smokin-damatlik-modelleri-kapak
smokin-damatlik-modelleri-kapak

Smokin Damatlık Modelleri

Damatlık tercihinizi smokin takımlardan yana kullanmak istiyorsanız, damatlık smokin modelleri içerisinde yer alan birbirinden klas ve şık modelleri inceleyebilirsiniz. Smokin takımın kendine has havası vücudunuzla bütünleşerek size kusursuz bir görünüm kazandırıyor. Renkli veya klasik smokin damatlıklar ile düğününüzde muhteşem bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Damatlık Smokin Modelleri ve Fiyatları

Son yıllarda en çok tercih edilen damatlık smokin modelleri spor ve renkli tasarımlardan oluşuyor. Klasik smokin modellerini damatlığınıza yansıtmak isteyen bir damat adayıysanız siyah rengin asaletini vücudunuzla bütünleştirerek kusursuz bir görünüm kazanabilirsiniz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Papyon ya da kravat seçiminizi smokininizle aynı kumaştan yaparak daha uyumlu bir görünüm kazanabilirsiniz. Sade ve şık smokininizi yeleksiz giymeyi tercih edebilirsiniz. Bunun yerine şal yaka modelindeki smokinleri, slim fit ya da regular fit olarak bedeninize uygun olarak seçebilirsiniz.

Damatlık smokin modelleri ve fiyatları açısından oldukça tercih edilen bu modeldeki smokinleri kravat yerine papyon takarak daha şık bir hale getirebilmeniz mümkün. Tüm bu modelleri özel tasarım veya hazır kalıp model olarak bulabileceğiniz markalar ise şu şekildedir;

  • Beymen
  • Sarar
  • DS
  • Vakko
  • Ramsey
  • Pierre Cardin
  • Damat Tween
  • Süvari
  • Hatemoğlu

Markalar haricinde damatlar tarafından en çok tercih edilen smokin takım elbiseler, ünlü isimlerin düğünlerinde giydikleri oluyor. Burak Özçivit başta olmak üzere Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan Doğulu gibi isimlerin takımları günümüzde de sık tercih edilenler arasında yerini alıyor.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Beyaz Smokin Takım Elbiseler

Damatlık smokin modelleri içerisinde zarif ve eşinizle uyumlu bir görünüm yakalamanızı sağlayan beyaz smokinleri dar ya da normal kalıp tercih edip bedeninize uygun olarak giymeniz tavsiye ediliyor. Pantolon ve ceketinizi tamamen beyaz renk olarak tercih edebileceğiniz gibi, ceketinizi beyaz ve pantolonunuzu siyah olarak da kombinleyebilirsiniz.

Beyaz ceketin üzerine siyah renk dokunuşlarla tasarlanan modeller, damatlık smokin trendleri içerisinde yer alıyor. Aynı şekilde sadece gömlek ve ceketi beyaz renk olarak da kullanabilirsiniz. Sade şıklığın adresi olan beyaz smokin damatlıklar, farklı kombinlere de açık olmasıyla da tercih edilebiliyor.

Smokin damatlıklara alternatif olarak inceleyebileceğiniz tüm beyaz damatlık modelleri burada. Enza Home - Terra

Renkli Smokin Damatlıklar

Smokininizi biraz daha modern ve renkli olarak tercih etmek isteyen bir damat adayı mısınız? Birbirinden farklı renklerdeki smokinler tam size göre. Ceketin iç kısmının pantolonunuzla aynı renkte olan modellerini tercih edebilirsiniz.

Smokininizin vücudunuzla mükemmel bir uyum içinde olmasını sağlayabilirsiniz. Renklerin bütünlüğünü daha orijinal bir şekilde vücudunuzda taşıyabilirsiniz. Tercihinizi iki ayrı rengin iç içe geçmediği modellerinden yana kullanmak mı istiyorsunuz? Ceketinizin farklı renk, pantolonunuzun farklı renk olduğu modellerini tercih ederek zarif bir görünüm kazanmanız mümkün.

Kendi zevkinize göre seçeceğiniz renkleri dilediğiniz gibi uyumlu hale getirerek arzuladığınız smokine kavuşabilirsiniz. Smokin damatlıklarda en çok tercih edilen renkler arasında lacivert, yeşil, mavi ve bordo takım elbiseler yer alıyor.

Renkli damatlık modellerini daha geniş kapsamlı incelemek isterseniz sizleri buraya alalım. En çok tercih edilenler listesini sizler için hazırladık.

Siyah Klasik Model Smokinler

Tercihinizi klasik bir smokinden yana kullanmak istiyorsanız siyah renginin asilliğini vücudunuzla bütünleştiren smokinleri tercih edebilirsiniz. Zevkinize göre yelekli ya da yeleksiz olarak giyebileceğiniz smokininizi, farklı kumaş türleri seçebilirsiniz.

Klasik ama oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Papyon ya da kravat ile bütünlük sağlayacak olan smokininizi kemer yerine kuşak ile kombinleyebilirsiniz. Desenli damatlık modelleri de klasik siyah smokinlerle bütünleşerek karşınıza çıkıyor.

Arayışınıza sadece klasik siyah damatlık modelleri ile devam edecekseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Smokin damatlık modelleri, farklı tasarımlarıyla karşınıza çıkıyor. Markalar tarafından damatlık kiralama veya satın alma olanakları tarafınıza sunuluyor. Kendi tarzınıza göre seçebileceğiniz modeller ile düğünün yıldızı parlayan kişisi olabilirsiniz. Damatlıklar veya damatlık firmaları hakkında öğrenmek istediğiniz her şey için DüğünBuketi.com danışmanları ile görüşebilirsiniz. Mutluluklar.🎊

İlgili Makaleler

0
%