anne-abiye-modelleri-2
anne-abiye-modelleri-2

En Şık Anne Abiyeleri

Uzun zamandır hayalini kurduğunuz o özel gün geldi. Kızınınız ve oğlunuz için hazırlıklar son hızla devam ediyorsa size bazı önerilerimiz olacak. Gelin ve damat anneleri ne giyer diye araştırmaya başlayanlar bu yazının sonunda karar vermiş olacak. Evet bu konuda epey iddialıyız. Hazırsanız başlayalım. 😊

Abiye Seçiminde Nelere Dikkat Edilir?

Bir anne olarak özenli ve şık görünmeliyim dediğini biliyoruz. Şıklığın yanında konforlu olmak da çok önemli. Tüm gün tempolu geçecek ve konuklarınızla ilgilenirken rahat hissetmeniz gerekiyor. Bu sebeple vücut tipinize uygun seçimlerle konforu da garanti altına alabilirsiniz. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Peki ya vücut tipimi nasıl öğrenirim, ne giymeliyim diyenler için ise cevaplarımız şu şekilde;

Kum saati vücut tipinde geniş basenler ön plana çıkar ve dar omuzlar ise geri planda kalır. Bu vücut tipinde iseniz uzun balık abiye modeller tercih edebilirsiniz. Bu modelle oldukça iddialı olabilirsiniz. Sünnet anneleri kesinlikle seçimini bu modelden yana yapmalı. Kayınvalide adayları ise a kesim abiyeler ve takım seçenekleri değerlendirebilir.

Dikdörtgen vücut tipine sahipseniz ikili takımlar ve eteklerle ön plana çıkarmak istediğiniz noktalara dikkat çekebilirsiniz. Elma vücut tipi ise bacaklar ve üst kısımda yuvarlak bir görüntü vardır. Bu durumda midi elbiseler doğru bir tercih olabilir. Hem konforlu hem de şık seçimler arasında yer alan midi elbiseler oldukça sık tercih ediliyor. Oval vücut tipindeki annelerimiz de bu modeli değerlendirebilir.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Abiye Fiyatları Ne Kadar?

Anneler telaşlı düğün hazırlıklarında abiye seçimlerini kesinlikle son ana bırakmamalılar. Ayırmanız gerekene bütçe seçimlerinize göre değişebilir. Ortalama abiye fiyatları 600 TL’den başlıyor. İkili abiye takımlar, ceket seçenekleri, etekler ve uzun abiye elbiselerle birçok seçenek sizi bekliyor. Vücut tipinize ve zevkinize uygun modeli tercih ederek düğüne hazırlanabilirsiniz.

Şehrinin en başarılı modaevlerine buradan ulaşabilirsin.

Anne Abiye Modelleri

Anneler için abiye seçimini detaylandıracağımız bu başlık altında aradığınızı bulabilirsiniz. Vücut tipinizi öğrendiniz, ortalama olarak bütçede zihninizde belirlendiyse üçüncü aşamaya geçebiliriz. Sevdiğiniz renk ve desenlerde düğün mekanına uygun seçenekleri değerlendirerek gecenin en şık annesi siz olabilirsiniz. Aksesuar, çanta, saç ve makyaj detaylarını da göz ardı etmemelisiniz. Abiye seçiminize uygun önerilerimiz dikkatinizi çekecektir.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Anne Kız Abiye Kombinleri

Bu başlık sünnet annelerinin dikkatini çekebilir. Oğlunuzun sünnet töreninde ailecek uyumlu giyinmek istiyorsanız kızınız ve eşinizle uygun kombinler yapabilirsiniz. Aynı modeller ya da yakın renk tonlarında tercih edeceğiniz abiyelerle anne kız harika görünebilirsiniz. Eşinizin sizinle uyumlu olması için kravat ve yaka çiçeğinin elbisenizle uyumlu olması yeterli olacaktır.

Anne kız ne giyelim diyorsanız küçük kızınız için tütülü etekler çok şirin bir seçim olacaktır. Saten sezonun en trendleri arasında yer alıyor. Her renk saten elbise bulmak mümkün kızınızın renk seçimine göre siz de saten bir elbise ve ceket tercih edebilirsiniz. Böylece konuklarınızı karşılarken oldukça şık görüneceğinize eminiz. Her mevsime uyum sağlayan saten elbise ve ceket kombini oldukça modern bir seçim bizden söylemesi.

Anne kız kombinlerinize yardımcı olacak çocuk abiye modelleri hakkında tüm detaylar burada yer alıyor.

Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür abiye arayan annelerimiz için ise çok şık ceket pantolon takımı önerilerimiz var. Ne çok tercih edilen koyu mavi, zümrüt ve mor renklerini tercih edebilirsiniz. Ceket pantolon klasik görünümünü yerine modern dokunuşlara bırakıyor. Siz de çanta, ayakkabı ve aksesuarla bu seçiminizi destekleyebilirsiniz. Ceket ve etek kombinleri de size bir alternatif olacaktır.

Uzun elbiselerin dantelli ve işlemeli detayları da düğün davetleri için oldukça şık bir seçimdir. Abiyenize uygun saten baş örtüsü seçimi ile renk uyumunu sağlayabilirsiniz. Sefamerve ve Modanisa’da bulabileceğiniz anne abiyeleri de seçimleriniz de size kolaylık sağlayacaktır.

Renkli Abiye Modelleri

Genç kayınvalide adayları daha renkli seçimler için arayıştaysa kesinlikle doğru yerdeler. Alışılmışın dışında bir kombinle tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Koyu renkleri sevmiyorum daha iç açıcı renkler olması benim için yeterli diyorsanız lila, pudra tonlarını tercih edebilirsiniz. Hem şık hem de ışıltılı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tercih edeceğini renkli saç aksesuarları da cıvıl cıvıl bir hava katabilir. Topuklu ayakkabı ve çanta seçimlerinde abiyenizin tonlarında ya da zıt renklerde seçimlerle dikkat çekebilirsiniz.

Büyük Beden Abiye Modelleri

Vücut tipime uygun modelle gecenin en şık annesi ben olmalıyım diyorsan önerilerimizle dikkat çekebilirsin. Büyük beden abiye seçimlerinde geride planda kalmasını istediğin noktaların yanı sıra ön plana çıkarmak istediğin detaylarda olabilir. Bel ve basen kısımlarını geri planda olmasını sağlayacak a kesim modeller, midi boy elbiseleri tercih edebilirsin. Omuzlarımı daha belirgin hale getirmek istiyorum diyorsan vatkalı ceketler tercih edebilirsin. İşleme detayları ve danteller elbisenizi daha şık hale getiren detaylardan olacaktır.

Saç ve makyaj konusunda da seçimleriniz de özgürsünüz. Abiyeniz daha sade ise saç ve makyaj konusunda daha iddialı olabilirsiniz. Yoğun kirpikler, dikkat çekici koyu renkte rujlar tercih edebilirsiniz. Abiyeniz daha ışıltılı bir modelse kesinlikle daha hafif bir makyaj tercih etmelisiniz. Saçlarınızı toplu tercih etmek sizin için doğru bir seçim olacaktır. Daha uzun ve ince görünmenize yardımcı olacak topuzlar ve örgü modeller tercih edebilirsiniz.

Kayınvalide Abiye Modelleri

Anne abiye modellerini toplayacağımız bu başlık kayınvalideleri ilgilendiriyor. Orta yaşlardayım gelin – damat annesi olarak kendime uygun modeli hala bulamadım diyor olabilirsiniz. Şık ve iddialı olmak isteyen kayınvalideler için pullu ve payetli uzun abiyeler sıklıkla tercih ediliyor. Anne topuzunu da daha toplu ve hafif makyajla desteklerseniz işte hazırsınız.

Gece boyunca tempolu olacak uzun elbise ve topuklu ayakkabıların sizi çok yoracağını düşünüyorsanız midi elbiseler tercih edebilirsiniz. Ceket pantolon takımlarıyla da asil ve klasik bir görüntü sunabilirsiniz. Şık bluz ve gömleklerle kombinleyeceğiniz takımları nikah töreni ve kına gecesinde tercih edebilirsiniz. 

En şık abiye ve pantolon takımları hakkında detaylı bilgi burada.

Sizin için bir araya getirdiğimiz abiye elbiseler, pantolon ve ceket kombinlerini düğün törenlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Anne abiye modelleri, büyük beden ve tesettür abiye seçimlerine yer verdiğimiz yazımız size de yardımcı olduysa yorumlarınızı bekliyoruz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz danışmanlarımız size yardımcı olmak için bekliyor.

  • User default avatar

    HATİCE ÇALIŞKAN

    Merhaba abiye modellerinden birisini beğendim sizinle nasıl iletişime gecebilirim

  • User default avatar

    DüğünBuketi.com Editörü

    Merhabalar Hatice Hanım, Sayfamızın en alt kısmında yer alan "Bize Ulaşın" bölümündeki formu doldurarak, veya bölümde yer alan telefon numaramızı arayarak bize ulaşım sağlayabilirsiniz. Teşekkür ederiz, mutlu günler dileriz. :)

  • User default avatar

    Bengü

    Buradaki modelleri nereden temin edebiliyoruz yardımcı olabilirseniz sevinirim

  • User default avatar

    HALE GÜRBÜZ

    Lacivert bolerolu abiyeyi nereden alabilirim?

İlgili Makaleler

0
%