nisan-tepsisi-modelleri-24
nisan-tepsisi-modelleri-24

Nişan ve Söz Tepsisi Modelleri

Nişan ya da söz gününüzü belirledikten sonra hazırlıklar içerisinde büyük bir öneme sahip olan tepsiler muhakkak öncelik tanımanız gereken bir aksesuardır. Nişan ve söz tepsisi modelleri, özel gününüzde bir ömür boyu takacağınız yüzüklerinizi taşıyarak manevi açıdan oldukça değerli bir etki yaratıyor.

Sizin için gümüş, cam, aynalı, pileksi ve ahşap gibi en çok tercih edilen nişan tepsisi modellerini inceledik. Hazırsanız başlayalım. :)Enza Home - BertaEnza Home - Berta

1 - Gümüş Nişan Tepsisi

Klasikleşmiş modellerin başında gelen gümüş nişan tepsisi, en çok tercih edilen tasarımlardan biri oluyor. Sıklıkla kare ve dikdörtgen şekle sahip olan ürünler arasında yuvarlak olanlar da çiftlerin tercihi oluyor. Düz, işlemeli veya sade olarak karşınıza çıkan tepsiler, makaslarla da uyumlu olacak şekilde hazırlanıyor.

Doğal veya yapay çiçeklerle süslenen tepsiler, yüzük yükselticilerle birlikte yer alıyor. Tam takım halinde sunulan ürünlerin, en mutlu gününüzün ilk adımı olan nişan merasiminizde önemli bir role sahip olduğunu unutmamak gerekiyor.

2 - Aynalı Nişan Tepsileri

Şık tasarımlara sahip olan aynalı nişan tepsileri, çiftlerin en beğendiği modeller arasında yer alıyor. Tamamen camdan yapılmış modeller olduğu gibi tutma kısmı veya çerçeve kısmı farklı malzemelerden yapılan çeşitler de mevcut.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Zarif bir görünümü olan aynalı tepsiler, çiçeklerle süslenerek daha şık bir etki yaratıyor. Yüzük yükselticiler ve makaslarlar tam uyum yakalanıyor. Son dönemlerin modası haline gelen tepsiler, parlak taş ve gold detaylarla değer kazanıyor.

3 - Ahşap Nişan ve Söz Tepsisi

Geleneksel yönü ağır basan çiftlerin sevdiği ahşaptan yapılan nişan tepsileri, rustik konseptler için doğru bir seçim oluyor. Evde veya mekanda yapılan nişan ve söz merasimlerindeki konsepte tam uyum sağlayabilecek bu ürünler, daha doğal görünümler için canlı çiçeklerle süsleniyor.

Gerçek ahşaptan üretilen ve tepsi formu kazanan ürünler arasında ahşap görünümü elde etmek için farklı malzemelerden üretilen seçenekler de mevcut. Tercih tamamen size kalmış. Tarzınızı ve konseptinizi en iyi yansıtacak tepsi modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Şehrinizdeki en iyi nişan mekanlarını buradan inceleyebilirsiniz.

4 - Kasnak Nişan Tepsisi Önerileri

El emeği olmasıyla manevi anlamda daha çok değer kazanan kasnak nişan tepsileri de en iyiler arasında karşınıza çıkıyor. Trendler arasına girmeyi başaran ürünler, hasır veya etamin kumaşlardan üretiliyor. Normal tepsi boyutlarına sahip olan ürünler, farklı malzemelerle süslenebiliyor.

Konsepte uygun olarak tercih edebileceğiniz tepsileri sizler de yapabilirsiniz. Eğer kasnak yapmayı biliyorsanız tepsi formunda yapabileceğiniz ürünlere kendi isimlerinizi yazabilirsiniz. Böylece nişandan sonra hayatınız boyunca saklayabileceğiniz bir anıya da sahip olabilirsiniz.

5 - Prizma Nişan ve Söz Tepsileri

Farklı tepsi arayışında olan çiftler için yenilikçi, modern ve şık tasarımlara sahip prizma tepsiler öneriliyor. Siz de sade ve şık bir nişan tepsiniz olsun isterseniz tercihinizi prizma modellerinden yana yapabilirsiniz. Aynalı veya gold kenarlıklara sahip alternatiflere de göz atabilirsiniz.

6 - Deniz Kabuklu Söz ve Nişan Tepsileri

Daha sempatik, sıcak ve samimi tasarımlardan yana şansını kullanmak isteyenler için deniz kabuklu tepsiler ürün çeşitliliği içinde yerini alıyor. Deniz temalı nişanların da vazgeçilmezleri arasına giren tepsilerde yüzük yükselticiler direkt deniz kabukları oluyor. Deniz yıldızı ve çiçeklerle süslenen modeller, şık tasarımlara sahip olmaları ile de çiftlerin favorisi oluyor.

Söz ve nişan çikolata tepsisi modellerini burada bulabilirsiniz.

7 - Cam Nişan Tepsisi

Nişan ve söz merasiminizde kullanmayı düşündüğünüz tepsinizin modern görünümlü olmasını isteyebilirsiniz. Sizler için bu noktada önerimiz cam nişan tepsi modelleri oluyor. Zarif görünümleri ile dikkatleri üzerine çeken camdan tepsiler, yuvarlak veya dikdörtgen olarak tasarlanabiliyor.

Renkli çiçekler, tüller, püsküller veya samanlarla süsleyebileceğiniz tepsinizi konseptinize uygun forma da rahatlıkla dönüştürebilirsiniz. Organizasyonunuzu profesyonel bir firmadan destek alarak da düzenleyebilirsiniz.

Şehrinizdeki en iyi nişan organizasyon firmaları size özel fiyatlar ile burada.

Hayatınızın en özel günlerinizden biri olan nişan ve söz merasiminizde her şeyin eksiksiz olmasını istemeniz oldukça doğal. Nişan ve söz tepsisi modelleri ile organizasyonunuza şık bir dokunuş gerçekleştirerek hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. En beğendiğin tepsi modelini bizimle yorumlarda paylaşmayı unutma. Şimdiden mutluluklar dileriz.🥰

İlgili Makaleler

0
%