header
header

En İyi İstanbul Nikah Salonları

İstanbul'un her iki yakasında da pek çok özel ve belediyeye bağlı nikah salonları bulunuyor. Son yıllarda pek çok çift düğünleri öncesinde nikah merasimini salonlarda gerçekleştiriyor. Hatta yalnızca kır nikahı yapıp, daha sonra yakınları ile birlikte nikah sonrası yemeği veya after party düzenleyen çiftler de mevcut. Bu yazımızda sizler için İstanbul nikah salonları ve fiyatlarını araştırdık. Özel nikah salonları, belediyeye bağlı evlendirme daireleri, telefonları ve daha fazlası yazımızda sizi bekliyor.

İstanbul Nikah Salonları

İstanbul'da nikah organizasyonlarına özel hizmet veren oteller, kır bahçeleri ve davet alanı seçenekleri bulunuyor. Özel nikah salonlarına dışarıdan nikah memuru çağırılabiliyor. Ayrıca çoğu mekan, organizasyon hizmetini de kendisi sağlayabiliyor. Yani nikah masası süsleme, oturma düzeni, kokteyl ikramı, fotoğraf çekimi ve müzisyen teminlerini de İstanbul nikah salonları bünyesinde sağlayabilirsiniz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Şehrin en iyi özel nikah salonlarına birlikte göz atalım.

Limak Eurasia Luxury Hotel

En İyi İstanbul Nikah Salonları

İstanbul nikah salonları incelememize muhteşem bir otel ile başlıyoruz. Beykoz Limak Eurasia Luxury, nikah organizasyonunu lüks bir otelde gerçekleştirmek isteyen çiftleri bekliyor. İki farklı davet alanı ile hizmet veren Limak'ın açık alanında 250, kapalı alanında 500 kişiye kadar davetli ağırlanabiliyor. Yemekli veya kokteyl nikah organizasyonlarına ev sahipliği yapabilen mekanda etkinlik sorumlusu da bulunuyor.

Limak Eurasia Luxury Hotel'de nikah fiyatları kişi başı ortalama 200 - 250 TL'den başlıyor.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Mihver Davet Evi

En İyi İstanbul Nikah Salonları

İstanbul Bayrampaşa'da konumlanan Mihver Davet Evi, uygun paket seçenekleri ile en sevilen nikah salonları arasında yer alıyor. Özel nikah salonu kategorisinde ayrıcalıklı hizmetler sunan mekanın açık ve kapalı davet alanları bulunuyor. Mihver'de 750 kişilik kalabalık nikah organizasyonları düzenleyebileceğiniz gibi, aile ve arkadaşlarınız arasında da organizasyon planlayabilirsiniz. Kokteyl hizmetinden yararlanabilir, müzik yayını ve fotoğrafçı ile eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Mihver Davet Evi'nde nikah fiyatları kişi başı 50 - 100 TL bandında seyrediyor.

Besa Albatros Davet ve Balo Salonu

En İyi İstanbul Nikah Salonları

İstanbul nikah salonları arasında Kartal'da hizmet veren Besa Albatros ile devam ediyoruz. Gösterişli dekorasyonu ve mimarisi ile öne çıkan Besa Albatros'ta 750 kişiye kadar hizmet verebilen kapalı alan bulunuyor. Yüksek tavanlı ve ferah bir salonu olan mekan, özel süsleme seçenekleri ve oturma düzeni hazırlayabiliyor. Cazip paketler ile hizmet veren mekan, pastayı kendisi temin edebiliyor. Jeneratör özelliği bulunan mekan, olası elektrik kesintilerinin önüne geçiyor.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Besa Albatros'ta nikah fiyatları kişi başı ortalama 50 - 80 TL'den başlıyor.

Bonjur Bahçe

En İyi İstanbul Nikah Salonları

İstanbul nikah salonları incelememizde sıradaki durağımız Bonjur Bahçe oluyor. Son yılların gözde konsepti kır nikahı için bu şık davet alanını tercih edebilirsiniz. Çekmeköy'de hizmet veren mekan çim zemin üzerinde butik veya kalabalık davetlere ev sahipliği yapabiliyor. Ayrıca mekanda yemekli veya kokteyl düzeninde etkinlikler de planlanabiliyor. Paketinize ek olarak yararlanabileceğiniz fotoğrafçı, etkinlik planlama ve orkestra gibi ek hizmetler sunuluyor.

Bonjur Bahçe'nin fiyatları kişi başı 50 - 100 TL bandından başlıyor.

Garden Bella Wedding

En İyi İstanbul Nikah Salonları

İstanbul özel nikah salonları önerilerimizde sıra Garden Bella Wedding'e geldi. Beykoz ilçesinde bulunan mekan, yeşillikler ve ağaçların arasında unutulmaz bir kır nikahı fırsatı sunuyor. 500 kişilik açık alanı bulunan Garden Bella, nikah merasimleri için özel oturma düzeni ve dekorasyon ayarlayabiliyor. Davetlilere özel fotoğraf köşesi de hazırlayan mekan, dilerseniz volkan şovu gösterileri ile de gecenize renk katıyor.

Garden Bella Wedding'de nikah fiyatları ortalama 75 - 100 TL aralığında seyrediyor.

İstanbul'daki tüm nikah salonlarını buradan inceleyebilirsiniz.

İstanbul Belediye Nikah Salonları

En İyi İstanbul Nikah Salonları

İstanbul'daki özel nikah salonlarını inceledikten sonra sıra belediyeye bağlı hizmet veren yerlere göz atmaya geldi. Belediyeye bağlı olarak hizmet veren salonlar uygun fiyatlı olmaları ile öne çıkıyor. Hemen hemen her ilçe belediyesine bağlı salonlar bulunuyor. Şehir merkezine uzak, nispeten daha küçük ilçelerde ise nikah işlemleri için büyük ilçelere gitmek gerekebiliyor.

Aşağıda İstanbul'un iki yakasında da hizmet veren nikah salonları ve evlendirme dairelerini telefon numaraları ile birlikte bulabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Nikah Salonları ve Telefonları

İstanbul Avrupa Yakası Belediye Nikah Salonları ve Telefonları

İstanbul Nikah Salonu Kiralama Fiyatları

İstanbul'da nikah salonu kiralama fiyatları 15 dakikalık organizasyonlarda ortalama 300 - 600 TL aralığında değişiyor. Eğer 1 saatlik organizasyon düşünüyorsanız 1.500 TL'den başlayan fiyatları değerlendirebilirsiniz. İstanbul oda nikahı fiyatları 150 - 300 TL arasında değişken, bazı belediyeler bu hizmeti ücretsiz olarak sunmaktadır.

Düğüne nikah memuru çağırma fiyatları ortalama 650 TL'den başlıyor. Nikah memurları 1 saatliğine organizasyonunuza katılım sağlıyor. Kokteylli nikah salonu kiralama fiyatları kişi sayısına göre değişirken ortalama 2.000 TL'den başlıyor.

Evlilik cüzdanı fiyatları 210 TL civarında iken, dosya masrafı olarak da 65 TL civarında bir ücret talep ediliyor. Evlenme izin belgesi için ise herhangi bir ücret talep edilmiyor.

Nikah için gerekli olan tüm evrakları burada bulabilirsiniz.

İstanbul nikah salonları ve evlendirme dairelerini incelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Beğendiğiniz mekandan DüğünBuketi.com aracılığı ile ücretsiz fiyat teklifi alabileceğinizi unutmayın. Şimdiden mutluluklar dileriz!

İlgili Makaleler

0
%