besiktas-dugun-salonlari-004
besiktas-dugun-salonlari-004

Beşiktaş Düğün Salonları ve Sundukları Hizmetler

Düğün salonları, evlenecek çiftlerin mutluluğu için harika bir düğüne şahitlik eden mekanlardır. Mekanın lokasyonuna, ulaşım imkanlarına, kapasitesine, manzarasına ve nihayet sunduğu hizmetlere göre çeşitli alternatiflerde hizmet vermektedir. İstanbul Beşiktaş düğün salonları boğaz, deniz ve ada manzaralarıyla bilinen mekanlardır. Kaliteli havalandırma ve iklimlendirme sistemlerinin de söz konusu olduğu düğün salonları çeşitli kapasitelerde düğün organizasyonu hizmeti vermektedirler. Beşiktaş Düğün Salonları Salonlarda çok sayıda kolon bulunmuyor. Hatta bazılarında hiç kolon bulunmamakta, bu şekilde ferah bir ortam oluşturulmaktadır. Söz konusu Beşiktaş düğün salonları masa örtüsü, sandalye giydirmesi, gelin yolu ve nikah masası gibi standart düğün paketlerine sahiptirler. Düğüne birkaç ay kala bu mekanlarla irtibata geçilmesi gerekmektedir. Beşiktaş Düğün Salonları Yazın popülaritesi tavan yapan mekanlarda, eğer önceden harekete geçilmezse düğün yapılamama riski de söz konusudur. Davetli sayısı da düğün öncesi isabetli olarak belirlenmelidir. Bunun için LCV hizmeti davetli sayısı tespiti için isabetli bir hizmettir. İrtibat kişisinin adı, soyadı ve telefon numarasının düğün davetiyesinde mutlaka bildirilmesi gerekiyor. Bu şekilde davetli sayısı ve düğüne gelemeyeceklerin tespiti de kolaylaşmaktadır.

Beşiktaş Düğün Salonları ve Hizmetleri

Beşiktaş Düğün Salonları

Dekorasyon ve masa düzeni hizmeti konusunda deneyim sahibi olan Beşiktaş düğün salonları arasında bazıları yemek konusunda topu düğün sahiplerine atabilmektedir. Bu da dışarıdan catering hizmeti alınması sonucunu doğuracaktır. Bu durumda güzel bir menü belirlenerek davetlilere sunulması gerekmektedir. Beşiktaş Düğün Salonları Diğer taraftan düğün orkestrası hizmetinin düğün salonu tarafından mı sağlanacağı yoksa bunun için de bir organizasyon firmasıyla anlaşılması gerektiği kararlaştırılmalıdır. Bütün düğün sürecini bir organizasyon firmasına vererek de durum kurtarılabilir. Çeşitli düğün mekanlarının bulunduğu Beşiktaş düğün salonları arasında oteller, sosyal tesisler ve bazı restoranlar bulunmaktadır. Düğün fotoğrafçısı da en az yemek konusu kadar önem taşımaktadır. Düğünün bir ömür hatırlanması adına bir belge özelliğini taşıyan fotoğraf ve videolar konusunda ciddi bir hizmet almak gerekiyor. Bunun için kaliteli kamera ve fotoğraf makinelerinin yanı sıra ışık ekipmanları gibi yardımcı malzemeleri de bulunan kişi veya şirketlerden hizmet alınması gerekir. Bu konuda fazla ekonomik davranarak, sonucundan memnun kalınmayan bir çekim hizmeti söz konusu olur. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Beşiktaş Düğün Salonları Fiyatları

Beşiktaş Düğün Salonları

Konumu itibariyle İstanbul’un pek çok yerine göre manzara avantajı bulunan Beşiktaş düğün salonları çeşitli paketler halinde hizmet sunuyor. Başlangıç paketlerinde standart düğün hizmetleri yer alırken, yemeklerden fotoğraf çekimine kadar detaylı bir paket alınması da söz konusu olabilir. Genelinde otopark sıkıntısı olmayan mekanların bazılarında vale hizmetleri vardır. Kiminde alkollü içecek ikramı olduğu gibi kiminde bulunmamaktadır. Yemek sunumu olarak açık büfe, alakart ve kokteyl tarzı fiyatları etkileyen unsurlar arasında bulunmaktadır. Bahsi geçen düğün salonları için hafta sonu yemekli bir düğün kişi başına 40 TL ile 300 TL arasında, hafta içi ise 30 TL ile 250 TL arasında yapılabiliyor. Öte yandan hafta sonu yemeksiz/ikramlı bir düğün kişi başı 35 TL ile 275 TL arasında değişmektedir. Beşiktaş Düğün Salonları Hafta içi ise bu rakamlar 30 TL ile 250 TL arasında seyretmektedir. Bu fiyatlar fotoğraf ve video hizmeti dışında kalan diğer düğün hizmetlerine karşılık belirlenen rakamlardır. Fotoğraf ve video konusu ise ayrı bir kalemde alınması gereken bir hizmet olarak değerlendirilmelidir. Her ne kadar “kendisi” fotoğraf/video çekimi yapan mekanların sayısı yüksek olsa da; iş uzmanına bırakılmalıdır. En azından çekim ekibinin deneyimi ve kullandıkları aletlerin kalitesi sorularak tercih yapılması kesinlikle yerinde olacaktır. Beylikdüzü düğün salonları hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%