golcuk-balayi-otelleri
golcuk-balayi-otelleri

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri

En sevilen Gölcük balayı otelleri, milli park alanına ve şehrin gezilecek yerlerine yakın bir konumda bulunuyor. Gölcük ve Sünnet Gölü, Habitat Parkı olarak da bilinen Yedigöller ve çok daha fazlası seni bekliyor. Romantik balayı için şömineli, jakuzili odalar ve havuzlu otelleri senin için bir araya getirdik. Uygun fiyatları ile öne çıkan balayı otellerini senin de beğeneceğini düşünüyoruz.

Gazelle Resort & Spa Otel

En sevilen Gölcük balayı otelleri içerisinde benzersiz doğası ve 5 yıldızlı hizmeti ile dikkat çeken bir otel önerisi ile geliyoruz. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Jakuzili ve havuzlu otel arayışındaysan bu olanakların orman içinde eşsiz konumla birleştirildiği bir balayı oteli seni bekliyor. Yarım pansiyon konaklama sunulan Gazella Resort Otel'de, kahvaltı ve akşam yemekleri ücretsiz veriliyor.

Yöresel birçok lezzeti de bulacağın restoranda damak zevkine göre her çeşit yemeği tadabiliyorsun. Bisiklet kiralayarak ormanlık alanda dolaşma, sinema, canlı müzik, tenis, atari salonu ve çok daha fazlası tesis aktiveleri olarak sunuluyor.

Gazelle Resort & Spa Otel Balayı Fiyatları

Otel, balayı konsepti için ayrı fiyatlandırma imkanı sağlıyor. 996 TL’den başlayan fiyatlara balayı olanaklarını da ekleyerek 730 TL’ye düşürüyor. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Erken giriş, geç çıkış, meyve sepeti ve köpüklü şarap ikramı, ücretsiz Bali masajı ile başlayan balayı paketleri, fiyat artışında özelleşiyor.

Avantajları

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri
  • Otel, balayı için indirimli fiyatlar sunuyor.
  • Otelin hem açık hem kapalı havuzu bulunuyor. Her tarihte havuzlu tatil şansı bekliyor.

🚗 Adres: Merkez, Fatih Mahallesi, Kökez Sokak, No:23 Karacasu Mevkii, 14020 Merkez / Bolu.

Abant Aden Boutique Hotel & Spa

İsmi gibi cennetten çıkma bir görüntüye sahip Abant Aden Boutique Hotel, 24 odalı butik bir işletme olarak listede yerini alıyor. Yeşil alanları ve oturma yerlerindeyken gözlerin elma ağacını arıyor. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Jakuzili ve dağ manzaralı odalar balayı tatili için ekstra konfor sunuyor. Serpme köy kahvaltısını ücretsiz veren balayı paketi içerisinde 1 sabah odaya getiren bir aile işletmesi olarak öne çıkıyor.

Balayı için aile oteli düşünüyorsan pasta hediyen seni bekliyor. Manzaraya karşı verandada oturacağın, tertemiz hava aldığın doğa yürüyüşleri için seni Abant Aden Boutique Hotel’e davet ediyoruz.

Abant Aden Boutique Hotel Balayı Fiyatları

Uygun fiyatlı balayı için doğru adres olan butik otel, gecelik fiyatını 2 kişi için 1.080 TL’den başlatıyor. Abant restoran da akşam ve öğle yemekleri için doyurucu ve lezzetli menüler sunuyor.

Avantajları

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri
  • Ücretsiz serpme kahvaltı veriliyor.
  • Sauna ve hamamın dışında Bali ve Thai masajlarının bulunduğu spa hizmeti sunuluyor.

🚗 Adres: Abant Yolu 9. km, Aksu Mevkii, No:43, 14030 Akçaalan / Bolu / Merkez.

Narven Termal Kasaba

İçinden dere geçen Narven Termal Kasaba, en sevilen Gölcük balayı otelleri arasında yerini alıyor. Bolu dağlarına nazır manzara sunan balayı oteli, yarım pansiyon konaklama fırsatını ek olarak veriyor. Tatil için 15 kapalı havuzuna ek olarak kaplıca havuzunu da tercihine sunuyor.

Narven Termal Kasaba Balayı Fiyatları

Restoran hizmetiyle yöresel ve Türk mutfağına özgü yemekler sunan termal balayı oteli, kahvaltı ve akşam yemeğini ücretsiz veriyor.

Hamam, sauna, dinlenme odası ve buhar banyosu termal konsept özellikleri içinde bulunuyor. Daire tipi konaklama sunan otel 2+1 daire için 621 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor. Her daire için bir araçlık ücretsiz otopark alanı bulunuyor.

Avantajları

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri
  • Kışın balayı için termal konsept ideal oluyor.
  • Tesisin oda, ortak alan ve havuzları oldukça temiz.

🚗 Adres: Demirciler Köyü Mevkii, 165/5 Merkez, 14030 Bolu.

Bolu Koru Hotels & Spa Convention

Lüks, konforlu, doğa manzaralı bir balayı tatili, Bolu Koru Hotels & Spa Convention bünyesinde birleşiyor. Kışın karlar arasında bir tatil, yazın canlanan doğanın ağaç ve çiçek kokuları arasında bir balayı seni bekliyor.

5 yıldızlı balayı oteli, yarım ve tam pansiyon konaklama sunuyor. Havuzlu otel içerisinde yaz ayları için açık; ilkbahar, sonbahar ve kış mevsimi için kapalı havuz bulunuyor.

Gününü ister hamam, sauna ve tam donanımlı spada; ister doğa yürüyüşü yapıp bilardo, tenis oynayarak geçirebiliyorsun. 🥰

Bolu Koru Hotels Balayı Fiyatları

Üç oda tipi için ayrı fiyat sunan balayı oteli, standart oda ve yarım pansiyon konaklama için 630 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor. Otel fiyatları 1 gece 2 yetişkin olarak veriliyor.

Avantajları

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri
  • Tesis bünyesinde kahvaltı ve akşam yemeği ücretsiz.
  • Balayı paketi içinde oda süslemesi ve meyve sepeti ikramı yer alıyor.

🚗 Adres: 14030 Yeşilköy/ Bolu / Merkez.

Kartaltepe Boutique Hotel

Kartaltepe Boutique Hotel, romantik ortamı ve bulutların üzerinde görünen manzarası ile unutulmaz tatilin adresi oluyor. İster ağaç evler ister odalar da konakla, hepsinde eşsiz bir balayı vadediliyor.

Ağaç ev, şömineli ve oturma odalı olması ile sıcak bir atmosfer sunuyor. Butik balayı oteli içerisinde 12 oda ve restoran bulunuyor.

Kahvaltı yerleri arasından seçim yapmana gerek kalmadan otel bünyesinde enfes kahvaltılar yapabiliyorsun. Dağ ve doğa manzaralı otelin oturma alanları hem ferahlık hem görsel açıdan tatmin ediyor.

Kartaltepe Boutique Hotel Balayı Fiyatları

Yöresel ve uluslararası lezzetler sunan butik otel, 2 yetişkin 1 gece konaklama fiyatını 667 TL’den başlatıyor.

Avantajları

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri
  • Kartaltepe Boutique Otel ile milli park arasında 18 kilometre bulunuyor.
  • Balayı oteli evcil hayvan kabul ediyor. Ücretsiz olarak otopark hizmetinden yararlanabiliyorsun.

🚗 Adres: Kartalkaya Yolu Üzeri 2. km, Saraycık Koyu, 14100 Merkez / Bolu.

Garden Termal Otel

Gölcük Milli Parkı 5 kilometre mesafede, kendisi orman içinde bir otel. Garden Termal Otel için tercihin bungalov evleri ise doğa ve dağ manzaralı köy kahvaltısı ile güne başlayabilirsin.

Garden Termal Otel, kır evleri konsepti ve doğa yürüyüşü sevenlerin ormanlık alanda tatil yapmak isteyenleri mutlu ediyor.

Çadır kampı aktivitesi bungalov ev konforunda yine ormanlık alanda sunuluyor. Üstelik termal özellikli havuz ya da spa küvetli odalar havuzlu ve jakuzili oda severleri tatmin ediyor.

Garden Termal Otel Balayı Fiyatları

En iyi ve en güzel otellerden biri olması hem sağladığı lüks olanakları ile 683 TL’den başlayan fiyatlar seni bekliyor. 1 gece 2 yetişkin ve kahvaltı fiyatlara dahil oluyor.

Avantajları

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri
  • Otelin otoparkı bulunuyor.
  • Butik otel yalnızca 10 odayla hizmet veriyor.
  • Balayı oteli bünyesinde kaplıca mevcut.

🚗 Adres: Fatih Mahallesi, Ihlamur Sokak, No:1/A, 14100 Bolu.

Gölcük Kır Evleri

Gölcük balayı için sana Bolu dağ evleri ve orman içinde bir konum sunuyoruz. Ağaçların arasında ve ağaçtan yapılan evlerde konaklama fırsatı doğayı dolu dolu yaşamana sağlamana yardımcı oluyor.

Kendini eşsiz bir manzara eşliğinde serpme kahvaltı yaparak düşünmeni istiyoruz. Ev konforunda gibi hissetmen için tasarlanan ağaç evler bolca dinlenmeni sağlıyor.

Günün geri kalanında ormanda ya da gölde gezebiliyor, bisiklet kiralayarak sürebiliyorsun. Şehrin gürültüsünü, düğünün yorgunluğunu geride bırakıp sadece kendine ve eşine odaklanacağın bir balayı planlanıyor.

Gölcük Kır Evleri Balayı Fiyatları

Gölcük tabiat parkı içinde konaklamak hiç bu kadar uygun fiyatlı olmamıştı. Butik balayı oteli için başlangıç fiyatları, geceliği kişi başı 239 TL olarak belirleniyor. 🥳

Avantajları

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri
  • Lüks odalarda günün her saati sıcak su bulunuyor.
  • Konaklama için sunulan yalnızca 4 dağ evi bulunuyor.

🚗 Adres: Küçükberk Mahallesi, 14030 Mesciler / Bolu / Merkez.

Karpalas City Hotel & Spa

4 yıldızlı Karpalas City Hotel & Spa, kaliteli hizmet ve muhteşem manzara sunuyor. Hem havuzlu hem jakuzili otel arayanlardansan, otelin bu alanını mutlaka görmen gerekiyor.

Hamam, sauna, buhar banyosunun yer aldığı spa merkezinde özel masajlar da yapılıyor. 💆‍♀️💆‍♂️

Balayı oteli, romantik balayı geçirmeni hedefliyor. Bu nedenle oda süslemesi, meyve sepeti ve VIP set up sunarken akşamları canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşatıyor. Açık büfe kahvaltı ve yemekleri ile taçlandırılan restoran tatiline lezzet katıyor.

Karpalas City Hotel Balayı Fiyatları

Açık büfe kahvaltı, buklet malzemeleri, çay ve kahvenin içerisinde yer aldığı fiyatlar 2 kişi 1 gece için 600 TL’den başlıyor.

Avantajları

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri
  • Otelin havaalanı transferi mevcut.
  • Otelde restoran, bar ve otopark bulunuyor

🚗 Adres: Kasaplar D100 Üzeri, 14100 Bolu / Merkez.

Hampton By Hilton Bolu

Hilton güvencesi, lüks hizmet anlayışı Hampton by Hilton Bolu bünyesinde harmanlanıyor. Ortaya her uzaklaşmak istediğinde gidilecek milli park ve göllerle çevrili bir tatil çıkıyor.

Kayak alanları, Cennet Gölü, Gölcük milli parkı otele kısa mesafe ile gidilecek bir konumda bulunuyor.

Modern ve şık dizaynlı odalar, ücretsiz sıcak kahvaltı ve huzurlu anılar tek tatilde buluşuyor. Bölgesel ulaşım servislerini kullanarak gezilecek yerler arasından nereye gideceğin sana kalıyor.

Hampton By Hilton Bolu Balayı Fiyatları

Eşsiz manzaraya sahip göllerle çevrili ormanlık alanda bulunan konumun ve açık büfe kahvaltının uygun fiyatla birleşmesine tanık oluyorsun. 2 kişi tek gece başlangıç fiyatı balayı otelinde 700 TL’den başlıyor.

Avantajları

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri
  • Otelde otopark ve kır bahçesi bulunuyor.
  • Evcil dostun varsa onu da otele getirebilirsin.

🚗 Adres: Paşaköy Mevkii, Eski İstanbul Caddesi, No:73, 14100 Bolu / Merkez.

Enişte'nin Dağ Evleri

Balayı tercini hem Bolu hem dağ evi konseptinden yana kullanmak istersen seni Enişte'nin Dağ Evleri ile tanıştırma zamanı. Dublex bungalov evler seni bekliyor.

Orman manzarası eşliğinde bir balayı tatili sunan otelde kendi yumurtanı toplama, seradan dalından sebze meyve koparma şansı seni bekliyor.

Gölcük Gölü yakınında, muazzam orman havası eşliğinde ve Bolu dağ evi konseptini sunan balayı oteli hepsini bünyesinde topluyor. Butik balayı oteli en güzel şekilde harmanlayarak kaliteli ve müşteri memnuniyetini önceleyen bir hizmet sunuyor.

Enişte'nin Dağ Evleri Balayı Fiyatları

Mangal yeri ve kahvaltı salonu sunan balayı oteli uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Otelin gecelik fiyatı 2 kişi için 460 TL’den başlıyor.

Avantajları

En Sevilen Gölcük Balayı Otelleri
  • Köy kahvaltısı otelde bulunuyor.
  • Ağaç evler günlük olarak temizleniyor.

🚗 Adres: Hamzabey Köyü Yukarı Mevkii, 14260 Merkez / Bolu.

En sevilen Gölcük balayı otelleri arasından aradığın oteli bulduğunu ümit ediyoruz. Bol gezmeli ve huzurlu bir tatilin geçeceğini şimdiden ön görüyoruz. Balayı için bisiklet kiralama, balıkçılık gibi aktivitelere de katılmayı unutma. Beğendiğin ya da gittiğin oteller hakkında bize yorum yapmanı heyecanla bekliyoruz. 🤩

İlgili Makaleler

0
%