mezuniyet-partisi-nasil-yapilir-2
mezuniyet-partisi-nasil-yapilir-2

Mezuniyet Partisi İçin Mekan Önerileri

Mezuniyet partisi ilkokul, lise ve üniversite fark etmeksizin eğitim hayatınızın en önemli anlarından yerini alıyor. Bir sonraki adıma geçerken keyifli bir balo düzenlemek istiyorsanız içeriğimiz dikkatinizi çekecektir. Hayal ettiğiniz eğlenceli bir balo planı için yazımızın devamında size önerilerimizi sunmak için bekliyoruz. 😊

Mezuniyet Partisi Nasıl Yapılır?

Mezuniyet partisi için öncelikle kaç kişi olacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Katılım sayısına göre 30 – 50 kişilik partiler düzenleyebilirsiniz. 200 – 300 kişiyi geçen mezuniyet baloları da mümkün. Yemekli ve kokteyl menü seçenekleri de karar vermeniz gereken noktalardan. Tercih edeceğiniz menü seçenekleri ve mekan özellikleri fiyatlandırmayı da etkiliyor. Katılım sağlayacak arkadaşlarınızı belirledikten sonra ortalama bir bütçe belirleyerek mekanları araştırmaya başlayabilirsiniz. En az bir ay önce iletişime geçmek dilediğiniz tarihte etkinlik yapmanız için en doğru adım olacaktır.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Mezuniyet Partisi Fiyatları Ne Kadar?

Mezuniyet partisi mekanları tercih edeceğiniz paketlere göre uygun fiyat seçenekleri sunuyor. yemekli mezuniyet partileri 50 – 700 TL bandındayken kokteyl menü seçenekleri 30 – 400 TL arasında olabiliyor. Konuk sayısı ve program akışına göre bu fiyatlar yükselebiliyor. DüğünBuketi.com’a özel kampanyalarla sezonun en keyifli mezuniyet balosunu yapma imkanınız var. Temsilcilerimizden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Şehrin en popüler mezuniyet ve balo mekanlarını burada bulabilirsiniz.

Mezuniyet Partisi Mekan Önerileri

Mezuniyet partinizi bulunduğunuz şehirdeki olanaklara göre şekillendirebilirsiniz. İstanbul ve İzmir gibi şehirlerindeyseniz teknede mezuniyet partisi yapabilirsiniz. Boğaz turu eşliğinde gerçekleşen bu balo hayatınızın en unutulmaz anları arasında yer alacaktır. Ankara ve diğer illerde ise kır bahçelerinde, davet alanlarında yapabilirsiniz. Küçük organizasyonlar için ise cafe ve restaurantları tercih edebilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Mezuniyet organizasyonları için uygun mekanı tercih ederek profesyonel bir ekiple de çalışabilirsiniz. Tercih edeceğiniz mekanı konsepte uygun detaylarla süsleyen, müzik ve ikramlarla hizmet veren birçok organizasyon firması bulunuyor. Balonuzun tadını çıkararak etkinliği profesyonel ekiplere bırakmak sizin için de doğru bir seçim olacaktır.

Mezuniyet ve balo organizasyon firmalarına buradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul'daki Mezuniyet Mekanları

İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası’nda birçok mezuniyet mekanı bulunuyor. Anadolu Yakası’nda Üsküdar, Beykoz ve Kadıköy’deki mekanlar ön plana çıkıyor. Avrupa Yakası’nda ise Sarıyer ve Beşiktaş gibi ilçeler sıklıkla tercih ediliyor. Bir sonraki başlıkta mekanların özellikleri ve fiyatları hakkında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

İstanbul mezuniyet ve balo mekanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Anadolu Yakası'ndaki Mezuniyet Mekanları

Anadolu Yakası’nın en popüler mezuniyet mekanları şu şekilde sıralanıyor;

İlk sıralarda yer alan bu mekanları takip eden birçok seçeneğiniz bulunuyor. Açık ve kapalı davet alanları ile 50 – 1000 kişilik mezuniyet partisi düzenleyebilirsiniz. Yemekli ve kokteyl menü seçeneklerinden dilediğini tercih etme imkanınız bulunuyor. Menü tadımı ve menü değişiklik imkanı ile kırmızı ve beyaz et seçenekleri sunuluyor. Kokteyl menüleri ile aperatif lezzetler, mezuniyet pastası ve içecek ikramlarına yer veriliyor. Dj ve orkestra eşliğinde keyifli bir geceye imza atabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla en özel anınız bu balo olacak. Anadolu Yakası’nda mezuniyet fiyatları kişi başı 50 – 700 TL arasında değişiyor.

Avrupa Yakası'ndaki Mezuniyet Mekanları

İstanbul konumunda tarihi mekanlar, tekne turları, açık ve kapalı davet alanları ile mezuniyet balosu düzenleyebileceğiniz onlarca seçeneğiniz bulunuyor. Avrupa Yakası’nda ön plana çıkan mezuniyet mekanları listesi şu şekilde;

Avrupa Yakası’nda yemekli ve kokteyl menü seçenekleri ile keyifli bir organizasyon düzenleyebilirsiniz. Lezzetli ikramlar ve sevdiğiniz parçalardan oluşan repertuvar ile ilginizi çekecek mekanlar yukardaki gibi listeleniyor. Teknede mezuniyet törenlerine sıkça rastladığımız son dönemlerde siz de bu etkinliği tercih edebilirsiniz. Boğaz manzarası eşliğinde devam eden balonuzun her anı video ve fotoğraf çekimleri ile ölümsüzleştirilebiliyor. Özel süslemeler ile konsepte uygun hale getiriliyor. Şık şamdanlar ve suplalar seçenekleriniz arasında yer alıyor. Müzik ve eğlence odaklanmak isteyenler için kokteyl teması ön plana çıkıyor. Avrupa Yakası’ndaki mezuniyet fiyatları ise 30 – 750 TL arasında değişiyor. 1000 kişiye kadar konuk ağırlamanız mümkün.

Ankara'daki Mezuniyet Mekanları

Ankara’da Gölbaşı, Çankaya ve Yenimahalle gibi ilçelerde sizi birçok balon mekanı bekliyor. Ankara’nın en popüler mezuniyet ve balo mekanları listesi;

Düğün, nişan, kına gecesi, konferans, toplantı ve açılışlarda da kapılarını aralayan mekanlar baloda da tecrübesini paylaşıyor. Usta mutfak şefleri gençlerin damak tadına uyacak lezzetler hazırlıyor. Üniversite ve lise mezuniyet törenlerinin yanı sıra ilkokul içinde parti düzenleyebiliyorsunuz. Her mevsimde rahatlıkla tercih edebileceğiniz açık ve kapalı davet alanı seçenekleriniz bulunuyor. 50 – 2000 kişi arasında konuk ağırlayabiliyorsunuz. Ortalama fiyatları 50 – 150 TL bandında oluyor.

Ankara’nın en çok tercih edilen mezuniyet ve balo mekanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İzmir'deki Mezuniyet Mekanları

İzmir’in en başarılı mezuniyet mekanları sırasıyla şu şekilde listeleniyor;

Açık ve kapalı davet alanı seçenekleri ile 100 – 2000 kişi arasında konuk ağırlanabiliyor. Mekanların fiyatları yemekli ve kokteyl menü seçeneklerine göre değişiyor. İzmir’de mezuniyet partisi fiyatları kişi başı 30 – 200 TL arasında değişiyor. Sıklıkla Bayraklı, Karşıyaka ve Çeşme tercih ediliyor. Müzik ve dansa doyacağınız bir balo istiyorsanız mekanların after party etkinliklerini değerlendirebilirsiniz.

Mezuniyete özel konsept ile yapay çiçekler, balon ve tüllerle mekan hazırlanıyor. İkramlar özenle masalara servis ediliyor. video ve fotoğraf çekimleri gece boyunca devam ediyor. Organizasyon sorumlusundan destek alabiliyorsunuz. Dilerseniz mekanlarla anlaşarak dışarıdan organizasyon firması getirebiliyorsunuz.

İzmir’in en popüler mezuniyet ve balo mekanlarını burada bulabilirsiniz.

Mezuniyet Fotoğraf Çekimleri

Mezun olmanıza çok az kaldı ve heyecanla araştırma yapıyorsunuz. Mezuniyet balosu nasıl olmalı, ne giymelisiniz birçok soru var. Aradan zaman geçince anlatabileceğiniz anılara ek olarak fotoğraf karelerine de yer vermelisiniz. Balo anında çekilen fotoğraflara ek olarak yakın arkadaşlarınızla ya da bireysel fotoğraf çekimleri yapabilirsiniz. Mezuniyet anı için anlaşabileceğiniz çekim ekipleri olduğu gibi klasik ama en güzel anı olacak stüdyo çekimleri de yaptırabilirsiniz. Son zamanlarda mezuniyet için dış çekimler de oldukça popüler. Eğitim hayatınızın en özel anını fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirilmesini isteyebilirsiniz. Ortalama fiyatları 500 TL’den başlayan mezuniyet fotoğrafları tercihlerinize göre değişiklik gösterebilir.

Şehrin en iyi fotoğraf ekipleri burada.

Mezuniyet ve balo mekanları hakkında daha detaylı bilgi almak için DüğünBuketi.com danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz. Sezona özel kampanyalı fiyatları değerlendirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%