tesettur-gelinlik-markalari-3
tesettur-gelinlik-markalari-3

En İyi Tesettür Gelinlik Markaları

Kapalı gelinlik modeli arayan gelin adaylarımız için en iyi tesettür gelinlik markaları ve modellerini yakın kadraja aldık. A kesimden Helen modele birbirinden şık tasarımları ve ortalama fiyatlarını yazımızın devamında bulabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım. :)

En İyi 10 Tesettür Gelinlik Markası

Hayal ettiğiniz gelinliğe sahip olmak için mağaza arayışına girdiyseniz size en iyi 10 tesettür gelinlik firması hakkında detaylı bilgi vereceğiz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

1. Setri Nur

Tesettür gelinlik markaları denilince ilk akıllara gelen isim elbette Setri Nur oluyor. Uzun zamandır tesettür gelinlik sektöründe yer alan firma özgün tasarımları ve Türkiye’nin dört bir yanında olan şubeleri ile beğeni topluyor. Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Konya başta olmak üzere 45 ilde hizmet veriyor. Her bütçeye ve zevke hitap eden gelinlik modelleri ile sizin de tercihleriniz arasında ilk sıraya yerleşebilir.

Özel dikim ve tesettür gelinlik kiralama seçenekleri ile fiyatları 7.000 TL bandında yer alıyor. Tercih edeceğiniz modele, aksesuar seçimlerine göre fiyatlar değişebiliyor. Duvak, eldiven, gelin kesesi, gelin çiçeği ve bolera gibi aksesuar seçeneklerini bünyesinde barındıyor.

2. Aysira

Tesettür gelinlik markaları listemizin ikinci sırasını gelinlerin sıkça tercih ettiği Aysira’ya ayırdık. En uygun gelinlik fiyatları ile bütçe dostu seçenekler sunan firma kendine özgü bir tarza sahip. 5.000 – 8.000 TL bandında değişen fiyatlar isteklerinize göre değişiyor. Kiralama ve satın alma seçeneğiniz bulunuyor. Boncuk işlemeli a kesim ve prenses modellerdeki iddiasını uzun zamandır sürdürüyor. Işıltılı ve iddialı bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız ilk uğramanız gereken yerlerden biri.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Aysira tesettür gelinlik temin edebileceğiniz yaklaşık 100 farklı şubesi bulunuyor. Adana, Ankara, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Bursa ve Çanakkale gibi birçok ilde mağazası bulunuyor.

3. Dreamon

Son zamanlarda gördüğü rağbetle listeye giren diğer tesettür gelinlik markası ise Dreamon oluyor. Markanın gelinlikleri kapalı tesettür tasarımlara dönüştürülüyor. Gösterişli güpür detayları ince işçilikle oluşturulan işlemelerle tüm gelin adaylarının hayalini süsleyen modelleri sunuyor. Tesettürlü gelin adaylarına özel tasarımları örnek modeller üzerinden geliştirerek kolaylık sunuyor. Son koleksiyonlarında yer alan birbirinden şık modeli size özel hale getirebiliyorlar. Modellerinin %95’inde kapalı gelinlik çalışılabiliyor.

Dreamon gelinlik fiyatları 40.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Fiyatlar tasarımlara göre değişiklik gösteriyor. Online sipariş ile zaman kaybetmeden gelinliğinizi sipariş edebiliyorsunuz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

4. Ottoman Wedding & Osmanlı Moda

Ottoman Wedding & Osmanlı Moda, İstanbul ve İzmir’deki şubeleri ile tesettür gelinlik markaları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Koleksiyon ürünleri, hazır gelinlik modelleri ve size özel tasarımlar ile birçok seçeneğiniz bulunuyor. Osmanlı kaftan ve bindallı seçenekleri, gelinlik ve abiye modelleri ile düğün hazırlıklarında ihtiyacınız olan ürünleri sunuyor. Mağazalar için randevu oluşturarak hizmet alabiliyorsunuz.

İşlemeli tesettür gelinlik modelleri, Osmanlı motiflerinin kullanıldığı birbirinden şık gelinlik modellerini bulabilirsiniz. Kabarık prense tesettür gelinlik ve a kesim modellerinde size özel tasarımlar beğeninizi kazanacaktır. Osmanlı Moda gelinlik fiyatları taleplerinize göre değişiklik gösteriyor. Damatlık alışverişiniz de buradan yapabilirsiniz.

5. Lova Moda

Gelin adaylarının kurtarıcı bir diğer moda evi ise Lova Moda oluyor. İstanbul Fatih konumundaki mağaza tesettür gelinlik modelleri ile dikkat çekiyor. Dikim provaları ile kişiye özel tasarım, daraltma, boy kısaltma hizmetleri veriliyor. Hazır kalıp modellerini kiralama ve satın alma seçenekleriniz bulunuyor. Eklenmesini istediğiniz işleme ve motiflere de yer verilebiliyor.

Kabarık gelinlik modellerine Fransız danteller ekleyerek göz alıcı hale getiren firma uygun fiyatları ile de bütçe dostu olduğunu gösteriyor. 4.000 TL bandında yer alan gelinlik fiyatları sunuyor. Sezon kampanyaları ve indirimlerden faydalanabiliyorsunuz.

6. Fatma Sevildi

2010 yılından beri hizmet veren tesettür gelinlik markaları arasında bulunan Fatma Sevildi özgün tasarımları ile dikkat çekiyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensipleri ile gelin adaylarının ilk tercihleri arasında yer alıyor. Vücut tipinize uygun gelinlik seçimi yapmanıza yardımcı olacak profesyonel bir ekiple çalışıyor.

Firmanın öne çıkan dantelli, işlemeli gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Nişanlık, abiye ve tesettür gelinlik hizmetleri bulunuyor. Fatma Sevildi firmasının İstanbul ve Ankara’da tesettür gelinlik satışı yapan şubeleri bulunuyor.

7. Brides's Choice & Gelinlik Tercihim

Brides's Choice & Gelinlik Tercihim, özel abiye, nişanlık ve tesettür gelinlik hizmetleri veriyor. Özel günlerinizde yanınızda olan firma İzmir Konak’ta yer alıyor. Daraltma ve boy kısaltma işlemleri ile hazır modelleri kendinize uyarlayabiliyorsunuz. Dantel işlemeler, şifon ve saten kumaşlarla gösterişli hale getirilen gelinlik modelleri dışında özel tasarımlar da yapılıyor.

Tesettür gelinlik fiyatları 3.500 TL’den başlıyor. 8.000 TL’ye kadar değişen fiyatlar sezon indirimleri ile size uygun hale getiriliyor. İzmir Konak konumundaki mağazayı ziyaret ederek ya da danışmanlarımızla iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

8. Oleg Cassini

Oleg Cassini tesettür gelinlik markaları arasında dünyaca ünlü tasarımlara sahip bir isim. Her zevk ve tercihe uygun seçenekleri ile gelin adaylarının hayallerini süslüyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana ve İzmit’teki şubelerinden kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Oleg Cassini gözleri üzerinizde tutacak gelinlik modelleri tasarlıyor. Modern tesettür gelinlik modelleri ile sezonun en özel tasarımlarına bu mağaza aracılığıyla ulaşabiliyorsunuz. İşleme detayları, kaliteli kumaş seçimleri, dantel ve şifonlar ile size özel bir model seçebilirsiniz. Yeni sezon tesettür gelinlik fiyatları 7.000 TL bandında yer alıyor.

9. Vakko Wedding

En İyi Tesettür Gelinlik Markaları

Gelinlik sektöründe önde gelen markalar arasındaki Vakko Wedding de tercih edebileceğiniz bir diğer marka oluyor.

Dünyaca ünlü Monique Lhuillier, Berta, Elie Saab, Julie Vino, Zuhair Murada, Vera Wang ve daha birçok tasarımcının yer aldığı özel koleksiyonları bulunuyor. Esinlenebileceğiniz özel koleksiyonlara İstanbul’daki mağazalarında görebilirsiniz.

10. Ernuke Moda

İzmir Konak konumundaki Ernuke Moda gelinlik ve abiye modelleri ile kadınların sıkla tercih ettiği tesettür gelinlik markaları arasında yer alıyor. Şık tesettür gelinlik modellerini aksesuarlarla göz alıcı hale getiriyor. Nikah kepi ve eldivenlerle kombinleyeceğiniz gelinliğiniz ile hafızalarda yer edineceksiniz.

Kaftan bindallı, gelinlik kiralama ve satın alma seçenekleri sunan firmanın fiyatları 4.000 TL bandında oluyor. Kişiye özel tasarımlar ve hazır modelleri değerlendirebilirsiniz. 2 hafta önce iletişime geçerek kısa süre içinde teslim alabilirsiniz.

Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür gelinlik modelleri arasında ilk sırada tercih edilen prenses model ve a kesim sizin de ilk tercihleriniz arasında yer alacaktır. Kabarık ışıltılı prenses model ile basenlerinizdeki kusurları da kapatabilirsiniz. A kesim ile daha ince ve uzun bir görüntü elde edebilirsiniz.

İddialı gelin adaylarına önerimiz balık model oluyor. Yarım ve tam balık tesettür gelinlik ile göz alıcı bir görüntü elde edebilirsiniz. Uzun bir duvak ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Nostalji esintileri içeren bir düğün konsepti düşünüyorsanız son zamanların en çok tercih edilen helen gelinlik modeline bakmadan karar vermeyin deriz.

Sezonun en popüler tesettür gelinlik modelleri hakkında detaylı bilgi burada!

Açık Gelinlik Nasıl Tesettür Modele Dönüştürülür?

Beğendiğiniz açık bir gelinlik modeli var ve onu kapalı hale nasıl getireceğiniz mi düşünüyorsunuz? O halde bu kısım sizi ilgilendiriyor. Seçeceğiniz gelinlik modeline kol ve yaka detayları eklenerek tesettür gelinlik modeline dönüştürebiliyor. Bu noktada size önerimiz saten ve şifon kumaşlar ile dantel detaylar oluyor.

Modelin dantel işlemeleri varsa işiniz oldukça kolay, aynı desen de kol detayı eklenmesini isteyerek gelinliği kapatabilirsiniz. Diğer alternatifiniz de İspanyol ve balon kol seçenekleri. Şifon ve tüllerle yapılacak bu kol detayları da hayalinizdeki gelinliğe kavuşmanızı sağlayacak.

Tesettür Gelin Başı Nasıl Olmalı?

Tesettür gelin başı modellerinde sıkça kullanılan taç ve şapkalar ilk önerilerimiz arasında yer alıyor. Nostaljik bir görüntü sunmak isteyen gelin adayları demonte nikah keplerini değerlendirebilir. Gösterişli bir gelin başı ve makyaj seçimi yapmak isteyenler ise taşlı taçları kullanarak havalı bir görüntü elde edecektir. Yaprak motifli taçlar, tüy detayları, inci iğnelikler de seçenekleriniz arasında bulunuyor.

Tesettür gelin başı modelleri hakkında daha detaylı bilgi burada!

En popüler 10 tesettür gelinlik markasını sizin için listeledik. Sizin favori markanız hangisi? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın. 😊

İlgili Makaleler

0
%