kabarik-abiye-prenses-nisanlik-29
kabarik-abiye-prenses-nisanlik-29

Kabarık Abiye ve Prenses Nişanlık Modelleri

Kabarık abiye modelleri, nişandan mezuniyete pek çok farklı davet türünde tercih edilebiliyor. Nişanını mekanda yapmayı planlayan gelin adayları ise tercihimi prenses nişanlık modellerinden yana kullanıyor. Farklı renk ve model seçeneklerinde birbirinden şık elbiseleri bu yazımızda sizler için derledik. Hazırsanız incelememize başlıyoruz.

Kabarık Prenses Abiye Modelleri

Prenses nişanlık ve abiye modelleri her vücut tipinden kadına yakışıyor. Bu modelde önemli olan kısım ise vücut oranını doğru ayarlamak oluyor. Mesela kilolu bir gelin adayıysanız, fazla kabarık abiye sizi olduğunuzdan daha iri gösterecektir. Eğer minyon bir kadınsanız kol ve yaka kısımlarında fazla işleme kullanmayarak hatlarınızı belli edebilirsiniz. Gelin en çok tercih edilen modellere birlikte göz atalım.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Kabarık Siyah Abiye ve Nişanlık

İlk önerimiz olan kabarık siyah abiyelerle başlayalım. En asil renklerden biri olan siyah abiyeler, giyeni olduğundan daha ince ve zarif göstermesi ile meşhurdur. Kabarık siyah abiyeler ise özel günlerinde iddialı görünmek isteyen kadınlar içi fazlasıyla uygun. Son yıllarda moda olan bishop kollu tasarımları kış davetlerinde değerlendirebilirsiniz. Bel hizasından açılan balo görünümlü elbiseler ise mezuniyet törenlerinde iyi bir alternatif olabilir.

Prenses nişanlık modelinizi siyah renkten seçecekseniz, kabarık görünüm yakalamak adına tül tasarımları tercih edebilirsiniz. Özellikle tütü tarzı katlı eteklerde böylece daha uçuş uçuş bir görünüm yakalayabilirsiniz. Eğer Fransız dantel kullanmak isterseniz bunun için etek ucu işlemeli tasarımları seçebilirsiniz.

Asil ve şık siyah abiye modellerini buradan incelemeye devam edebilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Nikah İçin Kabarık Beyaz Abiye

Nikah merasiminiz için elbise arıyor ama sade bir tasarım tercih etmiyorsanız beyaz kabarık abiye modelleri sizin için uygun olacaktır. İnce kurdele askılı ve gövde kısmı büstiyer şeklinde hazırlanan kabarık elbiseleri tercih edebilirsiniz. Genelde beyaz atlas kumaşla hazırlanan bu elbiselerin üzerinde ince tül geçişler de uygulanabiliyor. Dilerseniz saten kumaşlı prenses abiyeleri de nikahınızda kullanabilirsiniz. Yalnız bu kumaş yapısı gereği kabarık durmadığı için kasnak ile desteklemek gerekebilir.

Nikahınız için kabarık abiye arıyorsanız tercihinizi mini modellerden de kullanabilirsiniz. Kabarık tütü etekli mini beyaz elbiseler, modern ve farklı bir tarz arayan gelin adaylarına hitap ediyor. Bu modelleri uzun tül eldivenler ve nikah şapkaları ile de kombinleyebilirsiniz.

Sizin için seçtiğimiz nikah elbiselerini hemen inceleyin.Enza Home - Terra

Midi ve Midi Prenses Abiye Modelleri

Mini kabarık abiyelerden söz etmişken modelleri biraz daha yakın kadraja alalım. Midi prenses abiyeler, bel hizasından kısa katlar halinde veya üst üste dikilen tüller ile kabartılarak tercih ediliyor. Midi abiyeleri, mezuniyet töreni veya katılacağı özel etkinlikler için elbise arayanlara tavsiye ediyoruz. Modern ve şık olan bu tasarımlar, dolgu topuklu ayakkabılar ve mini çantalarla çok uyumlu oluyor.

Mini abiyelerde ise daha çok tütü etekler ön planda oluyor. Bir dönemin modası önü kısa arkası uzun modellerde ise kuyruk bölümünden katlı tül kullanılan modeller öne çıkıyor. İnce askılar bu modelde çok şık görünüyor. Eteğin ağırlığı katlı tül kullanımında daha fazla olduğu için bu abiyelerde straplez tasarım tercih etmemenizi öneriyoruz.

Prenses Tesettür Nişanlık ve Abiye

Kabarık abiye modellerini inceleyip tesettür tasarımlara değinmeden olmaz. Kapalı kadınlar için üretilen birbirinden şık prenses abiyeler, farklı renk ve kumaş seçenekleri ile her zevke hitap ediyor. Özellikle katlı hayal tül kumaştan yapılan elbiseleri pek çok gelin adayı nişanında tercih ediyor. Pudra rengi, açık mavi, su yeşili gibi pastel tonların öne çıktığı prenses tesettür abiyelerde bishop kollar oldukça şık görünüyor.

Prenses tesettür abiyelerde elbisenin göğüs kısmında ince dantel işlemeler tercih edebilirsiniz. Eğer işlemeli bir model tercih edecekseniz seçtiğiniz kumaşın simli olmamasına özen göstermenizi öneririz. Aynı şekilde türban modelinizi de elbise ile uyumlu olacak şekilde yaptırmanızda fayda var.

En yeni tesettür abiye ve nişanlık modelleri burada.

Kırmızı Kabarık Abiye Modeli

Son olarak kına gecesi için kırmızı abiye arayan gelin adaylarımıza önerilerde bulunmak istiyoruz. Kına davetlerinin simgeleşen rengi kırmızı tonlarında abiyeler, katlı tül ve kasnaklı modellerde kabarık olarak hazırlanabiliyor. Hareketli bir görünüm yakalamak isteyen gelin adaylarından biriyseniz, omuzlu kısımları püsküllü olan kabarık abiyeleri tercih edebilirsiniz. Kına konseptine uygun olarak taşlı veya kırmızı çiçekli taçlarla da şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Eğer kına gecenizde bindallı için kıyafet değişimi yapmanız gerekiyorsa iki parçalı kabarık abiyelere yönelebilirsiniz. Bu sayede etek ve büstiyeri hızlı bir şekilde çıkararak bindallınızı giyebilirsiniz. Sadece kaftan giyecekseniz kabarık eteği çıkararak kaftanın altında daha düz bir kırmızı etek giyebilirsiniz.

Daha fazla kına abiye modelini burada bulabilirsiniz.

Prenses nişanlık ve kabarık abiyeleri incelediğimiz yazımızın sonuna geldik. En çok beğendiğiniz modeli bizimle paylaşmak için yorum yapmayı unutmayın. :)

İlgili Makaleler

0
%