header-2
header-2

Gelin Ceketi Modelleri: En Şık Tasarımlar

Sonbahar ve kış gelinlerine özel her yıl dünyaca ünlü tasarımcılar birbirinden şık gelin ceketi modelleri tasarlıyor. Gelinlik modelleri ile uyumlu ve farklı tarzlara hitap eden gelin ceketi modelleri, kimi zaman deri, kimi zaman kot, kimi zaman ise kürklü modelleriyle kış gelinlerinin şıklığını tamamlıyor. Özellikle son yılların trendi haline gelen deri gelin ceketi modelleri, kişiye özel tasarlanan işlemeleri ve süslemeleriyle oldukça şık görünüyor. Peki gelin adayları en çok hangi ceket modellerini tercih ediyor? İşte birbirinden şık gelin ceketi modelleri!

En Güzel Gelin Ceketi Modelleri

Gelin ceketi modelleri, kış aylarında düğün planlayan gelinlerin en çok tercih ettiği aksesuarlar arasında yer alıyor. Gelinlik firmaları, tasarladıkları modeller ile uyumlu ceketleri de gelin adaylarının beğenisine sunuyor. Gelinlik modelini tamamlayan ceket tasarımları arasında, 1950’li yılların vintage gelin kürklerinden, bohem konseptler ile oldukça uyumlu olan bride kot ceketlere kadar birbirinden şık alternatifler yer alıyor. Tercih ettiğiniz gelin ceketi modeli ne olursa olsun, oldukça farklı ve şık bir çizgi yakalayacağınız kesin!Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Gelin ceketi modelleri düğün günü gelinliğin üzerine giyilebildiği gibi, bridal shower partileri ve dış çekimlerde de konsepte uygun olarak tercih edilebiliyor. Gelin bekarlığa veda organizasyonlarınızda gelin ceketinizi nedimelerinizin ceketleri ile uyumlu tercih ederek oldukça şık bir hava yakalayabilirsiniz. Team bride yazısı ile süslenen kot ceketler, son yıllarda bekarlığa veda partilerinde çok trend.

Gelin Ceketi Modelleri: En Şık Tasarımlar

Kış gelinlikleri modasında gelin ceketleri olmazsa olmaz aksesuarlar arasında yer alıyor. Farklı ve bohem bir düğün organizasyonu planlıyorsanız, kot ve deri gelin ceketleri doğru bir tercih olacaktır. Hatta eşiniz de gelin ceketiniz ile uyumlu bir ceket tercih edebilir! Sırt kısmında “Bride” ve “Groom” yazan deri ve kot ceket modelleri dünyada yükselen bir trend haline geldi. Biraz da çılgın bir çiftseniz, aksesuar ve işlemeler ile süslenmiş deri ceket modellerini değerlendirebilirsiniz.

Kot Gelin Ceketi Modelleri

Bohem tarzda düğün organizasyonu planlayan gelin adaylarının en çok tercih ettiği ceket modelleri arasında kot gelin ceketi modeli oldukça öne çıkıyor. Kot gelin ceketleri, gelinliğin modeline göre farklı tasarımları ile tercih edilebiliyor. Genelde düz kesim ve beli kısa modellerin öne çıktığı kot gelin ceketlerinde sırt ve kol bölgesindeki işlemeler dikkat çekiyor. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

En güzel bohem gelinlik modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

Kabarık bir gelinlik modeli tercih ediyorsanız, bel hizasındaki kot gelin ceketleri sizin için biçilmiş kaftan. Balık kesim gelinlik modelleri gibi vücudunuza oturan bir tasarım tercih ettiyseniz, düz ve uzun kesimli salaş kot ceketler tarzınızı tamamlayacaktır.

İşleme ve süslemelerle şıklığı daha da artan kot gelin ceketi modellerine tarzınıza göre eklemeler yaptırabilirsiniz. Kot gelin ceketi modelleri gelinlik mağazalarında hazır olarak satılsa da bazı moda evleri kişiye özel ceket tasarımı da üretebiliyor. Bu modellerin sırt bölgesine isminizi işletebilir veya eşinizin soy adının başına “Mrs.” ekleyerek tamamen size ait bir tasarıma da sahip olabilirsiniz. Kişiye özel tasarımlarda gelin ceketi fiyatları işlemenin yoğunluğuna ve tasarımın büyüklüğüne göre değişkenlik gösterebiliyor.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Gelin Deri Ceket Modelleri

Sonbaharın sonlarına doğru düğün organizasyonu planlayan gelin adayları tarzlarını deri gelin ceketi modelleri ile tamamlıyor. Özellikle İstanbullu Gelin Süreyya deri ceket modeli tercih ettiğinden beri Türk gelin adayları da bu şık ceket modelleri ile düğün ve dış çekimlerde boy göstermeye başladı. Gelin deri ceketleri sade siyah modellere ek olarak rider, bolero ve salaş kesimli tasarımlarla da tercih edilebiliyor. Deri beyaz gelin ceketi modelleri de gelin adaylarının favorisi konumda yer alıyor.

Deri beyaz gelin ceketi modelleri, kış düğünlerinde tercih edebileceğiniz en şık tasarımlardan biri olarak öne çıkıyor. Konsept bir kış düğünü planlıyorsanız, kırık beyaz ve krem rengi tonlarında tercih edebileceğiniz beyaz gelin ceketiniz ile muhteşem dış çekim fotoğraflarına imza atabilirsiniz. Yine bu ceket modellerini de eşiniz ile birlikte tercih edebilir, siyah ve beyaz deri ceketlerinizle uyumunuzu tamamlayabilirsiniz.

Şehrinizin en iyi dış çekim fotoğrafçıları en uygun fiyatları ile burada.

Sade Gelin Ceketi Modelleri

Gelin ceketiniz, gelinlik modelinizin önüne geçmesin istiyorsanız sade tasarımlar tam size göre! Şal görünümünde tasarlanmış kısa gelin ceketleri, gelinlik modeli ile uyumlu ve zarif tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Düğün organizasyonunuzda otel veya balo salonu gibi mekanlar tercih edecekseniz sade gelin ceketleri tam size göre!

Elbette gelinliğiniz ya da gelin ceketiniz süslü ve işlemeli olacak diye bir kural yok. Sade saten bir gelinlik modeli ile uzun düz kesim gelin ceketi tercih edebilirsiniz. Omuz bölgesi açık bir gelinlik tercih ediyorsanız bu tarz bir ceketi omzunuza atarak oldukça şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Ayrıca bu tarz gelin ceketlerini tercih etmeden önce eşinizin damatlığı ile olan uyumuna da dikkat etmelisiniz. Bu tarz gelin ceketlerini en iyi smokin damatlık modelleri tamamlıyor.

Gelin Kürkü Modelleri

Kış gelinlerinin en çok tercih ettiği tasarımlar arasında yer alan gelin kürkü modelleri, pek çok farklı kesim ve model alternatifleri ile moda evlerinde satışa sunuluyor. Kapşonlu ve pelerinli modellerinin de yer aldığı gelin kürkleri, zarif görünümleri ile dikkat çekiyor. Doğadaki hiçbir hayvana zarar vermeden pamuklu kumaşlarla üretilen kürkler, gelin adaylarının beğenisi topluyor.

Gelin kürkü modelinizi elbette yalnızca beyaz olarak tercih etmek zorunda değilsiniz! Kahverengi, füme, hatta kırmızı tonlarında hazırlanan gelin kürklerini düğününüzün konseptine göre dilediğiniz renkte seçebilirsiniz. Gelin ceketi modeli olarak soğuk kış günlerinde tercih edebileceğiniz gelin kürklerini gelinlikçi ve moda evlerinden temin edebilirsiniz.

Şehrinizdeki en iyi gelinlikçileri burada bulabilirsiniz.

Gelin ceketi modelleri, gelin aksesuarları modasına damgasını vuracağa benziyor. Özellikle sonbahar ve kış gelinlerinin tercih ettiği deri, kot ve kürklü gelin ceketi modelleri hazır modellere ek olarak kişiye özel tasarımlarıyla da büyük beğeni topluyor. Peki siz gelin ceketi trendleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Gelinliğinizin üzerine nasıl bir ceket tercih ederdiniz? Fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

İlgili Makaleler

0
%