kartalkaya-header
kartalkaya-header

En İyi Kartalkaya Dağ Evleri Önerileri

Romantik ve sıcak bir balayı için bembeyaz karlarla kaplı dağlarda özenle inşa edilmiş kayak tesislerinde bir kış tatili yapmak bizce harika bir fikir. Sen de bizimle aynı fikirdeysen ve Kartalkaya’da dağ evi konseptini koruyan bir otel arıyorsan senin için hazırladığımız içeriğimizi okumadan balayını planlamamanı öneririz.

Kartal Otel

Kartalkaya dağ evleri önerilerimize Kartal Otel ile başlıyoruz. Kayak ve snowboard eşliğinde bir balayı hayal ediyorsan Kartal Otel’i incelemeden balayını planlamak hata olur. Oldukça geniş alanda hizmet veren tesiste kayak için başlangıç pisti ve kolay, orta, zor seviye pistler bulunuyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Otelde odalar dağ atmosferinden bir an bile uzak kalmaman için ahşap ağırlıklı dekore edilmiş. Ayrıca odalar dağ manzaralı. Odalarda çay-kahve makinesi, klima ve hava temizleme cihazı mevcut.

Kartal Otel Balayı Fiyatları

Otelin fiyatları ortalama 2.100 TL’den başlıyor. Balayını planladığın tarih ve konaklama sürene göre farklı fiyatlarla karşılaşabilirsin.

Avantajları

  • Balayı süiti var.
  • Sigara içilen ya da içilmeyen oda tercih edebilirsin.
  • Otelde masaj, SPA, sauna, hamam, ısıtmalı yüzme havuzu bulunuyor.

Açık Adres: Kartaklaya Mevkii, 514200, Bolu.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Dorukkaya Hotel

Kartalkaya’da unutulmaz bir kış tatili için Dorukkaya Hotel kış sezonunda kasım başından Mart sonuna kadar hizmet veriyor. Balayını kış aylarında kayak ve snowboard eşliğinde planlıyorsan kesinlikle doğru adrestesin.

Tesis, dünya standartlarında bir kayak ve snowboard merkezi. Ortak alanda şömine bulunuyor. Odalar ve ortak alanlar dağ evi konseptinde dekore edilmiş. Böylece sıcak bir atmosfer yakalanmış.

Dorukkaya Hotel Balayı Fiyatları

Dorukkaya Hotel’in fiyatları 2.000 TL’den başlıyor. Oda tercihin, yararlanacağın ekstra hizmetler, balayı tarihin gibi etmenler fiyatta değişikliğe sebep olabilir.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Avantajları

  • Evcil hayvan kabul ediliyor.
  • Hamam ve sauna var.
  • Otelin ücretli kapalı otoparkı bulunuyor.

Açık Adres: Tazılar, 14750, Bolu.

Golden Key Kartalkaya

Kartalkaya dağ evleri listemizin üçüncü üyesi Golden Key Kartalkaya. Dağ evi konseptinde dekore edilen otel, balayı çiftleri için romantik süit seçenekleri sunuyor. Romantik süitlerde dubleks, jakuzi ve küvet alternatifleri var.

Misafirlerine bir kış masalı yaşatmak mottosunu benimseyen otelde farklı seviyeler için kayak ve snowboard pistleri var. Ayrıca snowshoeing imkanı sunan otelin profesyonel eğitim ekibiyle ekipman desteği de mevcut.

Golden Key Kartalkaya Balayı Fiyatları

Golden Key’in fiyatları yaklaşık olarak 3.000 TL bandında. Balayının tarihi ve süresi, bir de otelde yararlanacağın ekstra hizmetlerin fiyatta değişikliğe sebep olabileceğini belirtelim.

Avantajları

  • Otelin ücretsiz otoparkı var.
  • Havaalanı transfer hizmeti sağlanıyor.
  • Otelde spor salonu ve havuz bulunuyor.

Açık Adres: Oteller Mevkii, Köroğlu Dağları, 14500, Bolu.

Grand Kartal Hotel

Kafanın karışması olasılığına karşı söyleyelim, aynı oteli ikinci önermiyoruz. :) İsim benzerliği olsa da ilk önerimizden farklı bir otelde sıra. Grand Kartla Hotel, oldukça geniş kayak ve snowboard pistiyle misafirlerini bekliyor.

Otelin atmosferi sakin ve huzurlu. Balayını kışın yapmayı planlıyorsan ve kayak tutkunuysan Grand Kartal’ı kesinlikle değerlendirmelisin. Farklı özelliklerde oda seçenekleri sunan otelin bazı odalarında şömine bulunuyor.

Grand Kartal Hotel Balayı Fiyatları

Kartalkaya otelinin fiyatları 2.500 TL’den başlıyor. Farklı oda tipleri farklı fiyatlarla seni karşılayacaktır.

Avantajları

  • SPA, sauna ve masaj imkanı var.
  • Otelde otopark bulunuyor.
  • Otel havaalanı transfer hizmeti sunuyor.

Açık Adres: Kartalkaya Mevkii, 14200, Bolu.

Kaya Palazzo Ski & Mountain

Son durağa geldik. Kartalkaya dağ evleri başlığında önereceğimiz son otel Kaya Palazzo Ski & Mountain. Otel, adından da anlayacağın üzere eşsiz dağ manzarasında kayak eşliğinde keyifli bir balayı vadediyor.

Otel, on farklı çeşit oda ve süit seçeneğiyle misafirlerini ağırlıyor. Otelde aynı zamanda oldukça lüks dizayn edilmiş 2 villa bulunuyor. Gösterişli bir balayı ve kış tatili hayal ediyorsan bu seçeneği de değerlendirebilirsin.

Kaya Palazzo Ski & Mountain Balayı Fiyatları

Otelin fiyatları ortalama 4.500 TL’den başlıyor. Tercih edeceğin konaklama şekline göre farklı fiyatlarla karşılaşabilirsin. Ayrıca balayı tarihin ve süren, otelde yararlanacağın ekstralar da fiyatta değişiklik meydana getirebilir.

Avantajları

  • Otelde sauna, hamam, SPA, kapalı ısıtmalı havuz ve güzellik merkezi bulunuyor.
  • Otelin ücretsiz otoparkı var.
  • Tesiste 9 lift ile 15 pist mevcut ve kullanımları ücretsiz.

Açık Adres: Kartalkaya Mevkii, 14750, Tazılar, Bolu.

Listemizin sonuna geldik. Balayı tatilini planlarken umuyoruz ki içeriğimiz sana yardımcı olmuştur. Harika bir balayı ve eşinle birlikte aşk, huzur dolu bir ömür dileriz. Önerilerimiz hakkındaki yorumlarını bizimle paylaşırsan çok seviniriz.

İlgili Makaleler

0
%