saten-abiye-modelleri-18
saten-abiye-modelleri-18

Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri

Geçtiğimiz sezon kadife kıyafetlerin yılıydı, bu sene ise saten abiye ve nişanlık modelleri nin sezonu. Sadece gece giyilebilen abiye elbise modellerinden daha az ekonomik bir şey yoktur – ne bankadaki paranız nede dolabınızdaki alan açısından. Neyse ki saten bu sene sınırlarını aştı ve geceden gündüze geçiş yaptı. sezonunda saten abiye elbise modelleri ve genel olarak saten askılı bluz ve pantolonlar, Victoria Beckham’ dan Tom Ford’ a kadar dünya podyumlarının hazır giyim koleksiyonlarında yerlerini alarak gündüz kıyafeti olarak ta kendini kanıtladı.

 Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Marka: Marchesa Saten abiye ve nişanlık modelleri bu kadar revaçtayken hem gece davetlerinde değerlendirebilir, hem de doğru aksesuar ve kombinler ile gündüz sokaklara taşınabilir hale geldi. Kırmızı, mor, mavi, tek omuz, kısa veya uzun; sizlere saten abiye elbise içinde kendinizi harika hissetmenizi sağlayacak bir rehber hazırladık. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Bu abiyenin içinde harika görüneceksiniz. Marka: Marchesa

Artık havalar ısınıyor, hafif ve parlak satenin tam mevsimi. Hem ışıldayan hem de ipeksi bir kumaş olan satenin, teninizde yarattığı hafif dokunuş hissi çok hoşunuza gidecek. saten abiye elbise modellerine bakacak olursak 90larda bir çok ünlünün kırmızı halıda vazgeçilmezi olan, ince askılı görünümüyle biraz geceliği andıran saten ‘Slip Dres’ ile başlamak doğru olur.

Saten Abiye ve Nişanlık ModelleriTasarım: Galia Lahav

Saten Şıklığı

Özellikle bu sezon saten abiyeler arasında uzun ‘Slip’ elbise modelleri tekrar revaçta ve ünlüler arasında da en favori parçalardan biri. Bir kürk veya taşlı bir el çantası ile daha şık hale getirebileceğiniz saten abiye elbise modelleri seksi olmakla birlikte, çabasız şıklığında simgelerinden. Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Tasarım: Berta Saten abiye modelleri ve fiyatlarının en fazla çeşidine online alışveriş sitelerinden ulaşabilir, satın al kapıda öde olanaklarından yararlanarak sezon trendine ekonomik bir şekilde sizde uyabilirsiniz. saten nişanlık modelleri ve fiyatlarıyla ilgili yerli ve yabancı tasarımcıları internetten inceledikçe fiyat konusundaki ön yargınızın kırıldığını görebilirsiniz. Genellikle saten abiye elbiseler yükse fiyat algısı oluşturuyor; ancak zevkli modeller ve makul fiyatlarla karşılaştığınızı göreceksiniz. Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Bu zarif abiyenin tasarımı Vikfor&Rolf'a ait... Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Aksesuarlar ile Zenginleştirin

Saten abiye ve nişanlık modelleri nin en büyük özelliği vücudu iyi kavraması ve yaz aylarında serin tutması. Saten abiye elbisenize biraz şehirli ve modern bir hava vermek isterseniz haki renk Bomber Ceket ve John Lennon tarzı gözlükler ile havalı ve farklı bir görüntü elde edebilirsiniz. Eğer saten etekli iki parçalı bir kombin veya balık model bir saten abiye elbise giyiyorsanız muhtemelen daha klasik ve kadınsı bir görüntünüz olacaktır.

Saten Abiye ve Nişanlık ModelleriNaeem Khan'ıntasarladığı balık model saten abiye...

Uzun saten abiye elbiselerin en dişil hali için omzunuza elbisenizin tonlarında bir kürk atmak veya şık bir stiletto ve clutch ikilisiyle tamamlamak harika olacaktır. Böyle bir kombine vintage bir toka ile toplanmış retro dalgalı saçlar çok güzel eşlik edecektir. Saten abiye ve nişanlık modelleri ni tercih etmenizin bir sebebi minimalist olmaksa eğer, o zaman fazla aksesuara ihtiyacınız yok. Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Aksesuara gereksinim duymayacağınız, tek başına bile gözleri kamaştıran; Ralph&Russo tasarımı saten abiye... Zarif siyah saten bir abiye elbise giyiyorsanız ve onu ön plana çıkarmak istiyorsanız sadece elmas bir küpe ve yüzük ikilisi sizin için yeterli bir tercih olacaktır.

Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Marka: MarchesaEnza Home - Terra

Nostaljik Bir Hava Estiren Kadife Elbiseler

sezonunun öne çıkan trendi olan saten abiye ve nişanlık modelleri ni en güzel şekilde değerlendirmek için bir başka önerimiz, farklı dokular ile oynayarak kıyafetinizi zenginleştirmeniz. Kadife dokulu bir çanta veya kadife jakarlı botlar ile görüntünüzü daha havalı ve farklı bir hale getirebilirsiniz. saten nişanlık modelleri ve fiyatlarına bakarken bütçenizde aksesuarlar içinde ayrı bir yer açmayı unutmayın.

Saten Abiye ve Nişanlık ModelleriMarka: Marchesa

Saten elbiseler dokuları gereği çok sade olduklarından mutlaka ona eşlik edecek dikkat çekici ve şık aksesuarlara ihtiyaç duyarlar. Aksesuar tercihinizde özellikle yaz davetlerinde kalın altın zincirli kolye veya bilekliklerle birleştireceğiniz saten abiye elbise modelleri size daha dinamik ve renkli bir stil kazandırabilir. Kalın altın renkli zincir veya takılar ile giyildiğinde, en sade satenler bile –hatta prenses model bir saten abiye elbise bile- modern bir havaya bürünür.

Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Bu elbiseye Sherri Hill'den ulaşabilirsiniz.

Normalde gündüz giyildiğinde bahçe partileri veya ikindi çayı için ayrılan pastel tonlardaki saten abiye elbise modelleri, androjenik ve şık bir dokunuş katan kalın erkeksi ayakkabılar ile giyildiğinde geceye uygun hale getirilebilir.

Beyaz Büyü

Saten Abiye ve Nişanlık ModelleriTasarım: Naeem Khan

Geleneksel bir gece kıyafeti olan saten abiye ve nişanlık modelleri ni gündüz giyilebilen parçalar haline getirmek için en mükemmel yollardan bazıları Spaghetti askılı saten abiye elbisenizin içine beyaz bir tişört giymek veya altı saten etek, üstü tişört bir kombin ile giymektir. Doğal olarak ayakkabı ve çanta seçiminizde yapacağınız spor tercihler, birbirinden güzel saten abiye elbise modellerini gündüz giymeye uygun hale getirecektir. Hali hazırda bu trendi uygulayan yabancı ünlülerden oldukça fazla stil tüyosu alabilirsiniz. Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Tasarım: Ralph&Russo

Masalsı ve Zarif Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri

Saten abiye elbise modelleri mezuniyet törenlerine çok yakışacak bir seçim olacaktır. Saten mezuniyet elbiselerinde pastel renklerde veya  çiçek desenli olanları tercih etmek hem masum hem de zarif bir görüntü yakalamanızı sağlar. Ayrıca tesettür abiye modellerinde çok şık tasarımlara rastladığımız saten abiye ve nişanlık modelleri, bele yerleştirilmiş ince taşlı veya kalın ve sade bir kemer ile çok daha şık hale getirilebilir.

Saten Abiye ve Nişanlık ModelleriBu elbisenin tasarımı Naeem Khan'a ait...

Saten abiye ve nişanlık modellerinde altın kural dikiş kalitesinin iyi olmasıdır. Saten kumaş kötü dikimi çok belli eden bir kumaştır ve üzerindeki en ufak defo veya lekeler çok dikkat çeker. Su veya makyaj lekeleri diğer kumaşlara göre saten kumaşta kendini daha fazla belli edeceğinden, saten abiye ve nişanlık modelleri giyerken özenli olmanız gerekir. Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Tasarım: Ashi Studio Aynı zamanda nostaljik ve masalsı bir havası olan saten, sizi hem bedenen hem de ruhen yumuşak ve zarif bir havaya sokacaktır. Daha hareketli bir abiye elbise arıyorsanız eğer, saten ve tül karışımı, üzerleri işlemeli zarif modeller sizin için ideal olabilir. Satenin hafifliği abiye elbiselere zarafet katarken, tül ile görüntünüzü daha zengin hale getirebilirsiniz. sezonun en gözde abiye renklerinden olan yeşil ve tonları ile birleştireceğiniz saten abiye elbise trendi ile tüm bakışları üzerinize toplamanız kaçınılmaz olacaktır.

Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Tasarım: Georges Hobeika

İnkar Edilemez Derecede Lüks

Saten abiye modelleri davet salonundaki aydınlatmaların altında yüksek parlaklığa sahip ipeksi pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Saten kumaşın parlaklığı fildişi veya beyaz renklerde daha da çarpıcı hale getiriyor. Kırmızı rengi organze veya şifon kumaşların asla yapamayacağı kadar ortaya çıkarıyor.

Saten Abiye ve Nişanlık ModelleriKırmızı ve beyazın muhteşem birleşimi...Tasarım: Georges Hobeika

Yakın akrabası olan ipek kumaşın daha modern, seksi ve erişilebilir versiyonu olan saten aynı zamanda bir ipek kadar lüks ve pahalı hissettiriyor. Her giyen kadını bir tanrıça gibi hissettirecek türden bir kumaş. Muhteşem dış görüntüsüne karşın saten, yüksek bakım gerektiren bir kumaş türüdür. Saten abiye elbiseler diğer kumaşlardan yapılmış elbiselere göre daha fazla ve uzun süreli buharlı ütü gerektirirler. Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Tasarım: Vikfor&Rolf Bir başka uyarmamız gereken en belirgin özelliği ise en ufak yağlı bölgeleri bile affetmeden gözler önüne serme özelliği. Saten hem çabuk kırıştığından hem de dar bir modelini tercih edecekseniz vücudunuzun gerçekten fit olmasını gerektirdiğinden belki öncelikli tercihiniz olmayabilir. Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Tasarım: Krikor Jabotian Diğer bir yandan bazı etkinlikler farklı kıyafetler konusunda deney yapmanız için daha açıktır; bu gibi durumlarda satenin pürüzsüz teninizde oluşturduğu hissi bir kez aldıktan sonra farklı bir kumaşa uzun bir süre geçmek istemeyebilirsiniz. Saten Abiye ve Nişanlık Modelleri Tasarım: Georges Hobeika Işınsu Tekin

İlgili Makaleler

0
%