eyup-header
eyup-header

İstanbul Eyüp Açık ve Kapalı Düğün Salonları Önerileri

Eyüp düğün mekanları konusunda İstanbul'un en zengin ilçelerinden beri. Bölgede uygun fiyatları ile açık ve kapalı pek çok davet alanı seçeneği bulunuyor. Haliyle "Kır bahçesi mi, yoksa balo salonu mu tercih etmeliyim?" sorusu kafaları karıştırıyor.

Biz de seni bu karışıklıktan kurtarmak için Eyüp'teki en en güzel açık ve kapalı düğün salonlarını araştırdık. Mekanlar hakkında bilmen gereken tüm detayları burada bulabilirsin. Hazırsan başlayalım! :)Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Spicy Orman Evi

Spicy Orman Evi bir kır düğününden öte adeta masallardan fırlamış bir orman atmosferine sahip. Mottoları ise çok havalı: “Kaliteden ödün vermeden her davetin farklı bir tarzı, görselliği, kendine has bir ruhu olmalı.”

Baktığın her yerin adeta bir fotoğraf karesi olduğu bu mekan, ormanda düğün konsepti için çok uygun. Yalnızca kır düğünü de değil, mekan bünyesindeki restoran arzu etmen halinde kapalı salon olarak düğünün için hazırlanıyor. Bu arada kır düğünü deyip geçme, çünkü bu mekan son teknoloji müzik ekipmanları ve dev ekranıyla eşsiz bir eğlence vadediyor.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Spicy Orman Evi Eyüp Düğün Fiyatları

Düğün fiyatları için önce kokteyl düzende veya yemekli düzende organizasyon kararını vermen gerekiyor. Ortalama kişi başı kokteyl fiyatları 200 TL ile 250 TL arasında belirleniyor.

FiyatlarıKapasitesi
200- 250 TL2000 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Düğün konsepti konusunda karar sende. Mekan 3 farklı konsept alternatifine sahip. Fıçı şeklinde masalar, yuvarlak beyaz masalar veya dikdörtgen ahşap masalar arasından kararını veriyorsun.
  • Tüm organizasyon imkanlarının yanında dışarıdan organizasyon firmasından hizmet almana da müsaade ediyor.
  • Olumsuz hava koşullarında sığınabileceğin kapalı alanı mevcut.
  • Yemekli düğün için menü tadımı yaparak istediğin lezzetleri seçme imkanı tanıyor.

Spicy Orman Evi adresi nerededir diyorsan: Mithatpaşa Mahallesi, Davutpaşa Caddesi, Çiftalan Kemerburgaz Yolu, Kurtkemeri Mesire Alanı, Eyüpsultan / İstanbul.

Ücretsiz Teklif AlEnza Home - TerraEnza Home - Terra

Kır düğünü mü planlıyorsun?: Eyüp'teki en şık kır bahçelerini buradan inceleyebilirsin.

Yeşim Düğün Salonu

Eyüp Düğün Salonları Fiyatları, Kır Düğünü Mekanları

Eyüp düğün salonları önerileri yazımızın ilk mekanı Eşsiz Yeşim Düğün Salonu oluyor. Adı gibi bu “eşsiz” mekan, müşteri memnuniyeti anlayışını ilk sıraya koyarak hizmet vermesi ile ünlü.

Başta düğünler olmak üzere nikah töreni, nişan merasimi, kına gecesi, sünnet düğünü ve daha birçok organizasyonun tecrübesine sahip. Bu tecrübeden faydalanman için uzman kadrosuyla birlikte seni bekliyor.

Üstelik yemekli, yemeksiz veya kokteyl seçeneklerini sunarak bütçene ve zevklerine hitap ediyor. Bu salonda en mutlu gününe şahitlik edecek 500 kişilik davetli kapasitesi bulunuyor.

Yeşim Düğün Salonu Fiyatları

Eşsiz Yeşim Düğün Salonu seçeceğin organizasyon türüne göre fiyatlarda esneklik sağlıyor. Kısıtlı bir bütçeye sahipsen kişi başı 50 TL’den başlayan yemeksiz seçeneği değerlendirmeni öneririz.

FiyatlarıKapasitesi
50 - 80 TL500 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Her bütçeye yönelik seçenekler bulunuyor. Yemeksiz menü, kokteyl menü veya yemekli düğün arasından bütçene uyanı tercih edebiliyorsun.
  • Aklında yeni düğün trendlerini uygulamak varsa, dışarıdan organizasyon firması ile anlaşarak bu konseptleri uygulayabiliyorsun.
  • Masa ve sandalye giydirmeleri için renkleri kendin seçiyorsun.

Yeşim Düğün Salonu adresi: İslambey Mahallesi, İslambey Caddesi, Çelebi Pasajı, No: 38, Eyüpsultan / İstanbul.

Eyüp Belediyesi Sosyal Tesisleri

Eyüp Düğün Salonları Fiyatları, Kır Düğünü Mekanları

Nikah ve düğünü bir arada çıkarmak istiyorsan Eyüp Evlendirme Dairesi‘nde cazip fiyatlara halledebilirsin. Ayrıca ahşap dekorasyonları seviyorsan burayı çok beğeneceğinden eminiz.

Çünkü yer döşemelerinde, koltuklarda ve aksesuarlarda bolca kullanılan ahşap detayları mekana hoş bir ambiyans katıyor. 290 kişilik bu nikah salonunda mutlu bir düğün seni bekliyor.

Eyüp Belediyesi Sosyal Tesisleri Düğün Fiyatları

Eyüp Evlendirme Dairesi Nikah Salonu fiyatları hafta içi veya hafta sonu kiralamana göre değişiyor. Hafta içi nikah salonu kiralama ücreti 250 TL, hafta sonu 500 TL civarı olarak fiyatlanıyor.

FiyatlarıKapasitesi
250 - 500 TL (Kiralama)290 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Kolonsuz salon ve yüksek tavanı ile ferah bir atmosfer sunuyor.
  • Fotoğraf çekimleri kendi fotoğrafçıları tarafından yapılıyor.

Eyüp Belediyesi Sosyal Tesisleri adresi: Silahtarağa Mahallesi, Silahtarağa Caddesi No: 18, Eyüpsultan / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

ÇEDF Düğün Salonu

Eyüp Düğün Salonları Fiyatları, Kır Düğünü Mekanları

Eyüp düğün mekanları önerilerimize ÇEDF Düğün Salonu ile devam ediyoruz. Mavi rengi seviyorsan bu mekandaki mavi ve beyaz uyumuna bayılacaksın.

Beyaz örtülü masalara mavi süslemeli sandalyeler eşlik ediyor. Aydınlatmada mavi renkli ledler kullanılarak dekorasyon bütünlüğü tamamlanıyor. Gümüş renkli suplalar ve gümüş şamdanlar da salona bambaşka bir zevk katıyor.

Çedf Düğün Salonu Fiyatları

Mekanda kişi başı 10 TL'den başlayan fiyatlarla organizasyon düzenlenebiliyor.

FiyatlarıKapasitesi
80 - 100 TL500 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Kapalı salon olması bunaltıcı olacağı anlamına gelmesin. Bu mekan havalandırma sistemleri sayesinde dört mevsim düğün yapılmasını mümkün kılıyor.
  • Canlı müzik sanatçıları düğününe renk katıyor. Geniş pist de olunca dans keyfi bambaşka oluyor.
  • Yemekli düğünler için de kapılarını açıyor. seçtiğin lezzetler mekandaki mutfakta özenle hazırlanıyor.

Çedf Düğün Salonu adresi: Karadolap Mahallesi, Veysel Karani Caddesi, No: 3, Kat 3, Alibeyköy, Eyüpsultan / İstanbul.

Mövenpick Hotel

Eyüp Düğün Salonları Fiyatları, Kır Düğünü Mekanları

Dünya evine Mövenpick Hotel‘in göz alıcı tarzında girmeye ne dersin? Bu mekanda otelde düğün konseptinin tadına varacaksın. İstersen Haliç manzarasında 90 kişilik samimi bir kokteyl, istersen de balo salonunda piyano eşliğinde 440 kişilik bir düğün hazırlıyor.

Butik bir düğün istiyorsan otelin çatı katında yer alan Sky Dome etkileyici bir Haliç ve İstanbul şehir manzarasına sahip. Kalabalık bir davetli listen varsa, yüksek tavanlı balo salonunda görkemli bir düğün gerçekleştirmen mümkün. Üstelik düğün sonunda sana ve eşine özel hazırlanan balayı suitinde kalma fırsatı da gözden kaçırılmayacak bir avantaj.

Mövenpick Hotel Eyüp Düğün Fiyatları

Eyüp’ün bu güzel düğün otelinde fiyatlar seçtiğin salona ve organizasyon türüne göre değişiyor. Kokteyl fiyatları 80 TL’den başlarken, yemekli düğün menüleri için kişi başı 250 TL’den başlayan fiyatlar bulunuyor.

FiyatlarıKapasitesi
250- 350 TL90 - 440 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Çünkü davet edeceğin kişi sayısına göre farklı salon alternatifleri yer alıyor.
  • Tecrübeli organizasyon sorumluları düğün organizasyon sürecinde en büyük yardımcın oluyor.
  • Fotoğraf ve video çekimleri için dışarıdan firma ile anlaşmana gerek yok. Mekan tarafından tüm çekimler özenle yapılıyor.
  • Şehrin merkezinde yer alan bu mekan için park sorunu bulunmuyor. Çünkü 100 araçlık otopark ve vale hizmeti bu sorunu ortadan kaldırıyor.
  • Düğün sonunda özel olarak hazırlanan balayı suitinde günün yorgunluğunu atman sağlanıyor.

Mövenpick Hotel Eyüp Golden Horn adresi nerededir, nasıl gidilir dersen: Eyüp Merkez, Silahtarağa Caddesi, No: 87, Eyüpsultan / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Altın Boynuz Düğün Salonu

Eyüp Düğün Salonları Fiyatları, Kır Düğünü Mekanları

"Düğünümün her detayına ben karar vermek istiyorum." diyorsan doğru yerdesin. Altın Boynuz Düğün Salonu bu en mutlu gününde her şeyin istediğin gibi olması için çabalıyor. Dekorasyon tercihlerinden aksesuar seçimlerine kadar birçok detayı senin karar vermenle oluşturuyor.

Tabi bunu yaparken de seni tek başına bırakmıyor. Deneyimli organizasyon sorumlusu tüm bu süreçte yanında bulunuyor ve yol göstericin oluyor. Düğün günü geldiğinde ise bu şahane organizasyona 400 kişi eşlik ediyor.

Altın Boynuz Düğün Salonu Fiyatları

Bu mekanda fiyatlar yemekli veya yemeksiz tercihine göre farklılaşıyor. Bütçen kısıtlı ise sana yemeksiz bir düğün öneririz. Yemeksiz deyince misafirlerinin aç kalacağı anlaşılmasın.

Yemeksiz menüde de düğün pastası, lezzetli ikramlar ve çeşit çeşit meşrubatlar eksik kalmıyor. Yemekli düğün tercih etmen halinde ise menülerde değişiklik yaparak özel menüler oluşturabiliyorsun.

FiyatlarıKapasitesi
50 - 100 TL400 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Nikah masası ve davetli masa sandalye giydirmeleri senin seçtiğin renklerde uygulanıyor. Supla, şamdan ve mumluk gibi aksesuarlar da senin seçimine sunuluyor.
  • Her bütçeye yönelik seçenekler içeriyor. Yemeksiz veya yemekli düğünler arasından kararı sana bırakıyor.
  • Her şeyin senin istediğin gibi olması için organizasyon sorumlusu danışmanın oluyor.

Nasıl gidilir diyorsan işte Altın Boynuz Düğün Salonu adresi: İslambey Mahallesi, Hz. Halid Bulvarı, Elmasoğlu İş Merkezi, Kat: 1, No: 39, Eyüpsultan / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Havalı bir giriş için: İstanbul'un en iyi gelin arabası kiralama firmaları burada.

Teras Salon

Eyüp Düğün Salonları Fiyatları, Kır Düğünü Mekanları

Teras Salon, adıyla müsemma terasında nefis manzarası ve ev konforunda salonu ile Eyüp düğün salonları arasında popüler mekanlar arasında yer alıyor.

Çift taraflı terasında Pierre Loti Tepesi, Adalar ve Çamlıca manzaralarını aynı anda görünce bayılacaksın. Peki buraya kaç kişiyi davet edebilirim diye meraklanıyorsan, bu mekan 750 kişiye kadar davet edebileceğin bir düğünü mümkün kılıyor.

Teras Salon Eyüp Düğün Fiyatları

Mekanı beğendin, ama maliyeti ne kadar olacak diye endişelenmene gerek yok. Teras Salon’da her bütçeye yönelik bir seçenek bulunuyor.

Yemeksiz ve kokteyl menü fiyatları 50 TL’den başlayan fırsatlar sunarken, yemekli düğün organizasyonu için 50 TL’den başlayan fiyatlara sahip. Bu yönüyle hem cebini hem yüzünü güldürüyor.

FiyatlarıKapasitesi
50 - 100 TL750 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Kolonsuz salonda son teknoloji ses sistemi ile dans etmenin keyfi bir başka.
  • Mekan şehir merkezinde yer alınca haliyle en büyük sorun park yeri aramak oluyor. Katlı otoparkı sayesinde bu sorunu dert etmene gerek kalmıyor.
  • Düğününe gelen minik misafirlerin sıkılmasına imkan yok. Çünkü palyaço gösterisi ve çocuk oyun alanı minikler için unutulmaz bir eğlence yaşatıyor.
  • Kapalı salon yazın sıcak, kışın soğuk olur algısını yerle bir ediyor. Gelişmiş havalandırma ve iklimlendirme sistemleri sayesinde mevsimler fark etmeksizin ferah bir ortam sağlıyor.

Teras Salon açık adresi ise şöyle: Topçular Mahallesi, İncirlik Sokak, No: 5, Ertaş İş Merkezi, Eyüpsultan / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Göktürk Garden

Eyüp Düğün Salonları Fiyatları, Kır Düğünü Mekanları

Eyüp düğün mekanları arasında birçok açık alan ve kapalı salon bulunmasına rağmen kır düğünü de yapabileceğin çok çeşitli mekan alternatifi mevcut. Doğayla iç içe yemyeşil açık alanı ile bu mekanlar arasında Göktürk Garden'ı mutlaka görmelisin.

Geniş bahçesinde ağırlayabileceğin 1000 kişi kapasitesi bulunuyor. Üstelik davetli sayının az olması önemli değil. Açık alanlarının yanında küçük davetler için kullanılmak üzere kapalı salon da yer alıyor.

Göktürk Garden Eyüp Düğün Fiyatları

Bu mekanda fiyatlar seçtiğin hizmetlere göre şekilleniyor. Ortalama olarak kişi başı fiyatları 50 TL ile 100 TL arasından belirleniyor.

FiyatlarıKapasitesi
50 - 100 TL1000 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Şehre yakın ama şehrin gürültüsünden ve karmaşasından da uzakta olmak istiyorsan burası sana göre.
  • Düğünümün konsepti, mekan süslemeleri ve oturma düzeni konusunda kararı ben vermek istiyorum diyorsan doğru yerdesin.

Göktürk Garden adresi: Göktürk Merkez, Hasdal-Kemerburgaz Yolu, Bayrampaşa Belediyesi Mesire Alanı ve Sosyal Tesisleri, Eyüpsultan / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Şahri Davet

Eyüp Düğün Salonları Fiyatları, Kır Düğünü Mekanları

Senin düğünün neden sultanlara layık olmasın? O zaman sana Şahri Davet'ten bahsedelim. Yuvarlak masalar desenli beyaz örtülerle süsleniyor. Altın sarısı sandalyeler bu şıklığa eşlik ediyor.

İhtişamlı avizeler altında Osmanlı sarayı konsepti Şahri Davet’te gerçekleşiyor. Seni de bu saray dekoru içinde sultanlar gibi hissettirmek için ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Tüm bu özel anlara davet edeceğin 300 kişilik kapasitesi bulunuyor.

Şahri Davet Eyüp Düğün Fiyatları

Eyüp Alibeyköy konumundaki Şahri Davet Salonu Düğün Konağı kaliteli hizmetlerinin yanında fiyatları ile de kendini tercih edilebilir kılıyor.

Hafta sonu yemekli davet fiyatları ortalama olarak kişi başı 100 TL’den başlıyor. Hafta içi günlerde ise 50 TL gibi cazip fiyatlara sahip.

FiyatlarıKapasitesi
50 - 100 TL300 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Gelin odası tüm düğün öncesi hazırlığı konforlu bir şekilde geçirmeni sağlıyor. Burada ihtiyaç duyabileceğin her şey yer alıyor.
  • 50 araçlık otopark ve vale hizmeti de gözden kaçmaması gereken avantajları arasında.

Şahri Davet Düğün Salonu adresi: Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi, No: 93, Alibeyköy, Eyüpsultan / İstanbul.

Çimen Event Garden

Unutulmaz bir düğün organizasyonu için hazır mısın? Eyüp düğün mekanları arasında geniş ve doğal kır bahçesi ile Çimen Garden Event mutlaka görmen gereken yerlerden biri.

Düğün için gelen davetlilerin ve düğün yapan çiftlerin olumlu yorumları da bunu ispatlıyor. Doğanın kalbindeki bu düğüne davet edebileceğin 1000 şanslı kişiye yer sağlıyor.

Canlı müzikler ve şık dekorasyonlar eşliğinde eğlenceye doyuran bir düğün istiyorsan mutlaka listene eklemen gereken mekanlardan biri diyebiliriz.

Çimen Event Garden Eyüp Kır Düğünü Fiyatları

Eyüp ilçesinin Kemerburgaz lokasyonunda hizmet veren Çimen Garden Event, verilen hizmete karşılık uygun fiyatlara sahip.

FiyatlarıKapasitesi
150 - 200 TL1000 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Kaliteli ses sistemi ve profesyonel orkestra olunca düğün eğlencesi bambaşka oluyor. Bir de geniş dans pisti eklenince dansa ve eğlenceye doyuruyor.
  • Karar verebileceğin farklı tema ve dekorasyon örneklerine sahip. Hepsi organizasyon ekibi tarafından özenle uygulanıyor.
  • Düğün stresine girmene gerek yok çünkü mekanın organizasyon sorumlusu tüm yükü omuzlarından alıyor ve kusursuz bir düğün için çalışıyor.

Çimen Event Garden adresi nerededir diyorsan: Mithatpaşa Mahallesi, Gökşin Sokak, No: 46, Kemerburgaz, Eyüpsultan / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Mimoza Bahçe

Eyüp Düğün Salonları Fiyatları, Kır Düğünü Mekanları

Eyüp Kemerburgaz lokasyonunda bulunan Mimoza Bahçe’de kır düğünü yapmak ayrı bir keyifli oluyor. Çünkü temiz hava, büyük ağaçlar ve rengarenk çiçekler birleşince huzurlu bir kır düğünü kaçınılmaz oluyor.

Kır düğününde en büyük problemin hava koşulları olduğunu herkes bilir. Bunu da dert etmene gerek yok çünkü; mekandaki kapalı alan düğününde yaşanabilecek tüm olumsuz durumlara karşı sığınacak bir liman vazifesi görüyor. Seni ise davet edeceğin 750 kişiyle eşsiz bir eğlence bekliyor.

Mimoza Bahçe Eyüp Kır Düğünü Fiyatları

Mimoza Bahçe’de fiyatlar kişi başı ortalama 100 TL'den başlıyor.

FiyatlarıKapasitesi
100 - 160 TL100 - 750 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Düğününe gelen herkesin mutlu ayrılmasını amaçlıyor. Çocuk oyun alanı güvenli ve eğlenceli bir şekilde minik misafirleri ağırlıyor.
  • Olumsuz hava koşulları buradaki düğüne mâni olamıyor. İstediğin zaman kapalı alan kapılarını açıyor.
  • Düğün öncesi menü tadımı yaparak istediğin lezzetlerin yer aldığı menüler hazırlayabiliyorsun.

Mimoza Bahçe adresi: Mimarsinan Mahallesi, Çatalçiftlik Sokak, Bahçeköy Caddesi, No: 1, Eyüpsultan / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Kemerhan Bahçe

Eyüp Düğün Salonları Fiyatları, Kır Düğünü Mekanları

Eyüp düğün mekanları yazımızda açık alan düğün salonları yer alır da Kemerhan Bahçe’ye yer vermemek olmaz. Kemerburgaz’ın doğal atmosferinde romantik bir ortam görmek istiyorsan burayı listene mutlaka eklemen gerekiyor.

Yeşilin her tonunun yer aldığı bu mekan müşteri memnuniyeti ile de kır düğünü konseptini bambaşka bir noktaya taşıyor. Yemekli düğün için de tercih edebileceğin bu mekanda 750 kişinin şahitliğinde bir düğüne ne dersin?

Kemerhan Bahçe Eyüp Düğün Fiyatları

Kemerhan Bahçe’de öncelikle düğününü yemekli mi yoksa kokteylli mi yapacağına karar vermen gerekli. Buna göre bir bütçe oluşturman daha doğru olacaktır.

Kokteyl kararını verdiysen ortalama kişi başı fiyatlar 150 TL ile 200 TL arasında belirleniyor.

FiyatlarıKapasitesi
150 - 200 TL300 - 750 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Süsleme ve giydirmeler mekan tarafından yapılıyor. Aklında farklı fikirler varsa çekinmeden organizasyon firması ayarlayabilir mekanda istediğin değişiklikleri uygulayabilirsin.
  • Işık, sahne ve müzik sistemleri için özel kurulum yapılıyor. Dans pistini de içeren bu alan kır bahçesinin merkezinde yer alıyor. Herkesin rahatça görebileceği bir dizayn oluşturuluyor.
  • Yemekli düğün istiyorsan tercih edebileceğin farklı menü alternatifleri bulunuyor. Her damak tadına hitap eden lezzetler barındırıyor.

Kemerhan Bahçe nerededir, nasıl gidilir diyorsan işte adresi: Mithatpaşa Mahallesi, Pirinççi Yolu, No: 4, Kemerburgaz, Eyüpsultan / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Kemer Country Club

Eyüp’te en iyi açık ve kapalı düğün salonları önerileri yazımızı Kemer Country Club ile noktalıyoruz. Kır düğünü konsepti, havuz başı konsepti ve otelde düğün olanağını bir arada gerçekleştirmek istemez misin? O zaman seni Kemer Country Club’a davet edelim.

Belgrad Ormanı’nın büyüleyici manzarası eşliğinde hem açık alanda hem de kapalı alanda çok çeşitli alternatifler sunuyor. Pastoral bir kır düğünü veya rustik tarzda bir otel düğünü, istediğin konsept burada. Hangisini seçersen seç sonunda 1000 kişilik harika bir düğün seni bekliyor.

Kemer Country Club Eyüp Düğün Fiyatları

Kemer Country Club luxury wedding kategorisinde seçkin bir düğün gerçekleştirme imkanı sunuyor. Profesyonel hizmetleri ve ayrıcalıklı seçenekleri davetlilerine farklı bir deneyim yaşatıyor.

FiyatlarıKapasitesi
500 TL500 - 1000 kişi

Neden Burayı Tercih Etmelisin?

  • Düğün öncesi stresini atmak için konaklama hizmetini değerlendirebilirsin.
  • Balayı tatilini de uzaklarda arama. Düğün sonrası balayını burada geçirebilirsin.
  • Park yeri aramana da gerek yok. Çünkü 200 araçlık otopark hizmeti bulunuyor.
  • Dilersen dışarıdan fotoğrafçı ve organizasyon firması ile de anlaşarak hayalindeki düğüne ulaşabilirsin.

Kemer Country Club adresi nerededir diyorsan: Atlıspor Caddesi, No: 7, Göktürk, Eyüpsultan / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Daha fazlası için: Eyüp'teki düğün salonlarını buradan incelemeye devam edebilirsin.

Eyüpsultan ilçesinden nadide örnekler içeren yazımızın burada sonuna geldik. Peki sen düğününü bu mekanların hangisinde yapmak istersin? Beğendiğin mekanları aşağıya yorum olarak yazabilirsin.

Üstelik bu mekanlarda yapabileceğin bir düğün sadece bir tık uzaklığında. Ücretsiz Teklif Al butonuna tıklayarak hayalini gerçeğe dönüştürebilirsin. Ayrıca bizimle iletişime geçerek aklındaki soruları sorabilir ve kampanyalarımızdan da yararlanabilirsin. Bol eğlenceli bir düğün dileriz.

İlgili Makaleler

0
%