pronovias-prenses-gelinlik-1
pronovias-prenses-gelinlik-1

Pronovias Gelinlik Modelleri

Pronovias gelinlik modelleri, yüzlerce tasarım seçeneği ile her zevkten gelin adayına uygun seçenekler sunuyor. Tasarımları arasında vintage, A kesim, prenses ve dantelli pek çok model yer alıyor. Ayrıca nikah elbisesi de üreten Pronovias'ın en şık gelinlik modellerini sizin için yakından inceledik. Hazırsanız başlayalım.

Pronovias Gelinlik Modelleri

Gelinlik seçmek oldukça zorlu bir konudur. Sadece ‘gelinlik modelleri’ dendiğinde bile geniş bir konudan söz ettiğimizi biliyoruz. Düğününüz ya da nikah töreniniz için bir gelinlik modeli seçmeniz gerektiğinde işin içine birçok detay girecektir şüphesiz. Burada asıl konu nereden başlayacağınızı bilmek olmalı. Bu konuda ise gelinlik kataloğu her zaman başvurmanız gereken kolaylıklardandır.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Pronovias ise lider gelinlik firmaları arasında uzun zamandır yerini koruyor. Her vücut tipine uygun modelleri ve özel tasarımları ile her gelin adayının hayallerini süslüyor. Siz de en özel gününüzde görkemli bir görüntü sunmak istiyorsanız tercih edeceğiniz gelinlik modellerini bu markadan tercih edebilirsiniz.

Pronovias Balık Gelinlik Modelleri

Balık model iddialı gelin adaylarının ilk tercihleri arasında yer alıyor. Zarif işlemeler ve çarpıcı dantel detayları ile size de çok yakışacağına eminiz. Yarım ve tam balık modelleri tercih ederek gösterişli bir seçim yapabilirsiniz. Yarım balık modellerde daha konforlu olmak isteyen adaylarımız için ilk önerimiz.

Uzun kuyruklar ve duvak modelleri ile tüm gece gözler üzerinizde olacak. Tercih edeceğiniz derin sırt dekoltesi ve dalgalı saçlar ise size adeta masallardaki gibi bir etki verecek.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Daha fazla balık gelinlik modelini burada bulabilirsiniz.

Pronovias A Gelinlik Modelleri

Zarafetinden ve konforundan ödün vermek istemeyenlerin tercihi ise a kesim oluyor. Dünyaca ünlü Pronovias ise bu modelde de başarısını ispatlıyor. Derin dekolteler, dantel işlemeler ile çok zarif bir model olduğuna eminiz. Uzun ince görünmenizin yanı sıra uçuş uçuş bir seçim olacaktır.

Etek uçlarına ekleyeceğiniz dantel seçimler, inci işlemeler size ışıltı katabilir. Gelin başında tercih edeceğiniz aksesuarlar ile de kusursuz bir görüntü elde edebilirsiniz. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Bishop ve şifon kollar, dantelli kol seçimleri de gelinliğinize zarif bir dokunuş olacaktır. Klasik ama rahat bu kesimde tarzınıza özel dokunuşlar eklenebilir. Kısa duvak modelleri ile gelinliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Son moda A kesim gelinlik modellerini buradan incelemeye devam edebilirsiniz.

Pronovias Prenses Gelinlik Modelleri

Pronovias’ın en iddalı modellerinden biri de prenses gelinlikler oluyor. Kabarık gelinlik seven gelin adayları bu modeli sıklıkla tercih ediyor. Tül, şifon detayları boncuk ve dantel işlemeleri ile özel tasarımlar yapılıyor.

Uzun duvaklar ve kuyruklarla oldukça şık bir model tercih edebilirsiniz. Duvak kenarlarında tercih edeceğiniz dantel işlemeler hoş bir hava katıyor. Saten kumaşlar da bu modelde oldukça asil bir görüntü sunuyor.

Sezonun en yeni prenses gelinlik modelleri burada.

Pronovias Vintage Gelinlik Modelleri

Nostalji ve bohem dokunuşların harmanlandığı vintage modelde Pronovias’ın ön olana çıkan birçok gelinlik modeli oluyor. Zarif işlemelerin yanı sıra gösterişli güpürlere de yer veriliyor. Kullanacağınız aksesuarlarla da vintage tarzınızı tamamlamış oluyorsunuz. Özellikle nikah kepi ve tül detaylı şapkalar farklı bir hava katıyor.

Vintage havasının yanına şık dokunuşlar eklemek isterseniz saten detayların bulunduğu gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Derin dekolteler, dantelli eldivenler, boncuk işlemeler de oldukça zarif görünmenize yardımcı olabilir.

Vintage ve nostaljik gelinlik tasarımları burada.

Pronovias Gelinlik Fiyatları

Pronovias gelinlik fiyatları tercih edeceğiniz modellere göre değişiklik gösteriyor. Gelinlik seçiminde bütçenizi tasarruflu bir şekilde yönetmek istiyorsanız, gelinlik satın almak yerine kiralamayı tercih edebilirsiniz.

Size önerdiğimiz Pronovias gelinlik modellerini satın almak isterseniz fiyatlar 8.000 TL bandında değişiyor. Mini, midi, a kesim, balık, prenses ve diğer modelleri değerlendirebilirsiniz. Sezon indirimlerini değerlendirerek en özel parçalara uygun fiyata sahip olmanız da mümkün.

Gelinlik Seçimi Nasıl Yapılır?

Boho, romantik, modern ve klasik gelinlik serileriyle gelinlik modellerini kategorilere ayırmış olan Pronovias, online sayfalarında sizi karşıladığı anda dahi gelinlik seçimlerinizde kafa karışıklığını önlemeyi başarıyor. Eğer ne tür gelinlik seçeceğinizi önceden tasarlayarak bilinçli bir şekilde gelinlik arayışına çıktıysanız, Pronovias sayfalarında çok kısa bir sürede aradığınız gelinlikle buluşabiliyorsunuz.

Gelinlik seçerken aşamalar tüm marka ve modeller için aynı. Beğendiğiniz modellere detaylıca göz atmalısınız sonra beğenilerinizin içinden bir elemeye gitmek doğru bir adım olacaktır. Bu noktada tarzınıza ve vücut tipinize uygun modeller daha çok ön plana çıkıyor. Bu aşamadan sonra rahatlıkla deneme aşamasına geçerek size uygun modeli bulabilirsiniz.

Bonus: Pronovias Abiye Modelleri

Pronovias yanıca gelinlik değil abiye modelleri tasarlayarak sizi bir yükten daha kurtarıyor. Nişan, kına gecesi ve diğer özel günlerde tercih edebileceğiniz birbirinden şık abiyeler bulunuyor. Şifon detaylar, sezonun en popüler saten kumaşları ile özel tasarımlar birleşiyor.

Derin dekolteler, işleme detaylar ve tüllerle size özel seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Etkinliğe göre ayrılan abiye modellerini Pronovias’tan seçmek oldukça kolay oluyor. Davetinize göre sınıflandırılan abiyeler renk ve desen çeşitleri ile her zevke hitap ediyor.

Sizin için en şık Pronovias abiye modellerini derledik.

Dünyaca ünlü Pronovias gelinlik ve abiye modellerini sizin için araştırdık. Birbirinden şık ve güzel tasarımları favorilerinize ekleyebilirsiniz. Hayal ettiğiniz gelinlik modeline Pronovias ile kavuşabilirsiniz. Sizin favori Pronovias gelinliğiniz hangisi? Cevaplarınızı yorumlarda paylaşabilirsiniz. 😊

İlgili Makaleler

0
%