istanbul-acik-hava-header
istanbul-acik-hava-header

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Önerileri

Bahar ve yaz aylarında mis gibi bir açık hava düğünü yapmak isteyenler için İstanbul’un iki yakası da adeta cennet! Avrupa ve Anadolu Yakası birbirinden güzel açık hava düğün mekanları alternatifleri ve kişi başı 120 TL'den başlayan uygun fiyatları ile tüm çiftlerin gönlünde taht kuruyor. Kapalı salonlara tıkılmadan özgürce çimlerde dolaşmak ya da havuz başında salınmak istiyorsanız hayallerinize çok yakınsınız. İstanbul açık hava düğün mekanlarını ve bölgenin en iyi salonlarını sizler için inceledik.

Avrupa Yakası’nın En Güzel Açık Hava Düğün Mekanları

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

İstanbul açık hava düğün mekanları arasında özellikle Avrupa Yakası'nda konumlananlar çiftler tarafından fazlasıyla rağbet görüyor. Eşsiz manzaralar eşliğinde, gerek tarihi atmosfer içinde gerekse lüks otellerin havuz başında unutulmaz düğünlere imza atılıyor. Sarıyer ve Beylikdüzü yoğunluk oluştursa da bölgenin tüm ilçelerinde uygun mekan bulmak mümkün. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Avrupa Yakası’nın en beğenilen açık hava ve kır düğün mekanları ile şöyle;

  • Hem boğaz hem de şehir ve doğa manzaralarının kesiştiği noktada 1000 kişilik bir seyir terası düşünün, işte tam da düşündüğünüz yer, Villa Ozan Bosphorus.
  • Denize karşı palmiyelerin içinde Baler Garden Wedding House.
  • Lezzetli yemekleriyle mideleri, eşsiz görsel şöleniyle de gözleri şenlendiren Boğaztepe Restaurant.
  • Denize sıfır konumuyla zarafet timsali Portaxe.
  • Bembeyaz masal gibi bir atmosferde denize karşı İpek Wedding Garden.
  • Muhteşem manzarası ve şık dekorasyonuyla Beyaz Konak.

Anadolu Yakası Açık Hava Düğün Yerleri

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Avrupa Yakası’nda olduğu kadar İstanbul’un Anadolu Yakası’da açık havada düğün yapmak isteyenler için çok sayıda mekan bulunuyor. Kır bahçeleri, havuz başı veya lüks davet mekanlarının açık alanlarında düğün organizasyonları düzenleyebilirsiniz. Beykoz ve Üsküdar davet mekanlarının yoğunlaştığı bölgeler arasında yer alıyor.

İstanbul açık hava düğün mekanları arasında Anadolu Yakası’nda hizmet veren ve bölgenin en sevilen mekanlar şöyle;Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

İstanbul'un En Popüler Açık Hava ve Kır Düğünü Mekanları

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Yaz günlerinde düğün yapacakların tercihi kır düğünleri oluyor. İstanbul sınırları kaldırıyor ve birbirinden güzel oldukça geniş mekan alternatifleri sunuyor.

İstanbul açık hava düğün mekanları arasında en sevilen adresleri sizler için derledik.

1. Ata Garden

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Ata Garden, deniz manzarasına karşı 2000 kişi kapasiteli açık davet alanıyla özellikle kalabalık organizasyonların vazgeçilmezi oluyor. 150 TL’den başlayan düğün fiyatları ve avantajlı paketler de sunuyor. Mekanda özel fotoğrafçı, ekipman temini ve organizasyon sorumlusu gibi ayrıcalıklar bulunuyor. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

2. Ceremony Kanlıca

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Ceremony Kanlıca; Beykoz ilçesinde 600 kişilik geniş kır bahçesinde kır düğünü konseptlerine ev sahipliği yapıyor. Düğün fiyatları 120 - 180 TL’den başlıyor. Mekan bünyesinde yemekli ve kokteyl organizasyonlar düzenlenebiliyor. Davet öncesi menü tadımı ve menüde değişiklik fırsatları sunan mekan, erken rezervasyona özel indirimleri ile öne çıkıyor. Siz de bu şık mekanda davet düzenlemek isterseniz teklif formumuzu doldurabilirsiniz.

3. Aktivitem Park

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Aktivitem Park yemyeşil doğasıyla anılan Polonezköy’de konumlanıyor. Hem kaliteli hizmetleri hem de 1500 kişilik şahane ortamıyla en çok tercih edilenler listesinde yerini alıyor. Kır düğünlerinde her ayrıntıyı düşünen mekanda davet fiyatları 150 TL’den başlıyor. Mekanın indirimli fiyatlarından yararlanmak için tek yapmanız gereken teklif formumuzu doldurmak!

4. Senfoni Garden Kır Düğünü

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Senfoni Garden Kır Düğünü Polonezköy Tabiat Parkı içinde yer alıyor. Kendinizi bir masalın içindeymiş gibi hissedeceğiniz 1000 kişilik mekanın düğünler için 120 - 190 TL'den başlayan fiyatları bulunuyor. Konsept süsleme konusunda oldukça başarılı olan Senfoni Garden, şehir dışında kır düğünü organizasyonu planlayan çiftler için ideal.

5. Kemerhan Bahçe

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Kemerhan Bahçe 750 kişilik açık hava konseptiyle Eyüp’te konumlanıyor. Doğal atmosferi ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken mekanda düğün fiyatları 100 TL’den başlıyor. Şehir merkezine yakın bir konumda organizasyon düzenlemek isterseniz Kemerhan Bahçe'yi tercih edebilirsiniz. Ayrıca mekan bünyesinde düğün davetlerine ek olarak kına gecesi, sünnet düğünü, nişan ve özel davetler de düzenlenebiliyor.

6. Çimen Garden Event

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Çimen Garden Event; çiftleri hayallerinin ötesine taşıyor. Renkli çiçeklerin ve kuş cıvıltılarının eşlik ettiği düğünleri 750 kişilik kır bahçesinde 100 TL’den başlayan fiyatları ile en iyi şekilde düzenliyor. Mekan, bünyesindeki davetlerin sonrasında after party düzenlemek isteyen çiftler de unutulmuyor. Erken rezervasyona özel indirim olanakları sunan mekandan mutlaka yerinizi ayırtın!

7. Boğaz Kır Düğün Sosyal Tesisleri

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Boğaz Kır Düğün Sosyal Tesisleri harika bir manzaraya karşı 1000 kişilik açık alanında mutluluğunuzu paylaşmak için bekliyor. İstanbul açık hava düğün mekanları arasında öne çıkan tesisin fiyatları da 70 - 100 TL gibi cüzi bir rakamdan sizlere sunuluyor. Mekan bünyesinde ayrıca tercihinize göre kapalı alan seçeneği de bulunuyor. Özel organizasyon danışmanı bulunan Boğaz Kır Düğün Tesisleri'nde davetinizi başından sonuna kadar planlayabilirsiniz.

8. Sakin Bahçe

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Sakin Bahçe adına yaraşır şekilde huzurlu bir ortam sunuyor. Doğallıktan uzaklaşmadan dekore edilen 750 kişilik açık alanda düğünlerin fiyatları 160 - 180 TL’den başlıyor. Eğer kokteyl düzeninde bir davet planlıyorsanız 80 TL'den başlayan menüleri değerlendirebilirsiniz. Davetli sayınıza göre hazırlanabilen oturma düzeni sayesinde butik veya kalabalık organizasyonlara imza atabilirsiniz.

9. Spicy Orman Evi

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Spicy Orman Evi Kemerburgaz ormanı derinliklerine gizlenmiş cennet mekan. Düğün fiyatları kişi başı 150 TL’den başlayan mekan 750 kişiye kadar misafir ağırlayabiliyor. Ormanın ortasında konumlanan mekan, sakin bir düğün mekanı arayan çiftlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Yeşil rengin ağırlıkta olduğu göz alıcı bir dekorasyona sahip olan Spicy, otopark ve vale hizmetleriyle de misafirlerinizi park derdinden kurtarıyor.

Şehrin en şık kır düğünü mekanlarını incelemeye devam etmek için sizi böyle alalım.

Boğazda Kır Düğünü

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Mavi ve yeşilin her tonunu özel günlerine eşlik etmeyi kim istemez ki? İstanbul böyle bir düğün yapmak için adeta biçilmiş kaftan. Hem şehrin karmaşasından uzak hem de şahane boğaz manzarasına karşı vereceğiniz davetler unutulmaz izler bırakıyor. Çırağan SarayıSait Halim Paşa YalısıHidiv Kasrı ve Esma Sultan Sarayı hem tarihten izler taşıyan hem de boğaz manzaralı mekanlar olarak gönüllerde taht kuruyor.

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Size önerebileceğimiz diğer boğazda kır düğünü mekanları ise;

  • Yemyeşil kır bahçesine masmavi boğaz manzarasını da dahil eden Boğaz Bahçe, boğazda kır düğünü konseptinin ilk akla gelen mekanı.
  • FSM Köprüsü’nün ışıklarıyla eşsiz bir atmosfere bürünen, panoramik boğaz manzaralı Yıldız Hisar.
  • Ormanın içine gizlenmiş, köprünün altında muhteşem görsellik sunan Boğaz Garden.

İstanbul Otelde Havuzbaşı Düğün

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Açık havada düğün yapmayı düşünenler için havuz başı konsepti güzel bir tercih oluyor. Bahar yüzünü göstermeye başladığı zamandan itibaren çiftler havuz başı düğün mekanları arayışına giriyor. Hem şık ve modern bir ortam olsun, hem de ferah bir nefes alalım diyorsanız sizi otellerin havuz başına bekliyoruz. Otellerde alkollü ve alkolsüz şekilde davetlerinizi düzenlemekte özgürsünüz.

İstanbul'un en iyi otelde düğün mekanları ise şöyle;

Havuz başı olsun yeter, otel olması şart değil derseniz işiniz daha da kolaylaşıyor. Birbirinden farklı konseptlerle şıklık yarışına girecek yerlerin tümüne havuz başı düğün mekanları kategorisinden ulaşabilirsiniz.

İstanbul Kumsal Düğünü

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

Deniz, kum, güneş üçlüsünden vazgeçemiyor musunuz? Öyleyse bu şahane üçlüyü düğününüzün konsepti haline getirmeye ne dersiniz? Son yıllarda daha da trend olan plaj düğünleri Beren Saat - Kenan Doğulu, Isabeli Fontana - Diego Ferrero gibi ünlü isimlerin de tercihi. Kalıplara girmenizi gerektirmeyecek kumsallarda topuklu ayakkabı giyme zorunluluğunuz da yok. Uçuş uçuş tüllerden gelinlikleri veya mini gelinlik tercihinizi sandalet hatta çıplak ayak bile kombinleyebilirsiniz.

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Fiyatları

"İstanbul’da kumsal düğünü nerede yapılır?" derseniz yönünüzü masmavi denizi, sıcacık kumuyla Şile ve Kilyos sahillerine çevirin. Gündüz saatlerinde kokteylle başlayarak, gün batımında nikah ve sonrasında yıldızların altında romantizm yaşayana kadar tüm gün sizin!

İstanbul'un en güzel sahil düğünü mekanları ise şöyle;

Sahilde evlenecek gelinler için gelinlik önerimiz var: Kısa ve Mini Gelinlik Modelleri 

İstanbul Teknede Düğün

İstanbul Açık Hava Düğün Mekanları Önerileri

Denize aşık olanlar, denizden kopamam diyenler ya da farklı bir konseptle evlenmek isteyenler, sizi boğazın serin sularına bekleriz. Teknede düğün yapma hayallerinin gerçeğe dönüştüğü en güzel yerdir İstanbul Boğazı!

İstanbul'un en iyi 5 düğün davet tekneleri ise şöyle;

İstanbul’da teknede düğün organizasyonlarınız için hizmet alabileceğiniz daha birçok firma ve fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ayrı olmak üzere çok fazla mekana ev sahipliği yapıyor. Doğal, minimal kır bahçelerinden lüks otellere, tarihi yapılardan teknelere kadar herkes hayallerine hitap edeni bulabiliyor. Mekanların kaliteli hizmetlerine, özelliklerine ve kriterlere göre değişen fiyatlarına DüğünBuketi.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz mekanlardan ücretsiz fiyat teklifi alabilir ya da organizasyon danışmanlarımızla iletişime geçerek size en uygun mekanı bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%