kisa-gelinlik-kimlere-yakisir-1
kisa-gelinlik-kimlere-yakisir-1

En Güzel Kısa Gelinlik Modelleri

Son zamanlarda sık sık gördüğümüz kısa gelinlik modelleri cesur gelin adaylarının en çok tercih ettiği gelinliklerden oluyor. Klasik gelinliklerden sıkılan marjinal bir hava yakalamak isteyen gelin adaylarımız bu yazımızı çok sevecek. Birbirinden şık kısa gelinlikler saç ve makyaj önerileri, fiyat araştırması ve daha fazlası yazımızın devamında sizi bekliyor. Hazırsanız sezonun en popüler mini gelinliğini sizin için seçelim.

Kısa Gelinlik Modelleri

Vintage, salaş modeller, klasik, prenses kesimlerin uyarlandığı kısa modeller bu yaza damga vuruyor. Kumsal ve tekne düğünlerinde, dış çekimlerde, evden çıkışlarda gelin adaylarının sık sık tercih ettiği bu modeller sizin de beğeninizi kazanıyor. Tasarım seçenekleri ile özelleşen bu modellere yapay çiçek detaylar, güpür, dantel, payet işlemeleri ekleyebilirsiniz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Vintage Kısa Gelinlik Modelleri

Vintage gelinlikler eski modelleri günümüze uyarlayarak ön plana çıkmayı başarıyor. Nikah kepleri, kol detayları ile farklı detaylar ekleyebiliyorsunuz. Bu gelinliklerde özellikle Fransız güpürler, dantel detayları kullanılıyor. Nikah şapkasında yer vereceğiniz şifon detaylarda vintage gelinliğinizle uyumlu bir seçim olacaktır.

Gelinliğinizin yanında en dikkat çeken aksesuarınız gelin çiçeği, ayakkabı seçenekleri oluyor. Şeffaf taş detaylı ayakkabılar, zarif gelin çantaları görüntünüzün tamamlanmasına yardımcı oluyor.

Vintage gelinlik hakkında detaylı bilgi burada yer alıyor.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Dantelli Kısa Gelinlik

Gelinlik modellerinde vazgeçilmez olan danteller ve güpürler mini seçimlerde de karşımıza çıkıyor. Asil bir dokunuş ile en sevilen kısa gelinlikleri iddialı bir parçaya dönüştürüyor. Gösteriş seven gelin adaylarımızın kabarık seçeneklere ek olarak tercih ettiği dantel detaylar etek uçlarında ve omuzlar oldukça şık görünüyor.

Kalın ve ince ip askılarda inci ve işleme detaylarına yer verebilirsiniz. Duvak ve toka seçeneklerinizde de minik işlemeler gelinliğinizle bir bütün olarak görünecektir. Gelin çiçeğinizi renkli, canlı ya da kuru olarak tercih edebilirsiniz. Beyaz laleler, mor kuru çiçekler ve daha birçok model sizin seçimize bırakılıyor. Gelinliğinizi tamamlayan gelin çiçeğinizi seçmeden DüğünBuketi.com’daki modellere göz atabilirsiniz.

Gelin çiçeği modellerini buradan inceleyebilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Sade Kısa Gelinlik Modelleri

Sade gelinlik modelleri doğal güzellikten yana olan gelin adaylarımızın ilk tercihi oluyor. Şık takılar, topuklu ayakkabı, saç ve makyajla tamamlanan bu modeller sizin de beğeninizi kazanıyor. Kısa nikah elbisesi ve mini gelinlik modelleri arasında kararsız kalıyorsanız seçiminiz bu modelden yana olmalı. Sade kısa gelinlik modellerinde en çok tercih edilen kumaş saten oluyor. Şifon detaylar tamamlanan gelinlik sizi daha uzun, ince ve zarif gösteriyor. 

Mini boydaki bu gelinlikte ayakkabı seçimize de dikkat etmeniz gerekiyor. Dikkat çekici, renkli bir gelin ayakkabısı seçimi de yapabilirsiniz. DüğünBuketi.com’a özel gelin ayakkabı seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

En şık gelin ayakkabı seçenekleri burada sizi bekliyor.

Arkası Uzun Önü Kısa Gelinlikler

Arkası uzun önü kısa modeller abiye ve gelinliklerde geçtiğimiz sezonlar oldukça modaydı. Şimdi ise modern dokunuşlarla kısa model çeşitleri karşımıza çıkıyor. Dış çekimlerde ve nikahta farklı bir tarz yakalamak isteyen gelin adaylarımız mini gelinliklerine uzun bir kuyruk detayı ekleyerek modern çizgiyi yakalıyor.

Mini etek kısımlarında pul ve payetler, fırfırlara yer vererek yaz gelini olmanın hakkını verebilirsiniz. Salaş saçlarınız ve dikkat çekici gelin tacınız, duvağınızla harika bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Size özel tasarımlarla güzelleşen gelinlik seçenekleri tamamen sizin zevkinize bırakılıyor.

Kısa Gelinlik Modeli Kimlere Yakışır?

Dış çekimler ve evden çıkışlarda daha çok tercih edilen mini gelinlik modelleri oldukça konforlu. Kısa gelinlik modellerini daha ince ve uzun görünmek isteyen adaylarımız tercih edebilir. Mini boy ile bacaklar ön plana çıkacak ve toplu ayakkabı seçiminiz ile daha uzun görüneceksiniz. İddialı gelinlik modelleri arasındaki bu parça tüm gelin adaylarının aklından geçen seçenekler arasında yer alıyor. siz de bir farklılık yaratmak için bu modeli tercih edebilirsiniz.

Kısa Gelinlik Fiyatları Ne Kadar?

Kısa ve mini olarak adlandırılan diz hizasında ve diz üstündeki gelinlik modelleri fiyat olarak diğer modellerden ayrılıyor. Ortalama 1.000 TL bandından başlayan fiyatlarla gelinlik kiralama imkanınız bulunuyor. Özel tasarım modellerde işçilik, kumaş kalitesi ve güpür seçeneklerine göre fiyatlar 3.000 TL’nin üzerine çıkabiliyor.

Kısa Gelinliklerde Saç ve Makyaj Nasıl Olmalı?

Kısa gelinlik çeşitleri güpür ve Fransız işlemeler yoğunluktaysa daha sade bir makyaj yapmanızı tavsiye edebiliriz. Nude tonlar, hacimli kirpikler oldukça hoş bir seçim olacaktır. Mini ve kabarık gelinlik seçimlerinde de bu tarz bir makyaj seçebileceğiniz gibi iddialı olmak isterseniz daha yoğun bir göz makyajı yaptırabilirsiniz. 

Mini boylardaki gelinliklerde omuz detayları fazlaysa toplu bir saç ve sade bir duvak seçebilirsiniz. İp askılı ya da kalın askı seçeneklerinde ise dağınık topuz, dalgalı açık saçlar, gelin taçları tercih edilebilir.

En başarılı gelin saçı ve makyajı firmaları burada.

DüğünBuketi.com gelin adayları için sezonun öne çıkan kısa gelinlikleri inceledik. Mini gelinlikler, şık detaylar ve uygun fiyatlarla her şey hayal ettiğiniz gibi olabilir. Dilerseniz danışmanlarımızla iletişime geçerek destek alabilirsiniz. Size ilham veren gelinlik modelini bizimle paylaşmayı unutmayın, mutluluklar! 😊 

İlgili Makaleler

0
%