saten-tesettur-aksesuar-secimi-3
saten-tesettur-aksesuar-secimi-3

Saten Tesettür Gelinlik Modelleri

Saten kumaşlar son dönemlerde sade gelinlik isteyen gelin adaylarının ilk tercihi haline geldi. Her mevsim kullanılan şık saten kumaşlar özellikle yaz mevsiminde düğün yapacak gelinlerin kurtarıcısı oluyor. Serin tutan saten kumaş, zarif görüntüsü ile tesettür gelinlik modellerinde de sıkça kullanılıyor. Saten tesettür gelinlik modeli arayan gelin adaylarımız için yaptığımız araştırmaya gelin beraber göz atalım. En zarif saten gelinlik modelini seçmenize yardımcı olacağımıza eminiz.

A Kesim Saten Tesettür Gelinlik Modelleri

Saten kumaşlar gelinlikte zarif ve sade bir görüntü isteyen gelin adaylarımız için önerebileceğimiz seçenekler arasında ilk sırada yer alıyor. En sık tercih edilen saten tesettür gelinlik modellerinde a kesim modelini sizin için inceledik. Her vücut tipine uyumlu olan bu kesim size özel dokunuşlarla göz alıcı bir hal alıyor. Pileli saten gelinlik modellerinde ilk tercih a kesim oluyor. Tarlatanlı saten gelinliklerde bu model sizi daha uzun ve zayıf gösteriyor. A kesim gelinlik bu avantajıyla bizim favorilerimiz arasına girdi bile.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Gelinliğinize ekleyeceğiniz hakim yaka ve kol detayları ise tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak. A kesimde belden aşağı inen sık pilelere ek olarak işlemeler dahil ediliyor ve ışıltılı bir gelinliğe sahip oluyorsunuz. Duvak seçiminizle tamamlayacağınız bu modelde sadeliğin ön plana çıkmasını istiyorsanız kısa tüylerden oluşan otriş bir kemer tercih edebilirsiniz. Bu seçimle duru bir güzelliğe sahip olacaksınız.

Prenses Saten Tesettür Gelinlik Modelleri

Prenses gelinlik modeli tek başına görkemli bir duruş sergiliyor. Bu modele saten dokunuşuyla tüm gece gözleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Prenses gelinlikte tercih edeceğiniz saten kumaşa tül detayları ekleyerek farklı bir uyum yakalayabilirsiniz. Kabarık prenses gelinlik tüm kusurlarınızı saklayarak ön plana sadece güzelliğinizi çıkarmayı başarıyor. Armut vücut tipindeki gelinlerimizin bu modeli listelerinde ilk sıraya yazmalarını öneriyoruz.

Prenses saten tesettür gelinliklerde sıklıkla tercih edilen güpür işlemeleri olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Kollarda ve gelinliğin kuyruk kısımlarında daha çok tercih edilen sert bir işleme modeli olan güpürde dilediğiniz motifleri tercih edebilirsiniz. Biz çiçek motiflerinin omuzlara ve duvak kenarlarına çok yakıştığını düşünüyoruz. Zarafetinize romantik bir dokunuş olacak bu detaya gelinliğinizde yer verebilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Balık Saten Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür gelinlik modelleri seçimizde en çok kafanızı karıştıran modellerden biri balık model olabilir. Hemen birkaç püf noktasıyla bu sorulardan kurtulmanıza yardımcı olacağız. Gösterişli olmak istiyorsanız tam balık modelini tercih edebilirsiniz. Düğünde gelinliğimin içinde kendimi rahat hissetmek istiyorum diyen gelinlerimiz için ise önerimiz yarım balık model.

Balık saten tesettür gelinlik modelinde seçiminizi yarım balıktan yana yaptıysanız başka bir önerimiz daha var. Dantel işlemeleriyle tamamlanan gelinliğinizde saten dokunuşunu kuyruk kısmında yapabilirsiniz. Böylece hem vücut hatlarınız gizlenmiş hem de havalı bir görüntü elde etmiş olacaksınız. Taş işlemeler ve dantel detaylarına kollarda da yer verebilirsiniz. İspanyol ya da bishop kol tercihiniz ile gelinliğiniz gösterişli olacağından şüpheniz olmasın.

Balık kesim giymeden önce bilmeniz gerekenler burada.Enza Home - Terra

Düz Saten Tesettür Gelinlik Modelleri

Saten gelinlik modelleri arayışı devam eden gelin adaylarının istediği şeylerden biri de sade ve şık olmak. Düz saten tesettür gelinlikler bu arayıştaki gelinlerimiz için doğru tercih. Satenin ön plana çıktığı düz bir model ile gecenin yıldızı olmak elbette mümkün. Seçim yapmamız gereken en önemli nokta saten kumaşın çeşidi oluyor. Saten düz ve parlak bir dokuya sahip olmasıyla tercih ediliyor. Mat bir görüntü olmasını istiyorsanız Amerikan saten tercih etmelisiniz.

Tercih edeceğiniz mat saten ile gelinliğinizi makyaj ve aksesuarlarla ön plana çıkarabilirsiniz. Şık bir şapka, saten eldivenlerle harika görünebilirsiniz. Yakanızda yer vereceğiniz minimal işlemeler de gelinliğinize hareket katacaktır.

Son moda tesettür gelinlik modelleri ile ilgili daha detaylı bilgi burada.

Saten Tesettür Gelinlikte Nasıl Aksesuarlar Kullanılır?

“Saten tesettür gelinlik tercih edeceğim nasıl aksesuarlar kullanmalıyım?” diyen gelinlerimizin cevabı burada. Gelin başı için kullanabileceğiniz zirkon, kristal taşlarla süslenmiş taçları tercih edebilirsiniz. Yüz tipinize göre canlı ve yapay çiçek detayları, inci ve kristal taşlarla yapılan ban taçlarda gelin başınız için seçenekler bulabilirsiniz. Vintage tarzda helen kesim tercih ettiyseniz şapka seçenekleri gelinliğinizi tamamlayan bir parça olacaktır. Dantelli ve saten gelin eldivenleri ile farklı bir görüntü yakalamanız da mümkün.

Yuvanıkur.com’daki gelin başı aksesuarlarına göz atabilirsiniz.

Saten Tesettür Gelinlikte Kol Modelleri

Saten tesettür gelinlikte düz işlemeleri olan kollar sıklıkla tercih ediliyor. Gelinliğine yeni bir yorum katmak isteyen gelinler ise balon ve İspanyol kol seçeneklerini değerlendiriyor. Şifon ve tül detaylarının yanı sıra tüy detaylarına da yer verilebiliyor. Modern bir görüntü sunmak isteyen gelin adayları karpuz kol seçeneklerini de değerlendiriyor. Dilerseniz gelinliğinize demonte şekilde pelerin ekleyebilirsiniz. Kullanılan serbest ya da krep satan kumaşlar pelerinde klasik ve şık bir görüntü sunacaktır.

Saten Tesettür Gelinlik Fiyatları

Tesettür gelinliklerin fiyatları tercih ettiğiniz model ve detaylara göre değişiklik gösteriyor. Gelinlik kiralama ve satın alma seçenekleri ile her bütçeye, zevke uygun modeller bulunuyor. Tercih edeceğiniz ek işlemeler, kumaşlar, güpür ve dantel seçenekleri ile gelinlik paketleri şekilleniyor. Hazır dikimler provalarla size uygun hale getiriliyor. Özel tasarımların teslim süreleri provalarla bir ile üç ay arasında değişebiliyor.

A kesim, balık, prenses tesettür gelinlik modelleri 6.600 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Tesettür gelinlik kiralama fiyatları ise 4.350 TL’den başlıyor.

En Popüler Saten Tesettür Gelinlik Markaları ve Moda Evleri

Özel dikim gelinlik modelleri ile İzmir’de popüler olan Oleg Cassini her zevke hitap eden seçeneklerle karşımıza çıkıyor. Dikim provaları ile size özel tasarımlar yapılıyor. Hazır kalıp modeller, boy kesim, daraltma hizmetleri de bulunuyor. Gelin adayları için gelinlik ve abiye seçenekleri ile uygun fiyatlar sunuyor. Oleg Cassini gelinlik fiyatları 1500 TL’den başlıyor.

Aysirada İzmir ve diğer illerdeki hizmet yelpazesi ile popüler moda evleri arasına girmeyi başarıyor. 3000 – 5000 TL bandından başlayan gelinlik fiyatları tasarımlara göre değişiyor. Aksesuar tasarımları, hazır modeller ve daha birçok avantaj ile gelinlerin uğrak noktalarından biri oluyor. Tercih edebileceğiniz diğer popüler gelinlik markaları içinde Setri Nur ve Vakko da bulunuyor.

En popüler tesettür gelinlik ve moda evleri burada.

Bu sezona damga vuracak saten tesettür gelinlik modelleri için hazırlandığımız yazımızda size bazı detaylar verdik. Tercih edeceğiniz gelinlik modeli, en popüler gelinlik markaları ve aksesuarlar hakkında bilgi edindiyseniz karar vermiş olabilirsiniz. Dilerseniz daha detaylı bilgi için DüğünBuketi.com danışmanları ile iletişime geçebilirsiniz.

Gelinlik seçiminizi yaptıysanız düğün mekanınıza karar vermek için sizi bekliyoruz.

İlgili Makaleler

0
%