9hediye-9
9hediye-9

Erkekler İçin Hediye Fikirleri

Sevgililer günü yaklaşırken sevgilimize/eşimize en iyi hediyeyi almak isterken karar veremeyip bir sürü fikir içinde boğuluyoruz. Hele karşımızdaki erkek olduğunda... Evet, büyük bir klişe ama kadınlara hediye almak nedense her zaman daha kolay. Her sevgililer gününde sevgilime ne alacağım derken kendimi değişik değişik fikirlere bakarken buluyorum ve genelde çok marjinal oluyorlar. Geçen sene sevgilime hediye ettiğim oyun hala rafta durduğundan bu sene daha değişik hediyeler aramaya karar verdim. Eğer siz de benim gibi karar veremiyorsanız, işte erkekler için hediye fikirleri.

1.  Onu sevdiği bir aktiviteye götürün!

1hediye1

Bu aktivitenin sizin ona hediyeniz olduğunu unutmayın ve tercihinizi romantik bir yemekten değil de, sevgilinizin sevdiği GO-Kart ya da Paintball gibi bir oyundan yana kullanın. Birlikte geçirdiğiniz zaman erkek arkadaşınızı çok mutlu edecektir. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

2. En sevdiği film size ipucu verebilir.

2 bim-star-wars

Erkekler için hediyelerin başında gelen fikirlerden biri elbette en sevdiği filmin aksesuarı. En sevdiği karakterin oyuncağını ya da posterini alabilirsiniz. Daha da iyisi, ona bir çift bilet alıp birlikte gidebilirsiniz.

3. Sevgilinizin dış görünüşü?

3-tiras-seti-hediye

Bakım ürünleri sadece kadınlar için değil erkekler için de hediyedir. Örneğin sevgiliniz sakallıysa, ona bir sakal bakım yağı hediye edebilirsiniz. Ya da istediğiniz bir tıraş losyonu. Ancak parfüm hediye etmek artık eskide kaldı!

4. Planlarınız?

4 erkekler hediye günlük

Erkek arkadaşınıza hem güzel hem de kullanışlı bir hediye mi almak istiyorsunuz? Ajanda, iki isteğinizi de yerine getirecektir. İçine planlarınızı yazarak hediyenizi daha romantik hale getirebilirsiniz. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

5. Ev hayatı...

5hediye5

Erkek arkadaşınız evde vakit geçirmeyi sever mi? Cevabınız evetse ona bir çift ev terliği ya da pijama gibi evde kullanılabilecek hediyeler almanız onu mutlu edecek ve her giydiğinde sizi hatırlamasını sağlayacaktır.

6.Oyuncak?

6 playstation erkeklere hediye

Erkekler için hediye düşünürken ne kadar büyüseler de oyuncak sevdiklerini unutmamamız gerekir. Ona kumandalı araba ya da helikopter gibi büyüklerin de ilgisini çeken oyuncaklar alabilirsiniz. Tabii Play Station’ı da unutmamak gerek!

7.Sevdiği yiyeceklerden bir buket.

7hediye7

Ona içinde sevdiği yiyecek ve içeceklerin olduğu bir sebep hediye edebilirsiniz. Soslar, krakerler ve bira. Birlikte geçireceğiniz akşam için de mükemmel bir hazırlık! Enza Home - TerraEnza Home - Terra

8.Cüzdan

8hediye8

Bunlar çok sıradışı geldiyse hakkınızı erkeklere alınabilecek en klas hediyelerden olan cüzdandan yana kullanabilirsiniz.

9.Hediye Çeki

9hediye 9

Diyelim ne alacağınıza bir türlü karar veremediniz. Sevdiği bir markadan hediye çeki, sizin kurtarıcınız olacaktır. Erkeklerin en sevdiği hediyelerden biri hediye çekidir.

BONUS:

hediye bonus

Kendinize onun beğeneceği bir elbise alıp ona küçük sürprizler yapabilirsiniz. Son 7 Yılda Evlenme ve Boşanma İstatistikleri sayfamıza bakmak isterseniz sizi bölye alalım.

İlgili Makaleler

0
%