header-2
header-2

En Kalıcı 10 Nikah Hediyelik Modelleri

Atmaya kıyamayacağınız nikah şekeri modelleri ve birbirinden güzel nikah hediyelikleri için alternatif fikirler ile sizinleyiz. Bu bloğumuzda misafirlerinizin saklamaya doyamayacağı hatta bir aksesuar olarak bile kullanabileceği nikah şekeri ve hediyeliklerini derledik. Sizin için hem en uygun fiyatlı hem de en şık nikah hediyeliklerini araştırdık. Hadi gelin yıllarca saklayabileceğiniz hepsi birbirinden güzel kalıcı nikah hediyeliklerine birlikte bakalım. :)

1. Nikah Şekeri Magnet Modelleri

Modası yıllar boyunca geçmeyecek olan magnet nikah şekeri modelleri yine en çok seçilen nikah hediyelikleri arasında yer alıyor. Şık ve elegant bir tasarımdan vintage retro tasarımlara kadar birçok magnet nikah hediyelik modeli mevcut. Siz de nikah hediyelik magnet modellerini inceleyerek kendinizi yansıtan tarz ve üslupta yapılmış bir hediyelik alternatifi oluşturabilirsiniz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Nikah hediyelik magnet modelinizin üzerinde resminiz, isimleriniz, en sevdiğiniz çiçeğin kurutulmuş hali ya da sizin için özel anlamı olan bir dekoru süsleme olarak kullanabilirsiniz. Magnet tasarımlarınız buzdolabı kapaklarının üzerine dekoratif amaçlı asılabilir. Bu sayede sevdikleriniz her dolabı açışlarında sizin ile ilgili hatıralarını hatırlayacak ve mutlu olacaklardır.

Ayrıca nikah hediyelik magnet tasarımınızı çeşitli sözlerle süsleyebilirsiniz. Bunlar size özel komik sözler veya anlamlı özlü sözler olabilir. Bu sayede gülümseten bir nikah hediyelik modeli hazırlamış oluşunuz. Ayrıca açacak şekilden tasarlanan magnetleri de tercih edebilirsiniz.

2. Mum Nikah Hediyelik Modelleri

Romantizmin ve duyguların bir yansıması olarak anlamlandırılan mum tasarımlarını nikah hediyesi olarak sevdiklerinize sunabilirsiniz. Mum nikah hediyelik modelleri oldukça zengin tasarımlara sahip. Kütük mumluk nikah hediyelik, jel mum nikah hediyesi, kavanoz mum nikah hediyelikleri ve dahası…Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Renkli, enerjik tasarımlar tercih edebileceğiniz gibi sade, duru ve şık tasarımlar da tercih edebilirsiniz. Hoş kokuları ile misafirlerinizin üzerinde pozitif bir etki yaratan mum nikah hediyelik modelleri ile hoş bir ambiyans yakalayabilirsiniz. Kütük mumlukların içerisine yerleştirilmiş küçük mumları eminiz ki çok şirin bulacaksınız. Aynı şekilde kavanoz mum nikah hediyelikleri de çok hoş dekoratif ürünler olarak evlerde kullanılabilmekte. Hatta bazı özel tasarım mekanlar bu çeşit mum süslemelerine oldukça önem veriyor. Mum nikah hediyelik modelleri son trendler arasında yükselişe geçiyor. Siz de nikah hediyelik tercihinizi bu yönde kullanabilirsiniz.

Şehrinizdeki en iyi nikah salonları DüğünBuketi.com'a özel indirimleri ile burada.

3. Sukulent Nikah Hediyelik

Son zamanların en trend nikah hediyelerinden biri de sukulent ve kaktüsler oluyor. Minicik saksıların içindeki büyüleyici sukulentler nikahınız için harika hediyelikler olacaklar. Sukulent nikah hediyelik modellerinin saksı kısmı hasır veya çuval ile süslenmiş örnekleri olduğu gibi; keten ile süslenmiş tasarımlar da mevcut.Enza Home - Terra

Ofisinizde ya da evinizde severek kullanabileceğiniz dekoratif özelliğe sahip sukulent nikah hediyelikleri misafirleriniz için hoş bir sürpriz olacak. Değişik nikah hediyelik fikirleri arasında yer alan bu şık sukulentleri çok beğeneceksiniz. Nikah hediyeliklerinde en çok tercih edilen modeller arasında yer alan sukulentler oldukça da uygun fiyata gelmekte. Adet fiyatı sukulentin cinsine göre 5 TL'den başlayarak artış gösterebiliyor.

4. Nikah Fidanı

Doğa aşığı bir çiftseniz nikah için hediyelik fikirleri arasındaki en güçlü seçeneğiniz nikah fidanı olacak. Nikah şekeri yerine fidan hediyelik seçeneği oldukça beğeni topluyor. Fidan ya da tohum bombası nikah hediyelik son dönemin en çok tercih edilen alternatiflerinden oluyor. Nikahınız ile birlikte ektiğiniz nikah fidanlarınız evliliğiniz ile birlikte büyüyüp yeşerecek. Harika bir fikir değil mi?

Hem misafirlerinize özenle sunabileceğiniz bir nikah hediyesi hem de çift olarak birlikte yapabileceğiniz hoş bir aktivite. Sembolik olarak evliliğiniz ile büyüyüp gelişecek nikah fidanı sizi çok mutlu edecek. Maliyet olarak da uygun nikah hediyelik kategorisine giren fidan ve tohum bombaları sayesinde hem karlı hem memnun olacaksınız. Ayrıca dilerseniz TEMA vakfı gibi doğa yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarına bağışta da bulunabilirsiniz.

Nikah hediyesi olarak bağış yapabileceğiniz kuruluşlar burada.

5. Kokulu Nikah Şekeri Fikirleri

Elegant ve şık bir nikah hediyelik modeli arıyorsanız sizin için şahane önerilerimiz var. Tasarımlarının yanı sıra hoş kokuları ile rahatlatıcı bir atmosfer yaratacak olan kokulu nikah şekeri fikirleri sizinle. Kokulu taş nikah hediyelik tasarımları arasından seçim yapabilirsiniz. Üzerinde isminizin yazılı olduğu hoş kokulu taş harika bir hediyelik fikri olabilir.

Kokulu mum nikah hediyelik modelleri arasından da seçim yapabilirsiniz. Romantik bir çiftseniz tercihiniz kesinlikle kokulu mum nikah hediyeliği olmalı. Sabun nikah hediyelik fikirlerini de unutmamak gerek tabii. Oldukça natürel ve farklı bir seçenek olan sabun nikah hediyeliklerinin kokusu sizi başka diyarlara götürecek.

Evde nikah hediyelik yapımı olarak önerebileceğimiz bir örnek olan lavanta nikah keseleri ise oldukça ucuz ve hoş bir seçenek. Lavanta kesesi nikah şekerlerinin hem yapımı oldukça kolay. Çuval kumaş ile kesesini yapıp zevkinize göre süsleyebileceğiniz modeller en güzel nikah hediyelik önerilerimiz arasında yer alıyor.

Evde nikah şekeri yapımı rehberi burada.

6. Pleksi Nikah Şekeri Modelleri

Pleksi nikah şekeri modelleri uygun fiyatları ve şık tasarımları ile öne çıkıyor. Nikah hediyeliklerinizi pleksi tasarımlar arasından seçerek siz de uygun maliyetli ve şık bir seçim yapmış olacaksınız. Pileksi nikah hediyelik modelinizi dilerseniz kalp şekilli bir hediyelik, dilerseniz sonsuzluk işareti şeklinde dekoratif bir süs eşyası ya da evliliğinizi simgeleyen bir ağaç modeli olarak tasarlayabilirsiniz.

Zevkinize göre sonsuz seçeneğe sahip olan pleksi nikah hediyesi modelleri arasından kendinizi kısıtlamadan rahatlıkla seçim yapabilirsiniz. Pleksi nikah hediyeliğinizin üzerine isimlerinizi yazabileceğiniz gibi ayna nikah hediyelik modelleri de tercih edebilirsiniz. Ayna nikah hediyelik modelinizin üzerine ya da etrafındaki pleksi kısmının üzerine isimleriniz yazabilir, hoş bir nikah hediyesi modeli tasarlayabilirsiniz.

7. Ahşap Nikah Şekeri

Ahşap nikah hediyelik modelleri arasından en çok tercih edilenler arasında kafes, kuş, ağaç ve sonsuzluk motifleri yer almakta. Kütük nikah hediyelik modelleri ise son trend nikah hediyelikleri arasında yer alıyor. Kuru çiçeklerle süslenmiş kütük nikah hediyelikleri magnet olarak da tasarlanabiliyor. Anahtarlık nikah hediyelik ve çerçeve hediyelik tercih edilen diğer modeller arasında yer alıyor.

Üzerinde isimlerinizin yazdığı nostaljik bir anahtarlık nikah hediyesi ya da içinde resimlerinizin yer aldığı ahşap çerçeve nikah hediyesi farklı fikirlere açık olan çiftlerimiz için en güzel fikirler arasında yer alıyor. Oldukça kalıcı olan bu tasarımlar uzun yıllar vitrinlerde saklanabiliyor.

8. Vosvos Nikah Şekeri

Arabalı nikah şekeri modelleri arasında en çok tercih edilen vosvos hediyelik en orijinal alternatiflerden biri oluyor. Maceracı ya da nostalji tutkunu bir çiftseniz vosvos nikah hediyelik modelleri tam da size göre. İster frapan bir tarzınız olsun ister salaş; vosvos nikah hediyelik modellerine hayır diyemeyeceksiniz. Her kesime hitap eden bu nikah hediyesi fikri misafirlerinizin de çok hoşuna gidecek.

Düğününüzden hatıra olan vosvos nikah hediyelik modelini misafirleriniz uzun yıllar süs eşyası olarak kullanabilir. Araba tutkunlarının da yakın kadrajına giren vosvos nikah hediyelik modelleri gittikçe daha fazla tercih edilmekte. Böyle bir güzellikteki nikah hediyelik modeline hiçbir çift hayır diyemiyor.

En yeni nikah elbisesi modellerini hemen inceleyin.

9. Deniz Temalı Nikah Hediyelikleri 

Denize aşık ve maviye tutkun çiftlerimiz; sizleri de unutmadık. Deniz temalı nikah hediyeliklerinin en çok tercih edilenleri, deniz kabuğu nikah hediyelik ve deniz yıldızlı modeller oluyor. Ayrıca gemi, dümen, halat gibi deniz temalı nikah hediyelik modelleri de oldukça ilgi görmekte. Bir yaz düğünü yapacaksanız deniz temalı nikah hediyelik modelleri tam size göre.

Kumsal düğünü için en hoş seçenekler ise yine deniz kabuğu ile deniz yıldızı nikah hediyelik modelleri olabilir. Deniz kabuğu nikah hediyelik modelleri ile misafirleriniz her daim sizin eşsiz düğününüzü hatırlayacak. Büyük bir deniz kabuğu tasarımı tercih ederseniz denizin sesini bele duyabilirler.

10. Cam Şişe Nikah Şekeri

Uygun nikah şekeri modelleri arasında yer alan cam şişe hediyelik, şık tasarımları ve zengin seçenek alternatifleri ile tercih sebebi oluyor. Nikah hediyesi olarak cam şişe tasarımlarınızın içini rengarenk şekerler ile doldurabilirsiniz. Cam şişe tasarımlarının içine konulan taş görünümlü çikolatalar ise oldukça beğenilmekte.

Tül ve danteller ile süsleyeceğiniz cam şişe tasarımlarınızın içine parfüm de koyabilirsiniz. Böylelikle hoş kokulu nikah hediyelik modeli elde etmiş olacaksınız. Hasır ve çuval kumaş ile süsleyebileceğiniz vintage cam şişe tasarımlarınızın içini ise kum ile doldurmak harika bir fikir olabilir. Böylece hoş bir dekorasyon modeli elde etmiş olursunuz. Üstünü mantar tıpa ile cam şişe nikah hediyelik modelinizin için küçük bir kağıt koyabilir, bu kağıdın içine de özlü sözler yazabilirsiniz. Misafirlerinizin çok hoşuna gidecek olan cam şişe nikah hediyelik modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.En Kalıcı 10 Nikah Hediyelik Modelleri

En kalıcı nikah hediyeliklerini derlediğimiz yazımızın sonuna geldik. Peki sizin favoriniz hangisi oldu? Yorumlarda bizimle paylaşmayı ve bizi sosyal medyada takip etmeyi unutmayın! :)

  • User default avatar

    Selin Topaloglu

    Merhaba , mum nikah şekeri tane fiyat alabilir miyim

  • User default avatar

    DüğünBuketi.com Editörü

    Merhaba, Görsellerimiz temsilidir. İstediğiniz nikah şekeri modelini sitemizdeki nikah şekeri ve hediyelik ürün satışı yapan firmalardan talep edebilirsiniz. https://www.dugunbuketi.com/dugun-kategorisi/nikah-sekeri-hediyelik-fiyatlari/ buradan iletişime geçebilirsiniz.

  • User default avatar

    Aslı serinkaya

    Vosvos nikah şekeri ne kadar acaba

  • User default avatar

    DüğünBuketi.com Editörü

    Merhaba Aslı Hanım, Aşağıdaki linkimiz üzerinden nikah şekeri firmalarını inceleyebilir, ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz. https://www.dugunbuketi.com/nikah-sekeri-modelleri-malzemeleri-fiyatlari/

  • User default avatar

    Harun

    Nikâh fidanı ile ilgili fiyat alabilirmiyim

  • User default avatar

    DüğünBuketi.com Editörü

    Merhaba Harun Bey, Aşağıdaki linkimizden ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz. https://www.dugunbuketi.com/nikah-sekeri-modelleri-malzemeleri-fiyatlari/

İlgili Makaleler

0
%