helen-gelinlik-2
helen-gelinlik-2

Gelinlik Model İsimleri Nelerdir?

Düğün hazırlıklarına başladı ve gelinliğinize hala karar vermediyseniz bu içerik tam size göre. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz gelinlik modellerine beraber göz atabiliriz. Hangi gelinlik modelini tercih etmelisiniz? Aksesuarlarınız ve saçınız nasıl olmalı? Tüm soruların cevabı yazımızın devamında yer alıyor. Hazırsanız gelinlik dünyasına beraber adım atalım. 😊

Vücut Tipine Göre Gelinlik Seçimi Nasıl Yapılır?

Gelinlik seçimizde önemli bir kriter vücut tipi oluyor. Vücut tipinizi bularak kendinize uygun gelin modelini seçmeniz sizi daha şık gösterecek püf noktalarından biri. Vücut tipleri farklı başlıklar altında toplansa da en yaygın olanları temel alacağız.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Armut vücut tipinde dolgun bacaklar ve ince bel ön olana çıkıyor. A kesim modellerle kalçanızı gizleyebilirsiniz. İnce belinizi belirginleştirecek işleme detaylarına yer verebilirsiniz. Dikdörtgen vücut tipinde geniş omuzlar ön plana çıkıyor. Omuzlarınızı daha dar gösterecek tüller, inci işlemeli askılar kullanabilirsiniz.

Üçgen vücut tipinde ise derin dekolteler ve salaş etekler sıklıkla tercih ediliyor. Kum saati vücut tipine sahipseniz ince belinizi saran balık model tam size göre olacaktır. Askılı ya da straplez gelinlik modelleri de seçenekleriniz arasında yer alıyor.

Vücut tipinize uygun gelinlik seçimi hakkında detaylı bilgi burada.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Gelinlik Fiyatları Ne Kadardır?

Satın alma ve kiralama seçenekleri sunan firmalar istediğiniz detaylara göre fiyat seçenekleri sunuyor. 3.000 TL’de başlayan kiralama seçeneklerini ortalama 5.000 TL satın alma fiyatları takip ediyor. Bu fiyatlar 20.000 TL bandına kadar çıkabiliyor. DüğünBuketi.com gelinlerine özel fiyatları değerlendirerek hayalinizdeki gelinliğe daha uygun fiyata ulaşabilirsiniz.

En popüler gelinlik modelleri ve moda evleri burada.

Gelinlik Model İsimleri ve Öneriler

Gelinlik modelleri kesimlere göre adlandırılıyor. Kabarık gelinlikler, A kesimler, tesettür gelinlik modelleri kendi içinde modellere ayrılıyor. Ana hatlarıyla gelinlik modelleri hakkında bilgi sahibi olarak hayal ettiğiniz modeli daha rahat bulabilirsiniz. Arama kriterlerinizi sınıflandırarak zaman kazanabilirsiniz. Hemen gelinlik modeli isimlerini ve özelliklerini detaylıca inceleyelim.Enza Home - Terra

Kabarık Prenses Gelinlik

Prenses model gelinlik karşınıza kabarık gelin olarak da çıkabilir. Prenses ve kabarık gelinlikler aynı modeli temsil ederler. Seçimlerinize göre detaylarda değişiklik olsa da bu modeller en çok tercih edilenler yer alıyor. Prenses model gelinlikler belden itibaren tarlatanlı eteği ile dikkat çekiyor. Işıltılı kumaşlar ve işlemelerle rüya gibi bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Özelikle armut vücut tipindeki gelin adaylarımız bu modeli tercih edebilir.

Fransız danteller ve güpür detaylarla gelinliğinizi daha dikkat çekici hal getirebilirsiniz. Saç ve makyaj detayları ile tamamlayacağınız görüntünüz herkesi büyüleyecektir.

Sezonun en moda prenses gelinlik modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

A Kesim Gelinlik

"Klasik bir gelinlik modeli arıyorum" diyenler için A kesim modelini önerebiliriz. Elbette ekleyeceğiniz detaylarla gelinlik klasik halinden sıyrılabilir. Her sezonun en gözde modeli olmayı başaran a kesim gelinlikler her vücut tipine uygun bir modeldir. Gelin adaylarının kurtarıcısı olan model sizin de beğeninizi kazanabilir.

Uçuş uçuş eteklere ve omuzlara dantel detaylar ekleyebilirsiniz. İşleme detayları ile göğüs ve bel kısmınıza dikkat çekebilirsiniz. Böylece olduğunuzdan daha ince görünme şansınız da var. Saç aksesuarları ve gelin çiçeği ile harika bir gelin olacağınıza eminiz.

A kesim gelinlik modelleri hakkında detaylı bilgi burada.

Helen Gelinlik

Son zamanlarda adını sık sık duyduğunuza emin olduğumuz helen model sizi de etkisi altına almış olabilir. Şık ve sadelikten yana olan gelin adaylarının ilk tercihi oluyor. Hakim yaka seçenekleri, salaş kolları ile göz alıcı bir güzellik sunuyor. Kumaş seçenekleri ile kol detayları ve danteller tercih edebilirsiniz.

Helen gelinlik modeli ile farklı bir tarz yaratmak isteyenler kuru ve canlı çiçeklerle taç tercih edebilir. Bohem bir görüntü için ayakkabı ve çanta seçimlerinizde hasır seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Doğal bir makyaj ve dağınık saç toplaması ile konseptinizi tamamlayabilirsiniz.

En şık helen gelinlik modelleri burada.

Balık Gelinlik

Balık gelinlik hatları ile ön plana çıkan iddialı gelin adaylarının ilk seçimleri arasında yer alıyor. Tam ve yarım balık olarak ayrılan bu model oldukça zarif. Hareket payınızı kısıtlaması dışında dezavantajı bulunmuyor. Hareket alanınızı kısıtlamaması için yarım balık modelleri tercih edebilirsiniz. Şık ve göz alıcı olmak isteyen gelin adaylarımız kesinlikle bu modeli tercih etmeli.

Düşük yaka seçenekleri, ip askılar ve işlemelerle harika görüneceğinize eminiz. Saten ve şifonun uyumunu bu modelde kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

En yeni balık gelinlik modelleri burada.

Tesettür Gelinlik

Tesettür gelinlik modeli arayışındaki adaylarımız için de bazı önerilerimiz var. A kesim, prenses, kabarık, helen ve bohem modelleri tesettür gelinlikte tercih edebilirsiniz. Detaylandırdığımız modelleri uzun kol seçenekleri ile tesettür gelinliğe uyarlayabilirsiniz. Kollarda tercih edeceğiniz saten ve şifon kumaşlara ek olarak danteller detaylar ekleyebilirsiniz. İnci işlemeler ve desen seçimleri şık bir seçim olacaktır.

Hakim ve bebe yaka seçeneklerini işlemelerle daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Vücut tipinize uygun seçimlerle hatlarınızı geri plana atabilirsiniz. Tesettür gelin başı modellerinde toka ve gelin tacı aksesuarları seçerek ışıltılı bit hava yaratmanız da mümkün.

Tesettür gelinlik modelleri hakkında merak ettiğiniz her şey burada.

Gelinlik modellerinin isimleri ve özellikleri hakkında size genel bir bilgi verdik. Hayal ettiğiniz gelinlik modelini bizimle paylaşabilir ve DüğünBuketi.com danışmanlarımızdan ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Mutluluklar. 😊

İlgili Makaleler

0
%