orgulu-gelin-saci-ve-topuzu-19
orgulu-gelin-saci-ve-topuzu-19

Örgü Topuz Gelin Saçı Modelleri

Gelin saçı modelleri içerisinde yer alan örgü topuz modelleri, zarif ve şık görüntüsüyle oldukça ilgi çekiyor. Örgü topuz modelleri değişik tarzlarıyla özgünlüklerini ortaya koyan gelinlerin ilk tercihi oluyor. Size yeni fikirler verebilecek örgü topuz gelin saçı modellerini yazımızda inceleyebilirsiniz.

En Popüler Örgü Gelin Saçı Modelleri

Oldukça popüler olan örgü topuz modelleri zarif görüntüleri ve yapım rahatlığından dolayı oldukça fazla tercih ediliyor. Düğün boyunca hem rahat edecek hem de zarafetinizi koruyacaksınız.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Örgü topuz modelleri, genel olarak topuz yapıldıktan sonra örgü ile şekillendiriliyor. Kalın ya da ince örgü detay seçimleriyle sizlere alternatif seçimler sunuyor. Saçınızın hacmine göre tercih edebileceğiniz örgü boyutunu, saçınızın boyuna göre de seçebilmeniz mümkün. Hangi örgü modellerini tercih edebileceğinize yakından bakalım.

En başarılı gelin saçı ve makyajı firmaları burada.

Yandan Örgü Gelin Saç Modelleri

Gelin topuzları içerisinde en çok tercih edilenlerden birisi de yandan örgü topuz modelleri oluyor. Hem sade hem de şık tasarımıyla saçlarınız muazzam bir şekle bürünüyor. Yandan örgü topuz detayıyla çok daha eşsiz bir zenginlik kazanıyor. Bu modeldeki örgü topuzları, özellikle vintage ve rustik model gelinlik tercihi yapan gelinler için mükemmel bir seçim. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Topuza takılan minik bir aksesuarla saç modeli son halini alıyor. Bu aksesuarlar içerisinde gümüş veya altın çiçek motiflerinden oluşan tokalara yer verebilirsiniz. Düz veya balık sırtı olarak tercih edebileceğiniz yandan örgü modellerinizde sıkı ya da gevşek bağlama teknikleri tercih edebilirsiniz.

Dağınık Örgü Gelin Topuzu

Dağınık örgü topuz modelleri, saçlarında biraz daha doğal görünüm tercih eden gelinler için doğru bir tercih. Saçın doğal görüntüsünü korumasına yardımcı olan örgüler, zengin topuz modelleriyle birleşerek ortaya harikulade saç modelleri çıkarıyor. Saçın belli kısımlarının örülerek topuz halini aldığı bu tarz gelin saçı modeller, dağınık havasıyla gelinlere görkemli bir görünüm kazandırıyor.

Ters örgü topuz modelleri ile de birleştirilebilen dağınık topuzlar, seçiminize göre saçınızın dilediğiniz kısmında örgü motifleri kullanabilmenizi mümkün hale getiriyor. Dağınız topuza eklenen örgüler farklı aksesuar kullanımları ile de göz alıcı hale getirilebiliyor. Enza Home - Terra

En güzel nikah saç modellerini burada bulabilirsiniz.

Salaş Örgü Topuz Gelin Saçı Modelleri

Salaş örgü topuzlar, doğallıktan hoşlanan gelin adayları için müthiş bir seçim oluyor. Salaş örgü topuz saçı modelleri, saçın doğal yapısını neredeyse hiç bozmadan zarif bir görünüm kazanmasına katkı sağlıyor. Saçlarınızı örgülerle birleştirerek minimal bir topuz tercih edebilirsiniz. Salaş topuzunuza örgü detaylarını ön kısımlarda da yer verebilirsiniz. Bu şekilde taçlı örgü modelini kendinize uyarlamış olacaksınız. Eşsiz bir seçim olan salaş modeller, kısa saçlı gelin adaylarına mistik bir hava kazandırıyor. Hemen hemen her saç modelinde tercih edebileceğiniz salaş örgü topuzunu dilerseniz ters örgülü topuz modeliyle de birleştirebilirsiniz.

Gelinlik tercihini vintage gelinlik modellerinden yana kullanan gelinler için salaş topuzlar muazzam bir seçim oluyor. Konseptinizi çok daha kusursuz bir şekilde yansıtabilmenize olanak sağlayan örgü ile topuz modelleri, salaş yapısıyla temanıza bütünlük katıyor.

Balık Sırtı Örgü Topuz Modelleri

Örgü topuz gelin saçı modeli olarak en çok tercih edilen tasarımlardan birisi de hiç şüphesiz ki balık sırtı modelleri oluyor. Oldukça zarif bir görünüm sergileyen balık sırtı örgüsü, küçük bir topuz yardımı ile kusursuzlaştırılarak son şeklini alıyor.

Gelinlerin sıklıkla tercih ettiği bu saç modeli, bütün gelinlik modelleri ile uyum sağlayabiliyor. Kişisel zevklerinize göre yanlardan balık örgüsü de yaptırabileceğiniz saçınızı dilerseniz sepet örgü şeklinde de toplatabilirsiniz. Saçınızın yapısına ve hassasiyetine göre balık sırtı örgünüzün boyutunu ve sıklığını arttırabilir ya da azaltabilirsiniz. Tamamen kendi zevkinize göre belirleyebileceğiniz saç örgünüzü çok sıkı bir şekilde örmemeye özen göstererek, saçınızın doğallığını koruyabilirsiniz.

Şehrinizdeki en iyi düğün mekanlarını burada bulabilirsiniz.

Örgülü At Kuyruğu Gelin Saçı

Örgülü topuz modele alternatif olarak at kuyruğu modellerini de tercih edebilirsiniz. Saçlarınızı iki yandan ördürerek yüksek bir at kuyruğu yaptırabilirsiniz. Özellikle nikah saç modeli olarak at kuyruğu çok şık görünecektir. Eğer modern konseptli bir düğün planlıyorsanız, aksesuarlar ile süslenmiş enseden at kuyruğu yaptırabilirsiniz.

Örgülü at kuyruğu gelin saçı modellerinde en çok sorulan sorulardan biri de duvağın nereye takılacağı oluyor. Eğer tepeden kuyruk yaptıracaksanız tokanın üstüne, eğer enseden toplatacaksanız tokanın altına duvak ekletebilirsiniz.

Örgü Topuzlarında Aksesuar Seçimi Nasıl Olmalı?

Saç aksesuarları ile çok daha uyumlu bir görünüm sergileyen örgü topuzlar, farklı aksesuarlar ile her tarzdan gelin adayına hitap edebiliyor. Boncuklar, taşlar ve pullar gibi malzemelerle renklendirilen bu muhteşem aksesuarlar, genellikle çiçek ve yaprak motiflerinden oluşuyor. Ayrıca kır düğünü gibi rustik konserlerde örgülerin arasına cipso ve kutu çiçekler de eklenebiliyor. Yine bu tarza uygun çiçekli gelin taçlarını da değerlendirebilirsiniz.

Hepsi birbirinden zarif olan örgü topuz modelleri içerisinden sizin en çok beğendiğiniz model hangisi oldu? Siz nasıl bir saç modeli yaptırmak isterdiniz? Örgü topuz saç modelleri hakkındaki fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Gelin saçı detayları hakkında bilgi sahibi olmak ya da kusursuz bir düğün organize edebilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%