yazlik-damatlik-kapak
yazlik-damatlik-kapak

Rahatlık ve Şıklıktan Yana Olanlara: Yazlık Damatlık Modelleri

Yaz aylarında yapılacak düğünler için doğru damatlık modelini seçmek biraz zor görünebilir. Ancak hem rahat hem de şık olabileceğiniz, tarzınıza ve bedeniniz uygun yazlık damatlık modelleri ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Sizler için en güzel ve en şık damatlık takım elbiselerini inceledik ve bir liste oluşturduk. Sizi en iyi şekilde yansıtacağını düşündüğünüz modelleri bu yazımızda bulabileceğinizi umuyoruz.

Yazlık Damatlık Modelleri ve Fiyatları

Hem bahar hem de yaz aylarında düzenlemeyi planladığınız düğünlerde gelinle uyum yakalamak oldukça kolay. Beyaz gelinlik ile en iyi uyumu sağlayabileceğiniz beyaz damatlık modelleri listelerin başında yer alıyor. Yelekli veya yeleksiz tercih edebileceğiniz takımlarda en önemli nokta kumaş oluyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Terletmeyen ve konforunuzu da bozmayacak damatlıklar ile düğününüzde yıldız gibi parlayabilirsiniz. Yakanıza takacağınız çiçekler veya cep mendilleriyle de şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Altınyıldız, Damat Tween ve DS Damat markalarının tasarımlarıyla aradığınız modeli kolayca bulabilirsiniz.

Yazlık damatlık modellerinde renk seçimi de dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta. Beyaz haricinde krem, yeşil veya mavi renkli takım elbiseler rağbet görüyor. Hem farklı bir tarz yakalamak hem de şıklığı elden bırakmamak için siz de bu renkler arasında tercih yapabilirsiniz. Spor görünümlü bu damatlıklar, kır düğünleri ve sahil düğünleri için de oldukça uygun.

Spor damatlıklar arasında yer alan tüm modelleri incelemek isterseniz birçok alternatifi burada bulabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Yazlık Renkli Damatlıklar

Yazın en çok tercih edilen damatlık modelleri arasında renkli tasarımlar yer alıyor. Rugan damat ayakkabıları ile kombinleyebileceğiniz gibi klasik ayakkabı modellerini de renkli damatlıkların altına giyebilirsiniz.

Yeşil ve mavi damatlıkları farklı renklerle de kullanabilirsiniz. Ancak hem rahat hem de şık olmak adına tamamen aynı renk ve tonlarını kullanmak daha çok tercih ediliyor. Siyah veya kahverengi ayakkabıları yeşil, lacivert, mavi, gri damatlıkların altına giyebilirsiniz.

Aksesuar kullanacaksanız sade şıklığınızı koruyacak yaka çiçekleri, spor bir saat, papyon veya ince kesim kravat seçebilirsiniz. Renk olarak daha farklı bir çizgiden ilerlemek isterseniz, son dönemlerin en popüler renklerinden biri olan pembe damatlık modellerini tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde su yeşili takım elbiseler de damatların dikkatinden kaçmıyor.Enza Home - Terra

Modern bir görünüm yakalayabileceğiniz farklı renkteki damatlıkları yine aynı renk veya aynı rengin farklı tonlarıyla ön plana çıkarabilirsiniz. Tüm bu tasarımlar arasında seçim yaparken kumaş türü, bedeniniz ve vücut tipinizi de göz ardı etmemenizi öneririz.

Bordo, gri, lacivert, buz mavisi ve beyaz damatlık gibi birçok renkli modeli buraya tıklayarak yakından inceleyebilirsiniz.

Yazlık Damatlıklar İçin Uygun Yaka Çiçeği Modelleri

Düğününüz için damatlığınıza karar verdiyseniz aksesuarlarla takım elbisenize son bir dokunuşta bulunabilirsiniz. Kır düğünü, kumsal düğünü veya sahil düğünü gibi bir yerde mutluluğa adım atacaksanız kullanacağınız yaka çiçekleri farklı şekillerde tercih edilebilir. Doğal ve şık bir görünüm için canlı yaka çiçekleri bu noktada sıklıkla tercih ediliyor.

Papatya, orkide, beyaz gül veya cipso çiçeklerden yapılan canlı yaka çiçekleri her renk damatlığa kolayca uyum sağlıyor. Yapay çiçeklerle de en az canlılar kadar tarzınızı yansıtabilirsiniz. Hemen her çiçek çeşidinden yapılan yaka çiçekleriyle damatlığınızı en şık versiyonuna ulaştırabilirsiniz.

Başta yaka çiçeği olmak üzere tüm damat aksesuarlarını incelemek isterseniz sizi buraya alalım.

En şık yazlık damatlık modelleri arasından tercih yaparak gelinle uyumlu bir şekilde düğün mekanınıza giriş yapabilirsiniz. Tüm gözlerin üzerinizde olacağı bu özel günde tarzınızı en iyi yansıtabileceğiniz damatlığınızla asil, rahat ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız bu listede sizi yansıtacak modeli bulabildiğinizi umut ediyoruz. Detaylı bilgi almak ve seçeneklerini artırmak için DüğünBuketi.com danışmanlarıyla iletişime geçebilir ya da yorum yaparak bizlere ulaşabilirsiniz.

  • User default avatar

    Said

    Nerden bulabiliriz marka yazmamışsınız

  • User default avatar

    Düğün Buketi Editörü

    Merhabalar Said Bey, Damatlık modelleri editörlerimiz tarafından damat adaylarına ilham vermesi için seçilmiştir, maalesef satışı gerçekleştirilememektedir. Düğün organizasyonu ile ilgili ihtiyaç duyduğunuz her şey için aşağıdaki iletişim formumuzu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şimdiden mutluluklar dileriz. https://www.dugunbuketi.com/iletisim/

İlgili Makaleler

0
%