Keçiören Düğün Salonları ve 2024 Fiyatları

(30 sonuç)

Ankara
Düğün Mekanları
Düğün Salonları
Keçiören
Daliot Wedding
35
1

Daliot Wedding

5.0
(2)
Ankara, Keçiören
Öne çıkan
1,000kapasite
100başlangıç fiyatı
New Mahall Kır Düğünü
43
4

New Mahall Kır Düğünü

5.0
(3)
Ankara, Yenimahalle
Öne çıkan
1,000kapasite
300başlangıç fiyatı
İnci Saray Düğün Salonu
23
2

İnci Saray Düğün Salonu

5.0
(2)
Ankara, Pursaklar
Öne çıkan
900kapasite
250başlangıç fiyatı
Lena Kına Nikah Balo
52
3

Lena Kına Nikah Balo

5.0
(2)
Ankara, Keçiören
300kapasite
80başlangıç fiyatı
Bella Wedding Antares
15

Bella Wedding Antares

5.0
(4)
Ankara, Keçiören
900kapasite
50başlangıç fiyatı
Havuzlu Bahçe
7

Havuzlu Bahçe

Ankara, Keçiören
300kapasite
50başlangıç fiyatı
Ankara Evi
7

Ankara Evi

5.0
(1)
Ankara, Keçiören
Kapasite ve fiyat bilgisi mevcut değil
Yeni Lalezar Düğün Salonu
7

Yeni Lalezar Düğün Salonu

5.0
(1)
Ankara, Keçiören
750kapasite
30başlangıç fiyatı
Özgümüşlüoğlu Düğün Salonu
9

Özgümüşlüoğlu Düğün Salonu

4.9
(7)
Ankara, Keçiören
Kapasite ve fiyat bilgisi mevcut değil
Almira Düğün Salonu
7

Almira Düğün Salonu

Ankara, Keçiören
600kapasite
30başlangıç fiyatı
Grand Derya Deniz Düğün Salonu
6

Grand Derya Deniz Düğün Salonu

5.0
(1)
Ankara, Keçiören
Kapasite ve fiyat bilgisi mevcut değil
Tuğratepe Nikah Düğün Kına Kokteyl
47
2

Tuğratepe Nikah Düğün Kına Kokteyl

5.0
(2)
Ankara, Keçiören
650kapasite
40başlangıç fiyatı
Bride

Hemen firmanızı ekleyin, gelirinizi artırın!

Türkiye'de evlenen her 4 çiftten 1'i DüğünBuketi.com'da firmalardan fiyat teklifi alıyor. Siz de firmanızı ekleyin, çiftlere kolayca ulaşın!

Firmanızı Ekleyin

Ankara Keçiören ilçesindeki düğün salonları ve davet mekanları, hayatınızın en mutlu gününde sizlere kapılarını açıyor. Yemekli, yemeksiz, alkollü veya alkolsüz opsiyonları bulunan mekanlar, kaliteli şıklığı davet alanlarına yansıtıyor. Şık bir otelde düğün, kır alanı düğünü ve kapalı salon düğünü gibi seçeneklerin ortalama düğün fiyatları kişi başı 30 TL’den başlıyor.

Ankara Keçiören Düğün Salonları ve Fiyatları

Keçiören bölgesi, düğün salonu arayışında olanlar için geniş kapasiteli davet alanları ile farklı alternatifler sunuyor. Nişan, kına gecesi gibi davetlere de sahne olan bu salonlar, kimi zaman gelin hamamı imkanı da sunuyor. En uygun Ankara Keçiören düğün salonu fiyatları ise ortalama olarak 10 TL - 30 TL aralığında.

Keçiören düğün salonları fiyatları şöyle;

Mekan

Hafta İçi*

Hafta Sonu*

Yeni Lalezar Düğün Salonu

30 TL

50 TL

Etlik Düğün Salonu

10 TL

30 TL

Süleymaniye Külliyesi Düğün Salonu

30 TL

50 TL

Almira Düğün Salonu

30 TL

50 TL

Bağlum Düğün Salonu

10 TL

30 TL

*Ortalama kişi başı fiyatlardır. Güncel fiyatlar için teklif alınız.

Keçiören Düğün Salonları

Ankara Keçiören düğün salonları arasındaki Queen Wedding, Ankara Düğün Salonu ve Kral Balo Nikah ve Kokteyl Salonu en çok tercih edilenler olarak biliniyor. Balo salonu konseptinde hizmet veren düğün yerleri, her türlü davet ve organizasyon düzenlenmesine elverişli. Düğün haricinde kına, sünnet düğünü, nişan gibi davetler de yemekli veya kokteylli konsepte göre düzenlenebiliyor.

Amber Balo ve Düğün Salonları

400 - 500 kişilik konuk ağırlayabilen Amber Balo ve Düğün Salonları, Senatoryum’da bulunuyor. Düğün gününüze özel birçok hizmeti beğeniye sunan mekan, davet öncesinde menü tadımı yapabilmenize imkan tanıyor. Hem yemekli hem de yemeksiz düğün organize edebilmenin mümkün olduğu Amber Balo Salonu’nda düğün fiyatları 10 TL’den başlıyor.

Şahsenem Düğün Salonları

Bağlum merkez konumunda yer alan Şahsenem Düğün Salonu, geniş kapasiteli salonu ve olanakları ile tercih ediliyor. Beyaz masa üzerine yerleştiren renkli çiçek aranjmanları dekorasyonu ön plana çıkıyor.

Ses, ışık ve sahne hizmetleri, gelin yolu tasarımı ve ışıklandırma sistemleriyle de büyüleyici bir atmosfer yaratılıyor. Mekanın düğün fiyatları ise kişi başı 30 TL civarında.

Bağlum Düğün Salonu

Dans pistine kadar gelin arabasıyla gelebileceğiniz mekanda, konuklarınızın konforu ve memnuniyeti de düşünülüyor. Bağlum Düğün Salonu, 500 - 750 kişilik hizmet kapasitesi ile kalabalık düğünlere ev sahipliği yapıyor.

Masa süsleme ve dekorasyon haricinde özen gösterilen ısıtma ve havalandırma sistemi sayesinde her mevsim düğün yapılabiliyor. Keçiören düğün salonları arasında yer alan mekanın düğün fiyatları 10 TL’den başlıyor.

Queen Wedding

Metroya yakın konumu ile şehrin her bölgesinde kolay ulaşılabilir olan mekanın, 400 davetli ağırlayabilecek kapasitesi bulunuyor. üstelik organizasyon planlama hizmeti de mekan tarafından gerçekleştiriliyor.

Şık ve modern dekorasyonu ile çiftler tarafından beğenilen mekan, Ankara genelinde popülerlik yakalıyor. Salonun belirli noktalarına yerleştirilen uzun şamdanlar ve mumlar, zarafet dolu bir gecenin kapılarını aralıyor. Queen Wedding düğün fiyatları 50 TL’den başlıyor.

Grand Derya Deniz

Osmanlı motifleri ile bezenen mekanda, altın sarısı detaylar göze hitap ediyor. Grand Derya Deniz, 500 kişilik kapasitesi ve 150 araçlık otoparkı ile misafirlerinizi ağırlıyor. Yemek servisi ve vale hizmetleriyle de Keçiören düğün salonları arasında dikkatleri üzerine çekiyor. Granda Derya Deniz düğün fiyatları ise kişi 10 TL’den başlıyor.

çeşni Konağı

Hasköy konumlu çeşni Konağı, kolonsuz mimarisi ve yüksek tavanlı oluşuyla tam bir tarihi Ankara Evi konseptinde. Nikah ve balo salonu olarak hizmet veren mekanda eşsiz bir düğün gecesine imza atılıyor.

Alanında profesyonel olan isimlerle çalışan mekan, her ihtiyacınızı eksiksiz bir şekilde karşılıyor. Ses, ışık ve sahne hizmeti, yemek servisi, fotoğraf ve video çekimi gibi hizmetler veriliyor. Tüm bunlarla birlikte çeşni Konağı düğün fiyatları 50 TL’den başlıyor.

Masal Düğün Salonu

Aydınlıkevler semtinde hizmet veren Masal Düğün Salonu, mekan dekorasyonu ve dizaynı konusunda profesyonel bir çalışma yürütüyor. Organizasyon sorumlusu ile düğünün tüm detaylarını hazırlayan mekan, otopark ve vale hizmetiyle de beğeniliyor.

After party organizasyonu gerçekleştirmek için de uygun bir alanı bulunan Masal Düğün Salonu’na catering ve organizasyon firması temin etme olanağı da sunuluyor. Mekanda düğün fiyatları kişi başı 10 TL’den başlıyor.

Ankara Kına Gecesi Mekanları

Keçiören ilçesi düğün salonları ile olduğu kadar kına gecesi davet alanları ile de geniş bir yelpaze sunuyor. Ankara genelinde de en güzel kına gecesi mekanları, çoğunlukla Keçiören’de yer alıyor. Kına gecesi paket fiyatları ortalama 1.500 TL’den başlayan mekanlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Kına gecesi konseptleri ve fikir önerilerimizi blog yazımızda inceleyebilirsiniz: En Güzel Kına Gecesi Konseptleri ve Fikir önerileri.

Ihlamur Kasrı

Keçiören ilçesindeki en güzel kına mekanları arasında sayılan Ihlamur Kasrı, şehrin merkezinde kapılarını açıyor. çiçek süslemeler ve masalara yerleştirilen suplalar ile şık bir dekorasyon yakalaya mekan, 500 araçlık otoparkıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Kalabalık organizasyonlar için uygunluk gösteren iki davet alanından kapalı olan 3.000 kişiye, açık olanı ise 1.000 kişiye kadar hizmet sunabiliyor. Ihlamur Kasrı ile düzenlenecek kına organizasyonu fiyatları 100 TL civarında seyrediyor.

Altın Koru

Altındağ ve Keçiören ilçelerinin kesişiminde bulunan mekan, Altınpark’ın merkezinde konumlanıyor. Yeşillerin arasında, açık alanda kına organizasyonu gerçekleştirmenize şans tanıyor. Kır mekanı olarak da hizmet veren Altın Koru bünyesinde düğün ve kına gecesi fiyatları 30 TL’den başlıyor.

Ankara Gelin Saçı ve Makyajı Fiyatları

Ankara’da gelin saçı ve makyajı hizmeti veren firmalar, alanında uzman ekipler ile sizi hazırlıyor. özel gün ve davetler için ihtiyaç duyulan saç ve makyaj hizmetini kusursuz bir şekilde sizlere sunan firmalar, 500 TL’den başlayan fiyatları ile gelin adayları tarafından geçer not alıyor.

Paris Kuaför, hizmetiyle gelinler tarafından ilgi çekerken, 1.000 TL’den başlayan saç ve makyaj fiyatları ile hizmet sunuyor. çankaya konumundaki Mia Sacha Kuaför de saç - makyaj fiyatları için açılışı 600 TL’den yapıyor.

Esta Kuaför

Ayvalı semtinde yer alan Esta Kuaför, gelin adaylarının düğün öncesindeki organizasyonlarında da hizmet veriyor. Nişan, kına gecesi ve nikah başta olmak üzere düğün gecesinde de istediğiniz hazırlıkları yapıyor. Yüz tipinize, saç ve göz renginize uygun makyajlar yapılıyor.

İsteğe göre takma kirpik hizmeti ve özel makyaj tasarımı da gerçekleştiren kuaförde hizmet fiyatları 800 TL’den başlıyor.

İsmet Şahin Kuaför

Porselen ve kalıcı makyaj konusunda profesyonel işler çıkaran İsmet Şahin Kuaför, Antares’in hemen arkasında konumlanıyor. Kuaför salonunda sizleri misafir eden İsmet Şahin, tecrübesini başarılı bir şekilde aktarıyor.

Yüz şekli, göz ve saç rengine uygun makyaj ve saç tasarımı yapan firma, sizin isteklerinize de kulak veriyor. Saç ve makyaj yapımı fiyatları 500 TL’den başlıyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Ankara Keçiören ilçesindeki salon düğünleri hakkında tüm merak edilenler burada.

Keçiören düğün salonları fiyatları ne kadar?

Keçiören ilçesindeki düğün salonları arasında tercih yapacak olan çiftler için belirlenen davet fiyatları 80 TL'den başlıyor.

En güzel Keçiören düğün salonları

  • Tuğratepe Düğün Nikah Kına Kokteyl Salonu
  • Queen Wedding
  • Keçiören Düğün Sarayı
  • Bengi Royal Düğün, Balo ve Nikah Salonları
  • Bademli Zümrüt Yaşam Merkezi

Keçiören düğün salonları kapasitesi ne kadardan başlıyor?

350 - 650 kişilik davet alanları ile çiftleri ve misafirleri karşılayan düğün salonları, 1.000 kişilik salonlarında da sınırsız hizmet sunuyor.

Ankara Keçiören düğün salonları, şehir genelindeki kına gecesi mekanları ve gelin saçı - makyajı firmaları hizmet vermek üzere sizleri bekliyor. Ankara’da, özel gün ve davetleriniz için yanınızda olan, size destek veren mekanları bir arada değerlendirebilirsiniz. Danışma hattını arayarak mekanlar ve firmalar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.