hamile-dis-cekim-2
hamile-dis-cekim-2

Hamile Abiye Modelleri

Özel günlerde ne giyeceğinize karar vermek zamanınızı alıyorken bir de hamilelik olunca işler biraz daha zorlaşıyor olabilir. Hem rahat hem şık olabileceğiniz abiye modellerini araştırmaya başladıysanız seçeneklerinizin de çok olduğunu görmüşsünüzdür. Peki ya hamile abiye seçimini nasıl yapacağım diyorsanız doğru yerdesiniz. Beraber her mevsime uygun abiye seçeneklerini değerlendireceğiz. Konforunuzdan ödün vermeden abiye seçiminizi yapmaya başlayabiliriz. Uygun fiyatlı, rahat ve şık hamile abiye modelleri bir sonraki başlıkta sizi bekliyor. 😊

Hamile Abiye Nasıl Seçilir?

Hamilelik ile vücudunuz tamamen değişmiş olabilir. Eskiden ince bele ve sıkı bacaklara sahipken şu an farklı bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Tebessümle anacağınız dönemlerden birindesiniz. Bu süreçte en çok önem vermeniz gereken nokta kesinlikle konforunuz olmalı. Rahat hissettiğiniz kıyafetler seçmeniz çok önemli. Hamilelik sürecinize denk gelen özel günler için de seçim yapmanız gerekebilir.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Düğün, nişan, kına gecesi ve diğer özel günlerde uzun ve kısa hamile abiyeleri tercih edebilirsiniz. Bol rahat kesim salopetler ve tulumlarda seçenekleriniz arasında. Dilediğiniz renkte seçim yaparak toplu ya da dalgalı saçlarla görüntünüzü tamamlayabilirsiniz. Yaz mevsiminde serin tutan keten gibi kumaşlar tercih etmeni sizin için en doğrusu olacaktır. Kış mevsimindeki davetler için pamuklu hamile elbiseleri ve şal gibi aksesuarla bir kombin yapabilirsiniz. Alternatif olarak ilk aylarda büyük beden abiye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Hamile Abiye Fiyatları Ne Kadar?

Sezonun en trend hamile abiye modellerini favorilerinize eklemiş olabilirsiniz. Model seçimlerinizin yanında ne kadar olduğu sorusunu sona bırakıyorsanız biz sizin için cevaplayalım. Hamile abiye fiyatları 300 TL’den başlıyor. Özel dikim modeller, işleme detayları, volanlar ve tüller arttıkça fiyatta da değişiklik oluyor. Tercih edeceğiniz modele göre bu fiyatlar 2.000 TL bandına kadar çıkabiliyor. Hamile salopetleri ve diğer elbise seçenekleri ise 250 TL’den başlıyor. Özel dikim modeller, beğeninize uygun seçimler yapabilirsiniz.

Modaevlerine buradan ulaşabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

En Güzel Hamile Abiye Modelleri

Hamile abiye modelleri son dönemlerde yalnızca düğün törenleri için değil hamile çekimleri için de tercih ediliyor. Konsepte uygun tüllü, uzun ve farklı renklerdeki modeller anne adaylarının beğenisini kazanıyor. Bebeğinizi kucağınıza almadan önce hamilelik anlarınızı ölümsüzleştirmek için tercih edeceğiniz elbiseler elbette sizin için özel olacak. Hem çekimlerde kullanabileceğiniz hem de özel günlerde tercih edebileceğiniz modern hamile elbiselerini listenize ekleyebilirsiniz. Çekimlerde sıklıkla beyaz ve kırmızı renklere yer verilirken siz lila tonları ile bir farklılık yaratabilirsiniz. Yazımızın devamında kısa, uzun, renkli ve tesettür hamile abiyeleri hakkında detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Hamile Tesettür Abiyeleri

Tesettürlü anne adaylarımız için de önerilerimiz var. Aksesuar ve baş örtü seçenekleri kombin yapabilecekleri birçok model bulunuyor. Uzun a kesim modeller hamile abiyelerine uyarlanıyor böylece uçuş uçuş bir elbiseye sahip olabiliyorsunuz. Pudra tonları, zümrüt ve haki tonları sıklıkla tercih ediliyor. Baş örtünüzü abiyenizin tonlarında tercih edebileceğiniz gibi zıt renklere de yer verebilirsiniz.

Yaz mevsimlerinde keten tesettür hamile elbiseleri oldukça şık bir seçim olacaktır. Saten elbiseler her sezon ön plana çıksa da bu dönemin en çok tercih edilenleri arasında. Dantelli tesettür abiyeleri siz de seviyorsanız seçiminizde dantel detaylarına yer verebilirsiniz. Önem vermeniz gereken nokta kesinlikle kumaşın dokusu olmalı. Kışın pamuklu elbiseler tercih ederken yaz için serin tutan kumaşlar sizi daha rahat hissettirecektir. Bol kesim tulumları da seçenekleriniz arasına dahil edebilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Renkli Hamile Abiyeleri

Herkesin özellikle dikkatini çektiğiniz bir döneme girmiş olacaksınız. Tüm gözler üzerinizde olacak ve sevdikleriniz sizinle bebeğinize kavuştuğunuz anı bekleyecek. Enerjinize renkli abiyeleri de dahil ederek tebessümleri arttırabilirsiniz. Uzun uçuş uçuş elbiselere k olarak desenlere yer verebilirsiniz. Pembeler, mavi tonları ve tüllerle çok zarif görüneceğinize eminiz.

Çiçek desenleri, motifler ile birçok elbise daha hareketli görünüyor. Sizin de seçiminiz renkli abiyelerden yana olabilir. Abiye giymek konusunda tereddütteyseniz tulum, salopet ve bahçıvan elbise seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Dilediğiniz renkte aksesuarla tamamlayabileceğiniz bu seçimlerde de renk konusunda epey seçeneğiniz bulunuyor.

Uzun Hamile Abiyeleri

Anne adaylarının vazgeçilmezleri arasında kesinlikle uzun abiyeler var. Özellikle hamile çekimlerinde uzun balık modeller, a kesim elbiseler sık sık karşımıza çıkıyor. Elbette bizim de beğenimizi kazandı bu modeller. Size de çok yakışacağına eminiz. Vücudunuzu saran bir elbise seçerek göbeğinizi ortaya çıkarabileceğiniz gibi bol kesim modellerle geri plana da alabilirsiniz.

Tüm vücudu saran modelleri tercih ederken sizi sıkmamasına ve ek olarak korse gibi detayların olmamasına özen göstermelisiniz. Esnek dokulara sahip kumaşların üzerine saten kumaşlar, payetler ve işlemeler tercih ederek elbisenizi tamamlayabilirsiniz. Elbiseniz uygun saç bandı ve tokalar, küpe seçenekleri kullanabilirsiniz. Elbisenin altına babet ve sandalet gibi rahat ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Beyaz ve krem tonlarında spor şık ayakkabılarla kombinlerle karşılaşmışsınızdır. Siz de seçimlerinizde özgür davranıp sadece konforunuza odaklanmalısınız.

Kısa Hamile Abiyeleri

Özellikle hamileliğin ilk aylarında seçenekleriniz arasında kısa elbiselere de yer verebilirsiniz. Son aylarda da tercih edebilirsiniz fakat hareketlerinizi kısıtlayabilir. Hamilelik ilerledikçe kısa elbise seçeneklerinin yerini midi boylar alabilir.

Hamilelik sürecinde vücudunuzda büyük bir değişim olmaya başlayacaktır. Basenlerde genişleme ve göğüslerde büyüme olmaya başlayabilir bu sebeple içinde rahat edebileceğiniz esnek elbiseler en doğru seçenekler arasında yer alacaktır. Renk ve desenler ekleyerek elbisenizi size özgü hale getirebilirsiniz. Kullanacağınız saç aksesuarları, küpe ve kolyelerde görüntünüzü tamamlayacaktır.

Bonus: Hamile Dış Çekim Fotoğrafçıları

Dönemin trendleri arasında yer alan hamile çekimi sizin de planlarınız arasında yer alıyor olabilir. Şehirler arası hizmet veren ekipler, şehrin en popüler çekim ekiplerini araştırmaya başlamış olabilirsiniz. Süreçten kısaca bahsetmemiz gerekirse 30 – 36 hafta arasında hamile çekiminizi yapmak için randevu oluşturabilirsiniz. Hamilelik döneminizi ölümsüzleştirecek fotoğraf albümü güzel bir anı olacaktır.

Tercih edeceğiniz bir mekanda, sahil kenarında ve doğa ile iç içe alanlarda dış çekimler yapılabiliyor. Stüdyo çekimlerinde de konsept seçenekleri bulunuyor. Doğum sonrasında aynı temayı çocuğunuzla devam ettirmek istiyorsanız ekibiniz hem doğum hem de hamilelik çekimi konusunda tecrübeli olmalı. Ortalama 1.000 TL bandından başlayan fotoğraf çekimini listenize ekleyebilirsiniz.

Profesyonel fotoğraf çekim ekiplerine buradan ulaşabilirsiniz.

Hamilelik süreciniz de katılabileceğiniz davet için size abiye önerilerinde bulunduk. En özel günlerde tüm dikkatlerin üzerinde olacağı şık seçimler yapabilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleri ile hem davetlerde hem de dış çekimde tercih edebileceğiniz bir abiye seçimi yapabilirsiniz. Anne adaylarımıza ilham olmak istiyorsanız siz de yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%