Beykoz Kır Düğünü Mekanları

(71 sonuç)

İstanbul
Düğün Mekanları
Kır Düğünü Mekanları
Anadolu Yakası
Beykoz
Vip Garden Kır Düğünü
68
8

Vip Garden Kır Düğünü

4.9
(18)
İstanbul, Beykoz
Öne çıkan
1,000kapasite
300başlangıç fiyatı
Rena Garden
24
1

Rena Garden

5.0
(5)
İstanbul, Beykoz
Öne çıkan
280kapasite
200başlangıç fiyatı
Boğaz Garden
84
7

Boğaz Garden

5.0
(15)
İstanbul, Beykoz
Öne çıkan
500kapasite
500başlangıç fiyatı
Olivia Wedding Garden
43
3

Olivia Wedding Garden

5.0
(3)
İstanbul, Beykoz
1,500kapasite
400başlangıç fiyatı
River Garden
8

River Garden

İstanbul, Beykoz
1,000kapasite
500başlangıç fiyatı
Family Garden
8

Family Garden

İstanbul, Beykoz
1,000kapasite
750başlangıç fiyatı
Dereli Vadi
5

Dereli Vadi

5.0
(6)
İstanbul, Beykoz
Kapasite ve fiyat bilgisi mevcut değil
Santa Roza Kır Bahçesi
6

Santa Roza Kır Bahçesi

İstanbul, Beykoz
Kapasite ve fiyat bilgisi mevcut değil
Pion Bahçe
31
9

Pion Bahçe

5.0
(3)
İstanbul, Beykoz
2,000kapasite
60başlangıç fiyatı
Villa Polonez
7

Villa Polonez

5.0
(1)
İstanbul, Beykoz
750kapasite
300başlangıç fiyatı
Liva Köşk
59
2

Liva Köşk

5.0
(7)
İstanbul, Beykoz
1,250kapasite
140başlangıç fiyatı
Düşler Ormanı
6

Düşler Ormanı

5.0
(3)
İstanbul, Beykoz
300kapasite
50başlangıç fiyatı

Kır düğünü denildiği zaman akla gelen bölgelerden biri olan Beykoz ilçesi geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Beykoz kır düğünü mekanları uygun fiyatları ve cazip teklifleri ile sizlere kapılarını açıyor. Sosyal tesisten otellere, restaurantlardan tarihi düğün mekanlarına kadar pek çok seçenek ile kır düğünü organizasyonu düzenleyebilirsiniz. Yemekli ve kokteylli opsiyonlarla ve kişi başı 30 TL’den başlayan fiyatları ile bu önerileri değerlendirebilirsiniz.

Beykoz Kır Düğünü Yerleri ve Fiyatları

İstanbul kır düğünü mekanları için biçilmiş kaftan olan Beykoz, çeşitli düğün salonlarına ev sahipliği yapıyor. Fiyatları ile de bütçe planınıza ayak uyduran bu firmalar, ortalama 50 - 80 TL civarında paketlere sahip. Paket içeriklerinde kokteylli, yemekli, alkollü - alkolsüz opsiyonlar bulunuyor. üzeri kapalı veya açık bahçe alanlarına sahip bu mekanlar aynı zamanda, nişan, söz, after party, nikah sonrası yemek veya kına gecesi için de uygunluk gösteriyor.

Beykoz kır düğünü mekanlarının fiyatları şu şekildedir;

Mekan Hafta İçi* Hafta Sonu*
VIP Garden Kır Düğünü 50 TL 70 TL
Aktivitem Park 50 TL 80 TL
Cess Wedding 30 TL 50 TL
Enorme Jardin 70 TL 75 TL
Ceremony Kanlıca 50 TL 80 TL
Koru Bahçe 50 TL 80 TL
Villa Amikos Kır Düğünü 80 TL 100 TL
Rustik Kır Düğünü 50 TL 80 TL

*Ortalama kişi başı fiyatlardır. Güncel fiyatlar için teklif alınız.

Saklı Orman

İstanbul’un incisi Beykoz sınırlarında yer alan Saklı Orman, şehrin gürültü ve karmaşasından uzak, stressiz bir gün yaşamanızı sağlıyor. Mekanın geniş açık davet alanı, ortalama 750 kişiye kadar hizmet verebiliyor.

çam ve sedir ağaçları arasında gerçekleştirilecek çıra kokulu bir düğün daveti, 30 TL’den başlayan fiyatları ile sizleri bekliyor. Kokteylli ve yemekli kır düğünü için daha farklı fiyatlar da söz konusu olabiliyor.

Senfoni Garden Kır Düğünü

Beykoz kır düğünü tesislerinden bir diğeri de Senfoni Garden. 750 kişiye varan hizmet kapasitesi, DJ temini ve fotoğraf çekimi gibi özellikleri bulunan mekanda, genişçe bir otopark alanı mevcut. Bütün bunlara ilave olarak, Senfoni Garden ile mezuniyet partisi ve balo kutlamaları da gerçekleştirilebiliyor.

Yemekli ve kokteylli düzene göre paket ya da kişi başı fiyatlarda değişkenlik olabiliyor. Kokteyl konseptte kişi başı düğün fiyatları 50 TL, yemekli düğün fiyatları ise 80 TL’den başlıyor.

Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri

Ayşe Sultan, dekorasyona ve süslemelere ağırlık veren mekanların başında geliyor. Kır bahçesi atmosferine uyum sağlayan masa ve sandalyelerin bulunduğu mekanda, fotoğraf çekimi için ayrıca bir plato mevcut.

Hem kapalı hem de açık davet alanı olan Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri, açık bahçesi ile 1.000 kişilik, kapalı salonu ile 100 kişilik davetlere ev sahipliği yapıyor. Beykoz ilçesindeki mekanın kır düğünü fiyatları ise kişi başı 50 TL’den başlıyor.

Bella Garden

Bir diğer görülmesi gereken kır bahçesi de Bella Garden. Gece saat 23.00’e kadar hizmet veren bu mekanda after party organize edilebiliyor. özellikle kapasitesi ile cazip fırsatlar sunan mekan, 1.000 kişiye kadar hizmet sunuyor. üstelik otopark alanı bulunan mekanda, 100 araçlık geniş park kapasitesi mevcut.

Bella Garden bünyesinde fiyatlar kokteyl ve yemekli paketlere bağlı olarak değişiyor. 50 TL’den başlayan kır düğünü fiyatları sizleri bekliyor. Nişan ve söz davetlerinin de vazgeçilmezi olan yer, bütün eğlenceyi doyasıya yaşamanız için elinden geleni yapıyor.

Kelebek çiftliği

Kır düğünü konsepti ile hizmet veren ve geniş yüz ölçümü ile her türlü davete ev sahipliği yapan bu tesisin içerisinde kapalı bir davet alanı bulunuyor. Kelebek çiftliği ile ferah ve geniş olan bu kapalı davet alanında yılın 4 mevsimi hizmet veriliyor. Mekan bünyesinde çeşitli olanaklar ve fırsatlar sizi bekliyor. Tüm bu imkanları değerlendirebileceğiniz çiftlik alanının düğünler için yemekli fiyatları 80 TL’den başlıyor.

Mihrabat Korusu

Enfes Boğaz manzarasının keyfine varacağınız mekanda genişçe bir kapalı salon bulunuyor. İstanbul Beykoz kır düğünü mekanları arasında öne çıkan davet alanının, 300 kişinin ağırlanabileceği kapalı salona ek olarak, 1.000 kişilik açık hava alanı da mevcut. üstelik 750 araçlık otopark da Mihrabat Korusu ile sizleri bekliyor.

çocuk eğlence alanı ve bahçesi ile en güzel hizmeti sunmaya çalışan bu mekanda fiyatlar da her bütçeye uygun. 100 TL - 150 TL arasında fiyatları olan bu mekanda kişi sayısı ve düğün gününe göre uygun fiyatları bulabilirsiniz.

VIP Garden Kır Düğünü

Beykoz kır düğünü mekanlarından VIP Garden, havuz başı davet alanı ile sizlere sıra dışı bir alternatif sunuyor. Havuz başı kır bahçesi avantajı ile 1.000 kişiye hizmet sunan VIP Garden Kır Düğünü, engelliye uygun girişi sayesinde geniş kitlelere hitap ediyor.

40 TL’den başlayan düğün fiyatları ile en güzel davetleri gerçekleştireceğiniz mekanda, havuz başı düğün olanağından kına gecesi eğlencesine kadar her çeşit etkinlik düzenleniyor.

Ceremony Kanlıca

Kanlıca semtinin parlayan yıldızlarından olan Ceremony Kanlıca, organizasyon planlamasında gösterdiği üstün başarıyı menü seçiminde de devam ettiriyor. 600 kişiye kadar hizmet veren bu mekanda doğa manzaralı bir kır düğünü sizleri bekliyor.

Söz ve nişan davetlerinde de hizmet veren Ceremony Kanlıca, bütün özel günlerinizde yanınızda yer alıyor. 50 TL’den başlayan düğün fiyatları içerisinde karşılama için hostes veya fotoğrafçı gibi seçenekler de mevcut.

Anadolu Yakası'nın En Güzel Kır Düğünü Mekanları

İstanbul Anadolu Yakası en güzel kır düğünü mekanları çoğunlukla Beykoz ilçesinde konumlanıyor. En uygun Beykoz kır bahçesi mekanları, kimi zaman bir düğün salonu, kimi zaman sosyal tesis, kimi zaman ise havuz başı davet alanı olarak karşınıza çıkıyor.

Menü içerikleri olarak da çeşitlilik arz eden kır düğünü mekanları, alkollü - alkolsüz, yemekli - kokteylli tarzında farklı içerikler sunuyor. Tüm bu alternatifleri, seçiminiz doğrultusunda 50 TL ile 80 TL arasında başlangıç fiyatları ile sunuyor.

Aktivitem Park

Gazebo, fotoğraf çekim alanı ve yeşillikler içindeki peyzajı ile dillere destan bir mekan olan Aktivitem Park, hem kapalı düğün salonu hem açık davet alanları ile tam 2.000 kişilik hizmet sunuyor.

Gelin yolu hazırlıkı yapılan mekanda, mekan süsleme hizmetleri yetkililer tarafından tamamlanıyor. 50 TL’den başlayan uygun fiyatları ile maksimum hizmet sağlayan Aktivitem Park, A’dan Z’ye tüm organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Enorme Jardin

Enorme Jardin geniş kapalı düğün salonu ve açık hava davet alanı ile kapılarını açıyor. After party alanı ve arter party organizasyon hazırlıkları ile düğün sonrası açık havada eğlenmenize de fırsat tanıyor. Mezuniyet ve balo, nikah sonrası yemek gibi eğlenceli davetleri de gerçekleştirebileceğiniz mekanda düğün fiyatları kişi başı 70 TL’den başlıyor.

Rustik Kır Düğünü

Nikah için ayrıca bir alanı bulunan ve tam da ormanın ortasında yer alan Rustik Kır Düğünü, otantik bir atmosferde sizleri ağırlıyor. Fotoğraf çekimleri için retro ve natural temalarda arka planı olan kır bahçesinde geniş bir otopark mevcut.

Kokteylli ve yemekli davetler için uygun fiyatları bulunan mekanda, yaklaşık 50 TL’den başlayan cazip paketlerle karşılaşıyorsunuz. Kına gecesi organizasyonu konusunda da eline su döktürmeyen ve Beykoz ilçesinde konumlanan Rustik Kır Düğünü, bekarlığa veda partisi gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Villa Amikos Kır Düğünü

Kır düğünü haricinde havuz başı davetlere de sahne olan Villla Amikos, konaklama hizmeti de sunuyor. Butik davetlere ev sahipliği yapan bir kapalı salon ve 500 kişilik bahçe alanı ile eğlenceyi doyasıya yaşatıyor. Mekanın fiyatları ve kır düğün paketleri 80 TL’den başlıyor.

Koru Bahçe

Kanlıca semtinde bulunan bir diğer kır bahçesi ise Koru Bahçe. Vale ve otopark imkanı sayesinde konuklarınızı da düşünen mekan, ayrıca bir gelin - damat odası tahsis ediyor.

Kına gecesi, nişan ve söz davetlerinin aranan mekanı olan Koru Bahçe, en özel gününüzde destekçiniz oluyor. Fiyatları ise kokteyl ve yemekli paketlere göre 50 TL’den başlayarak değişiklik gösteriyor.

İstanbul'un En Güzel Kına Gecesi Mekanları ve Fiyatları

Son dönemlerin modası olarak ele alınabilecek kır bahçesinde kına organizasyonu, gelin adaylarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Açık havada, ferah bir şekilde düzenlenen yeni nesil kına geceleri, İstanbul Beykoz ilçesinde muhteşem seçenekler ile değerlendirilebiliyor.

Kına gecesine özel aksesuar, dans grubu, bindallı gibi içerikleri temin edebilmenize olanak sunan mekanlar, çiftler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Yazımızın devamında en güzel kına gecesi mekanları ve fiyatlarını sizin için bir araya getirdik.

Maya Life

Havuz başı alanı ile gün batımına karşı gerçekleştireceğiniz unutulmayacak bir kına gecesi Beykoz’da bulunan Maya Life ile sizleri bekliyor. üstelik ağaçların gölgesinde serinleyebileceğiniz çimenlerle kaplı yemyeşil bir alan mevcut. 750 kişiye kadar misafirin ağırlandığı mekanda, 50 TL’den başlayan kına gecesi fiyatları ile hizmet veriliyor. Bütçenize uygun mekanlar arıyorsanız burası tam size göre.

Mio Giardino

Butik bir kapalı davet alanı ve geniş bir açık alanı bulunan Mio Giardino ile ormanın içinde ışıltılı bir kına gecesi düzenlemek mümkün. Catering konusunda kendine güvenen mekan, alanında uzman aşçılarla en güzel hizmeti sunuyor.

Kokteyl fiyatları 80 TL’den başlayan kır bahçesinde yemekli kına gecesi davetleri ortalama olarak 100 TL civarında. Beykoz’da bulunan bu mekana dair ayrıntılı fiyat bilgisi için teklif almayı ihmal etmeyin.

Sophia çengelköy

üsküdar’da bulunan kına gecesi mekanı geniş davet alanları ve çalışkan ekibi ile unutulmayacak bir gecesi yaşatıyor. 1000 kişilik hizmet kapasitesi sayesinde her organizasyon türüne en iyi şekilde ev sahipliği yapıyor. 50 TL - 80 TL aralığında fiyatları ile hem kokteyl hem de yemekli kına gecesi daveti verebileceğiniz Sophia çengelköy ile söz ve nişan organizasyonu da harika bir şekilde düzenleniyor.

Anadolu Yakası'nın En İyi Organizasyon Firmaları

Kır düğünü ve kına gecesi gibi organizasyonlar, bir organizasyon firması vasıtasıyla daha verimli hale geliyor. çekmeköy’de bulunan Setup Catering Davet ve Organizasyon, düğüne dair her türlü etkinlik için yanınızda yer almaya aday.

üsküdar’da bulunan Nis Organizasyon ise, kına gecesi için vazgeçemeyeceğiniz organizasyon firmalarından biri oluyor. Başlangıç fiyatları 1.000 TL olan organizasyon firmaları ile Beykoz ilçesinin her noktasında düğününüzü organize edebilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası, Beykoz genelindeki kır düğünü mekanları için tüm önemli detayları sizlerle paylaştık. Yaklaşık 50 TL’den başlayan kır düğünü fiyatları ile karşınıza çıkan mekanlar sizi görüşmeye bekliyor. Aynı zamanda kına gecesi mekanları ve organizasyon firmaları da sizler için Anadolu Yakası’nda en uygun seçeneklerle hizmet veriyor. Aklınıza takılanları, her şeyi DüğünBuketi.com danışma hattı ile irtibata geçerek sorabilir ve değerlendirebilirsiniz.