topuz-gelin-sac-modelleri-28
topuz-gelin-sac-modelleri-28

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Dağınık topuz modelleri farklı stilleri ve çoğu gelinliğe uyum sağlayan yapısı ile özellikle bahar ve yaz dönemlerinde yapılan düğünlerde tercih ediliyor. Bu saç modelinde örgülü dağınık topuz modellerinden taçlı topuz modellerine kadar birçok farklı seçeneğiniz bulunuyor.

Bu yazımızda sizler için birbirinden güzel topuz modeli önerilerinde bulunduk. Düğün, nişan, kına gecesi ve nikah gibi farklı organizasyonlarda kullanabileceğiniz saç modelleri için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. :)Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Sade Dağınık Topuz Saç Modelleri

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Hafif dağınık topuz modelleri daha derli toplu bir görüntü sağlamakta. Ama özellikle dökümlü ve bohem bir gelinlik seçtiyseniz ve düğününüzü kumsalda ya da kırda yapacaksanız sade dağınık topuz modelleri arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı ModelleriEnza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Saçınızın üst bölümünü hafifçe kabartıp ensenin hafif yukarısında salaş bir dağınık topuz yaptırabilirsiniz. Bu saç modeli sade yapısıyla bohem konsepte oldukça uyum sağlayacaktır. Son olarak topuzunuzun altından duvağınızı taktırabilir ve sade aksesuarlar ile saçınızı tamamlayabilirsiniz.

En güzel gelin saçı yapan kuaförler ve makyaj sanatçıları burada.

Örgülü Dağınık Topuz

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı ModelleriEnza Home - TerraEnza Home - Terra

Dağınık topuz gelin saçı denildiğinde özellikle örgülü modeller dikkat çekiyor. Son yıllarda hayatımıza fazlasıyla soktuğumuz örgünün salaş ve şık duruşu düğün gününüzde de sizleri yalnız bırakmayacak. Örgülü dağınık topuz modellerinin farklı çeşitleri ile dilerseniz modern dilerseniz de rustik bir görüntü yakalamanız mümkün.

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Enseden örgülü dağınık gelin topuzu ile romantik bir hava yakayabilirsiniz. Dilerseniz kahkül ya da perçemlerinizi örerek saçınızı bir bant gibi kullanabilirsiniz. Bu sayede de Helenistik bir görüntü sağlamış olacaksınız

En şık bohem gelinlik modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

Gevşek Dağınık Gelin Topuzu

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Saçlarınıza krepe yaptırdıktan sonra sıkıca topladığınız ve sonra salaş bir görüntü verdiğiniz modeller de oldukça dağınık ve şık görünebilir. Eğer saçınız uzunsa farklı bir alternatifiniz daha mevcut. Saçınızı gevşek bir şekilde topuz yaptırdıktan sonra dilerseniz gecenin sonunda saçınızı şık görünecek bir biçimde açabilirsiniz.

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Kuaförünüzden saçınızın alt kısımlarını küçük ve kolay çıkabilecek tokalar ile tutturmasını rica edebilir, gecenin dilediğiniz bir zamanında bu tokaları çıkararak saçınızı dağınık topuz yerine açık bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu noktada duvağınızı nereye takacağınıza, nasıl çıkaracağınıza ve aynı şekilde aksesuarlarınıza dikkat etmeniz gerekir. Bir gecede iki farklı saç modeli kullanmak isteyen kadınlar için gevşek dağınık topuz gelin saçı modelleri oldukça kullanışlı.

Enseden Örgülü Dağınık Gelin Topuzu

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Enseden örgülü topuz modelleri gelinlere hem romantik hem de şık bir görüntü sunmakta. Bu tarz gelin saçı modellerinde duvağınızı dilerseniz topuzunuzun altına dilerseniz de üstüne takabilirsiniz. Duvak kullanmak istemeyen kadınlar ise saçlarına küçük çiçekler ya da uyumlu saç aksesuarları yerleştirebilirler.

Özenli ve şık görüntülerinin yanında rahat da olan enseden örgülü dağınık gelin topuzu modelleri, özellikle uzun saçı olan kadınlarda kolaylıkla yapılabilmekte.

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Eğer enseden topuz seviyorsanız ve düğününüzü sıcak bir havada gerçekleştirecekseniz kuaförünüzden topuzunuzu biraz daha yukarıya yapmasını rica edebilirsiniz. Bu sayede terlerseniz topuzunuz sizi rahatsız etmeyecektir. Dilerseniz ense kısmınızda topuz yatırdığınız saçlarınızın aralarına örgü ekletebilir ya da saçınızın ön kısmına örgü yaptırabilirsiniz.

Daha fazla örgülü gelin topuzu modeli burada.

Tepeden Dağınık Gelin Topuzu

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Enseden dağınık topuz modelleri sizin için çok aşağıdaysa topuzunuzu daha yukarıdan yaptırabilirsiniz. Bu seçiminizi düğününüzün mevsimi etkileyebileceği gibi kendi zevkiniz ve gelinliğinizin modeli de etkileyecektir. Enseden dağınık topuzlar daha çok dekolteli ya da omuz kısımları açıkta kalan gelinlik modellerine çok yakışıyor. Ayrıca boğazlı, kapalı yaka, bisiklet yaka gibi gelinliklerde boynunuzu hem kumaş ya da dantel hem de saçınızla kapatmamak için dağınık topuz modelinizi daha yukarda yaptırabilirsiniz.

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Ayrıca daha büyük tutamlar bırakıp bu tutamlara maşa ile su dalgası yaptırabilirsiniz. Eğer kulaklarınızdan hoşlanmıyorsanız saçınızın yan taraflarını dökümlü bir şekilde tutarak kamufle edebilirsiniz.

Çiçekli Dağınık Topuz Gelin Saçı

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Dağınık topuz gelin saçı için aklınıza hemen hemen gelebilecek her aksesuarı kullanabilirsiniz. Bunlardan en sık kullanılanı ise kuşkusuz çiçekli taçlar ya da saç aksesuarları. Özellikle gelin buketi ile uyumlu olan çiçekten taçlar ya da saç aksesuarları dağınık topuz gelin saçı ile muhteşem bir uyum içinde oluyor. Canlı çiçekler bu noktada biraz sorun çıkarabiliyor. Bunlar yerine canlı çiçeklere oldukça benzeyen yapay çiçeklerden bir buket ve saç aksesuarı yaptırabilirsiniz.

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Bu tarz çiçekli dağınık topuz gelin saçı modellerinde çiçek detaylarını saçınızın yan tarafına da konumlandırabilirsiniz. Bant gibi kullanabileceğiniz bu aksesuarı tam tur dizayn ettirerek ya da taç şeklinde kullanmanız mümkün. Yapay çiçeklerinizin rengini mevsime uygun olarak seçebilir, dağınık topuzunuzu güzelleştirebilirsiniz. Dilerseniz kuru çiçekler ve yapraklardan da faydalanabileceğiniz bu aksesuarlar ile hem farklı hem de şık görüneceğinize eminiz.

Vintage Dağınık Topuz

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Vintage model gelinliklerin sıkça tercih edilmesi vintage saç modeli ve aksesuarlarının da çeşitlenmesini sağladı. Dilerseniz gelinlik modelinizin ait olduğu döneme uygun bir dağınık topuz modeli yaptırabilirsiniz. Daha sonrasında bu saç modelinizi uyumlu vintage bir aksesuar ile tamamlananız mümkün. Vintage dağınık topuz hem kısa hem de uzun saçlara yakışıyor.

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Özellikle yandan dağınık topuz modelleri vintage modeller arasında dikkat çekiyor. Püsküllü, taşlı ya da figürlü taçlar ya da bantlar vintage dağınık topuz modelleri ile uyum gösteriyor.

En güzel vintage gelinlik modellerini sizin için inceledik.

Bohem Tarzda Dağınık Topuz

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Bohem gelinlikler ve düğünler son yıllarda gelin adaylarının gönlünü çalmış durumda. Bu nedenle bohem topuzlar ve saç aksesuarları da sıkça karşımıza çıkıyor. Özellikle iri su dalgaları, örgüler, salaş bir toplama stili ile bohem bir görüntü elde edebilirsiniz. Bohem tarzda dağınık topuz tercih edecek gelin adayları naturel bir makyaj ve dökümlü, dantelli ya da püsküllü bohem gelinlikler tercih edebilirler.

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Kır, koru ya da bunun gibi açık hava düğünlerine oldukça yakışan bohem dağınık topuzlar, günlük yaşamınızda ve özel günlerde de tercih edebileceğiniz şık bir saç stili. Dilerseniz saçlarınızı saç bandı aralarına sıkıştırarak salaş bir dağınık topuz yapabilirsiniz. Bunu dışında örgüler ve farklı aksesuarlar yardımıyla daha farklı bir bohem tarzda dağınık topuz yaptırma şansınız var.

Yandan Dağınık Topuz

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Son olarak nostaljik bir görünüm sevenler için yandan dağınık topuz modellerini öneriyoruz. Özellikle inci tokalar ile birleştiğinde harika görünen bu saç modellerini açık omuzlu ve askılı gelinlik modelleri ile değerledirebilirsiniz.

2024 Dağınık Topuz Gelin Saçı Modelleri

Dağınık topuz gelin saç modellerini incelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Sizin favoriniz hangisi oldu? Yorum yazarak bizlerle paylaşmayı unutmayın.

İlgili Makaleler

0
%