en-populer-sevgililer-gunu-mekanlari-1
en-populer-sevgililer-gunu-mekanlari-1

İzmir Sevgililer Günü Mekanları: En Şık 8 Mekan

14 Şubat’ta her çift romantik vakit geçirmek ister. Her sene tekrarı olan bu olay bir süre sonra mekan seçimi konusunda zorlaşabiliyor. Her sene beklenti yükseldiğinden daha farklı ve yaratıcı hediyeler, mekanlar bulmak gerekebilir. Sizler için İzmir sevgililer günü mekanları içinde yer alan en şık ve kaliteli mekanları bir araya toplayarak seçim yapmanızı kolaylaştırmak istedik. Bütçe ve zevkinize göre sizlere sunulan mekanlar arasından size en yakın geleni seçebilir, son derece romantik bir sevgililer günü geçirme şansına sahip olabilirsiniz.

Sevgililer Gününde Ne Hediye Alınır?

Sevgililer gününde klasikleşen hediye ve kutlama furyasına siz de dahil olduysanız araştırmalarınızda geç kalmamalısınız. Birkaç hafta önce hediyenizi alıp plan yapmanızda fayda var. Son ana kalan rezervasyonlar ve hediye alışverişleri aksiliklere yol açabilir. İhtiyacı olan bir hediyeyi alayım diye düşünürken neye ihtiyacını olduğunu sormanız sürprizi ortaya çıkarabilir. Sevgililer gününden önce çıktığınız alışverişlerde neleri beğendiğine ne almak istediğine dikkat edersiniz işler sizin için daha kolay olacaktır.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Sadece size özel bir hediye olmasını istiyorsanız ilişkinizi yansıtacak aksesuarlar, takılar, tablo ve fotoğrafları kullanabilirsiniz. Olmazsa olmazlar arasına gören çiçekler için sevgililer gününü beklemenize gerek yok. Özellikle evinde bakabileceği saksı çiçekleri kalıcı bir hediye olabilir. Minik hediyelerin birleştiği şık bir kutuda oldukça etkileyici olabilir.

Sevgililer Gününde Nereye Gidilir?

Tüm çiftlerin aklını kurcalayan bu soruyu hemen cevaplamak istiyoruz. Uzun zamandır bir etkinlik yapamadık, yaz tatiline de epey var diyenler erken rezervasyon fırsatları ile otelde birkaç gün konaklayarak tatil yapabilir. O güne özel konserler ve eğlenceler düzenlenen mekanları tercih edebilirsiniz. Romantik bir kutlama olmalı diyorsanız baş başa yemek yiyip bir şeyler içmek en mantıklısı olacaktır. Mekana karar verelim o halde diyorsanız yazının devamını okuyabilirsiniz.

İzmir’in En Popüler Sevgililer Günü Mekanları

Her sene aynı şeyi yapmaktan sıkıldıysanız ya da farklı otel arayışındaysanız tam yerindesiniz. Partnerinize sürpriz yapmak istiyorsanız birbirinden farklı otel seçenekleri aşağıda yer alıyor. İstediğiniz hizmet, kalite, konum ve konsept seçeneğine göre listeden zevkinize uygun oteli seçmek sizleri tüm streslerden kurtaracaktır. Yorulmadan ve strese girmeden aradığınız sevgililer günü mekanını bulmayı istemez misiniz? Sizleri bu tür sıkıntılardan uzaklaştırmak için tüm detayları içerisinde barındıran bir liste oluşturduk.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

İşte karşınızda İzmir Sevgililer Günü mekan önerileri;

  • Ontur Hotel
  • Ala Butik İzmir
  • Boyalık Beach Hotel & Spa
  • Ramada Encore by Wyndnam
  • Manej Urla
  • Park Inn Radisson İzmir
  • Radisson Blu Resort
  • Suess Alaçatı Otel

Ontur Hotel

Ontur Hotel şehir merkezi içerisinde yer almaktadır. Dekorasyon ve tasarımı mekana oldukça şık bir hava katıyor. Yemekleri, atmosferi, ferah ve temiz odaları ile kesinlikle tercih edilebilecek mekanlar arasında yer alıyor. Restoran içerisinde krem ve beyaz tonların müthiş uyumu göze çarpıyor. 14 Şubat’a özel restoran içerisinde kırmızı renkler ağırlıklı olup süslemeler mutlaka yapılacaktır. Siz de sevgiliniz için özel bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız restoran ile önceden iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca usta şefler tarafından o güne özel hazırlanan yemek ve aperatiflerin lezzeti kesinlikle enfes olacaktır. Eğer o gün erken saatlerde otelde olursanız kapalı havuza girerek keyifli vakit geçirmenizi kesinlikle öneririz. Odalar oldukça konforlu ve güzel, evinizdeki rahatlığı Ontur Hotel’de de yaşayabilirsiniz.

Ala Butik İzmir

Ala Butik İzmir, Çeşme’nin en gözde yerlerinden biridir. Butik otel olması sebebi ile küçük ama bir o kadar samimi olduğunu söyleyebiliriz. Her şey dahil konaklama paketi ile otel içerisinde kahvaltı olanağı bulunuyor. Açık havuz sizleri şubat ayında düşündürse de bunu avantaja çevirip mekan ile anlaşma sağlayıp, havuz kenarında şık bir masa kurulumu yapabilirsiniz. Masayı şık bir şekilde süsleyip, mumlar ve çiçeklerle donatabilirsiniz. Ayrıca masaya ilerlerken çim alanı ışıklandırarak ortama romantik bir hava katabilirsiniz. Tabi bu özel sürpriz için butik otelle görüşme yapmanız gerekecektir. Profesyonel şefler tarafından hazırlanan özel yemekler oldukça hoşunuza gidecek. Daha sade bir gece geçirmek istiyorsanız da otelin restoran kısmanda yemeğinizi yiyebilirsiniz. Sizlere özel içecek servisi ve atıştırmalıklara bayılacaksınız!Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Odaların son derece sevimli olduğunu söyleyebiliriz. Otel şehir merkezine yakın olduğu için ertesi gün çeşme çarşısında kahve içip, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hatta 14 Şubat gecesi eğlenceye çıkmayı da planlayabilirsiniz. Alaroof Butik Hotel’i kesinlikle listenizde yer vermelisiniz. Huzur, samimiyet ve romantik bir ortam için oldukça ideal bir seçim.

Boyalık Beach Hotel & Spa

Dolu dolu bir sevgililer günü geçirmek istiyorsanız Boyalık Beach Hotel‘i incelemelisiniz. İzmir sevgililer günü mekanları içerisinde denize sıfır konumu, büyüklüğü, mükemmel manzarası ile sizleri büyüleyecek. Otele erkenden yerleşerek otelin fırsatlarından yararlanmalısınız. Termal havuz ile partnerinizle stres atabilirsiniz. Masaj yaptırarak günlerin yorgunluğunu üstünüzden atmak sizi mutlu edecektir. Deniz manzaralı, şık detaylarla oluşturulmuş odanız da akşam için hazırlanmak oldukça keyifli olacaktır. Kırmızı renklerin hakim olduğu restoran bölümünde şefler tarafından 14 Şubat’a özel hazırlanan menüler oldukça hoşunuza gidecektir.

Restoran içerisinde sakin müzikler eşliğinde şık bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde otel içerisinde yer alan Red Opal Bar kısmına geçerek sevgilinizle manzaraya karşı birkaç kadeh içki içebilir, huzurlu bir kapanış yapabilirsiniz. 14 Şubat’a özel yapılacak fırsatlardan yararlanmayı kim istemez ki? Karar verdikten sonra rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Ramada Encore by Wyndham İzmir

Lüks ve kalitelinin bir araya geldiği Ramada Encore by Wyndham’da hayal ettiğiniz bir 14 Şubat gecesinden daha fazlasını yaşayacaksınız. Sizler için hazırladığımız liste içerisinde en özeller arasında bu otel neredeyse ilk sırada yer alıyor. Modern tasarımı, benzersiz iç dekorasyonu sayesinde burayı çok beğeneceksiniz. Her odası farklı bir manzaraya ev sahipliği yapıyor. Oda içerisinden tüm İzmir’i panoramik manzara eşliğinde izleyebilecek olmak sizi heyecanlandırmıyor mu?

Sevgililer günü için özel olarak hazırlanmış bir oda, özel hazırlanmış enfes yemekler ve sevgilinizle romantik bir akşam yemeğine kim hayır der ki? Otel içerisindeki olanaklardan yararlanarak dolu dolu bir gün geçirmek oldukça iyi gelecektir. Balçova içerisinde yer alan bu benzersiz otel sizlere bir 14 Şubat yemeğinden daha fazlasını yaşatacak. Odanıza geçtiğiniz de yıldızlar size eşlik ederken eşsiz deniz manzarasının tadını çıkartmak muhteşem olacak.

Manej Urla

İzmir sevgililer günü mekanları arasında sırada Urla’da yer alan Manej Urla var. Hem çiftlik hem de otel olarak hizmet veren mekan oldukça popüler.Siz de klasikleşmiş sevgililer günü konseptlerinden biraz uzaklaşıp bu deneyimi yaşamak istemez misiniz? Özellikle taş ev seviyorsanız kesinlikle bu mekanı tercih etmelisiniz. Otelin etrafını saran ağaçlar, çiçekler oldukça iç açıcı bir atmosfer sunuyor. Otelin odaları geleneksel ve modernlikle karıştırılarak ortaya muazzam bir dekorasyon sunuyor. Sizlere özel olarak hazırlanan akşam yemeği doğayla iç içe bir ortamda yiyebilirsiniz. Yemek sonrası şömine başına geçerek sevgilinizle birkaç kadeh içki içebilir, romantik bir hava yaratabilirsiniz.

Bu otel aynı zamanda at çiftliği olduğu için sabah kahvaltıdan sonra atları görmeye gidebilir, profesyonel çalışanlar tarafından eğitim alabilirsiniz. Mutlaka bu deneyimi yaşamalısınız. Kalabalık ve kasıntı ortamları sevmiyorsanız mutlaka sevgililer gününde Manej Urla’yı değerlendirin deriz. Önceden iletişime geçerek yerinizi bu doğa harikası yerden ayırtın.

Park Inn Radisson İzmir

Park Inn Radisson konumu ile göz kamaştırıyor. İzmir’in en meşhur semtlerinden Konak’ta yer alan otel sahil kordon manzarası ile sevgililer gününde tercih edebileceğiniz başarılı seçenekler arasında yer alıyor. Ege’nin maviliği, huzur verici havası ile bu özel gününüzü unutulmaz bir gece haline getirmek istemez misiniz? Şefin bu geceye özel hazırladığı menü, restorandaki canlı müzik ile daha lezzetli gelecek. Kırmızı renklerin ağırlıklı olduğu mekan tasarımı ve eşsiz deniz manzarasını görmek kesinlikle şahane bir plan.

Sevgilinize ufak bir sürpriz hazırlamak isterseniz size küçük birkaç fikir vereceğiz. Önceden otel ile görüşme yaparak bu planınızı uygulayabilirsiniz. Teras katındaki bir masaya özel süsleme, tavandan sarkan ışıklar ve sevgilinizle dinlemeyi sevdiğiniz bir müzik arka fonda çalsa mükemmel olmaz mı? Dekorasyon ve süsleme için fikir almak istiyorsanız sitede sizler için hazırlanmış görsel ve yazılardan yararlanabilirsiniz. Otelin 14 Şubat’a özel fırsatlarından yararlanarak, unutulmaz bir gün geçirebilirsiniz.

Radisson Blu Resort & Spa

Çeşme Ilıca’da yer alan Radisson Blue Resort & Spa sevgililer günü için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Bu otel Çeşme’nin en güzel plajlarının hemen yanında yer alıyor. Sevgililer için oluşturulmuş programı oldukça beğeneceksiniz. Otel içerisinde zaman geçirebileceğiniz kapalı yüzme havuzu, spa merkezi ve eğlenebileceğiniz bir gece kulübü bulunuyor. Bu otelde Sevgililer Günü’ne özel 2 kişi 1 gece deluxe odada konaklama yapabilir. Konaklama yapacağınız oda şık ve modern tasarımı ile oldukça beğeninizi kazanacak. Akşam yemeği için özel olarak hazırlanmış restoran süslemesi ve usta şefler tarafından sizlere özel hazırlanan enfes yemekler sizlerden tam puan alacaktır.

14 Şubat’a özel canlı müzik şöleni sizleri bekliyor. Bunun yanında sınırsız şarap olanağı kulağa oldukça hoş geliyor. Gecenizi mükemmel bir şekilde geçirdikten sonra yorgunluğunuzu bir kenara atmanız için Dulcis Spa’da sizler için sunulan kampanya sayesinde ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Suess Alaçatı Otel

Suess Alaçatı Otel Çeşmede sizi bekliyor. Eşsiz bir sevgililer günü deneyimi yaşamak istemez misiniz? Otellerde konaklamayı seven çiftler için oldukça ideal bir otel seçimi olacak. Sevgililer gününe özel yapılacak süsleme ve dekorasyon, profesyonel şefler tarafından hazırlanan özel menü seçenekleri ile romantik bir akşam yemeği oldukça hoşunuza gidecektir. Sizlere özel atıştırmalıklar ve gecenizi güzelleştirecek müzik seçimleri ile oldukça memnun kalacaksınız. Bu muhteşem otelde farklı bir sevgililer günü deneyimi yaşayacağınızı söyleyebiliriz. Erken rezervasyon ile sizlere sunulan kampanya ve fırsatları değerlendirmeyi unutmayın.

Peki sizin İzmir sevgililer günü mekanları arasında favoriniz hangisi bizimle paylaşmayı unutmayın. Şimdiden tüm çiftlerimize muhteşem bir sevgililer günü dileriz. 😊

İlgili Makaleler

0
%