spordamatlik
spordamatlik

Spor Damatlık Modelleri ve Kombin Önerileri

Klasik görünümün aksine, şık ve spor görünümü damatlığınıza yansıtmak isteyen bir damat adayı mısınız? Spor damatlık modelleri içerisinden sizler için zevkinize en uygun olan damatlığı seçerek kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

Spor tarzı damatlıklar kendinizi daha özgür ve rahat hissetmenizi sağlayabilir. Spor damatlıklar, alışılagelmiş kalıpları yıkarak sizleri daha marjinal bir görünüme kavuşturuyor. Üstelik eşinizin gelinliği ile de rahatlıkla kombinleyebilme şansınız da bulunuyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Damatlık modellerini küçük dokunuşlarla daha spor ya da daha modern hale getirmeniz mümkün oluyor. Gelin birlikte spor damatlık ve alternatiflerini inceleyelim.

Spor Damatlık Modelleri ve Fiyatları

Spor damatlık modelleri hem modern hem de orijinal bir görünüme kavuşabilirsiniz. Fiyatları aracılığıyla oldukça uygun ve şık bir damatlığa kavuşmanız mümkün. Kravat ya da papyon kullanmamayı tercih eden bir damat adayı mısınız? Artık farklı renk seçenekleri ile sizlere alternatifler sağlayan birbirinden değişik modeller bulunuyor.

Son moda trendler içerisinde bulunan damatlıklar arasından tercih edeceğiniz spor damatlık modelleri, fiyatları ile de bütçenize uygun olarak sizlere uygun seçenekler tasarlıyor. Kiğılı, Altınyıldız, Beymen, Vakko ve DS damatlık markaları arasından dilediğiniz damatlığı seçebilmeniz mümkün.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Damatlık spor takım elbisenizi papyon detayı ile renklendirmek isteyen bir damat adayı iseniz, şık ve spor görünümlü spor damatlık modellerini tercih edebilirsiniz. Fiyatları açısından da sizler için uygun olan damatlığınızı seçerek mükemmel bir görünüme kavuşmanız amaçlanıyor.

Damatlığınıza takacağınız papyon hem klasik hem de spor görünümü birleştirmesi özelliği sayesinde sizleri çok daha zarif ve modern bir yapıya büründürüyor. Ramsey, Damat, Pierre Cardin, Karaca, Damat Tween damatlık markalarını tercih ederek aradığınız spor takım elbisenize kavuşabilirsiniz.

Markaların tüm damatlık modellerini ve kombin önerilerini incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Renkli Spor Damatlıklar

Damatlığınızda renkli bir görünüm sergilemek isteyen birisiyseniz spor kesim damatlık modelleri içerisinde bulunan renkli damatlıklar tam size göre. Pantolon, ceket, yelek ve gömleğinizi dilediğiniz renklerde seçebileceğiniz gibi, ekoseli model kumaşları da Damat Tween, Jakamen, Network damatlık markaları arasından bulabilmeniz mümkün.

Bordo, lacivert, buz mavisi, pembe ve sarı gibi alışılmışın dışında renklerle rağbet gören damatlıklar arasından da tercih yapabilirsiniz. Daha çok yaz düğünleri için uygun olan renkli spor damatlıklar, kendi tarzınızı en iyi şekilde yansıtmanızı sağlıyor.

Renkli damatlık modelleri listemizi detaylı incelemek isterseniz sizi buraya alalım: En Çok Tercih Edilen Renkli Damatlık Modelleri

Spor Ayakkabıya Uygun Damatlık Modelleri

Spor ayakkabılarla bütünleşen damatlık spor takım elbiseler, son yıllarda oldukça trend olarak adından sıklıkla söz ettiriyor. Gömleğinizle aynı renkte tercih edeceğiniz spor ayakkabınız sizleri çok daha şık ve güzel bir görünüme kavuşturarak spor kesim damatlık modellerini üzerinizde büyük bir zarafetle taşımanıza yardımcı oluyor.

Sade ve Siyah Renk Spor Takım Elbiseler

Biraz daha doğal ve sadelikten yana bir damat olabilirsiniz. Siyah renkli damatlık modelleri de hem klasik hem de spor görünümleriyle sade bir görünüme sahip olmanızı sağlayabiliyor. İçerisinden bedeninize uygun olarak seçeceğiniz damatlığınız ile sade ama şık bir görünüme kavuşmanız mümkün.

Damatlığınızı gri, siyah ya da pastel tonlarında tercih edebilirsiniz. Farklı kumaş türleri arasından zevkinize uygun olarak seçebilirsiniz. DS Damat ve Ramsey koleksiyonları arasında yer alan klas modelleri keşfederek en doğru seçimi yapabilirsiniz.

Siyah damatlık modelleri için yazdığımız yazımızı ve galerimizi inceleyebilir, sade ve şık alternatiflere göz atabilirsiniz.

Beyaz Spor Damatlık Tasarımları

Eşinizle mükemmel bir uyum içerisinde olmak istiyorsanız beyaz ve krem rengi damatlıklar tam size göre. Spor damatlık modellerini belki de en iyi yansıtan beyaz damatlığınıza takacağınız minik bir yaka çiçeği ile renklendirerek daha şık bir görünüm kazanabilirsiniz.

Karaca, Hatemoğlu, Sarar, Damat Tween ve Süvari gibi beyaz damatlık koleksiyonları sunan markaları tercih edebilirsiniz. Yaka çiçeği haricinde renkli papyonlar, yaka zincirleri veya renkli cep mendili ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Beyaz damatlık modelleri ve kombin önerilerini incelemek isterseniz buraya bakmadan geçmeyin.

Sizler için derlediğimiz spor damatlık modelleri içerisinde yer alan birbirinden farklı ve şık damatlıkları kendi tarzınıza uygun olarak tasarlayabilirsiniz. Özel dikim veya markaların tasarımları içerisinden tercihler yapabilirsiniz. Kendinizi, tarzınızı ve zevkinizi doğrudan yansıtabileceğiniz modeller ile düğününüzün yıldızı siz olabilirsiniz. Aklınıza takılan her soru için DüğünBuketi.com danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%