gupurlu-vintag-abiye-1
gupurlu-vintag-abiye-1

Vintage Abiye ve Nişanlık Modelleri

Düğün, nişan, mezuniyet töreni ve diğer özel günler için abiye arayışı içine girdiyseniz sizi böyle alalım. Sezonun en moda abiye modelleriyle vintage esintilerinin bir araya geldiği tasarımları sizin için araştırdık. Öne çıkan abiye modelleri, kombin önerileri, takı seçenekleri ve en şık vintage tasarımlar yazımızın devamında sizi bekliyor. Yazının sonunda gecenin en dikkat çeken elbisesini bulacağınıza eminiz.

Vintage Abiye Modelleri

Vintage abiye modelleri save the date çekimlerinde retro temalar için sıklıkla kullanılıyor. Özel günlerde nişan ve nikahlarda da karşımıza çıkıyor. Krem tonları, pudralar, açık kahveler vintage seçimlerin vazgeçilmez renklerinden oluyor. Haki tonları, işlemeli çantalar ve vatkalı ceketler kombininize eşlik ediyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Vintage Kısa Abiyeler

Yaz ve bahar aylarından konforlu bir davet geçirmek istiyorsanız kısa elbiselere listenizde yer vermelisiniz. Renkli bir görüntü elde etmek isteyenler turuncu, pembe tonlarını değerlendirebilir. Saçaklı vintage mini elbiseler after partyler de kurtarıcınız olabilir. 1930 esintileri taşıyan bu elbise modelinde ince ya da kalın askı tercih edebilirsiniz.

Şık topuklu ayakkabılar ve çantalarla kombininizi tamamlayabilirsiniz. Toplu saçlar elbisenizi ve varsa dekoltenizi ön plana çıkaracaktır. Böylece hem daha dikkat çekici hem de oldukça uyumlu bir görüntü sergileyebilirsiniz.

Vintage Uzun Abiyeler

Uzun a kesim elbiseler abiyelerde sık sık tercih ediliyor. her vücut tipine uyum sağlayan bu modelde dilediğiniz kadar detaya yer verebiliyorsunuz. Vücudu saran uzun bir elbise seçtiyseniz beliniz ön plana çıkarak bir işleme ye da kemer kullanabilirsiniz. Daha dik ve retro havasında olmasını istediğiniz elbisenize vatkalı bir abiye ya da ceket detayı ekleyebilirsiniz. Abiyenize uygun bir ceket seçimi yaparsanız iki farklı görüntü ile epey şık olabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Uzun abiyelerde etek detayları, güpürler ve işlemelere sık sık yer veriliyor. Sahildeki davetlerde, evlilik tekliflerinde temaya uygun kroşe elbise seçimleri yapabilirsiniz. Hareketli desenler, zarif bir makyaj sizi kurtaracaktır. Toplu bir saç, at kuyruğu ve zarif vintage küpelerle harika olacağınıza eminiz.

Şehrinizdeki en iyi düğün mekanlarını burada bulabilirsiniz.

Güpürlü Vintage Abiyeler

Geniş ilmeklerle oluşan Fransız güpürler, şık danteller abiyelere bambaşka bir hava katıyor. Vintage abiyelerin olmazsa olmazı bu işlemeler oluyor. ince kumaşlar üzerine dilediğiniz desenleri işletebiliyorsunuz. Gelinlik modellerinde de ön plana çıkan bu zarif dokunuşlar özel günlerde abiyelerde de sık sık tercih ediliyor. Krem ve bej tonlarında birçok güpürlü vintage elbiseyle karşılaşabilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Güpürlü vintage modellere eşlik eden çantalara ve takılara ek olarak ipli ayakkabılar, şık sandaletleri değerlendirebilirsiniz. Salaş bir görüntü sunmak için kış mevsiminde katılacağınız davetlerde kombininizde için iddialı bir çizme seçimi yapabilirsiniz. Saçlarınızda dağınık topuz ya da iri bukleler tercih etmek doğru bir seçim olacaktır.

Vintage Tesettür Abiye Modelleri

Abiye modellerinde tesettür seçenekleri de modayla beraber geniş bir alana yayılıyor. Ceket pantolon abiye takımlar, etek bluz kombinleri, tulumlar ve vintage tesettür abiyeler seçenekleriniz arasında yer alıyor. Tesettür abiyelerde pileler ve danteller seçimleriniz arasında yer almalı. Pileli etek detayları yaz aylarında uçuş uçuş bir görüntü katacaktır. Kollar ve omuzlarda dantel detaylarına yer vererek dikkat çekici olabilirsiniz.

Bishop ve balon kollar, hakim yaka seçenekleri elbisenizle bir bütün olarak görünecektir. Yakalarda işleme detaylarına yer verdiyseniz aynı detaylara başörtünüzde de kullanabilirsiniz. Elbisenize yakın tonlarda tercih edeceğiniz eşarbınız yüzünüze uygun bağlama şekliyle oldukça şık olacaktır.

Tesettür abiye modelleri hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar burada.

Vintage Abiye Fiyatları Ne Kadardır?

Abiye fiyatları 1.500 TL bandından açılırken vintage abiyeler için bu tutar 2.000 TL’nin üstüne çıkıyor. Seçtiğiniz kumaş, işleme seçenekleri ve detaylarla fiyatlar değişiyor. Satın alma dışında abiye kiralama seçenekleriniz de bulunuyor. Hazır kalıp modellerde 800 TL civarında bir elbise bulmak da mümkün.

Vintage Abiyeler Nerelerden Alınır?

1930’lardan 1990’lara uzanan vintage dönemi her sezon ön plana çıkıyor. Popülerliğini koruyan vintage giyim özel günlerde de dikkat çekmeyi başarıyor. Vintage çanta, takı, küpe ve yüzüklerle başlayan geriye dönüş ceket detayları ve abiyelerle hayatımızın her yerini renklendiriyor.

Peki vintage abiyeleri nereden alabilirsiniz? Bazı markalar sezona özel ürünler sunsa da rahatlıkla bulabileceğiniz yer butikler oluyor. Alışveriş siteleri üzerinden de sipariş verebiliyorsunuz. İstanbul’da Nişantaşı’nda, İzmir’de Alsancak çevresinde, Ankara’da ise Kızılay ve Tunalı civarında butiklerden alışveriş yapabilirsiniz.

Bonus: Vintage Abiyelerde Takı Seçimi

Vintage abiyenize karar verdiğiniz ve sıra takı seçimine geldiyse harika önerilerimiz var. Tesettür abiye seçimlerinde bileklik ve kolye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Uzun kolyeler ve şık bileklik takımları, kemer detayları kombininiz için en uygun seçim olacaktır. Abiyeniz derin dekolteye sahip, sade ise ışıltılı küpe ve kolyeler seçebilirsiniz. Büyük taşlı, belirgin desenli modelleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Saç ve ayakkabı tokaları, çanta seçimleri de aksesuar seçenekleriniz arasında yer alıyor. Değerlendirebileceğiniz birbirinden şık modeller bulunuyor.

Özel günler için seçtiğiniz abiye modelinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz. Dilerseniz DüğünBuketi.com danışmanlarından destek alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%