kas-header
kas-header

En İyi Kaş Balayı Otelleri

Düğün telaşı bittiyse sıra balayı tatiline çıkmaya geliyor. Yeni evli olmanın belki de en güzel yanı olan balayı için ince eleyip sık dokuduğunu biliyoruz. O zaman senin için hazırladığımız Kaş balayı otelleri listesine göz atabilir, sana en uygun oteli bulabilirsin ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Hazırsan başlayalım. :)

Hera Hotel Kaş

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Hera Hotel en romantik Kaş balayı otelleri arasında yerini almayı başarıyor. Otel özellikle zevkli dekorasyonu ile öne çıkıyor. Ayrıca suit oda balkonlarında jakuzi sistemi de yer alıyor. Burada düğün stresini attıktan sonra evine dinlenmiş ve huzurlu bir şekilde dönebilirsin. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Hera Hotel Kaş Balayı Fiyatları

Hera Hotel'de balayı fiyatları gecelik 675 TL'den açılıyor ve seçeceğin odaya göre 2.500 TL bandına kadar çıkabiliyor. Sen de balayı oteli olarak Hera'yı tercih ederek en iyi fiyata en kaliteli hizmeti alabilirsin.

Hera Hotel Kaş Avantajları

  • Kaş balayı otelleri arasında Hera, deniz kenarı konumu ve manzarası ile mükemmel bir atmosfere sahip.
  • Otelde açık havuz da yer alıyor.
  • Hera Hotel ilçenin eğlenceli sokaklarına ve restoranlarına da oldukça yakın.
  • Otele Antalya merkezden bineceğin Kaş veya Kınık otobüsleri ile rahatlıkla ulaşabilirsin.

Balayı için Hera Hotel'i düşünüyorsan adres bilgisi şu şekilde: Küçükçakıl Mevkii, Hükümet Caddesi, No: 69 Kaş/Türkiye.

Suna San Boutique Hotel

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

En iyi Antalya Kaş balayı otelleri incelememize Suna San Boutique Hotel ile devam ediyoruz. 🥳 Otel, Kaş'ın en iyi butik otelleri arasında yer alıyor. Eşinle beraber rüya gibi bir balayı geçirmek istiyorsan burayı tavsiye edebiliriz. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Suna San Boutique Hotel Balayı Fiyatları

Lüks bir balayı oteli arıyorsan bu otel tam sana göre. Suna San Boutique Hotel Kaş balayı fiyatları 1.800 TL bandından başlıyor. İstediğin odaya göre tek gecelik fiyatlar ortalama 3.000 TL olarak güncelleniyor.

Suna San Boutique Hotel Avantajları

  • Suna San sadece 14 yaş üzeri misafirleri kabul ediyor. Balayı tatilin için çocuksuz bir otel arıyorsan burası harika bir seçim olacak.
  • Otelde hamam, açık havuz ve spa bulunuyor. Ayrıca otel misafirleri jakuzi olanağından da faydalanabiliyor.
  • Odalardan görülen nefes kesici deniz manzarasını çok beğeneceğine eminiz. 🌅
  • Otele Kaş ve Patara otobüsleri ile ulaşabilirsin. Ayrıca Fethiye-Kumluca ve Fethiye-Kaş servislerini de kullanabilirsin.

Suna Sun Boutique Hotel'in adresini aşağıda görebilirsin: Andifli, Çukurbağ Yarımadası, Bülent Kalkavan Sokak, No: 10 Kaş/Antalya.

Sea View Hotel

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Kaş balayı otelleri arasında odada jakuzi keyfi yaşayabileceğin yegana balayı adreslerden birisi de Sea View Hotel. Sea View hem kaliteli hizmeti, hem de Akdeniz manzarası ile gönüllerde taht kurmayı başarıyor. Balayı çiftlerine özel ikramlar ve sürprizler sunduğunu da ekleyelim. ;) Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Sea View Hotel Balayı Fiyatları

Deniz kenarı konumu ile Sea View Hotel'de balayı fiyatı gecelik 1.000 TL'den başlıyor. Oda özelliklerine göre gecelik konaklama fiyatları 2.300-2.500 TL civarına çıkabiliyor. Erken rezervasyon fırsatı ile rezervasyonunu daha uygun fiyatlarla yapabilirsin.

Sea View Hotel Avantajları

  • Otelde kablosuz internet bağlantısı bulunuyor.
  • Balayına çıkarken evcil dostunu geride bırakmak istemiyorsan harika bir haberimiz var. 🐶 Sea View Hotel evcil hayvanları da odalara kabul ediyor.
  • Bar bölümünde dilediğin gibi eğlenebilirsin.

Sea View Hotel Andifli, Hükümet Caddesi, Küçükçakıl bölgesinde kapılarını açıyor. Yol tarifi arıyorsan buraya Antalya-Kaş veya Antalya-Kınık ilçe servisleri ile gelebilirsin.

Cappari Hotels AquaPrincess

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Üç yıldızlı Kaş balayı otelleri arasında yer alan AquaPrincess çiftlere unutulmaz bir balayı vaat ediyor. Çiftler arasında oldukça popüler olan AquaPrincess Hotel hem konumu, hem de hizmetleri ile öne çıkıyor. Uygun fiyatlı otel alternatifi arıyorsan burayı mutlaka listene ekle deriz.

Cappari Hotels AquaPrincess Balayı Fiyatları

Cappari Hotels AquaPrincess'te balayı fiyatları gecelik 500 - 700 TL aralığından başlıyor. Balayı suitinin özelliklerine ve mevsime göre gecelik konaklama ücretleri değişiklik gösterebiliyor.

Cappari Hotels AquaPrincess Avantajları

  • Otel plaja ve Kaş merkezine oldukça yakın bir konumda bulunuyor.
  • AquaPrincess özellikle restoranının kalitesi ile beğeniliyor.
  • Misafirlere açık yüzme havuzu, havuzda bar ve havalimanı servisi gibi imkanlar sunuluyor.

Balayını burada yapmayı planlıyorsan yol tarifi arıyor olabilirsin. Buraya Kumluca ve Kaş otobüsleri ile aktarma yapmadan gelebilirsin. Mekanın açık adresiyse şu şekilde: Andifli, Hükümet Caddesi, No:63, 07580 Kaş/Antalya.

Club Barbarossa Hotel and Villas

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Aradığın şey romantik bir balayıysa Club Barbarossa seni bekliyor. Dört yıldızlı Kaş balayı otelleri arasında yer alan Club Barbarossa konuklarından tam puan almayı başarıyor. Odalarda bulunan balkonlar da misafirlerin en sevdiği özellikler arasında yer alıyor. Otel ayrıca yılın dört mevsimi misafir ağırlayabiliyor.

Club Barbarossa Hotel and Villas Balayı Fiyatları

Club Barbarossa Villaları için gecelik oda fiyatları 970 TL - 5.500 TL bandında değişiklik gösteriyor. Seçeceğin odanın veya villanın niteliklerine göre fiyat listesi de güncellenmekte.

Club Barbarossa Hotel and Villas Avantajları

  • İstersen havuzlu balayı villası gibi lüks konaklama imkanlarını tercih edebilirsin 😎
  • Otelin konumu denize sıfır olmakla beraber işletmenin kendi sahili de bulunuyor.
  • Havalimanından gelecek konuklar için otelin servis hizmeti de var.
  • Otele Antalya Merkez konumundan bineceğin Kaş, Kınık, Finike ve Kalkan otobüsleri ile ulaşımını sağlayabilirsin.

En iyi Kaş balayı otelleri arasında yer alan Club Barbarossa'da konaklamak istiyorsan otelin adres bilgisi şöyle: Çukurbağ Yarımadası Andifli Mahallesi, Bülent Kalkavan Sokak No:2, Kaş/Antalya.

Artemis Hotel Kaş

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Manzarası ile gönlünü ferahlatacak, ruhunu dinlendirecek bir otel arıyorsan Artemis Hotel'i tavsiye edebiliriz. Balayı konsepti için otelle iletişime geçerek unutulmayacak bir tatil yapabilirsin. Otel açık büfe hizmetine ek olarak özel restoranını da çiftlerin kullanımına açıyor. Ayrıca balkonlarında eşsiz bir manzaraya sahip olduğunu da ekleyelim.

Artemis Hotel Kaş Balayı Fiyatları

Erken rezervasyon fırsatları ile Artemis Hotel'de balayı hayallerini gerçeğe dönüştürebilirsin. Otelin gecelik oda ücretleri 300 - 400 TL aralığından başlıyor. Oda fiyatları sezona ve istenilen özelliklere göre değişebiliyor.

Artemis Hotel Kaş Avantajları

  • Otel kullanışlı odaları ve temizliği ile dikkat çekiyor.
  • Açık havuz ve şezlong gibi özelliklerden yararlanabilirsin.
  • Odalarda bulunan şirin balkonlarda eşinle koyu sohbetlere dalabilirsin 💑
  • Otele Kalkan, Finike, Kaş veya Kınık ilçelerine giden özel otobüsler ile kolayca ulaşabilir, direk otelin önünde inebilirsin.

Artemis Hotel Antalya'nın güzel bölgesi Andifli'de yer alıyor. Otelin tam adresi ise şöyle: Andifli, Engin Sokak, No: 2, Kaş/Antalya.

La Kumsal Hotel

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Bir balayından bekleyeceğin her türlü imkanı La Kumsal Hotel'de bulabilirsin. Eşinle sonsuz mavilikleri seyrederken meyve kokteylini yudumlamak ya da güzel plajlarda denizle buluşmak... Aradığın her şey La Kumsal'da seni bekliyor ⛵🍸 Otelin balayı suitlerinde balkondan direk özel havuza giriş yapılabiliyor. Oda servisi de 24 saat çiftlerin taleplerini karşılayabiliyor.

La Kumsal Hotel Balayı Fiyatları

La Kumsal Hotel Kaş balayı fiyatı tek gece için 850 - 1.300 TL bandından başlıyor. Odanda olmasını istediğin özellik ve hizmetlere göre fiyatlarda güncellemeye gidiliyor. Ayrıca içinde bulunulan sezon da fiyat listesi üzerinde etkiye sahip.

La Kumsal Hotel Avantajları

  • Jakuzili oteller ilgini çekiyorsa La Kumsal'ı çok seveceğine eminiz. Jakuzili Superior odalardan tercih ederek balayı keyfini katlayabilirsin.
  • Araç kiralamayı planlıyorsan veya şahsi aracınla otele geldiysen otopark alanından yararlanabilirsin.
  • Buraya Antalya merkez konumundan bineceğin Kaş otobüsleri ile gelebilirsin.

La Kumsal Hotel Kaş Çukurbağ Yarımadası, Beyhan Cenkçi Caddesi, No:74, Kaş/Antalya konumunda kapılarını açıyor.

Lukka Exclusive Hotel

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Lukka Exclusive ile masal atmosferinde balayı tatili yapabilir, Akdeniz'in mavi güzelliğini izleyerek konaklayabilirsin. Kaş balayı oteli olarak Lukka'yı tercih ederek nadide bir lokasyonda balayının keyfini çıkarabilirsin. Otelin havuz kenarına kurduğu özel localarda romantik anlar yaşayabilirsin. Her şey dahil paketlerde limitsiz yeme içme hizmetlerinden yararlanabilirsin.

Lukka Exclusive Hotel Balayı Fiyatları

Lukka Exclusive oda fiyatları ortalama 2.000 - 8.500 TL aralığından açılıyor. Balayı odanda olmasını istediğin özelliklere ve tarihe göre oda fiyatları değişiklik gösterebiliyor. Her şey dahil odalar için de fiyat listesi değişebiliyor.

Lukka Exclusive Hotel Avantajları

  • Balayı oteli olarak hizmet veren Lukka Exclusive için işin uzmanı diyebiliriz. Otelin balayı konsepti sayesinde her türlü hizmeti bir arada bulabileceksin 🏖
  • Sahil kenarı odalar ile her daim denizdeymiş gibi hissedeceksin.
  • Otelde güneşlenme terası da yer almakta.
  • Buraya Antalya'dan kalkan Kaş ve Kınık servisleri ile ulaşabilirsin.

Lukka Exclusive Hotel için adres bilgisi şöyle: Çukurbağ Yarımadası Kalkavan Sokak No:16.

Mavilim Otel

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Serin bir Antalya akşamında, yanında sevdiğin ile denize nazır kahve içmek ister misin? ☕Öyleyse seni Mavilim Otel'e bekliyoruz. En uygun ve kaliteli balayı otelleri arasında yerini alan Mavilim misafirlerine mavi ve yeşilin en güzel tonlarını sunuyor. Çukurbağ Yarımadası'ndaki konumu ile doğal güzelliklere ev sahipliği yapıyor.

Mavilim Otel Balayı Fiyatları

Mavili Otel Kaş balayı fiyatları ortalama 650 TL'den başlamakta. Üstelik başlangıç seviyesindeki odalarda dahi kahvaltı ücretsiz. Erken rezervasyon fırsatları ile uygun fiyata harika bir balayı geçirmek için hemen Mavilim Otel'le iletişime geçebilirsin.

Mavilim Otel Avantajları

  • Otel açık büfe kahvaltısı ile sabahları güzelleştiriyor.
  • Plajda ve havuzda bulunan barlardan istediğin içecekleri alabilirsin.
  • Mavilim Hotel deniz kenarı konumuyla da büyük beğeni topluyor. Ayrıca otelden görülen deniz manzarası da büyüleyici bir etkiye sahip.
  • Mavilim Hotel'e Patara, Kaş ve Kumlucu otobüsleri ile tek vasıta yaparak ulaşabilirsin.

Hayallerini süsleyen balayını planlarken Mavilim Otel'i es geçmemeni öneriyoruz. Tam adres bilgisi aşağıda; Andifli Mahallesi, Çukurbağ, Adil Akba Sokak 13, Kaş, Türkiye.

Hideaway Hotel

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Hideaway Hotel Kaş butik otelleri arasında özel bir yere sahip. Otelin samimi görünümü ile görür görmez içini ısıtacağını ve seni kendine bağlayacağını biliyoruz 🥰. Konseptinde yöresel unsurlara da yer veren Hideaway balayı oteli olarak da sıklıkla tercih ediliyor. Çiftlere otantik bir tatil hizmeti sunan Hideaway, Antiphellos Antik Kenti'ne de oldukça yakın.

Hideaway Hotel Balayı Fiyatları

Hideaway Hotel balayı fiyatları ile en uygun oteller arasına girmeyi başarıyor. Otelde tek gecelik konaklama fiyatı 400 TL bandından açılıyor. Oda özellikleri yükseldikçe fiyatlar ortalama olarak 700-800 TL civarına çıkıyor. Yoğun sezonlarda da balayı fiyatı yükselebiliyor.

Hideaway Hotel Avantajları

  • Otel tüm odalar için ücretsiz kahvaltı olanağı sunuyor.
  • Hideaway'in çatı terası Akdeniz'in tertemiz havasını içinize çekmek ve deniz manzarası izlemek için harika bir fırsat olabilir.
  • Kaş merkezine ve gezilecek yerlere yakın olan otel çoğu eğlence alanına da kolay ulaşım imkanı sağlıyor.
  • Buraya Antalya'dan geleceksen Kaş, Finike, Kumluca veya Kınık'a giden ilçe otobüslerini kullanabilirsin.

Hideaway Hotel'in açık adresiyse şöyle: Anfitiyatro Sk, No:7, Kaş Merkez, Kaş/ Türkiye.

Peninsula Gardens Hotel

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

5 yıldızlı bir balayı oteli istiyorsan Peninsula Gardens'ı alternatiflerin arasına ekleyebilirsin. Sadece yetişkinler için hizmet veren Peninsula Gardens özel olarak balayı konsepti üzerine yoğunlaşıyor. Balkonlarda eşsiz bir manzara sunan otel, balayı çiftlerine özel ikram servisleri de sunuyor. Özel kullanıma açık havuzu bulunan otel, Kaş'ın en çok rağbet gören adreslerinden biri.

Peninsula Gardens Hotel Balayı Fiyatları

Peninsula Gardens'da balayı fiyatları tek gece için ortalama 1.900 TL'den başlıyor. Balayı suit odalarının özelliği yükseldikçe fiyatlar da ortalama 3.000 TL'ye kadar çıkabiliyor.

Peninsula Gardens Hotel Avantajları

  • Otele yalnızca 14 yaş üzeri misafirler giriş yapabiliyor.
  • Odalarda teras gibi ek özellikler de sunulmakta.
  • Peninsula Gardens'ta hem kapalı hem de açık havuz bulunuyor. 🤽‍♀️
  • Buraya Kaş, Patara ve Kumluca ilçe otobüsleri ile kolayca ulaşabilirsin.

Otelin tam adresi Selahattin Sönmez Cd, Andifli Sk, No:6 Çukurbağ Yarımadası, Kaş/Antalya şeklinde.

Villa Hotel Tamara

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

En iyi balayı otellerinden Villa Hotel Tamara kaçırılmaması gereken bir fırsat. Açık havuz ve sahil kenarı avantajları ile hizmet veren otelde asla unutmayacağın bir balayı geçirebilirsin ⛱ Standart ve her şey dahil paket seçenekleri bulunan Tamara'da açık büfe, a la carte ve özel bar gibi alanların bulunduğunu da ekleyelim.

Villa Hotel Tamara Balayı Fiyatları

Villa Hotel Tamara'da balayı fiyatları tek gece için ortalama 1.300 TL'den başlıyor. Kaş butik otelleri arasında yer alan Villa Hotel Tamara'ya erken rezervasyon yaparak fırsatlardan yararlanabilirsin.

Villa Hotel Tamara Avantajları

  • Villa Hotel Tamara'daki odandan uçsuz bucaksız deniz manzarasını izleyebilirsin.
  • Odaların ve ortak alanların temizliğine ekstra özen gösteriliyor.
  • Hotel Tamara'nın personelleri de oldukça misafirperver ve güler yüzlü.
  • Otele Antalya'dan bineceğin Kaş, Kumluca ve Patara ilçe otobüsleri/servisleri ile ulaşabilirsin.

Otelin açık adres bilgisi ise şu şekilde: Aydın Köker Sokak, Çukurbağ Yarımadası, Kaş/Antalya.

Çınar Butik Kaş

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Kaş balayı oteli olarak Çınar Butik'i rahatlıkla tavsiye edebiliriz. Ferah alanları ve büyüleyici manzarası ile Çınar Butik Kaş'a aşık olmamak elde değil 🥰. Burada eşinle beraber harika günler geçirebilir. Samimi bir tatil arayışındaysan burayı mutlaka listene eklemelisin.

Çınar Butik Kaş Balayı Fiyatları

Çınar Butik'te oda fiyatları gecelik 250 TL bandından başlıyor. Lüks odaların fiyatları ise 900 TL civarına çıkabiliyor. Bu fiyatlar rezervasyon yaptığın sezona göre değişebileceğinden erken rezervasyon yapmanda fayda var.

Çınar Butik Kaş Avantajları

  • Butik otel merkezi bir konumda yer aldığından her yere rahatça ulaşabileceksin.
  • Çınar Butik Kaş plajlarına yalnızca 200 metre mesafede bulunuyor.
  • Otele Kaş, Finike ve Kınık yönünde hizmet veren ilçe otobüsleri ile gidebilirsin.

Çınar Butik Kaş balayı oteli Andifli, Süleyman Sandıkçı Sokak, No 4, Kaş/Antalya lokasyonunda misafirlerini ağırlıyor.

Amphora Hotel

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Bahçe ve deniz manzarasını bir arada sunan Amphora Hotel çiftlerin rüyalarını süslüyor diyebiliriz. Çiçeklerle bezeli bahçesi ile romantik bir atmosfer yakalayan Amphora en iyi balayı otellerinden birisi.

Amphora Hotel Balayı Fiyatları

Amphora Hotel Kaş'ta balayı fiyatı 280 TL'den başlıyor ve oda özelliklerine göre 1.000 TL bandına yükseliyor. Rezervasyonunu hemen yaparak avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsin.

Amphora Hotel Avantajları

  • Otel Likya Sahili'ne oldukça yakın. Burada eşinle denizin keyfini çıkarabilirsin. İstersen açık yüzme havuzu olanağını da değerlendirebilirsin.
  • Amphora Hotel çeşitli gezi turları da düzenliyor. Bunlara katılarak tatilini zenginleştirebilirsin.
  • İstersen otelin sunduğu havalimanı transfer hizmetlerinden de yararlanabilirsin.
  • Antalya'dan gelecek misafirler Kaş, Patara veya Kumluca servislerine binebilirler.

Otelin tam adresiyse Çukurbağ Yarımadası, Doğan Kasaroğlu Sokak, No: 4 Kaş/Antalya şeklinde.

Gardenia Hotel

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

Ev konforunda konaklamak istiyorsan Gardenia Hotel'i tercih edebilirsin.:) Kaş balayı otelleri kategorisinde kalitesi ile dikkat çeken otel misafirperver personellere sahip. Ayrıca Gardenia jakuzili Kaş balayı otelleri arasında da yer alıyor.

Gardenia Hotel Balayı Fiyatları

Gardenia Hotel balayı fiyatları ortalama 900-1000 TL arasında değişiyor. Balayını yapacağın sezona göre fiyatlarda değişim olabileceğini de hatırlatalım. Erken rezervasyon seçeneğini değerlendirerek çok daha uygun fiyatlarla konaklayabilirsin.

Gardenia Hotel Avantajları

  • Otel deniz kenarı olmasıyla büyük beğeni topluyor. 🌊
  • Gardenia Hotel hijyene de büyük önem veriyor. Otelde odaların ve ortak alanların her daim tertemiz olduğunu görebilirsin.
  • Kaş merkezine yakın bir otel arıyorsan burası tam sana göre.
  • Gardenia'ya Kumlucu yönüne giden ilçe otobüsleri ile tek vasıta yapılarak ulaşılabiliyor.

Otelin açık adres bilgisi şu şekilde: Andifli, Hükümet Caddesi, No 41, Kaş/Antalya.

Mandalina Luxury Suites

Kaş Balayı Otelleri Fiyatları

3 yıldızlı Kaş balayı otellerinden Mandalina Luxury Suites ile listemizin sonuna geliyoruz. Lüks villaları ile Mandalina'da konaklarken kendini sultanlar gibi hissedeceksin 👑.

Mandalina Luxury Suites Balayı Fiyatları

Mandalina Luxury Suites balayı fiyatları tek gecelik ortalama 3.000 TL'den başlıyor. Bayram ve yoğun sezonlarda villa fiyatları artabileceğinden hemen rezervasyon yapmanı öneririz.

Mandalina Luxury Suites Avantajları

  • Mandalina'nın sunduğu avantajlar saymakla bitmiyor. Burada iki katlı villada kalabilir, jakuzi ve özel havuzda vakit geçirebilirsin.
  • Otelin manzarası da insanı adeta büyülüyor. Mandalina Luxury'de konaklarken deniz ve doğa manzarasının keyfini çıkarabilirsin.
  • Personellerin ilgisi sayesinde hiç yabancılık çekmeyecek, kendini evinde gibi hissedeceksin.
  • Otele Patara, Kaş ve Kumlucu servisleri ile gidebilirsin.

Mandalina Luxury Suites Andifli, Mevlüt Işık Sokak, Kaş/Antalya konumunda seni bekliyor. Antalya Kaş balayı otellerini incelediğimiz yazımızı burada sonlandırıyoruz. Dileriz seni hayalindeki tatile bir adım daha yaklaştırabilmişizdir. Peki senin favori otelin hangisi oldu? Yorumlarını bizimle paylaşmayı unutma. :)

İlgili Makaleler

0
%