prenses-uzun-kollu-gelinlik-2
prenses-uzun-kollu-gelinlik-2

Uzun Kollu Gelinlik Modelleri

Sonbahar veya kış düğünü yapmaya karar verdiyseniz bu yazı ilginizi çekebilir. En trend uzun kollu gelinlik modelleri hakkındaki merak ettiğiniz tüm detayları sizin için araştırdık. Dantel detaylar, güpürler, işlemelerle hayal ettiğiniz gelinliğe kavuşmanız mümkün. Karar vermenize yardımcı olmak için bir sonraki satırda sizi bekliyoruz. 😊

Uzun Kollu Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

Uzun kollu gelinlik modellerinde oldukça fazla seçeneğiniz bulunuyor. dantelli, güpürlü, işlemeli modelleri tercih edebilirsiniz. Şifon kollar, bishop ve İspanyol kollarda alternatifleriniz arasında yer alabilir. Tercih edeceğiniz saten kumaşlara ek iri danteller, küçük desenler ile şık motifler tercih edebilirsiniz. Kullanacağınız aksesuarlarla tamamlanan gelinliğiniz tüm gece ışık saçmanızı sağlayacaktır.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Uzun kollu gelinlik fiyatları tercih edeceğiniz modele göre değişiyor. Kiralama ve satın alma seçeneklerinizi değerlendirebilirsiniz. Satın alma fiyatları ortalama 6.000 TL’den başlarken kiralama seçenekleri ise 3.000 TL bandında oluyor.

Hayalinizdeki gelinliği satın alabileceğiniz firmalar burada!

Fransız Dantelli Uzun Kollu Gelinlikler

Gelinlik seçiminize asil bir dokunuşla özelleştirmek istiyorsanız seçiminiz Fransız dantelinden yana olmalıdır. Tek başına oldukça güzel duran bu dantel modeli ince işçiliği ile göz kamaştırmaya devam ediyor. Siz de düğün töreninizde tüm gözleri üzerinde tutabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Fransız dantel işlemlerine kol kısımlarında yer vereceğiniz gibi gelinliğinizin bel kısmında ve etek uçlarında da tercih edebilirsiniz. Duvak kenarlarında da sıklıkla tercih edilen bu dantel modeli sizin de beğeninizi kazanacaktır.

Uzun Kollu Prenses Gelinlik Modeli

Bu özel gecede uzun kollu prenses gelinlik modelleri sizi kendi masalınızın prensesi gibi hissettirecek. Uzun boylu ve ince belli bir vücut tipine sahipseniz, gelinlik bakarken prenses modelleri denemelisiniz. Gösterişli bu gelinlik modeli görkemli gelinlerin ilk tercihi oluyor.

Hayal ettiğiniz inci işlemeler, dantel detaylar ile prenses model gece boyunca ışık saçmanıza sebep olacak. Tercih edeceğiniz saç ve makyaj ile iddianızı sürdürebilirsiniz. Uzun kollu prenses modellerde tercih edeceğiniz duvak ile görüntünüzü tamamlayabilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Prenses gelinlik modeli seçmeden önce öğrenmeniz gereken püf noktalar burada.

Uzun Kollu Balık Gelinlik Modeli

Balık gelinlikler iddialı gelinlerin ilk tercihi. Uzun kollu balık gelinlik düğün gecesi size elegan bir görünüm katarak, sizi gecenin yıldızı yapacak. Bel ve basen kısmı dar, dizlerden itibaren bollaşan balık gelinlikleri seçerken konforunuzdan da ödün vermemelisiniz. Gece oyunca hem iddialı hem de rahat olabileceğiniz alternatifiniz yarım balık gelinlikler olabilir.

Balık modeli kimler tercih etmeli derseniz vücut tipi kum saati olan gelin adaylarımıza tavsiye ediyoruz. Uzun duvak seçenekleri ile oldukça şık olacağınıza eminiz.

Yukarıdaki saten gelinlik; kol ve göğüs kısmındaki tül detayıyla, bel kısmında birleşen dökümlü etekten oluşan bir yapıda. Bu model, bel kısmından bollaşan yapısı sayesinde her bedene göre dikilebilecek türden.

Balık gelinlik modelleri hakkında merak ettiğiniz detayları burada bulabilirsiniz.

A Kesim Uzun Kollu Gelinlik Modelleri

A kesim gelinlikler her vücut tipine uyum sağlıyor. Etek kısmıyla birleşen; dantel, yüksek yaka modeller, uzun kollu gelinlik modelleri arasında sıkça tercih edilen trend gelinliklerden. Sade ve şık olmak isteyen gelin adayları risk almadan bu modeli seçiyor.

A kesim, baseniniz geniş ama beliniz inceyse sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterebilecek bir modeldir. En zarif görüntüyü sunmak için kusurlarınızı kapatacak detaylar isteyebilirsiniz. Dantel ya da şifon kol detayları ile oldukça rahat edebilirsiniz. İspanyol kol seçenekleri bahar gelinleri için güzel bir alternatif olabilir.

A kesim gelinlik modelleri hakkında merak ettiğiniz her şey burada.

Vintage Uzun Kollu Gelinlik Modelleri

Vintage modası her konuda ön plana çıkıyor. Vintage ve retro parçalar da gelinlik modellerine yansıdı. Vintage uzun kollu gelinliklerde, omuzları vatkalı modeller 80’lere doğru ufak bir nostalji yaşatırken, bu sene de vatkalı kıyafetlerin tekrar moda olduğunu hatırlatmak isteriz. 40’larda moda olan uzun kollu vintage gelinlikleri bulmak düşündüğünüz kadar zor değil. Hayal ettiğiniz detayları gelinliğinize yansıtacak başarılı birçok tasarımcı bulunuyor.

Uzun Kollu Güpürlü Gelinlik Modelleri

Güpürle dantel birbirine çok benziyor. Bu yüzden güpür ile dantel arasındaki farkı merak edenler gelin adaylarımız olabilir. Güpür, dantele göre daha belirgin desenleri olan, daha kalın bir dantel çeşididir. Biraz kalın bir yapısı olduğu için sonbahar ayları için çok uygundur. Uzun kollu güpürlü gelinlik modellerinde, bütün gelinliği kaplayacak şekilde kullanılabilir.

Sadece gelinliğin bel, göğüs veya etek kısmında da kullanılabilir. Podyumlarda gördüğümüz gibi dantel ve işlemeleri uzun kollarda her şekilde uygulanabiliyor. Tabi isterseniz aksesuarlarınızda da yer verebilirsiniz. Güpürlü bir eldiven oldukça asil bir seçim olacaktır.

Yılın en popüler uzun kollu gelinlik modellerini bir araya getirdik. Tercih edeceğiniz gelinlikler size özel dokunuşlarla unutulmaz bir görüntü sergilemenizi sağlıyor. Sizin favori gelinlik modeliniz hangisi? Yorumlarda cevaplarınızı bekliyoruz. 😊

İlgili Makaleler

0
%