abiye-takim-secilirken-nerelere-dikkat-edilir-1
abiye-takim-secilirken-nerelere-dikkat-edilir-1

En Şık Abiye Pantolon Ceket Takımları

Şık ve rahat olmak için abiye arayışındaysanız pantolon ceket takımları tam size göre. Renkli etek ve bluzlarla kombinlenen takımlar, şık abiye parçaları ile birleşen ceketler bu sezona da damga vuracak. Her mevsim rahatlıkla tercih edebileceğiniz kombinler özellikle sonbahar ve kış mevsimlerinde kurtarıcınız olacak. Sünnet anneleri, oğlunu ve kızını evlendirme hazırlığındaki anneleri buraya alabiliriz. Hazırsanız davet için ne giyeceğinize karar verebiliriz.

Abiye Takım Seçilirken Nelere Dikkat Edilir?

Öncelikle nasıl bir davete katılacağınız detayı üzerine odaklanmamız gerekiyor. Mekanın açık ve kapalı alanda olması, mevsim detayları takım seçimlerinde önemli rol oynuyor. Kış ve sonbahar aylarında daha kalın kumaşlar tercih ederken, yaz ve bahar mevsimlerinde daha ince kumaşlar tercih edebilirsiniz. Özellikle saten ve keten seçimler oldukça ideal bir seçim olacaktır.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Vücut tipinize uygun seçimlerle kusurlarınızı da kapatabilirsiniz. Kısa modeller yerine daha uzun tunikli takımlar ve boyfriend şık ceketler tercih edebilirsiniz. Son dönemlerin en popüler havuç pantolonları ile kendine özel kombinler yapabilirsiniz.

Abiye Pantolon Ceket Takımları Ne Kadar?

Tercih edeceğiniz modellere göre değişen abiye fiyatları ortalama 1.000 TL bandında oluyor. Ceket ve pantolon takımlarına ek olarak etek, gömlek ve elbiselerle bir kombin yapabilirsiniz. Özellikle sünnet anneleri, kayınvalide adaylarının tercih ettiği bu şık takımlar oldukça rağbet görüyor. İşleme detayları, güpür ve dantel tercihlerinize göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. DüğünBuketi.com’a özel avantajlı fiyatlar ve özel indirimlerden faydalanabilirsin.

Abiye Pantolon Ceket Kombinleri

Abiye pantolon ve ceket kombinleri şık detaylarla anneler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Son zamanlarda ise modern dokunuşlarla nişan törenlerinde ve düğünlerde de görmeye başladık. Renkli ceketler ve pantolonlar ile zarif kombinler yapabilirsiniz. Çanta detayları ve makyaj seçimlerinizle görüntünüzü tamamlayabilirsiniz. Sünnet anneleri ve kayınvalide adayları için birbirinden şık takımlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Abiye kombinler için daha detaylı bilgi için sizi bir sonraki başlıkta bekliyoruz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

İkili Abiye Pantolon Ceket Takımlar

İkili abiye takımlar düğünlerde kurtarıcınız olacak bir seçenek. Renk ve desenlerle uyumlu olan bu modeller sadece şık bir çanta ile tamamlanabiliyor. Sezonun en trend renklerinden seçimler yapabildiğiniz gibi, zıt renkli takımları da tercih edebilirsiniz. Renk cümbüşü ve motiflerle bezenmiş modeller oldukça şık görüneceğinize eminiz.

İkili abiye takımlarda sünnet anneleri beyaz ve açık renkleri daha çok tercih ediyor. Kayınvalide adayları ise klasik siyah takımlar ile asil bir görüntü elde edebilir. Vücut tipinize uygun seçimlerle kusurlarınızı gizleyebildiğiniz gibi ön plana çıkarmak istediğiniz noktalar da dikkat çekebilirsiniz. Aksesuar seçimi için önerilerimizi okumadan karar vermemenizi tavsiye ediyoruz.

Büyük Beden Abiye Pantolon Ceket Takımlar

Büyük beden abiye takımları için rengarenk seçenekleriniz bulunuyor. Şık ceketler ve boru paça pantolonlarla kombinlenen birçok model bulunuyor. Büyük beden anne ceketlerini tercih edeceğiniz abiye elbiselerin üzerine de tercih edebilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Etek seçenekleri de pantolonlar için alternatif olarak değerlendirebileceğiniz modeller arasında yer alıyor. Yaz ve kış mevsimleri için kalın kumaşlar ya da ince ceketler tercih edebilirsiniz.

Tesettür Abiye Pantolon Ceket Takımlar

Bu sezonda ön plana çıkan tesettür abiye pantolon ceket takımları sıklıkla tercih ediliyor. En çok yeşil tonları, koyu mor ve maviler oluyor. Tunik seçimleri ile de şık bir kombin yapabileceğiniz ceketler düğün törenleri için daha çok etek, gömlek ve pantolon seçenekleri tercih ediliyor.

Tesettür abiye için uygun bağlama teknikleri ve aksesuar seçimleri ile de oldukça zarif görünebilirsiniz. Abiye kombininize uygun topuklu ayakkabı seçimi ile daha ince ve uzun görünebilirsiniz. İşleme detaylarına yer verilen vatkalı modeller ve dantelli bluz, gömlekler de iyi bir seçim olabilir.

En Çok Tercih Edilen Abiye Firmaları Hangileri?

Tesettür abiye ceket pantolon takımları arasında en çok tercih edilen firma Sefamerve oluyor. Tercih edebileceğiniz diğer firmalar arasında Pronovias ve Maxra Govana yer alıyor. Kişiye özel tasarımlar, hazır kalıplar ve şık kombinlerle düğün, nişan, kına gecesi, sünnet ve diğer davetlerinizde rahatlıkla ürün bulabilirsiniz. 4 hafta gibi kısa sürede size özel tasarımlara kavuşabileceğiniz gibi hazır kalıpları da mağaza ziyaretinde satın alabilirsiniz. Ortalama 1.000 TL bandında olan fiyatlar daha uygun seçeneklerle de sunuluyor.

Şehrin en çok tercih edilen abiye firmaları burada.

Abiye Takımlarda Hangi Aksesuarlar Kullanılır?

Abiye takımlarda kullanabileceğiniz aksesuarlar arasında sıklıkla küpe ve kolye karşımıza çıkıyor. Nişanınız için abiye takımı tercih ettiyseniz saç aksesuarları da şık bir seçim olacaktır. Tesettür abiye seçimlerinde uzun kolyeler ve tercih edeceğiniz çantalar sizi tamamlayacaktır. Topuklu ayakkabınız ve çantanız da uyumlu renkler tercih edebileceğiniz gibi zıt renklere de yer de verebilirsiniz.

En popüler abiye pantolon ceket takımlarını sizin için derledik. Sezonun en modern parçalarını bir araya getirerek tüm gözlerin üzerinde olmasını sağlayabilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleri ile mekana uygun seçimler yapabilirsiniz. Dilerseniz daha detaylı bilgi için DüğünBuketi.com danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

  • User default avatar

    Emine esenyel

    Merhaba fiyat sormak istiyorum nereden ulaşacağım?

  • User default avatar

    Birsen Akyol

    Kır düğünü için kıyafet nasıl.olmalı pantolon ust tercihim

  • User default avatar

    Düğün Buketi Editörü

    Merhabalar, abiye elbise ve nişanlık modelleri hakkında detaylı bilgi ve fiyat teklifleri için aşağıdaki linkten bizlere ulaşabilirsiniz. Mutluluklar dileriz. :) https://www.dugunbuketi.com/iletisim/

  • User default avatar

    Betul

    Yaz düğünü için pantolon ceket içine uyumlum gömlek veya buliz istiyorum ama siyah ve kırmızı bir uyum istiyorum

İlgili Makaleler

0
%