kisa-gupurlu-abiye-nisanlik-1
kisa-gupurlu-abiye-nisanlik-1

En Şık Güpürlü Abiye ve Nişanlık Modelleri

Güpürlü abiye ve nişanlık modelleri, her yıl en trend tasarımlar arasında yerini alıyor. Modası asla geçmeyen bu modelleri düğün, nişan ve mezuniyet gibi pek çok davet türünde tercih edilebiliyor. Bu yazımızda sizin için güpürlü abiye modellerini yakından inceledik. Hazırsanız başlayalım.

Güpürlü Abiye ve Nişanlık Önerileri

Her sezon farklı renk ve dokunuşlarla ön plana çıkmayı başaran güpür detayları sizin de ilginizi çekiyorsa bu konuyu detaylandırmak istiyoruz. Güpür detayları, Fransız danteller iddialı ve asil bir görüntü sergilemek isteyen kadınların ilk seçimi oluyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Peki Fransız dantel ve güpür nedir? Kökeni Fransızca olan güpür geniş ilmekli dantellere denir. Fransız dantel ve Fransız güpür de halk arasında yaygın olarak kullanılır. Farklı kelimelerle anılan bu dantel modelleri birbirini karşılamaktadır. Danteldeki farklı motifleri birleştirmeye yardımcı olan güpür detayları belirgin ve oldukça şıktır. A kesim, helen model abiyelerde sık sık rastladığımız bu detaylar günümüzde tişört, pantolon ve ceketlerde de kullanılmaya başlandı. Abiye ve nişanlık modelleri için güpürlü detaylarına hayran kalacağınız elbise önerilerimizi sizin için başlıklar halinde sınıflandırdık. Yazımızın devamında abiye seçimizi yapmış olacaksınız.

Uzun Güpürlü Abiye ve Nişanlık Modelleri

Uzun güpürlü abiye elbiselerde renk ve desenler omuzlardan başlayarak etek uçlarına kadar devam ediyor. Bu göz alıcı görüntü herkesi büyülüyor. Kollarda şifon ya da tül detayı kullanmayı tercih ederseniz sadece omuz kısımlarında çiçek gibi belirgin motiflere yer verebilirsiniz. İnci işlemelerle ışıltı katabileceğiniz gibi seçimizi sadelikten yana da yapabilirsiniz.

Uzun güpürlü modellerde a kesimler çok sık tercih ediliyor. farklı bir görüntü elde etmek istiyorsanız balık modelleri güpürle buluşturmak iyi bir fikir. Göğüs kısmından eteğin bitiş noktasına kadar berlirgin Fransız dantellere yer verebilirsiniz. Yarım balık model tercih ederseniz etek kısımlarına tül detayları ekleyerek daha iddialı olabilirsiniz. Bu modelde ayakkabı seçimize özen göstermeniz de fayda var. Platform topuklu ayakkabılar en ideal seçim olacaktır.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Kısa Güpürlü Abiye ve Nişanlık Modelleri

Uzun elbiseleri tercih etmeyenler mini abiye seçeneklerini değerlendirebilir. Kol ve bel detaylarına yerleştirebileceğiniz güpürler elbisenizi çok şık gösterecektir. Kısa elbiseleri tamamladığını düşündüğümüz salaş kol detaylarını size de öneriyoruz. Balon ve bishop kollar, püskül havası veren iri ipler ile bohem bir hava yaratabilirsiniz. Krem ve kahve tonlarında kır konseptini yakalayan bu modelleri save the date çekimlerinizde de kullanabilirsiniz.

Uzun ve kısa elbiseleri klasik bulan adaylarımıza önerimiz midi boylar olacak. Kalın kalça ve bacaklar saklayarak satenin şıklığına güvenebileceğiniz modeller bulunuyor. Farklı kumaş seçimlerinde omuz ve eteklerde güpür detaylarına da yer verebilirsiniz. Midi elbiselerde mor ve mavilerin göz alıcı güzelliğine biz hayran kaldık size de tavsiye ederiz. Sade bir elbise seçimi yaparsanız aksesuar konusunda ışıltılı seçimler yapabilirsiniz. Böylece iddianız ve doğallığınız asla bozulmayacaktır.

Güpürlü Tesettür Abiye ve Nişanlık Modelleri

Tesettür abiye modellerinde dilediği gibi bir seçenek bulamayanları buraya bekliyoruz. Kurtarıcı dantel kollar ve uzun tül eteklerle oldukça şık olabilirsiniz. Son zamanlarda bol kesim kumaş pantolon ve güpürlü ceketlerle de abiye kombinler yapılıyor. Siz de sevdiğiniz renklerle harmanlayarak böyle bir kombin yapabilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Işıltı sevenler elbisesinde pul ve payet detaylarına yer verebilir. Etekte belirgin fırfırlar ve püsküller de hareket katacaktır. Çok abartı olmaması için seçimizi birinden yana yapmanızı tavsiye ediyoruz. Abartı sevenler ise kabarık güpürlü tesettür abiye tercih edebilir. Hafif bir makyaj ile her detayı dengeleyebilirsiniz.

Güpürlü Büyük Beden Abiye ve Nişanlık Modelleri

Balık modeller ve uçuş uçuş etekler bu sezon büyük beden abiyelerde öne çıkıyor. Elbette bizim önerimiz Fransız dantelli balık abiye modellerinden yana olacak. İnce bir bel yapısına sahipseniz rahatlıkla bu modeli tercih edebilirsiniz. Rahat kumaş seçenekleri ile kişiye özel dikim seçenekleri sunan mağazaları değerlendirebilirsiniz.

Konforu ön planda tutmak istiyorsanız a kesim elbiseler de iyi bir seçenek. Etek detaylarına ek olarak derin sırt dekoltesi ile iddialı bir elbise alabilirsiniz. Hakim ya da bebe yakalarda güpür seçimleri size hoş bir hava katacaktır.

Abiye Nasıl Seçilir?

Abiye ve nişanlık seçiminde kararsız kalıyorsanız nasıl seçim yapacağınızı adım adım listeleyeceğiz. İşte abiye seçimi kolaylaştıracak adımlar;

  • Abiye modelinize karar vermeden önce vücut tipinizi belirlemeniz gerekiyor. Vücut tipinize uygun olmayan modelleri eleyerek işinizi kolaylaştırmış olacaksınız.
  • Beğendiğiniz modeller arasında en sevdiğiniz renkleri listenize ekleyerek devam edebilirsiniz.
  • Renk ve model seçiminden sonra daha şık görünmenizi sağlayacak aksesuar, çanta seçimizi yapabilirsiniz. Zarif bir topuklu ayakkabı, uyumlu saç ve makyajla davete hazırsınız.

Vücut tipinizi belirlemek için bu yazımıza göz atabilirsiniz.

Güpürlü Abiyede Saç ve Makyaj Nasıl Olmalı?

Abiye seçiminize karar verdiniz ama saç ve makyaj konusunda kararsızsanız size birkaç püf nokta vereceğiz. Güpür detayları çok yoğunsa makyajınız daha doğal olmalı. Toplu bir saç ve ışıltılı küpeler, şeftali tonlarında bir makyaj tercih edebilirsiniz. Küçük güpürlere yer verildiyse daha iddialı bir makyaj yapabilirsiniz. Şık aksesuar seçimleri, belirgin bukleli saçlar ve hacimli kirpikler sizin için iyi bir seçim olabilir.

En başarılı kuaförler ve makyaj uzmanları burada.

Güpürlü Abiye ve Nişanlık Fiyatları Ne Kadar?

Abiye ve nişanlık modellerine karar vermenizde etkili olacak diğer nokta ise elbette ki bütçeniz. Ayıracağınız bütçeye uygun modelleri favorilerinize eklemeniz gerekecek. Online alışveriş sitelerinde hızlıca bu seçimi yapabilirsiniz. Denemeden elbise alamam diyenlerdenseniz size özel dikim yapabilecek birçok mağaza bulunuyor. Hazır kalıp modeller de ufak dokunuşlarla size özel hale getiriliyor. Kiralama ve satın alam seçenekleri ile fiyatlar 300 TL’den başlayarak 6.000 TL’ye ulaşabiliyor. Özel dikimlerde ve marka tercihlerinde fiyatlar 6.000 TL’nin üzerine çıkabiliyor.

Şehrin en popüler moda evlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Güpürlü abiye ve nişanlık modelleri arasında en çok tercih edilenleri sizin için araştırdık. En sevilen modellere göz atabilir ve favorinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Nişan, düğün hazırlıkları evresinde detaylı bilgi almak için danışmanlık hattımızı arayabilirsiniz.

  • User default avatar

    Gülay Başkaya

    Fiyatlar nedir acaba fiyat göremiyoruz iki parçalılar ne kadar

  • User default avatar

    Düğün Buketi Editörü

    Merhabalar Gülay Hanım, Abiye fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi almak için aşağıdaki iletişim formumuzu doldurarak bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz. Teşekkür ederiz, mutluluklar dileriz! :) https://www.dugunbuketi.com/iletisim/

İlgili Makaleler

0
%