu modeller ile devam ediyoruz. Genelde yarım balık kesimlerde kullanılan kuyruklarla zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Kuyruk kısmında işlenen Fransız güpürler bu modellerin en öne çıkan özelliklerinden oluyor. Kalçanın altından açılan uzun katlı kuyruklar ise nişan törenleri için uygun oluyor.

Kuyruklu balık abiyeler beyaz ve krem rengi tonlarında seçildiğinde nikah elbisesi olarak da tercih edilebiliyor. Bu modellerde biraz daha sade tasarımlarda öne çıkarken kuyruğun uç kısımlarında ince dantel işlemeleri yer alabiliyor. Balık nikah elbisesi modellerinde en çok V, degaje ve madonna yakalar tercih ediliyor.

Şehrinizdeki en iyi düğün mekanlarını burada bulabilirsiniz.

Büyük Beden Balık Abiye ve Nişanlık

Büyük beden kadınlar için üretilen balık abiyeler son yıllarda pek çok markanın tasarımları arasında yerini alıyor. Vücut kıvrımlarını öne çıkaran bu modeli ince bir bele sahipseniz gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz. Dilerseniz kendinden korseli olarak tasarlanan modellerle vücudunuzu toparlayarak ince bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Büyük beden balık abiyelerde saten, payetli ve dantel gibi esnemeyen kumaşları tercih etmemenizi öneririz. Bu kumaşlar hareket kısıtlılığı yaratarak davet boyunca sizi rahatsız hissettirebilir. Bu sebeple esneyen kumaşlar sizin için çok daha uygun olacaktır.

Balık abiyeler her yaştan ve tarzdan kadına hitap edebilen model seçenekleri ile kadınları muhteşem bir görünüme kavuşturuyor. Peki siz özel gününüzde balık elbise tercih eder miydiniz? Fikirlerinizi bizimle paylaşmayı ve Instagram hesabımızı takip etmeyi unutmayın. :)

  • User default avatar

    rama

    sipariş verecektim

  • User default avatar

    DüğünBuketi.com Editörü

    Ne yazık ki sitemizden sipariş verilememektedir. Görsellerin kaynakları resimlerin altında yer almaktadır, bilginize.

İlgili Makaleler

0
%