yandan-gelin-saci-2
yandan-gelin-saci-2

Yandan Toplu Gelin Saç Modelleri

Bu senenin en çok tercih edilen ve günlük yaşamda da fazlasıyla kullanılan saç modeli yarım topuz oldu. Bu şık saç modelini düğününde de kullanmak isteyen kadınlar için birbirinden güzel yandan toplu gelin saçı modellerini inceledik. Hazırsanız başlıyoruz. :)

Yarım Topuz Yandan Gelin Saçı

Yarım topuz, bu sene çokça gördüğümüz saç modellerinden bir tanesi oldu. Günlük yaşamda yaygın olan diğer birçok trend gibi yarım topuz da gelin saçı modellerinden biri haline geldi.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Bu tasarım her gelin adayının kullanabileceği doğal ve modern bir saç modeli olarak dikkat çekiyor. Tamamen toplu saçların aksine sıradan duruyormuş gibi gözükse de daha fazla dikkat çekiyor. Ayrıca yandan yarım topuz tek tip kullanılan bir model de değil. Farklı örgü çeşitleriyle saçınıza daha özenli fakat yine doğal bir görünüm verdirebilirsiniz.

Hazır farklı bir hava demişken, saçınıza takabileceğiniz çok çeşitli aksesuarlar var. Eğer düğün mekanı, kır veya havuz başı olacak şekilde planlandıysa; dağınık topuz yanına takacağınız beyaz çiçekler çok güzel gözükecektir ve mekanla uyum sağlayacaktır.

Yandan Toplanmış Gelin Saçı Modelleri

Yandan toplu gelin saçı modeli geleneksel olduğu kadar zamansız ve sevilen bir model. Doğal güzelliği ile öne çıkmak isteyen bir kadınsanız bu modeli mutlaka değerlendirmenizi öneririz. Su dalgası veya ince maşa yapılmış saçlarınızı ense hizanızdan tel tokalarla tutturarak rustik bir görünüm yakalayabilirsiniz. Ayrıca kır düğünlerine özel saçlarınızın arasına cipso çiçekler de ekleyebilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Yandan toplu gelin saçı modelini orta veya uzun saç boyuna sahip gelin adayları rahatlıkla tercih edebilir. Eğer kısa saçlara sahipseniz ve yine de bu modeli istiyorsanız postiş gibi ek saç uygulamalarını değerlendirebilirsiniz. Yandan toplu saçınızı enseden at kuyruğu şeklinde tasarlatmak isterseniz ince saç örgüleri ile modeli hareketlendirebilirsiniz.

Şehrinizdeki en iyi kuaförler ve makyaj sanatçıları burada.

Yandan Örgülü Gelin Saçı

Yandan örgülü gelin saçı modelleri özellikle nikah merasimleri için ideal oluyor. Düğün öncesinde nikahı töreni yapacaksanız seçeceğiniz sade bir beyaz elbise ile yandan örgülü saç modellerini tercih edebilirsiniz. Yandan saç örgüsünde dilerseniz balık sırtı olarak adlandırılan ve tepeden örülmeye başlayan tasarımları değerlendirebilirsiniz. Başınızın üstünden başlayarak sola doğru yapılan balık sırtı örgüler çok şık görünecektir.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Yandan örgülü gelin saç modellerinde birden fazla örgü yaptırıp onları ense hizasında birleştirebilirsiniz. Mini bir ense topuzu gibi görünecek olan bu tasarım doğal ve şık bir model isteyen gelin adayları için ideal. Örgü topuzun üstüne beyaz çiçekler veya inci tokalar ekleyerek harika bir görünüm yakalayabilirsiniz.

En şık örgülü gelin saçı modellerini burada bulabilirsiniz.

Salık Yandan Gelin Saçı Modeli

Yandan gelin saçı modelinizi illa ki toplamak veya ördürmek zorunda değilsiniz elbette. Ensenizin arkasından tel tokalar yardımıyla saçlarınızı sağ veya sol omuzunuz üzerine düşürebilirsiniz. Bu model özellikle uzun saçlara sahip olan kadınlar için ideal. Maşa ile dalgalandırılmış saçlar, enseden hafif bir krape yapılarak yana sabitlenebiliyor. Böylece düğün boyunca saçınızın dağılma ihtimali olmadan rahatça eğlenebilirsiniz.

Salık yandan saç modellerini perçemli veya kahküllü saç kesimine sahip gelin adayları da tercih edebiliyor. Perçemlerinizi saçınızı yasladığınız kısıma doğru fönletebilirsiniz. Eğer kahkülünüz yoksa saçınızdan bir tutam örerek saç bandı şeklinde kullanabilirsiniz. Saçınızı maşa ile dalgalandırdıktan sonra aralarında çiçekler ekletebilirsiniz.

Yandan Duvaklı Gelin Saçı

Yandan saç modelini tercih eden gelin adaylarımız genellikle duvaklarını nasıl kullanacaklarına karar veremiyor. Burada önerimiz eğer yandan toplu bir saç modeli tercih ettiyseniz duvağınızı ensenizden tutturmanız yönünde olacak. Ense hizasından uzun ve iki parçalı duvakları tercih edebilirsiniz. Böylece duvağın üst parçası ile yüzünüzü örtebilirsiniz.

Yandan salık ve topuz modellerde ise tokalı duvaklar kullanarak ensenizin biraz üstünde kullanabilirsiniz. Bu modellerde midi boy duvaklar çok şık görünecektir. Eğer gelin şapkası kullanacaksanız kendinden file duvaklı modelleri tercih edebilirsiniz. Bu şapkalar nikah merasimleri için oldukça ideal.

Farklı gelin saçı modellerini burada bulabilirsiniz.

Yandan Saç Modelleri için Aksesuarlar

Yandan saç modellerinde kullanabileceğiniz pek çok aksesuar seçeneği bulunuyor. Bunların başında çiçekli veya incili tokalar geliyor. Klipsli veya tel tokalar yandan saçlarda oldukça şık görünecektir. Buna ek olarak ince zincirli saç bantları da nostaljik görünüm yakalamak isteyen kadınlar için ideal.

Ayrıca gelin taçları da bu saç modelleri ile kullanılabiliyor. Klasik görünümden yana olan gelin adayları prenses taçları tercih edebilir. Kır düğünü organizasyonlarında çiçekli taçlar çok daha uygun olacaktır. Bant şeklinde veya taç olarak yapay çiçeklerle hazırlanan taçları kullanabilirsiniz.

Yandan saç modelleri önerileri sunduğumuz yazımızın sonuna geldik. Sizin favoriniz hangisi oldu? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

İlgili Makaleler

0
%