İstanbul Düğün Mekanları ve 2024 Fiyatları

(1267 sonuç)

İstanbul
Düğün Mekanları
Vip Garden Kır Düğünü
68
8

Vip Garden Kır Düğünü

4.9
(18)
İstanbul, Beykoz
Öne çıkan
1,000kapasite
300başlangıç fiyatı
Kuzey Garden
80
1

Kuzey Garden

4.9
(21)
İstanbul, Başakşehir
Öne çıkan
1,000kapasite
330başlangıç fiyatı
Bematur Tekne Organizasyon
47
7

Bematur Tekne Organizasyon

5.0
(8)
İstanbul, Sarıyer
Öne çıkan
550kapasite
500başlangıç fiyatı
Rena Garden
24
1

Rena Garden

5.0
(5)
İstanbul, Beykoz
Öne çıkan
280kapasite
200başlangıç fiyatı
Banquet Deluxe Düğün & Davet
22
12

Banquet Deluxe Düğün & Davet

5.0
(5)
İstanbul, Avcılar
Öne çıkan
500kapasite
175başlangıç fiyatı
Bahçe Kuzguncuk
15

Bahçe Kuzguncuk

5.0
(3)
İstanbul, Üsküdar
Öne çıkan
150kapasite
1000başlangıç fiyatı
Çamlık Garden Tarabya
118
2

Çamlık Garden Tarabya

4.9
(21)
İstanbul, Sarıyer
Öne çıkan
350kapasite
500başlangıç fiyatı
Boğaz Garden
75
6

Boğaz Garden

5.0
(15)
İstanbul, Beykoz
Öne çıkan
500kapasite
450başlangıç fiyatı
Zin D Home Dudullu Suits
62

Zin D Home Dudullu Suits

5.0
(4)
İstanbul, Ümraniye
Öne çıkan
500kapasite
175başlangıç fiyatı
BTA Tekne Organizasyon
15

BTA Tekne Organizasyon

5.0
(3)
İstanbul, Beşiktaş
Öne çıkan
600kapasite
450başlangıç fiyatı
Boğaz'ın İncisi
40
5

Boğaz'ın İncisi

4.9
(18)
İstanbul, Sarıyer
Öne çıkan
1,000kapasite
200başlangıç fiyatı
Legacy Ottoman Hotel
23

Legacy Ottoman Hotel

5.0
(4)
İstanbul, Fatih
Öne çıkan
450kapasite
990başlangıç fiyatı
Bride

Hemen firmanızı ekleyin, gelirinizi artırın!

Türkiye'de evlenen her 4 çiftten 1'i DüğünBuketi.com'da firmalardan fiyat teklifi alıyor. Siz de firmanızı ekleyin, çiftlere kolayca ulaşın!

Firmanızı Ekleyin

İstanbul'daki düğün mekanları, özel hizmetleri ve cazip fiyatları ile çiftlerin dikkatini çekiyor. Hem Avrupa Yakası'nda hem de Anadolu Yakası'nda bulunan salonlar, ortalama olarak 100 - 150 TL’den başlayan fiyatlarla yemekli düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Eğer siz de bu özel mekanları daha yakından keşfetmek ve rezervasyon yaptırmak isterseniz yazımızı okumaya davet ediyoruz.

İstanbul Düğün Salonu Fiyatları

İstanbul, birçok ilçesinde düğün mekanını barındırıyor. Uygun fiyat ve kaliteli hizmetleriyle öne çıkan mekanlar 75 TL’den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor. 

İstanbul’un ilçelerinde ortalama kişi başı düğün fiyatları şöyle;

İlçe

Hafta İçi*

Hafta Sonu*

Bağcılar

75 TL

100 TL

Avcılar

100 TL

150 TL

Beşiktaş

100 TL

125 TL

Beylikdüzü

80 TL

100 TL

Bayrampaşa

75 TL

150 TL

Maltepe

80 TL

100 TL

Kartal

75 TL

150 TL

Kadıköy

80 TL

120 TL

Ümraniye

80 TL

100 TL

Pendik

75 TL

125 TL

Çengelköy

80 TL

150 TL

*Ortalama fiyatlardır. Güncel fiyatlar için teklif alınız.

Avrupa Yakası Düğün Salonları

İstanbul Avrupa Yakası düğün salonları, 100 - 150 TL arası başlangıç fiyatları ile sizi bekliyor. Şehrin en gözde düğün salonları Avrupa Yakası’nda hizmet veriyor. Kendi bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçerek hayallerinizdeki düğünü organize edebilirsiniz. 

Bağcılar’da En iyi Düğün Yapılacak Yerler

Bağcılar’da bulunan düğün salonları, farklı konsept ve dekorasyon anlayışlarıyla geniş kitlelere hitap ediyor. Uygun ve avantajlı fiyatlarıyla dikkat çeken mekanlar, sundukları hizmet ve olanakları ile fark yaratıyor. 

Güneşli Park Düğün & Davet,  500 - 750 kişiyi ağırlayabilen davet alanı ve sarayları andıran atmosferi ile en güzel gününüzde yanınızda oluyor. 80 – 120 TL olarak belirlenen yemekli düğün fiyatları ile sizi ağırlayan mekanda kokteyl düzeninde davetler de planlanabiliyorsunuz. 

Kolonsuz davet alanı ile geniş davetlere olanak sağlayan Ekol Düğün Salonu Gümüş Salon, yepyeni konsept ve tasarımı ile dikkatleri üstüne çekiyor. Her bütçeye hitap eden Salon Ekol düğün fiyatları, yemekli düzende kişi başı 50 ile 80 TL arasında değişiyor. Kokteylli davetlerde ise 30 TL'den başlayan fiyatlarıyla çiftleri bekliyor.

Avcılar Düğün Salonları ve Fiyatları

İstanbul düğün salonları arasında öne çıkan mekanların büyük bir çoğunluğu Avcılar ilçesinde yer alıyor. Bölgedeki mekanlar, açık ve kapalı davet alanları ve farklı organizasyon seçenekleri ile fark yaratıyor. İlçede ortalama 80 TL’den başlayan fiyatlarla organizasyon düzenlenebiliyor. 

İlçedeki köklü geçmişi ve öne çıkan konumuyla dikkat çeken Banquet Deluxe Düğün & Davet Salonu, sıcak toprak tonlarıyla bezenmiş zarif bir dekorasyon sunuyor. Her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü mekanda, kişi başı düğün fiyatları 80 TL'den başlayarak sunuluyor.

Göz kamaştıran dekorasyonuyla dikkat çeken bir başka düğün salonu olan Salon Armoni, beyaz masa ve sandalyeleri ile dikkat çekiyor. Engelli misafirlere uygun girişi bulunan salonun kişi başı fiyatları yemekli düzende 80 – 100 TL arasında değişiyor. 

En Lüks Beşiktaş Düğün Salonları 

Beşiktaş ilçesi, çiftlere oldukça şık düğün salonu alternatifleri sunuyor. İlçede ortalama 100 TL’den başlayan fiyatlarla organizasyon düzenlenebiliyor. 

Birden fazla düğün salonuna sahip Labella Premium & Semiramis, toplam 600 kişiyi ağırlayabilecek bir kapasitede hizmet veriyor. 250 aracı kapsayan otopark hizmetini konukların ihtiyacına sunuyor. Davet sayısına ve isteklerinize göre yemekli-yemeksiz hizmet türü seçilebilen mekanda hafta içi yemekli düğün fiyatları kişi başı 100 TL’den başlıyor. Hafta sonu ise kişi başı 120 TL’den başlayan ücretler geçerli oluyor. 

En Güzel Beylikdüzü Düğün Salonları

Her mevsim düğün yapmaya uygun salonların bulunduğu Beylikdüzü, mekan arayışında olan çiftlere harika mekan önerilerinde bulunuyor. 

Gönül Davet Beylikdüzü, bölgenin en şık salonları arasında yer alıyor. Altın temalı sandalye ve masa süslemeleri ile lüks bir ambiyans sağlıyor. Her yıl yüzlerce davetli ağırlayan mekan, canlı müzik performansları da sergiliyor. Hafta içi 80 TL’den başlayan fiyatları, hafta sonu 100 TL civarında seyrediyor. Fiyatlar seçilen menülere ve davet gününe göre değişebiliyor. 

Bayrampaşa Düğün Salonları ve Fiyatları

Lüks bir düğün hayal eden çiftlerin tercihi Bayrampaşa düğün salonları, geniş kapasitesi ve iklimlendirme sistemleri sayesinde her mevsim misafirlerini ağırlayabiliyor. 

Şamdan ve çiçeklerle süslenmiş mekan, yüksek tavanlı ışıltılı salonuyla romantik bir ortam sunuyor. Geniş davet alanı ile 750 misafirine aynı anda hizmet sağlayarak özel gününüzde tüm sevdiklerinizin bir arada olmasını sağlıyor. Mekanda düzenlenen yemekli, kokteyli ve yemeksiz düğünlerin fiyatları hafta içi ve hafta sonu olmak üzere değişiklik gösteriyor. Yemekli davetlerin fiyatları hafta içi kişi başı 80 TL iken hafta sonu 100 TL oluyor. 

İstanbul Anadolu Yakası Düğün Salonları

İstanbul'un Anadolu Yakası, Avrupa Yakası'na kıyasla daha uygun fiyatlı mekan seçenekleri sunuyor. Fiyatlar, konumun yanı sıra mekanın özellikleri, kapasitesi ve sağladığı olanaklar gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak belirleniyor.

Hem kapalı hem de açık alanlara sahip olan bu mekanlarda tamamen sizin isteğinize göre organizasyonlar düzenleyebiliyor. Davet alanı seçiminden dekorasyona, yemeklerden eğlenceye kadar her detay, sizin hayal ettiğiniz konseptte gerçekleştirilmek üzere tasarlanıyor. 

En Güzel Maltepe Düğün Salonları

Maltepe ilçesinde yoğunlaşan düğün salonları çiftlere cazip seçenekler sunuyor. Bu bölgede düğün salonlarının büyük bir kısmı bulunurken, kişi başına düşen ortalama düğün fiyatları 80 TL’den başlıyor.

Royal VİP Düğün Salonu, bölgedeki en lüks mekanların başında geliyor. Her türlü organizasyon ve etkinliğe göre tasarlanabilen salonu ve 600 kişilik misafir kapasitesi ile dünya evine girecek çiftlerin sık tercih ettiği mekanlar arasında yer alıyor. 7.500 TL ile 10.000 TL arasında değişen paket fiyatları, aldığınız hizmetlere göre farklılaşabiliyor.

Salon Bağdat, ihtişamlı bir düğün planlayan çiftlerin uğrak adresi oluyor. Düğün salonu, gecenin devamında after party organizasyonu düzenlemenize de imkan sağlıyor. Mekan DJ ve canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir organizasyon hizmeti sunuyor. 75 - 100 TL'den başlayan fiyatları ile tercih edilirliğini arttırıyor.

Kartal’da Düğün Salonları ve Fiyatları 

Kartal bölgesinde de cazip paket fiyatları sunan pek çok mekan bulmak mümkün. Ekonomik paketleri ve şık davet alanlarıyla Salon Asyam Düğün ve Davet, kişi başı 50 TL’den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor. Yemekli, yemeksiz, alkollü ve alkolsüz konsept seçenekleri ile hizmet veren mekanda düğün haricinde nişan, söz ve kına gecesi gibi etkinlikler düzenliyebiliyorsunuz.

En Güzel Ataşehir Düğün Salonları

Birbirinden şık ve ayrıcalıklı hizmetleriyle dikkat çeken Ataşehir düğün salonları, en özel gününüzü sizinle paylaşıyor. 

750 kişilik davet alanı ve kolonsuz salonu ile hizmet veren Salon Selay, gelin ve damada özel birçok hizmeti pakete dahil ediyor. Catering hizmeti, DJ, müzik grubu temini gibi imkanlarla hiçbir eksiğiniz olmadan düğün gecenizde yanınızda oluyor. 80 TL olarak belirlenen yemekli düğün fiyatları ile yüz güldüren mekan, hem sizi hem de misafirlerinizi memnun ediyor.

En İyi Kadıköy Düğün Salonları

Kadıköy, konfor ve şıklığı bir arada tutan mekanları ile misafirlerinize hizmet veriyor. Görkemli ve büyüleyici anlara tanık olacağınız düğün salonları, paket içerikleri ile tercih edilirliğini artırıyor. 

Kolay ulaşılabilir konumu ile Aktaş Düğün Salonu, olanakları ile kendine hayran bırakıyor. Bünyesinde kendi medya ekibini bulunduran mekan dışarıdan ekstra bir hizmet almadan beklentilerinizi karşılıyor. Aktaş düğün salonu fiyatı kişi başı 80 – 100 TL’den başlıyor. 

İstanbul Kır Düğünü Mekanları

İstanbul'un her iki yakasında da konumlanan kır düğünü salonları, büyüleyici etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Özellikle Beşiktaş, Sarıyer, Üsküdar ve Avcılar gibi ilçelerde bulunan bu mekanlarda, hem özel ve samimi butik düğünler, hem de geniş çaplı davetler yapılabiliyor. İstanbul kır düğünü mekanlarının fiyatları genellikle kişi başı ortalama 80 - 150 TL arasında değişiyor. En güzel mekan alternatifleri ve ayrıntılı hizmetleri, yazımızda sizleri bekliyor.

İstanbul Kır Düğünü Fiyatları Ne Kadardan Başlıyor?

İstanbul'da kır düğünü fiyatları kişi başı 80 TL'den başlayıp, 200 - 300 TL'ye kadar artış gösterebiliyor. Bütçenize en uygun kararı verebilmeniz adına sizin için bazı ilçe ve mekanları ele aldık.

İstanbul Avrupa Yakası Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları

İstanbul'un popüler kır düğünü mekanlarının bir arada bulunduğu Avrupa Yakası, çiftlere birçok alternatif sunuyor. Deniz manzaralı kır düğünü salonları, rustik kır bahçeleri ve daha birçok mekan seçeneği ile sizleri bekliyor.

Avrupa Yakası'ndaki kır düğünü fiyatları kişi başı ortalama 150 TL'den başlıyor. Fiyatlar alınan hizmetlere, mekanın konumuna ve davetli sayısına göre değişkenlik gösterebiliyor.

Beşiktaş’ın En Popüler Kır Düğün Mekanları

Beşiktaş ilçesi, İstanbul’un en canlı ve yoğun bölgelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Bu ilçe, deniz manzaralı ve doğal güzelliklere sahip kır düğünü mekanlarıyla çiftleri bekliyor. 

Gönlünüzce eğlenebileceğiniz İstanbul kır düğünü salonları ve mekanları, ilçenin farklı noktalarında sizi bekliyor.  BüMED (Boğaziçi Mezunlar Derneği) ve Swissotel The Bosphorus, Beşiktaş ilçesinin popüler mekanların arasında yer alıyor. Hem yemekli hem de kokteylli düğün organizasyonu düzenleyebileceğiniz bu mekanlar, kişi başı 400 - 1.000 TL’den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

Sarıyer’in En İyi Kır Düğün Mekanları ve Fiyatları

İstanbul Boğazı, Marmara ve Karadeniz’in kesiştiği eşsiz bir seyir terası bulunan Sarıyer Villa Ozan Bosphorus, kır düğünü gerçekleştirebileceğiniz en güzel mekanlar arasında yerini alıyor. 100 – 600 kişilik açık alan kapasitesi bulunan mekan, nikah töreni ve özel gün kutlamaları gibi her türlü davet için tercih edilebiliyor. 

150 TL'den başlayan düğün fiyatları ile oldukça ekonomik bir organizasyon sunan mekanda birbirinden güzel hizmetler sizi bekliyor.

Hem boğaz manzaralı hem doğa ve orman manzaralı hem de şehir manzaralı olan Boğazın İncisi, 1000 davetli ile organizasyon gerçekleştirmenizi sağlıyor. 200 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veren mekan, çiftlerin en çok tercih kır düğünü mekanları arasında yer alıyor.

İstanbul kır düğünü mekanları arasında bulunan Tarihi Gümüşdere Plajı, aynı zamanda tarihi bir mekan olarak öne çıkıyor. Sarıyer'in en lüks davet alanlarından biri olan Tarihi Gümüşdere Plajı, kişi başı 200 TL'den başlayan fiyatlarla organizasyon düzenlenebiliyor.

İstanbul Anadolu Yakası Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları

Anadolu Yakası, kır düğünü konseptini en mükemmel şekilde uygulayan mekanlara ev sahipliği yaparak, uygun fiyatlı seçenekleri ile büyük ilgi görüyor. Beykoz, Üsküdar ve Kadıköy gibi ilçelerde, farklı temalara sahip kır bahçeleri sizleri bekliyor. Anadolu Yakası kır düğünü mekanları fiyatları ise genellikle kişi başı ortalama 100 TL'den başlayarak sunuluyor.

Beykoz Kır Düğünü Mekanları

İstanbul'da kır düğünü mekanları arasında en uygun seçeneklerden biri olan Beykoz, çeşitli düğün mekanlarına ev sahipliği yapıyor. Bu mekanlar, hem bütçenize uygun fiyatları ile hem de sunduğu çeşitli paketlerle dikkat çekiyor. 

Pion Bahçe, Mihrabat Korusu, Senfoni Garden ve Hayal Ormanı bölgenin gözde mekanları olarak öne çıkıyor.

Deniz, boğaz, doğa ve şehir manzarasıyla büyüleyici bir atmosfer sunan Mihrabat Korusu, İstanbul kır düğünü mekanları arasında öne çıkıyor. Bulunduğu konum ve sunduğu hizmetleri ile ayrıcalıklı bir davet vadeden mekanın kişi başı düğün fiyatları 350 TL'den başlıyor.

Üsküdar Kır Düğünü Salonları

Bölgenin en prestijli kır düğünü mekanlarından biri olan Cemile Sultan Korusu, etkileyici manzarasıyla öne çıkıyor. Mekan, 250 TL'den başlayan yemekli fiyat seçenekleri ile hizmet veriyor. Lüks bir organizasyon düşünen çiftler için ideal bir tercih olan bu mekan, en özel gününüzü unutulmaz kılmak için benzersiz bir atmosfer sunuyor.

Kır düğünü denince akla gelen ilk mekanlardan olan Uçar Garden Bosphorus, 400 kişiye kadar misafir ağırlayabilen davet alanıyla hizmet veriyor. Kişi başı 100 TL’den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor. 

Kadıköy’ün En İyi Kır Düğün Mekanları

Şehrin en canlı ilçelerinden biri olan Kadıköy, özel kır düğünü mekanlarına ev sahipliği yapıyor. Her mevsimde düzenlenebilecek organizasyonlara olanak sağlayan ilçedeki mekanlar, sadece kır düğünleri değil aynı zamanda sünnet düğünü, kına gecesi ve nişan gibi etkinlikler için de ideal bir seçenek sunuyor.

Deniz kenarında konumlanan Romantika Garden, muhteşem manzarası ile ismi gibi romantik bir atmosferde davet olanağı sağlıyor. Altın renginin ağırlıklı kullanıldığı mekan, özel dekorasyon ve gelin tagı ile beğenileri topluyor. Romantika, kişi başı 150 – 200 TL’den başlayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Karşılama hostesi, volkan şovu ve sahne gösterileri düğün paketinize ek olarak yararlanabileceğiniz hizmetler arasında bulunuyor.

İstanbul'un en sevilen semtlerinden Kadıköy merkezde yer alan Nabizade Konağı, uygun fiyatları, kaliteli hizmet anlayışı ve organizasyon çeşitliliği ile günden güne popülerleşiyor. Hafta içi kokteyl düğün fiyatları 80 TL, yemekli düğün fiyatları ise 100 TL olarak belirlenmiş. Hafta sonu ise kokteyl davetler 100 TL, yemekli davetler 150 TL aralığında değişiyor. 

İstanbul’un en iyi kır düğün mekanları ise şöyle;

  • Zin D Home Dudullu Suits
  • Talia Garden Kır Düğünü
  • Ottoman’s Life Hotel Deluxe 
  • Legacy Ottoman Hottel
  • Salon Armoni
  • Çamlık Garden Tarabya
  • Barcelo İstanbul Hotel
  • Eresin Hotels Topkapı
  • Boğaz Bahçe
  • Doubletree By Hilton İstanbul Avcılar
  • Kuzey Garden
  • Villa Ozan Bosphorus.

İstanbul’un En İyi Düğün Davet Mekanları

İstanbul'daki davet mekanları, farklı etkinlik ve organizasyonlarınız için ideal bir seçenek sunuyor. Şehrin hemen her ilçesinde bulunan bu mekanlar, düğün organizasyonları için de sıkça tercih ediliyor. Genellikle 150 - 200 TL gibi uygun fiyat aralıklarıyla öne çıkan mekanlarda, kına gecesi, nişan töreni, sünnet düğünü, mezuniyet partisi ve özel davetler gibi etkinlikler de düzenlenebiliyor.

İstanbul’da öne çıkan davet mekanları şöyle;

  • Çamlık Garden Tarabya
  • TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri
  • Salon Armoni
  • Portaxe
  • New Laila
  • Legacy Ottoman Hotel
  • Konistan Davet
  • Kaddeh Fulya 
  • Elisa Davet ve Balo Salonları
  • Sardunya Karaköy
  • Vera Yıldız Park
  • Qubbe Gayrettepe 
  • Divan Kuruçeşme.

İstanbul Otel’de Düğün Mekanları ve Fiyatları

Hem Avrupa Yakası'nda hem de Anadolu Yakası'nda yer alan oteller, kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkıyor ve profesyonel destek sağlıyor. İstanbul'da otel düğünü fiyatları, kişi başı ortalama 250 TL'den başlayarak çeşitli seçenekler sunuyor. 

Anadolu Yakası Otelde Düğün Fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası'nda düğün yapabileceğiniz birbirinden güzel otel seçenekleri bulunuyor. Bölgedeki lüks ve zarif oteller, farklı bütçelere uygun fiyat seçenekleri ile öne çıkıyor. Her ayrıntı sizin istekleriniz doğrultusunda düzenleniyor.

Anadolu Yakası'nda otelde düğün fiyatları, kişi başı ortalama 200 TL'den başlayarak seçilen menülere göre 750 TL'ye kadar değişkenlik gösterebiliyor. 

Dedeman Otel Bostancı

Ataşehir ilçesinde bulunan Dedeman Otel Bostancı, yuvarlak ve dikdörtgen masalarda misafirlerini ağırlıyor. Işık, ses ve sahne hizmetleri ile tam bir görsel şölen yaşatarak, memnuniyetinizi her şeyden önde tutuyor. 

250-500 kişilik kapalı davet alanı ve 1000-1500 kişilik açık davet alanından birini seçerek otelde düğün hizmetini kaliteli bir şekilde yaşayabiliyorsunuz. 250 kişilik otopark hizmeti ve vale desteği sayesinde davet sürecinde araçlarınızı gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz. 

Hilton İstanbul Kozyatağı

Kadıköy ilçesinde yer alan 5 yıldızlı Hilton İstanbul Kozyatağı, unutulmaz bir davet deneyimi sunuyor. Otel, çiftlere eşsiz bir etkinlik vadediyor. Farklı konsept seçenekleri ile her defasında özgün ve yüksek kalitede organizasyonlar düzenliyor.

Masalardan sandalyelere kadar her organizasyon için özel tasarımlar sunan otel kendine hayran bırakıyor. Siz odanızda hazırlanırken misafirlerinize karşılama kokteyli sunuyor. Ayrıca otel, bünyesinde bulunan profesyonel fotoğrafçı ile düğün boyunca en güzel anlarınızı ölümsüzleştiriyor.

İstanbul Avrupa Yakası’nın En İyi Düğün Otelleri ve Fiyatları

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda, gösterişli ve zarif düğün otelleri sizleri bekliyor. Birbirinden özel otellerin bulunduğu bu bölge, çeşitli ilçeleriyle alternatifleri çeşitlendiriyor. Her türlü konsepte uygun düzenlemeler yapabilen oteller, estetik dekorasyonları ve mimari tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Burada bulunan otellerin fiyatları da yapılacak düğünün paket içeriğine göre değişiklik gösteriyor.

Hilton İstanbul Bakırköy

İstanbul Bakırköy ilçesindeki Hilton Otel şubesi, yeni evlenecek çiftlere cazip seçenekler sunuyor. Şık detaylarla süslenmiş dekorasyonu ve her düğüne özgü konsept seçenekleriyle otel, özel gününüzde yanınızda oluyor.

Deniz manzaralı konumu sayesinde otel, beğenilen davet alanlarına ev sahipliği yapıyor. Paket içeriği içinde düğün menüsü tadımı, düğünden önce açılış kokteyli ve düğün pastası bulunuyor.

Ayrıca gelin ve damadın özel anlarını unutulmaz kılmak için paket içerisinde balayı süiti konaklaması, balayı odası kahvaltısı ve iki ayrı hazırlanma odası da sunuluyor. Davetli kapasitesi 250-500 kişi arasında değişen otel, unutulmaz bir etkinlik deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Pullman İstanbul

Bahçelievler ilçesinde konumlanan Pullman İstanbul, stratejik konumuyla yıl boyunca organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Farklı türdeki etkinliklerde olduğu gibi düğün konseptinde de başarılı bir hizmet sunan otel, yüksek kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkıyor.

Catering hizmeti, profesyonel fotoğrafçı ve sahne hizmetleri gibi imkanlarla unutulmaz bir düğün deneyimi sunmayı amaçlıyor.

İstanbul’da düğün yapılabilen en iyi oteller;

  • Ottoman’s Life Hotel Deluxe
  • Barcelo İstanbul Hotel
  • Eresin Hotels Topkapı
  • Radisson Blu Bosphorus Hotel
  • Denizatı Plus Wedding Event Hotel
  • Grand Anka Hotel
  • Hilton İstanbul Maslak
  • Saklıköy Country Hotel & Club.

İstanbul’un En İyi Tarihi Düğün Mekanları

İstanbul'un tarihi düğün mekanları, geçmişin büyüsünü yaşamak isteyen çiftler için vazgeçilmez bir tercih oluşturuyor. Şehrin her iki yakasında bulunan bu tarihi yalılar, köşkler ve saraylar  etkinliklere benzersiz bir atmosfer katıyor. Mekanların fiyatları kişi başı ortalama 750 - 1.500  TL aralığında değişiyor.

İstanbul Avrupa Yakası Tarihi Düğün Mekanları

İstanbul Avrupa Yakası'ndaki tarihi düğün mekanları, unutulmaz organizasyonlarınıza ev sahipliği yapıyor. Otel veya davet salonu olarak hizmet veren bu mekanlar, aynı zamanda konaklama imkanlarıyla da ilgi görüyor. Fiyatlar genellikle 400 - 1.500 TL aralığında değişiyor.

Fuat Paşa Yalısı 

Sarıyer ilçesinin muhteşem atmosferinde yer alan Fuat Paşa Yalısı, yılların tecrübesiyle hayallerinizi gerçeğe dönüştürme konusunda deneyimli bir hizmet sunuyor. Özgün mimarisiyle öne çıkan bu yalı, kalitesi ve sunduğu ayrıcalıklarla çiftlerin beğenisini kazanıyor.

Özel süslemeler ve gerekli ekipmanlar konusunda da size destek sağlayan mekan, isterseniz dışarıdan bir organizasyon firmasıyla çalışma imkanı da sunuyor. Tarihi düğün mekanının fiyatları kokteyl servisli düğünler için kişi başı 850 TL’den başlıyor. Yemekli düğünlerde ise kişi başı organizasyon fiyatı 850 - 950 TL bandında yer alıyor.

Gar Gazinosu

Tarihi Gar Gazinosu, kolonsuz ve yüksek tavanlı mimarisiyle öne çıkarak düğün organizasyonlarının gözde mekanlarından biri haline geliyor. Fatih ilçesinde bulunan bu gazino, tarihi ve modern dokuları başarılı bir şekilde bir araya getirerek unutulmaz etkinliklere ev sahipliği yapıyor. İstanbul'un tarihi düğün mekanları arasında özel bir yere sahip olan Tarihi Gar Gazinosu, nostaljik bir atmosferde düğün yapmak isteyen çiftler için ideal bir seçenek sunuyor. Eğer siz de unutulmaz bir konsept hayal ediyorsanız, bu zarif mekanı tercih edebilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası Yalıda Düğün Fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası, unutulmaz düğün törenlerine ev sahipliği yapıyor. Yalıda düğün fiyatları Anadolu Yakası'nda 500 - 2.000 TL aralığından başlıyor. Fiyatlar aldığınız hizmetlere ve davet gününe göre değişkenlik gösterebiliyor.

Cemile Sultan Korusu

Cemile Sultan Korusu, tarihi ve büyüleyici bir kır düğünü mekanı olarak sizleri karşılıyor. Bu özel mekan çiftleri eşsiz deniz, boğaz ve şehir manzarasıyla buluşturuyor. Özellikle Üsküdar ilçesindeki konumuyla da tercih edilen bir mekan haline gelmiş olan koru, dekorasyonunda beyaz ve toz pembe renkleriyle öne çıkıyor.

Cemile Sultan Korusu, 1.000 kişiye kadar davetliyi ağırlayabilme kapasitesiyle geniş ve özel etkinlikler için uygun bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Kız Kulesi

Tarihinde en güzel aşkları barındıran, aşkın adeta simgesi haline gelmiş Kız Kulesi Üsküdar’da bulunuyor. 

Kız Kulesi özel konsept hazırlığı ve benzersiz hizmetleri ile dikkat çekiyor. Bu özel mekanda 220 kişiye kadar davetliyi ağırlama imkanı bulunuyor. Hem yemekli hem de kokteyl menü alternatifleri sunan Kız Kulesi, ayrıca konsept dekorasyonuyla da etkileyici bir ambiyans yaratıyor.

İstanbul’un en çok tercih edilen tarihi düğün öekanları şöyle;

  • Kız Kulesi
  • Gar Gazinosu
  • Ihlamur Kasrı
  • Beyaz Köşk Emirgan
  • Fuat Paşa Yalısı
  • Dalyan Club
  • Sait Halim Paşa Yalısı
  • The Marmara Esma Sultan
  • Cemile Sultan Korusu
  • Bosphorus Palace Hotel
  • Eski Büyükdere İskelesi
  • Adile Sultan Sarayı
  • Sultan Sarnıç.

İstanbul’un En İyi Havuz Başı Düğün Salonları

İstanbul'un hem Anadolu Yakası hem de Avrupa Yakası'nda birbirinden güzel havuz başı düğün mekanları bulunuyor. Bu mekanlar farklı konumlarına, sunulan hizmetlere ve organizasyon gününe göre farklılık gösteren fiyatlarla hizmet veriyor. Mekan fiyatları genellikle 150 - 350 TL aralığında değişiyor ve böylece her bütçeye uygun seçenekler sunuluyor.

İstanbul'ın en güzel havuz başı davet alanları şöyle;

  • İtü Maçka Havuz Başı
  • Güzel Masal Havuz Başı Düğün Tesisleri 
  • Laviva Garden
  • The Shaula
  • Korupark
  • İstanbul Hakim Evi
  • He Tutto Bene Cafe Bar.

İstanbul Teknede Düğün 

İstanbul teknede düğün konusunda en çok alternatife sahip illerimizden biri olarak öne çıkıyor. Muhteşem boğaz manzarası eşliğinde düğüne ek olarak kına gecesi, sünnet düğünü, nişan ve mezuniyet partisi gibi etkinliklerinizi düzenlenebiliyor. Kişi başı 250 TL’den başlayan teknede düğün fiyatları, seçtiğiniz menülere ve davet gününe göre değişiklik gösteriyor.

Tekneler iskeleye kıyısı olan ilçelerden kalkarak çiftleri boğaz turuna çıkarabiliyor. Fatih, Sarıyer, Beşiktaş ve Beykoz gibi ilçelerden misafirleriniz tekneye giriş yapabiliyor.

İstanbul'da hizmet veren en iyi düğün ve davet tekneleri ise şunlar;

  • Bosphorus Organization
  • Bematur Tekne Organizasyon
  • Prime X Organizasyon
  • Sürpriz Prens Yatçılık
  • Tekne Turunuz Meral Organizasyon
  • Denden Denizcilik
  • Duru Denizcilik
  • Valide Sultan Gemisi
  • Kamil Kaptan Teknesi
  • İncisu Yatı
  • Selamet Tur
  • Dentur Avrasya
  • Sinan Bey Teknesi
  • Joy Tekne Organizasyon
  • Latilla Yat.

İstanbul Sosyal Tesislerinde Düğün Fiyatları

İstanbul sosyal tesisleri, uygun düğün fiyatları ile çiftlerin beğenisini topluyor. Öğretmenevi, ordu evi, belediye sosyal tesisleri ve polisevi gibi sosyal tesislerde oldukça uygun fiyat aralıklarında organizasyon düzenleyebilirsiniz. 75 - 100 TL arası kişi başı yemekli düğün organize edebilen tesisler olduğu gibi İstanbul genelinde 150 TL’den açılış yapan tesisler de bulunuyor.

İstanbul'da düğün yapılabilen sosyal tesis önerilerimiz ise şöyle;

  • Cankurtaran Öğretmenevi
  • Ortaköy Polis Evi
  • Karayolları Sosyal Tesisleri
  • Balmumcu Orduevi
  • İbrahim Cevahir Sosyal Tesisleri
  • İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesisleri
  • Çamlıca Tepesi Sosyal Tesisleri
  • Miltaş Tenis Kulübü
  • Beykoz Sosyal Tesisleri
  • Yeşilyurt Spor Kulübü
  • Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi
  • Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi
  • Beykoz Koru
  • Firüzköy Sosyal Tesisleri.

İstanbul Lüks Düğün Salonları

İstanbul, lüks düğün konsepti ile hizmet veren mekanlar bakımından oldukça zengin bir şehir olarak öne çıkıyor. Düğün gecenizin her ayrıntısını özel bir şekilde planlayan lüks düğün mekanları, hayalinizdeki organizasyonu mükemmel bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

İstanbul'daki lüks düğün mekanlarının fiyatları kişi başı ortalama 2.500 - 5.000 TL arasında değişiklik gösteriyor. Bu mekanlar, size unutulmaz bir deneyim sunmak için özel olarak tasarlanmış hizmetleri ile öne çıkıyor.

İstanbul’da lüks düğün hizmeti veren mekanlar ise şöyle;

  • Soho House 
  • Gül Sultan Yalısı
  • Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel
  • Shangri La Bosphorus
  • Fuat Paşa Yalısı
  • Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı
  • Four Seasons Hotel Sultanahmet 
  • Raffles İstanbul
  • Çırağan Sarayı
  • Liya
  • Bosphorus Palace Hotel
  • Fairmont Quasar.

İstanbul Nikah Salonları & Evlendirme Daireleri

İstanbul'da nikah kıymak isteyen çiftler genellikle ilçelerde bulunan belediyeye bağlı evlendirme daireleri ve nikah salonlarını tercih ediyor. Bu evlendirme daireleri, modern ve yenilikçi hizmetleri ile dikkat çekiyor ve son teknoloji ekipmanlarla donatılarak unutulmaz bir nikah deneyimi sunuyor.

Belediyeye bağlı nikah salonlarına ek olarak özel salonları da tercih edebilirsiniz.

İstanbul’un en iyi özel nikah salonları şöyle;

  • Gönül Davet
  • Limak Eurasia
  • Bonjur Bahçe
  • Rustik Kır Düğünü
  • Nefes Bahçe
  • Poi Wedding
  • Mihver Davet Evi
  • Bambu Garden
  • Garden Bella Wedding.

İstanbul Sünnet Düğünü Mekanları

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda sünnet düğünleri için Beykoz, Maltepe, Çekmeköy gibi bölgeler tercih edilirken, Avrupa Yakası'nda sünnet düğünleri daha çok Sarıyer, Bayrampaşa ve Beylikdüzü gibi ilçelerde düzenleniyor. İstanbul sünnet düğünü mekanları fiyatları kişi başı 80 – 150 TL aralığında başlayan fiyatlarla aileleri bekliyor.

İstanbul'da sünnet düğünleri için tercih edebileceğiniz mekanlar şöyle;

  • Portaxe
  • Salon Saray Davet
  • Otantik Kına Davet Salonu
  • Eresin Hotels Topkapı
  • Glory Pool Side
  • Junto Davet & Wedding
  • Villa Polonez
  • Rüya Bahçe
  • Wedding Palace
  • Elegance Davet Sarayları
  • Marimba Davet
  • Beano Davet.

İstanbul'daki düğün ve davet mekanları, çeşitli konseptler ve fiyat aralıklarıyla hizmet veriyor. Daha fazla bilgi almak için DüğünBuketi.com'un destek ekibi ile iletişime geçebilir veya "Fiyat Teklifi Al" butonuyla doğrudan mekanlarla iletişime geçebilirsiniz. Size şimdiden mutluluklar dileriz.