izmir-gelinlik-firmalari-002
izmir-gelinlik-firmalari-002

İzmir Gelinlik Firmaları ve Modelleri

Giyim modası her yıl değişen trendlere sahne olmaktadır. Genç kızların hayalini süslemekte olan gelinlikler de bu değişimden nasibini almaktadır. Ancak değişmeyen tek bir husus vardır ki o da gelinliğin beyaz rengi ve saflığı temsil etmesidir. Modern çizgiler taşıyan gelinliklerin yanı sıra klasik kesimde gelinlikler de söz konusudur. Güzel İzmir’in Türkiye ve dünyada ün kazanmış genç kızlarının hayalini de süsleyen gelinlikler konusunda bu şehir oldukça fazla gelinlik firmalarına sahiptir. İzmir Gelinlik Firmaları Söz konusu İzmir gelinlik firmaları konusunda uzman tasarımcılar istihdam etmektedir. Gelinin bedenine uygun gelinliklerle göz alıcı bir görünüm elde edilmektedir. Bu şekilde zarafet ve güzellik timsali olan gelinler herkesi büyüler. Asaletin yanında masumiyetin de simgesi olan gelinlikler, uygun aksesuarlar yardımıyla harika görünüme ayrı bir renk katar. Örneğin kışın veya sonbaharda organize edilmesi planlanan düğünler için gelinliklerin üzerine uygun bir “bolero” düşünülebilir. Serin havanın etkisiyle soğuk alınmasının önüne geçilmiş olunur.

İzmir Gelinlik Modelleri

Gelinin giyim anlayışına ve zevkine göre İzmir gelinlik modelleri farklılık göstermektedir. İnci gibi detaylarla sade bir gelinlik genç kızlara ayrı bir zarafet katacaktır. Parlak taşlar kullanılarak tasarlanan gelinlikler ise daha da gösterişli bir gelinlik meydana getirecektir. Zevkin yanı sıra vücut özellikleri de gelinlik seçiminde önem taşıyan unsurlardır. Kabarık eteklilerin yanı sıra yere kadar uzanan dar kesim bir gelinlik tercih edilebilir. Dantel ve tüy detaylarla gelinliklere “hareket” kazandırılabilir. Bunlara Fransız gelinlik modelleri uygundur. İzmir Gelinlik Firmaları Yaka tasarımı konusu da gelinlikler konusunda mühim detaylardır. Saç modeli ve duvak ile kullanılacak takı gelinlik yakasına uygun olarak tercih edilmelidir. Uzun kollu, askılı, tül detaylı veya “straplez” modeller gelinliğin tasarımını belirleyen en önemli hususlardır. Klasik ve geleneksel İzmir gelinlik modellerinin yanı sıra modern tasarımlı gelinlikler de söz konusudur. Yakası açık gelinliklerde aksesuar seçimi daha kolaylaşmaktadır.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

İzmir Gelinlik Fiyatları

Gelinlik ve aksesuarların fiyatları tasarımlarına ve kullanılan malzemenin kalitesine bağlı olarak değişir. Etek ve duvağın uzunluğu, uzun kol tercih edilip edilmeyeceği, işlemeler, model, kumaş çeşitleri fiyatı değiştiren unsurlardandır. Maliyet bakımından hesaplı seçenekler İzmir gelinlik firmalarında bulunmaktadır. Farklı kombinler ile gelinliğe ayrı bir hava da katılabilmektedir. Bu da fiyatları belirleyen hususlar arasındadır. Duvak, gelinliğin en anlamlı ve en önemli unsurudur. Gelinlik modeline uygun duvak seçilmesi şarttır. İzmir Gelinlik Firmaları Dantelli, düz, inci veya taş işlemeli duvaklarla harika bir görünüm yakalanabilir. Yere kadar uzanmakta olan duvaklar da mevcuttur. Bu kombin gelinliği oldukça görkemli gösterecektir. Fazla aksesuara sahip olmayan sade gelinlikler de gelinin tarzına göre seçilebilir. Kimileri de saç aksesuarını duvak yerine kullanabilmektedirler. Gelinlikteki sade tasarımı iddialı bir saç modeli ile kombin yapmak isteyenlere de rastlanabilmektedir. Fiyat olarak gelinlikler 1.000-5.000 TL arası kadar bulunabilmektedir. Ayrıca İzmir'deki düğün mekanları ve mekanların fiyatları hakkında bilgi almak için sizleri Konseptinize Göre İzmir Düğün Mekanları ve Fiyatları adlı yazımızı okumaya da davet ediyoruz!

İlgili Makaleler

0
%