header-2
header-2

Abiye Tulum Modelleri

Yılın son moda trendleri içerisinde yer alan abiye tulum modelleri, klasik elbiselerden kurtulmak isteyenlerin en çok tercih ettiği kıyafetler arasında bulunuyor. Elbiselerin aksine, çok daha rahat hareket edebilme imkanı sağlayan tulumlar düğünden nişana pek çok farklı organizasyonda tercih edilebiliyor. Bu yazımızda sizin için en güzel tulum modellerini inceledik. Büyük bedenden tesettüre, payetli modellerden sade modellere kadar en şık tasarımlar burada.

En Güzel Abiye Tulum Modelleri

Tulum abiyeler uzun, kısa, şort, bol, dar olarak her bedene uygun üretilebiliyor. Abiye tulum modelleri yazlık ya da kışlık gibi her mevsime uygun olarak sizlerin beğenisine sunuluyor. Nişan ya da düğünlerde, iş yemekleri ve toplantılarda kısacası özel herhangi bir günde bu muhteşem modelleri tercih edebilirsiniz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Cıvıl cıvıl renkli modelleri tercih eden birisi iseniz, yaz aylarına özel renklerde hazırlanan tulum modellerini tercih edebilirsiniz. Canlı modeller yerine dilerseniz pudra rengi, bebe mavisi, su yeşili ve açık yavruağzı gibi pastel renkleri seçebilirsiniz.

Ayrıca tulum abiyeleri kına gecesi organizasyonlarınızda da değerlendirebilirsiniz. Kına gecenize modern bir hava katacak kırmızı tulumlar dilerseniz payetli veya simli olarak da hazırlanabiliyor. Yaka detaylarında ise düşük omuzlar veya bishop tül kolları sıklıkla tercih ediliyor. Kına için tulum arıyorsanız gecenin oldukça hareketli geçeceğini düşünerek özellikle bacak kısmında daha bol kesimlere yönelmenizi öneriyoruz.

Renkli Abiye Tulum Modelleri

Beyazın asaletini ve berraklığını her daim üzerinizde taşımak isteyen biri misiniz? Abiye tulum modelinizi beyaz tercih ederek oldukça asil bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu modelleri ayrıca nikah elbisesi olarak da tercih edebilirsiniz. Günümüzde pek çok gelin adayı mini ya da uzun tulumları duvaklarla birleştirerek nikahı için kombinliyor. Bu modellerin ayrıca düğün after party organizasyonuna da oldukça uygun olduğunu söyleyelim.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Şehrinizdeki en güzel nikah salonları burada.

Abiye tulum modellerinizi nişan veya söz organizasyonlarınızda da seçebilirsiniz. Özellikle mavi ve bordo tonları gelin adaylarının ilk tercihleri arasında bulunuyor. Ayrıca beli kemerli abiye tulumlar ve kruvaze modeller de nişan organizasyonları için ideal oluyor. Dar kesim tulumlarda straplez yakalar sıklıkla kullanılıyor. Bu modellerle pantolon kısmı genelde boru paça olarak iniyor. Şık bir stiletto ayakkabı ile dar paça abiye tulumları kombinleyebilirsiniz.

Kısa Abiye Tulum Modelleri

Organizasyonunuz özellikle bahar ve yaz aylarında ise kapri boy ve kısa paça olarak tasarlanan tulumlar tam size göre. Mini boy abiye tulumlar daha çok bol kesimleri ile dikkat çekiyor. Marin renklerin öne çıktığı abiye tulumları teknede düğün ve kumsal düğünü gibi organizasyonlarda tercih edebilirsiniz. Bel kısmında kullanacağınız hareketli kemerler ile sade görünen tulumunuzun şıklığını tamamlayabilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Kısa abiye tulum modellerini kombinlerken topuklu sandaletleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca küçük bir el çantası ve yaka kesimine uygun takılar şahane görünecektir. V yaka abiye tulumlarda son yılların modası vücut zincirlerini değerlendirebilirsiniz.

Tesettür Tulum Abiye Modelleri ve Önerileri

Birbirinden farklı renk ve kumaş seçeneği ile çeşitlilik sağlayan tesettür tulum abiyeler bedeninize uygun olarak üretilerek sizlerin beğenisine sunuluyor. Eşarbınıza çok rahat bir şekilde uyumlu olarak seçeceğiniz abiye tulum kombinlerini boncuk detayları ile daha zarif bir hale getirerek tercih edebilmeniz mümkün oluyor. Belinizi saran bir kemerle de renklendirebileceğiniz tesettür tulum abiye modellerini seçerek nişan ve söz gibi özel günlerinizde de kullanabilirsiniz.

Tesettür tulum abiyenizde içinde daha fazla rahat etmek isterseniz belden aşağı bol kesim olarak tasarlanan modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca son yıllarda tesettür modasına damga vuran vatkalı kollar da yine abiyelerde sıklıkla kullanılıyor. Buna ek olarak pelerinli tulumlar, hakim yaka modeller ve bishop kollar da oldukça şık görünecektir.

Büyük Beden Abiye Tulum Modelleri

Tulum abiye modelleri, büyük beden kadınlar için özel hazırlanan tasarımları ile beğeni topluyor. Kendinden korseli olarak hazırlanan modeller, bel oyuntunuzu ortaya çıkararak sizlere muhteşem bir kum saati görünümü kazandırıyor. Büyük beden tulum abiyelerde ayrıca bel hizasından bollaşarak açılan modeller de sıklıkla üretiliyor. Yaka kısmında kruvaze, ince askılı V kesimler ve madonna yaka öne çıkıyor.

Büyük bedende abiye tulum arıyorsanız öncelikli olarak koyu tonları tercih edebilirsiniz. Tercihinize göre gizlemek istediğiniz bölgelerde koyu kumaşlar kullanabilirsiniz. Üst bölgesi kalçalarına göre daha dar olan kadınlar, işlemeleri ve payetli yakalara sahip tasarımları tercih edebilir. Eğer açık renkli büyük beden tulum arıyorsanız karmaşık desenli tasarımlar yerine düz renkleri seçmenizi öneririz.

En güzel büyük beden gelinlik modelleri burada.

Bonus: Abiye Tulum Fiyatları

Abiye tulum fiyatları seçilen modele göre değişiklik gösterse de ortalama 250 - 500 TL bandından başladığını söyleyebiliriz. Özel dikim abiye tulumda ise fiyatlar minimum 600 TL'den açılıyor. Abiye tulum üzerine eklenecek kumaş ve işlemelere göre fiyatlar yükselebiliyor. Şehrinizdeki en iyi moda evlerinden teklif almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Siz de abiye tulum modellerini beğendiyseniz, ilginizi çekeceğini düşündüğümüz bir sayfa daha var. En şık abiye pantolon ceket takımlarını buradan inceleyebilirsiniz.

  • User default avatar

    Umida kırılmaz

    Benim hoşuma giden Bi tulum model var ama onu Bi turlu bulamıyorum nereden yada nasıl ulaşabileceğim site varsa yardımcı olursanız sevinirim

İlgili Makaleler

0
%