mugla-header
mugla-header

En Popüler Muğla Balayı Otelleri

Muğla balayı yerleri konusunda her çeşitten ve her bütçeden birçok otele ev sahipliği yapıyor. Bu seçenekler arasından en popüler Muğla balayı otelleri hakkında senin için bir derleme yaptık. Bu nadide otellerin fiyatları ve avantajlarından bahsetmeyi de ihmal etmedik. Öyleyse ilk önerimiz ile başlayalım. 👇

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

En popüler Muğla balayı otelleri yazımızın ilk durağı Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Hotel oluyor. 5 yıldızlı bu lüks otel, Dalaman Nehri'nin kenarında nefis manzarası ile dikkatleri çekiyor. Bu manzaranın keyfini çıkarabileceğin modern tasarımlı konforlu odaları bulunuyor. Aynı zamanda çok sayıda etkinlik olanağı ile eğlenceli bir balayı deneyimi sunuyor. Otel özellikle tam teşekküllü spa merkezinde sağladığı hizmetlerden memnun ayrılacağın konusunda kendinden oldukça emin. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Hilton Dalaman Sarıgerme Hotel Balayı Fiyatları

Hilton Dalaman Sarıgerme’de 1 günlük balayı fiyatları rezervasyon tarihine ve seçtiğin odaya göre 1.500 TL ile 3.000 TL arasında değişiyor. Ortalama olarak ise 2.000 TL civarındaki fiyatlar ile hizmet veriyor.

Avantajları

  • 650 metrelik özel kum plajının yanı sıra 8 ayrı kaydıraklı aquapark, 7 adet açık yüzme havuzu, 3 adet kapalı yüzme havuzu ile yüzme severleri mutlu ediyor.
  • Sauna, bakım odası, jakuzi, hamam içeren spa merkezi ile yorgunluğunu atmanı sağlıyor.
  • 3 adet tenis kortu, 24 saat hizmet veren spor salonu ve fitness merkezi bulunuyor.
  • 5 farklı alakart restoran ile lezzetli alternatifler sunuyor.

📍 Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa adresi: Sarıgerme, 48610, Ortaca / Muğla.

Hillside Beach Club

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Hillside Beach Club, Fethiye Kalemya Koyu’nda yeşil ve mavinin birleştiği harika bir atmosferde misafirlerini ağırlıyor. Denize sıfır konumda bulunan otel, aldığı uluslararası ödüller ve konaklayanların olumlu yorumları ile de başarısını kanıtlıyor. İstersen mavi bayrak ödüllü plajında serinleyebilir, istersen de otelin havuzunda birbirinden eğlenceli havuz başı aktivitelerini ve su sporlarını değerlendirebilirsin. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Hillside Beach Club Hotel Balayı Fiyatları

Hillside Beach Club 2.000 TL ile 5.000 TL arasında geniş bir fiyat skalasına sahip. Balayı yapmak istediğin tarih fiyatları etkileyen en önemli unsur olarak kendini gösteriyor.

Avantajları

  • Mavi bayraklı özel plajı bulunuyor.
  • Türk ve dünya mutfağından lezzetleri tadabileceğin 3 farklı restoran ile gurme deneyimi yaşatıyor.
  • Havuz başında, sahil kenarında veya dj eşliğinde alkollü veya alkolsüz seçenekler içeren 6 farklı bar ile hizmet veriyor.
  • Kahvaltı, otopark ve internet ücretsiz bir şekilde sağlanıyor.

📍 Hillside Beach Club adresine nasıl gidilir: Belen Caddesi, No: 132, Kalemya Koyu, 48300, Fethiye / Muğla.

Club Tuana

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Club Tuana, Fethiye sahil kenarında her şey dahil konseptte hizmet veren 5 yıldızlı bir balayı oteli. Arkasında portakal bahçeleri ve palmiye ağaçları manzarası bulunan otelin önünde ise mavi bayrak ödülüne sahip plajı ve berrak Ege suları yer alıyor. Bu nadide denizi değerlendirebileceğin gibi aynı zamanda devasa bir açık yüzme havuzu ve kaydıraklı özel havuzu da bulunuyor. Spor aktiviteleri, spa merkezi, alışveriş merkezi, kuaför, amfitiyatro gibi olanaklar ile her şey dahil otel deneyimini her noktasında deneyimlemeni sağlıyor. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Club Tuana Muğla Balayı Fiyatları

Club Tuana 1 gecelik bir konaklama paketleri için ortalama 850 TL civarında fiyatlar sunuyor. Yaz sezonunda 2.000 TL’ye ulaşan fiyatlar, diğer mevsimlerde 750 TL’ye kadar inebiliyor.

Avantajları

  • Balayı çiftine özel restoranda yemek servisi, seçilen günde odaya kahvaltı servisi, şarap eşliğinde çikolata ve meyve sepeti ikramları, spa merkezinde %20 indirim gibi ekstra avantajlar sağlıyor.
  • Bisiklet parkuru, su sporları, canlı müzik ve dans şovları, açık hava disko gibi çok çeşitli aktivite ile eğlenceye eğlence katıyor.
  • Tüm yorgunluğunu atabileceğin ücretsiz sauna, buhar odası, hamam, cilt bakımları ve masaj hizmetleri sunuyor.

📍 Club Tuana adresi için yol tarifi: Yanıklar Mahallesi, Mezargediği Sokak, No: 61, 48300, Fethiye / Muğla.

Club Belcekiz

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Ölüdeniz Plajı’na yürüme mesafesinde bulunan Club Belcekiz, Ölüdeniz lokasyonunda 5 yıldızlı otel arayanlar için harika bir seçim. İster denize ister havuza girebileceğin; ister huzur dolu sakin bir tatil, istersen de adrenalin dolu aktivitelere katılabileceğin çok çeşitli seçeneği bünyesinde barındırıyor. Konforlu odaları, her damak zevkine uygun restoran ve barları, su sporlarından yamaç paraşütüne kadar çeşitli eğlence olanakları ile unutulmaz bir balayı tatili yaşatıyor.

Club Belcekiz Balayı Fiyatları

Club Belcekiz 1.000 TL ile 2.000 TL arasında balayı tatili yapma imkanı sunuyor. Kahvaltı, otopark ve internet hizmetlerinin de bu fiyatlara dahil olduğunu belirtmek isteriz.

Avantajları

  • Bir sorunla karşılaşman halinde 24 saat açık resepsiyon hizmeti ile oldukça avantaj sağlıyor.
  • Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe şeklinde ücretsiz olarak servis ediliyor.
  • 2 adet alakart restoran ve 5 farklı bar seçeneği bulunuyor.
  • Hamam, sauna, masaj gibi dinlendirici olanaklara yer veriyor.
  • Engellilere yönelik özel hazırlanmış 2 adet oda seçeneği de mevcut.

📍 Club Belcekiz: Ölüdeniz, Denizpark Caddesi, No: 2, 48340, Fethiye / Muğla.

Salmakis Resort & Spa

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Muğla balayı otelleri yazımızın sıradaki durağı ünlü tatil yöresi Bodrum’da yer alan Salmakis Resort oluyor. Tüm odaları deniz manzaralı olan bu otelde lüks suit oda seçenekleri ve tam donanımlı rezidans daireler de bulunuyor. Denize sıfır konumu sayesinde masmavi denize oldukça kolay bir şekilde ulaşmanı sağlıyor. Ayrıca otel bünyesinde bulunan spa merkezi, çeşitli bar ve restoranları, açık yüzme havuzu ile eksiksiz bir balayı tatili gerçekleştirmeni mümkün kılıyor.

Salmakis Resort Muğla Balayı Fiyatları

Salmakis Resort & Spa Hotel ortalama olarak 650 TL ile 1.000 TL arasındaki fiyatlar ile hizmet veriyor. Bu özelliğiyle en uygun fiyatlı Muğla balayı otelleri arasına adını yazdırmayı başarıyor.

Avantajları

  • Bir evcil hayvana sahipsen ondan ayrılmana gerek kalmadan beraber konaklama yapabiliyorsun.
  • Ücretsiz kahvaltı, ücretsiz internet ve ücretsiz otopark avantajı sayesinde bütçenden bir hayli tasarruf etmeni sağlıyor.
  • Bütçene göre seçebileceğin standart odalardan lüks rezidanslara kadar birçok oda seçeneğine yer veriyor.
  • 2 restoran, 1 pastane ve 3 bar ile yeme içme konusunda oldukça zengin bir yelpazeye sahip.
  • Otelin kendine ait özel plajı ve iskelesi bulunuyor. Bu sayede şezlong ve şemsiye arama sorunu olmadığı gibi su sporları aktivitelerine katılmanı da oldukça kolaylaştırıyor.

📍 Salmakis Resort adresi: Eskiçeşme, Salmakis Caddesi, No: 7, 48400, Bodrum / Muğla.

Voyage Bodrum

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Denizin üzerinde güneşin doğuşuna izleyerek uyanmaya ne dersin? O zaman seni Voyage Bodrum’a alalım. Deniz kıyısında bulunan bu nadide otel, yalnızca yetişkinlerin konaklaması sayesinde çocuk gürültüsünden uzak bir tatil geçirmek isteyenlere için birebir. Ayrıca otel balayı yapanlar için de oldukça avantajlı fırsatlar sunuyor. Giriş günü meyve sepeti ve şarap ikramı, istenilen gün odaya kahvaltı imkanı, spa merkezlerinde indirim, restoranda öncelikli rezervasyon gibi olanaklar ile balayı tatilini unutulmaz kılıyor.

Voyage Bodrum Balayı Fiyatları

Voyage Bodrum rezervasyon yaptıracağın tarihe ve seçtiğin odaya göre 750 TL ile 3.000 TL arasında geniş bir fiyat aralığı sunuyor. Özellikle erken rezervasyon avantajlarını değerlendirirsen oldukça uygun fiyatlardan tatilini gerçekleştirebilirsin.

Avantajları

  • Evcil hayvan kabul ediliyor.
  • Kahvaltı, otopark ve kablosuz internet fiyatlara dahil şekilde hizmet veriyor.
  • Bütçene göre istersen ekonomik oda istersen deniz manzaralı suit oda seçeneği sunuyor.

📍 Voyage Bodrum nerededir dersen işte adresi: Eskiçeşme, Bardakçı Koyu, Salmakis Caddesi, No: 9, 48400, Bodrum / Muğla.

Parkım Ayaz

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Parkım Ayaz Hotel Bodrum’un en ünlü koyların Gümbet’te konumlanıyor. Deniz kıyısındaki merkezi konumu ile hem eğlence olanakları açısından hem de dinlenme olanakları açısından zengin bir atmosfer yaratıyor. Palmiye ağaçlarının süslediği bahçesinde 3 adet havuzu ile yeşil ve maviyi buluşturuyor.

Parkım Ayaz Muğla Balayı Fiyatları

Parkım Ayaz Hotel fiyatları kış sezonunda 500 TL, yaz sezonunda 1.000 TL’den başlıyor. Seçeceğin ekonomik oda veya manzaralı oda seçeneklerine göre net bir fiyat veriliyor.

Avantajları

  • Resepsiyon 24 saat açık olacak şekilde hizmet veriyor.
  • Sabah, öğle, akşam açık büfe olarak hizmet veren restoranın yanı sıra Türk ve İtalyan mutfaklarına özel 2 adet restoranı daha bulunuyor.
  • Alkollü ve alkolsüz içecekler ile atıştırmalıkların yer aldığı 3 adet bara sahip.
  • Spa merkezindeki Türk hamamı, sauna, masaj ve arometerapi ile hem bedenini hem de ruhunu dinlendiriyor.

📍 Parkım Ayaz Hotel adresi: Gümbet, Ayaz Caddesi, No: 20, 48400, Bodrum / Muğla.

Rixos Premium

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Bodrum lokasyonunda 5 yıldızlı ve her şey dahil otel konforunu yaşamak istiyorsan Rixos Premium Bodrum’u mutlaka listene eklemelisin. Odalarında konforu, mavi bayraklı plajında temizliği, restoran ve eğlence alanlarında kaliteyi her detayında hissedeceğin bir hizmet anlayışına sahip. Şık odalarının yanı sıra jakuzili lüks suitleri ve özel havuzlu villaları ile de ayrıcalıklı bir balayı deneyimi yaşamanı sağlıyor.

Rixos Premium Muğla Balayı Fiyatları

Rixos Premium Belek erken rezervasyon ve standart oda seçenekleri ile 2.800 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor. Ortalama olarak ise 3.500 TL civarı fiyatlardan hizmet veriyor.

Avantajları

  • Hamam, sauna, buhar odası, güzellik merkezi, fitness salonu gibi olanaklar ile eksiksiz bir tatili ayağına getiriyor.
  • Eğlenceli bir balayı için canlı müzik, dj, aquapark gibi aktiviteler de unutulmuyor.
  • Yeme içme konusunda kendine oldukça güvenen otel, 4 farklı restoran ve 5 farklı bar ile hizmet veriyor.

📍 Rixos Premium Bodrum adresi: Zeytinlikahve Mevki, 48400, Bodrum / Muğla.

Green Nature Diamond

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Şehir merkezinde ama aynı zamanda da sessiz ve sakin bir otel arayışındaysan Green Nature Diamond tam da sana göre demektir. Burası yeşil ve mavinin birbirine bütünleştiği, üstüne bir de kaliteli hizmet anlayışının taçlandırdığı 5 yıldızlı bir balayı oteli. Çeşit çeşit restoranları, macera dolu eğlenceli aktiviteleri ve hem bedenini hem ruhunu dinlendiren tam kapsamlı spa merkezi ile her şey dahil balayı tatili için aradığın adres oluyor.

Green Nature Diamond Muğla Balayı Fiyatları

Green Nature Diamond balayı için 1000 TL dolaylarında fiyatlar sunuyor.

Avantajları

  • Plajının mavi bayrak ödüllü olması sayesinde güven içinde ve tertemiz bir deniz sunuyor.
  • Lüks bir balayı gerçekleştirmek istiyorsan balayı suiti ve kral dairesi seçenekleri bulunuyor.
  • Balayı süresince dinlenmek ve zindelik kazanmak için spa merkezi, sağlık merkezi ve spor salonu olanaklarına da yer veriyor.
  • 7 adet restoran ve 7 adet bara sahip olan bu otel, tüm dünyadan sunduğu lezzetlerle adeta bir gurmeymişçesine hissetmeni sağlıyor.

📍 Green Nature Diamond adresine nasıl ulaşırım dersen yol tarifini paylaşalım: Siteler, Cumhuriyet Bulvarı, No: 9, 48700, Marmaris / Muğla.

Green Yazıcı Club Turban Thermal

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Muğla balayı otelleri yazımızın sıradaki konuğu Green Yazıcı Club Turban Thermal Hotel oluyor. Ultra her şey dahil konseptinde hizmet veren bu otelin mavi bayraklı kendine ait özel plajı ve iskelesi bulunuyor. Bu sayede konforlu şezlong ve şemsiyeler eşliğinde suyun keyfini dilediğince çıkarma imkanı sağlıyor. Deniz yerine havuzu tercih ediyorsan açık yüzme havuzları ve kaydıraklı özel havuzları ile bu isteğini de yerine getiriyor. Otelin restoranında dünya çapında lezzetlerden oluşan açık büfe kahvaltı ve alakart akşam yemekleri sunuluyor.. Ayrıca fitness merkezi ve keyif dolu aktiviteler ile eğlenceyi de eksik etmiyor.

Green Yazıcı Club Thermal Muğla Balayı Fiyatları

Green Yazıcı Club Turban Thermal balayı tatili için ortalama 1.000 TL fiyat sunuyor. Eğer lüks bir balayı düşünüyorsan villa olanağını seçerek 2.000 TL’den başlayan paketleri değerlendirebilirsin.

Avantajları

  • Tekerlekli sandalyeye uygun oda seçenekleri bulunuyor.
  • Plajı mavi bayrak ödülüne sahip.
  • Deniz kıyısında ve açık yüzme havuzu bulunmasının yanında ayrıca termal havuza sahip olması ile de tercih nedeni oluyor.

📍 Green Yazıcı Club Turban Thermal adresi: Şirinyer Mahallesi, 101. Sokak, No: 3, 48700, Marmaris / Muğla.

Bademli Konak

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Muğla balayı otelleri yazımıza Muğla’nın gözde ilçesi Datça’da yer alan Bademli Konak ile devam ediyoruz. Bademli Konak’ın Datça merkezde bulunması sayesinde her yere yürüme mesafesinde ulaşım sağlanabiliyor. Herhangi bir havuza sahip olmayan butik otel, plaja yürüme mesafesinde olması ile avantaj sağlıyor. Ayrıca lüks bir balayı tatili istersen deluxe suit ve cumbalı suit oda seçenekleri bulunuyor.

Bademli Konak Muğla Balayı Fiyatları

Bademli Konak fiyatları 400 TL ile 1.000 TL arasında şekilleniyor. Tatil sezonuna ve oda seçimlerine göre fiyatlar artıp azalabiliyor. Diğer Muğla balayı otelleri ile karşılaştırıldığında uygun fiyatlı oteller arasında kendine yer buluyor.

Avantajları

  • Otopark, kahvaltı ve internet için ek harcama yapmana gerek kalmıyor. Hepsi otel tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor.
  • Otelde giriş çıkışlar için bir saat zorunluluğu bulunmuyor. 24 saat giriş olanağı ile oldukça avantaj sağlıyor.
  • Herhangi bir problemle karşılaşman durumunda 24 saat açık olan resepsiyona ulaşarak kolayca çözüm sağlayabiliyorsun.

📍 Bademli Konak adresi: İskele, 94. Sokak, No: 5, 48900, Datça / Muğla.

Datça Sapphire Hotel

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Sabah uyandığında nefis Datça kıyılarının manzarası ile karşılaşmaya ne dersin? Datça Sapphire Hotel bu kıyılara bakan panoramik manzarası ile romantik bir balayı için adres olmaya aday. Datça’da merkezi bir konumda bulunması sayesinde hem plajlara ve şehir merkezine yürüyerek ulaşım sağlanabiliyor, hem de uygun fiyatları ile bütçenden tasarruf ettiriyor.

Datça Sapphire Hotel Balayı Fiyatları

Muğla balayı yerleri arasında uygun fiyatlı bir otel arıyorsan Datça Sapphire Hotel’i değerlendirebilirsin. Bu otel 300 TL’den başlayan fiyatlar ile oldukça avantajlı fırsatlar sunuyor. Kahvaltı ve wifi gibi hizmetlerin de bu fiyatlara dahil olduğunu belirtelim.

Avantajları

  • Muğla balayı otelleri ile karşılaştırıldığında en iyi fiyatlı oteller arasında yer alıyor.
  • Ücretsiz kahvaltı ve kablosuz internet hizmeti sağlıyor.
  • Sahile 20 metre uzaklıkta konumlanıyor. Datça merkeze ise 7 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor.
  • 24 saat oda servisi ve güvenlik görevlisi hizmeti sağlıyor.

📍 Datça sapphire Hotel adresine nasıl gidilir dersen işte yol tarifi: İskele, Kargı Yolu, No: 8, 48900, Datça / Muğla.

Zehra Otel

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Zehra Otel Muğla balayı otelleri arasında muhafazakar çiftler için her şey dahil konseptte hizmet veren butik bir İslami otel olarak yerini alıyor. Etrafı korunaklı villalarda muhafazakar balayı yapabilmeni sağlayan Zehra Otel, kadınlara özel plaj seçeneği ile de tercih nedeni oluyor. Helal konseptli bu aile oteli, İslami balayı yapmak isteyen muhafazakar çiftler için oldukça uygun bir seçenek olarak yer alıyor.

Zehra Otel Muğla Balayı Fiyatları

Zehra Otel 750 TL civarında fiyatlar ile balayı yapabilme imkanı sunuyor.

Avantajları

  • Birbirinden ayrı villalarda kendine özel bir balayı deneyimi sağlıyor.
  • Hanımlara özel ayrı plaj seçeneği bulunuyor.
  • Her şey dahil olarak hizmet veren otel açık büfe, 1 adet alakart restoran ve 1 adet kafe olanaklarına da sahip.
  • İsteğin halinde tekne turu, yamaç paraşütü gibi aktiviteler düzenlenebiliyor.

📍 Zehra Otel adresi: Hisarönü Mahallesi, 194. Sokak,. 8/A, 48340 Fethiye / Muğla.

Kadıkale Resort

Muğla Balayı Otelleri Fiyatları

Muğla balayı otelleri yazımızda son durak Kadıkale Resort oluyor. Kalabalık muhitler yerine daha sakin bir yer arıyorsan Bodrum Gümüşlük lokasyonunu ve burada hizmet veren 5 yıldızlı Kadıkale Resort’u değerlendirebilirsin. Kendine ait bir koy içerisinde konumlanan bu otel, denize sıfır olması ile sakin ve huzurlu bir atmosfer oluşturmayı başarıyor. Berrak denizinin yanında açık havuzu ve su sporları olanakları ile unutamayacağın bir balayı tatili deneyimi yaşatıyor.

Kadıkale Resort Muğla Balayı Fiyatları

Kadıkale Resort’ta günlük 750 TL ile romantik bir balayı tatili yapabilmek mümkün.

Avantajları

  • Mavi bayraklı özel plaja sahip.
  • Yüzme bilmiyorsan kademeli şekilde derinleşen denizi sayesinde güven içinde yüzmeni sağlıyor, herhangi bir tehlikeye yer bırakmıyor.
  • Lüks bir balayı istiyorsan king suite oda seçeneği sunuyor.
  • Birbirinden farklı lezzetlerin yer aldığı 4 restoran ve 1 pastaneye sahip. Havuz kenarında, sahilde ve diskoda olmak üzere 4 adet barı bulunuyor.
  • Şelale havuzu, sonsuzluk havuzu, aquapark gibi birden çok özel havuzları barındırıyor.
  • Kano, deniz bisikleti, su topu ve diğer çok çeşitli aktiviteyi ücretsiz bir şekilde sunarak eğlenceli bir balayı geçirmeni sağlıyor.
  • Ücretsiz faydalanabileceğin hamam, sauna, buhar odası gibi avantajlar ile de öne çıkıyor.

📍 Kadıkale Resort adresi: Turgutreis, Kadikalesi Mevkii, Gümüşlük Caddesi, No: 297, 48470, Bodrum / Muğla. En popüler Muğla balayı otelleri önerileri burada sonlanıyor ama sana sunduğumuz avantajlar sonlanmıyor. İçeriklerimizi okumaya devam ederek balayı tatili hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilir, aradığın balayı oteline kavuşabilirsin. Beğendiğin otelleri yorumlarda belirtebilirsin. Keyifli bir balayı dileriz.💖

İlgili Makaleler

0
%